I 5 år fick jag ha dig i mitt liv, Du var den bästa & mysigaste missen jag vet, du sov bredvid mig i sängen, sprang runt mina fötter så vi båda nästan ramlade omkull flera gånger. Du drev oss till vansinne många gånger men alltid var det du som fick oss att tycka om varandra igen, dina små fina ögon och är du kurrade så sött. 

Jag hittade dig & din syster i en laduvägg där eran mamma fött er, för att hålla er gömda.

bara några dagar gammal tog jag hem er & gav er ett kärleksfullt hem. Du var så liten och söt min fina lilla misse, Jag döpte dig till Smack eftersom du smackade så mycket. Första gångerna du var ute i gräset sprang du och gömde dig under en buske, allt var så spännande, en dag klättrade du i träd :) under åren som gått har du alltid funnits vid min sida, sovit bredvid mig i sängen eller legat på soffkudden och bara myst,

Du var min bästa vän, den mest underbara och snällaste katten som fanns. men tyvärr fick vi lov att ta bort dig. Jag gråter varje gång jag tänker på dig, men du har det bra där du är!

Igår var en tuff dag, du somnade in fridfullt samtidigt som jag strök dig över pälsen, och jag vill inget hellre än att du ska finnas hos oss. för alltid! 

Idag blev du begraven på ett fint ställe där även du kan få njuta av naturen & springa på åkrarna..

Min fina Smack som nu finns i katthimlen. <3<3<3

Likes

Comments

​Nu har vi bott i det nya radhuset i snart 2 månader och det känns riktigt skönt. men tyvärr är det inte riktigt som vi tänkt oss eftersom det är så mycket fel & brister, Istället för att göra klart allting slarvades det och det slutade med att vi eller ja dom måste göra om väldigt mycket och fixa å dona. och det är vi som får lida för det :/ 

i övrigt så verkar grannarna bra, det är ett lugnt och fint området med många barn & massor med grönområden. Vi har i stort sett sol hela dagen, fantastiskt skönt men väldigt varmt i vardagsrummet får vi. 

iIgår asfalterade dom och dag började dom med jorden så snart kommer vi att få gräsmattor! Woohoo som jag längtat!

I övrigt trivs vi alla bra här, både vi vuxna och barnen, 

lillgrabben har en tjejkompis i grannlägenheten och dom busade lite idag dom små juvelerna :) 


Tack för mig..


Likes

Comments

Jag har ofta tänkt om jag skulle börja blogga igen eller inte, men hamnade på Nouw av misstag idag så tänkte att jag kan väl lika gärna skriva av mig lite om dagarna.

Vi är mitt uppe i en flytt, bara en vecka kvar, det är kartonger överallt & katten är lite vilse, men vad gör det när vi ska få flytta in i ett helt nybyggt radhus, =)

Om dagarna är jag hemma med våran pojk och katten Smack,, när sonen sover passar jag på och kollar på lite serier, just nu är det Switched at birth jag tittar på.

Min familj består av min sambo, hans 11 åriga dotter (från tidigare förhållande) & våran 7 månaders son vi har tillsammans.& våran fantastiska snälla katt Smack.


Likes

Comments