Header

Första trippen till ALV gjordes idag! Vi har köpt säsongskort där, då det är sååå mysigt! Jag har nog egentligen roligare där än vad W har! ;)
Helt perfekt väder för en premiärtur dit! Lagom med folk, och glada barn. Jag begär inte så mycket mer än så!
Jag var dock superdålig på att använda kameran, men de stora barnen + mitt eget kiddo lyckades jag fånga på bild. 
Tur att vi ska åka dit fler gånger, så jag kan slänga opp ongen på lilla gubben igen, som jag gjorde i höstas, o ta fler bilder. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Då min gamla trogna rosthög gick i graven för ett tag sen, så har jag äntligen tagit mig i kragen och köpt en ny bil! Eller, utan mina väldigt snälla svågrar hade jag inte tagit mig i kragen. Då det faktiskt var dem som både hittade bilen, samt åkte till Mjölby för att hämta den åt mig.

Egentligen helt fel färg. Men då jag var i stort behov av en bil så fick jag nöja mig med denna. Fortsatte på samma märke som jag hade innan, skooooda. Vi får hoppas att denna är mig trogen i något år iallafall.

När de hade kommit hem med bilen så var jag väl inte jättesugen på att ut o provköra.. Jag skulle ju liksom ändå köra hem den från landet, och är ju inte speciellt bilintresserade, såååå jag nöjde mig med att provsitta, samt sätta i nyckeln i tändningen. Tänkte inte mer på det, utan gick ur bilen o nyckeln satt kvar. Tilläggas bör kanske att jag ALLTID lämnar nyckeln så ute på landet. Dock visste jag ju inte att denna bilen gick i baklås.. ;) Jag hade alltså ägt bilskrället i ca 30 sekunder, innan jag låste in min enda nyckel. Enda möjliga sättet var ju att ringa någon som ryckte ut och låste upp bilen åt mig. Men jag hade ju skämts ihjäl av att ringa någon. O jag bara såg ännu fler tusenlappar flyga iväg om man ska ringa någon jour en söndag liksom. TACK och lov(!!!!) så efter många försök i spöregn så fick mina fantastiskt fina familjemedlemmar upp bilen. Det var nog egentligen ingen som trodde ATG de skulle lyckas, men ibland sker det omöjliga! ;) Den lättnaden jag kände då, har jag inte känt på länge. Jag behövde inte lämna den där, utan kunde ta med den hem, och äntligen åka måååånga mysiga mil i skogen igen!Likes

Comments

Efter dopet passade vi på att ta lite nya systerbilder. Vi tog ju ett gäng för ungefär exakt ett år sedan, så kul att ha lite nya. Syyyynd för mig bara att jag alltid ser ut som en fågelholk. Men, vi misstänker ju att jag är bortbytt, så, jag skyller på det (på papper har vi samma föräldrar dock!) ;)
Världens bästa och vackraste systrar har jag iallafall!


Likes

Comments

Igår döptes lilla Natalie. Det sista tillskottet bland mina syskonbarn. Älskar att Wille får fler kusiner. O på honom och N skiljer det ju faktiskt bara 53 veckor! Dopet var jättefint fixat med god lunch och en superfin tårta från cakequeen. O vädret kunde de (vi) nog inte haft mer tur med. Första dopet jag varit på som hållits utomhus, då var det såklart extra roligt med sol!

Likes

Comments

Nästan halva Maj har farit förbi, och imorgon bli Wille 16 månader. Det är alltså bara 2 månader kvar tills han är ett och ett halvt år, och 3 månader kvar tills han ska börja skolas in på förskolan. Jag skräms. Vill stanna tiden och ha hemma honom ett par år till.

Vi har hunnit med lite av varje sen jag kikade in här sist, tillexempel badhusbesök, leklandsbesök, kalas och valborgsfirande. Jag försöker verkligen ta tillvara på dessa mammalediga dagarna nu, då jag vet att jag i höst måste jobba igen.
Men, å andra sidan har vi hela sommaren framför oss. Lediga dagar och årskort på ALV, kan ju knappast bli bättre? ;)
Vi längtar mer än någonsin till att solen kikar fram, och inte försvinner så att det blir svinkallt dagen efter. Det känns ju liksom lite konstigt att ena dagen ha keps och skinnjacka, och andra dagen mössa och vinterjacka... Man måste ju bara älska det svenska vädret!

Likes

Comments

Så var påskhelgen över och livet har återgått till det vanliga. Vi har haft besök av lite släkt över helgen och myst en massa. Jag känner egentligen att påsken är lite överskattad, ser liksom inte att det egentligen är något man måste fira (förutom att ge påskägg såklart!). Vi var i veckan hemma hos syster och påskpysslade, och jag insåg verkligen vilken tråkig fantasi jag har. Blir kanske roligare sedan när Wille inte bara käkar upp allting, utan faktiskt också kan pyssla. ;)

Vi spenderade iallafall lördagen på landet. Åt påskmiddag och ordnade påskäggsjakt till alla de större barnen i familjen. Nöjda barn = nöjda vuxna. Man rullar ju fram efter denna helgen, men det får det väl vara värt! ;) Hoppas att ni haft en supermysig påsk!

Självklart målade jag W till påskkärring även iår. Fick dock muta honom med en kaka för att han skulle sitta still. Så mycket energi i en så liten kropp, underbart!

Likes

Comments

Jag gillar att planera vissa saker i god tid, typ som utgångar. Planerade redan i julas att jag skulle festa i påsk, sagt och gjort, det blev fest. Trots att jag velade lite och halva jag inte var så speciellt sugen egentligen.
Valde mellan fredag och lördagen, men valet blev inte så svårt när jag fick veta att det var 20+ på fredagen. Då valet blev självklart! 😉
Brukar inte hänga så mycket på dansgolvet, men igår gjorde jag faktiskt det, och idag vaknade jag upp med baksmällan från jag vet inte vad. Börjar bli orutinerad. ☝🏼Skötte mig ändå väldigt bra, och med tanke på hur kul det var, har det varit värt dagens baksmälla 😅

Likes

Comments

Efter en massa letande hittade jag årets matchning på skor till både mig och Wille. Vita kanske inte är det mest praktiska, men rackarns snyggt!
För exakt ett år sen idag satt vi på gungan och matchade skorna, så vi bara var ju tvungna att ta likadana bilder iår. 😉

Likes

Comments

Är våren här på riktigt nu tro? Jag hoppas det! Älskar att vara ute, och det blir ju ganska mycket härligare när solen värmer!

Helgen gick riktigt snabbt. Träffade Julia i fredags (Willes ena dopfadder). Hon kom hit vid lunchtid och stannade & kollade let's dance med oss. Vår fredag här hemma blev himlans bra! Kul att få prata ikapp lite om allt vad som händer i våra spännande liv. ;)

I lördags var vi ute på landet. Är ju ingen lägenhetsmänniska egentligen, men det går an vintertid, men såfort våren och sommaren kommer så inser jag mer och mer att jag en dag måste skaffa ett hus. Blir så himla instängd i vår lägenhet, har inte ens balkong, meen det är ju tur att 2 av mina systrar är bosatta på landet, så vi kan våldgästa dom & Wille kan springa av sig ibland (läs: väldigt ofta).
Det gräddades våfflor för fulla muggar, våffeldagen till ära, så vi rullade därifrån ungefär. Helt perfekt att bara åka hem och chilla i soffan resten av kvällen efter det.

Även idag bjöds det på gött väder. Så vi grillade med delar av familjen på landet. Det är typ det bästa jag vet. Att umgås med familjen. Att kunna låta Wille springa fritt med sina kusiner är så himla härligt.
Kvällen bjöd på bilåkning och ett glassbesök på donken med Candra & Diva. Så efter denna helgen är min energi påfylld till max. :)

Försökte knäppa lite kort på denna supertrio i veckan. Lättare sagt än gjort vill jag lova. Wille var supertrött och tyckte att vi stod ivägen för tvn. ;) Han stal en napp i protest.
3 kusiner på 53 veckor är inte dåligt kan jag tycka! ;)

Likes

Comments

Självklart rockar även vi sockorna idag! För allas lika värde. För att hylla olikheter.

För att annorlunda är så förbaskat jäkla bra!

Likes

Comments