​Det är så jäkla frusterande å omöjligt att förutspå sitt eget framtida öde. Men man ska tydligen kunna säga hur mycket som möjligt om andra. Varför ska man inte kunna hjälpa sig själv. Det är min stora fråga idag. ​Och varför kan man inte vara med om sånt när man vill... varför ska man behöva tveka på en sådan sak fast man själv vet förbaskat väl att det faktiskt finns nåt men nä då ska man behöva böna å be... så surt orättvist. Trött.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Nu har jag fyllt den högaktningsvärda åldern... mitt i livet åldern. Och nu anser jag att jag har rätt att säga precis vad jag tycker och tänker och det är precis vad jag kommer att göra härdanefter. 

Tänker faktiskt inte finna mig i precis allting längre, har hunsats alltför mycket i mitt liv å det är  slut med de nu. Annars är livet rätt ok, jag går på praktik som lokalvårdare på Lindsbergs gymnasieskola och lär upp mig hos dom andra så jag kan hoppa in när dom blir sjuka.... å jäklar va friska alla är helt plötsligt, skolstart brukar ju innebära sjuka barn eller att dom blir sjuka själva men inte där inte. Dom är riktiga krutgummor hela högen. Men det är faktiskt skoj där inne för alla har sin typ av humor å det är tur det. Men jag ska hoppa in när det blir sjukt på biblioteket i Lindesberg också men det har jag inte heller behövt göra än mer än 4 dagar förut.. kommer inte ens ihåg när det var för det känns som jag har städat i evigheter.

Elin har börjat spåna på å flytta till England, men hon kan ju inte flytta själv så hon kommer att försöka få med mig men det är nog mycket som måste ordnas å sånt innan man kan flytta iväg så där. Men visst helt omöjligt är det ju inte för snart är vi flyktingar i vårat eget land känns det som. Men än dröjer de nog ett tag.

Och jag letar fortfarande efter en billig liten lägenhet här omkring för Elin vill inte åka skolbuss och det förstår jag för hon kommer hem mycket fortare när hon går plus att dom slutar tidigt emellanåt, eller om hon blir sjuk i skolan så är det bara att hon går hem å slipper vänta på att skolbussen ska komma efter skolans slut för jag kan ju inte gå å hämta henne beroende på vart man bor.

Nu ska jag nog sluta fylla er med onödigt vetande för den här gången men vem vet...rätt som de e kommer jag på att jag har en blogg å skriva i eller så påminner Elin mig : ) Tjing i paveljongen.

Likes

Comments

​Jag tror jag blir tokig på allt regn... de e fan inte roligt. Å de e ju inte ofta som det bara är en liten skur å sen blir de sol och uppehåll..ånej de ska regna hela dagar å gärna flera dagar i rad. Så jävla trött på regn och blåst. Kallt och kyligt jämt ju. Nu har jag sökt en lägenhet igen så får vi se om den personen behagar svara. Ser inte så jävla ljust ut för oss just nu. Men jag vill ju att min lilla snutta ska ha ett underbart liv men de kan jag inte ge henne just nu för tillfället å de sargar sönder mitt hjärta faktiskt. Tjing.

Likes

Comments

​Lördag kväll.. de va soligt ett tag men sen ahhhhh kom det lite regn... men va vore våren utan regn å blåst så de e så kallt så man fryser ända in i märgen, I dag fick vi besök av fd grannarna så  dagen innehöll lite ljusglimtar iallafall. Och vet ni en sak... nu tar jag en liten lätt drink. Och jag vet inte hur många jag tar idag eller i kväll rättaresagt. Allt känns så jäkla meningslöst just nu faktiskt. Finns inget jag ser framemot.. allt ser mörkt ut.. har nog tappat lusten totalt..känns så jäkla blä alltihoppa. Visst vårdeprision har jag hört talats om men det är inget jag har lidit av förut så varför just nu. Måste ju hålla skenet uppe iallafall, har ju snuttan här hemma, fast gudarna ska veta att de e svårt. Ja vart finns den sk: Gud när människan verkligen behöver ett under.... alla religösa säger ju att han finns...ser oss... hjälper oss... jo visst kyss mig i arslet... har inte haft hjälp varesig av honom eller skyddsänglar eller nära avlidna som alla medium skryter om att dom finns å hjälper en... för om någon av alla dom skulle finnas skulle dom inte låta människan krypa i skiten... aldrig... så ja tror nog mer på helvete å jävulen... väntar bara på den dagen jag får dra ner rullgardinen, Tjing.

Likes

Comments

​En rätt så hyfsad dag när det gäller vädret iallafall för det har inte regnat än så länge, peppar peppar. Solen skiner för fullt. Stel som en stör i morse va jag så det tog ett tag innan jag kom upp ur sängen. Men det får man väl räkna med ett par dagar framöver nu kan jag tro, det gör ont som tusan när jag viker på benen typ när man ska gå uppför hög trappsteg eller trotoarkant eller klättra upp på en stol för att hämta en febertermometer som jag va tvungen och göra idag för den låg i ett skåp på översta hyllan. Min lilla snutt Elin har feber...38,5 hade hon så nu sitter hon under min värmefilt som jag fick i julklapp av Niklas... hon fryser och snorar. Det är ju tur att dom är ledig från skolan nu men samtidigt träligt för henne för nu kan hon ju inte njuta av ledigheten. Men de e som de e . Och i morgon ska jag alltså ringa och kolla om jag kan få en tid vid VC och se om dom kan ta sig tid för en grundlig undersökning av min rygg och omjag kan få en röntgen... men de vet man ju hur de kommer å gå me de. Och sen är det ishockey på radion.. sitter ju här vid datorn och har radion på å plågas igenom matchen sverige-ryssland som jag faktiskt tror att ryssland kommer att vinna utan nå större problem. Tjing så länge.

Likes

Comments

​I dag har jag verkligen dragits med otur sedan morgonen och jag har inte gjort något  elakt för å få karman slängd i ansiktet på mig så där. Det hela började med att jag följde Elin till skolan som vanligt och så höll dom på att lägga asfalt på den vägen jag går dagligen så va det ca 2 skolstorlekar på 37 brett å jag skulle ta ett kliv över för de va nylagt och jag ville inte kladda nerskorna, så jag tar ett stort kliv för att komma över det och då viker sig benen under mig..... bara så där.... helt utan anledning å jag fattar ingenting och helt plötsligt står jag på alla knä över den nylagda skiten. Bara å försöka komma upp och borsta av mig men jäklar va ont jag fick, måste ha hamnat mitt över kanten som va där på 8-9 cm... för när jag kom hemlinkande och drog av mig byxorna för å byta så va de en liten knöl på ena knäskålen... såg ut som en extra bröstvårta, och jag har fortfarande ont som tusan. Sen ska jag in på möte i Linde kl 11..... jojo... tar 10.10 bussen och jag vet att det är lite vägarbete efter vägen in men jag räknar med 10 minuter försening men ska ju hinna in på mötet ändå.... ack vad jag bedrog mig.... va framme vid stationen 11.00 och sen tar det ett par minuter å knalla ner till Folketshus där Arcus huserar... å gå fort gick ju inte me mina ömma knän... så jag va där ca 5 över 11 och som tur va så hade det dragit ut på tiden med dom som va före mig men ändå ja va ju super stressad... å jag brukar aldrig vara stressad.... fan hann ju inte änns röka.....Men han va jättebra... han sa att min rygg måste utredas innan jag kan få ett riktigt jobb för annars kommer jag aldrig att kunna jobba eftersom jag har ont i den.... och fick jag ingen riktig utredning av läkarna på VC här så skulle han ringa... och han ger sig inte förräns han får som han vill.... han vill att de ska bli röntgen också..jippiiiii... de ville ju jag också men fick inte när jag gick där sist så nu kanske de händer nå också.... en riktigt ordentlig undersökning... då ska dom få kolla mina lungor samtidigt för de kan ju faktiskt ha ett samband. Så nu får vi hoppas allt löser sig. Och vädret ska man inte prata om idag för de har varit både sol å regn och en jäkla blåst som vanligt. Tjing tills nästa gång.

Likes

Comments

T​am​metusan de blev lite sol nu på em /kvällen så det blev en rätt skön avslutning på söndagen också fast det såg mörkt ut i morse. Elin, min lilla dotter låg och sov/vila till 12.55 i morse så hon va rätt slut sen igår när vi va hos kusin. Men förhoppningsvis kan hon somna i någotsånär tid i kväll så hon inte behöver ligga vaken alltför länge innan hon somnar eftersom de e skola i morgon igen. En ny skolvecka. Men det är kort vecka nu eftersom de e röd dag på torsdag och har dom tur så e dom lediga på fredag också för de blir ju en klämdag, men de e inte säkert för ibland tycker jag att skolväsendet har så konstiga ideér. Jag är väl ledig på torsdag iallafall men får nog åka in på fredag också för praktikanter har inga previlegium inte. Gud va jag längtar tills de blir riktig sommar så man får det riktigt varmt igen, och jag måste nog gå till dom där okompitenta läkarna igen på vårdcentralen för den här ryggen håller på å kill mig... jag blir tokig på den å de spelar ingen roll om jag står eller sitter, fick Elin å massera lite bak på ryggen igår dit jag inte nådde å det hjälpte en liten stund. Men jag vet ju att dom inte gör nå åt min rygg ändå fast ryggraden e sne å ja inte har nå som helst muskelatur  i magen kvar... dom kommer säkert bara å säga att jag ska leta upp ett tomt rum och lägga mig på golvet eller om jag har tur så finns det en soffa i rummet så jag kan lägga mig ner och vila, Hel sjukt, Men alla andra jävlar då som springer å är sjukskrivna i flera år.... fast de inte e nå större fel på dom för husdjuren kan dom springa ute me,,, men de e väl skillnad på folk och folk. Tjing.

Likes

Comments

​Men varför krånglar den här sidan varje gång jag ska skriva ett inlägg... börjar faktiskt bli less på den. Ska jag göra nåt ska det flyta på å inte strula varje gång.​ I går va det fint väder iallafall sol å rätt hyggligt varmt i solen mot en vägg sen gav sig vinden mer och mer. Passa syrrans lilla dotter igår kväll medans syrran va in och käka lite i stan med ett par av hennes kompisar. Hade svårt att somna när jag kom hem sen, Låg och titta på tvn några timmar så klockan va säkert runt 2 när jag slockna sen vakna jag igen vid 5... sen gick de inte att sova mer. Håller på å bli knäpp me allt de här skiten, får inte sova en enda natt ordentligt ju. Känns nästan som man inte har styrsel över kroppen längre. Och kännslan av att kroppen har gett upp har inte gett sig så de skulle ju inte förvåna mig om jag antingen håller på å  gå in i väggen eller håller på å få en hjärnblödning. Men som arbetslös och arbetssökande fr man ju inte va sjuk, för man får ju inte änns ersättning när man e sjuk längre. Så då får man gå på AF´s tillställningar hur sjuk man än är... om man så rullas in me bår å droppflaska så får man nog gå dit... vet ni de e helt sjukt de här faktiskt. Tjing hörs igen om ja inte hamnar 5 feet under.

Likes

Comments

​I dag är det fredag och faktiskt helg så gissa vem som ska slappa i sänga i mörabitti :) ? Och idag har solen tittat fram men kallt som tusan men de e väl typiskt så fort solen tittar fram så ska de blåsa orkanstyrka så man fryser nätterna av sig. I dag blev jag faktiskt besviken å lessen... *dom* skulle åka upp å hämta Markus. Å inte hade dom tid å vänta 20 minuter så jag hann hem och träffa Lisa. De e ju liksom så att jag när jag blir besviken å ledsen å arg så sitter de i ett bra tag så de här kan dröja länge innan de går över, och dom vet precis hur jag funkar. Långsint så innibomben... Men innan dess... de känns konstigt i kroppen.. känns som om kroppen har stängt av... orkar inget..bryr mig inte om nånting... kan tänka mig att de känns så här att ha *sorg* över något.. blir helt apatisk. Och det har suttit i sen i fm. Känns faktiskt skit underligt å då e jag ändå helt spiknykter. Äsch skit samma... vill kroppen må skit så får den väl de då jag orkar inte bry mig.

Likes

Comments

​Solen kom faktiskt fram under fm så de va fint å skönt när jag skulle göra mitt idag.  Och jag säger bara Karma. I dag tror jag på de där med Karma faktiskt för jag har haft svårt att tro på de tidigare. Men jag gjorde en god gärning idag, hittade ett mastercard på vägen när jag gick med Elin till skolan. Kom hem och kollade upp namnet på internet och på det viset hitta jag ägaren. Och det känns så bra när man gör något gott, sen va de in till Linde på ett mellanstopp å där.... där fick jag blandade besked men ett var bra iallafall och det tror jag beror på att jag var en god människa i morse. Och tror ni inte på tusan att de e ishockey i kväll igen. Hur kan så pass många ha det som intresse å sitta och titta på 2 lag som slåss om en puck.... har aldrig förstått och det står jag för, för mig är sport lika med noll.. boxning kan jag titta på men inte sitter jag och tittar i timmar när dom pucklar på varann.

​I dag såg jag körsbärsträden blomma... så härligt att se att det verkligen går åt rätt håll nu. Men det finge gärna vara lite mindre regn för jag vill ha sol och tänk om man kunde slippa blåsten varje gång solen tittar fram.

Tjing hörs sen.

Likes

Comments