..
Header

Jag har fyndat nya fina sängkläder från Jysk för en struntsumma.
Den mysiga filten kommer från Hemtex och heter Romance, den hittar ni HÄR.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igårkväll kände jag mig hängig och idag vaknade jag upp sjuk, mitt halsont har blivit värre. Det får bli en vilodag idag helt enkelt. 

Likes

Comments

Jag har känt mig lite hängig ikväll.. Har lite huvudvärk och halsont som inte verkar gå åt det bättre hållet, men med soppa och te i magen kanske det blir bra.
Det värsta med vintern är dessa influensor som härjar på jobbet, och när man arbetar med barn är det nästintill omöjligt att inte bli smittad.

Nu ska jag nog krypa ner under täcket och försöka få lite sömn..jobbet kallar tidigt imorgon. Godnatt!

Likes

Comments

Semester när den är som bäst, även om det bara var några dar.. Ätit frukost i sängen klockan 11 och tankat D-vitamin.. :)

Likes

Comments

Började fira det nya året med en brunch hemma hos oss.. Perfekt tillfälle att inviga denna blåa duk från Hemtex, som jag köpt för snart ett år sen,haha.

Efter brunchen packade vi väskorna och tog oss in till stan, vi hade bokat ett rum på hotel Astor i vasa bara för att kunna sova gott och vakna till ett nytt år-och stans absolut bästa frukost! Vi firade det nya året med bastubad, skålade in det nya året med vänner och tittade på fyrverkerier vid fiskehamnen och avslutade kvällen med en pubrunda.

Är ni taggade inför det nya året?

Likes

Comments

Drar igång påskledigheten en dag tidigare, semestern har börjat och vi är påväg till Ylläs..Ska bli skönt med några lediga dar utan måsten..)☺

Likes

Comments

Jag har inte ätit kött på flera flera år, inte sedan år 2004,altså 12 år!!..Kan ni förstå hur länge sedan jag ens smakat på en köttbulle? haha sjukt länge sen är det iallafall! Jag äter väldigt ofta sojaprotein eller quorn eftersom jag tycker det är gott,för mig smakar det som kött..Eftersom jag antagligen inte ens kommer ihåg hur riktit kött ska smaka!
Fortfarande år 2016 finns det inte en enda grill eller restaurang här som serverar en GOD vegetarisk hamburgare..utan det du får är  en hamburgare med en ljummen morotsbiff med ketchup och sallad på..fyfan säger jag bara haha!
Folk borde få upp ögonen för veganska biffar..det är verkligen suupergott,och den som inte tycker att min vegetariska hamburgare ser god ut borde skaffa glasögon!;)  Mera vego somsagt peeps!!

Likes

Comments

Fick en stor bukett tulpaner igår när vi hade kaffegäster hemma! Och vilka vårkänslor man får när man ser den fina buketten på köksbordet!

Likes

Comments