Idag var jag mycket piggare än jag va i helgen fast jag vaknade typ kl 04:00 med ryggont 🤔
Vet inte vad det kan vara, men det började igår. Kan vara lat👺en 😂😂
Idag har jag färdigställt Styrka i grupp passet, så det är bara musiken kvar. Så va tycker ni; 70' , 80' eller 00' talet ? En låt till varje övning? Eller kanske en mixad skiva? Svårt val 🤔

Åsså har pärlan blivit tvättad idag ❤️ Är sååå kär i den bilen. Ångrar INTE att jag köpte den. Går bra, är snygg och har fina kurvor. 😍

Nu 😴😴

🌸🌸🌸

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 24 readers

Likes

Comments

Den här helgen har gått förvånansvärt sakta. Jag har hunnit med sååå mycket trots att jag inte gjorde något annat än att hämta ut ett paket som kommit från Barn i balans. Det paketet innehöll material vi ska ta med oss på lördag.
Startade lördagen med Nyhetsmorgon och en kopp kaffe som vanligt. Sen åkte jag upp till #aerostepcompany för att öva in step up programmet med en ❤️ vän. Och jisses vilket roligt och tufft pass det är. Hoppas att ni kommer att tillbringa hösten med mig.
Direkt efter åkte jag till Torsåker för att hämta ett bord till gillestugan (som är färdigställd). Det kommer bli så bra. Visar er bilder när det är inrett. Gjorde det sista idag och det var målning av trappen.
På förmiddagen idag åkte vi (min ❤️man) till Valbo för att inhandla lite vägguttag och takuttag. Passade på när det regnade. 😏

🌺🌺🌺

  • 24 readers

Likes

Comments

matlista till nästa vecka 🙄 Det är nog det enda rätta för att komma i fas igen. Ni som läste gårdagens inlägg vet ju hur trött jag blir på mig själv 😡 Jag har även beställt en ny kokbok. Hoppas att den kommer snart.

Idag renskrev jag mitt step up pass som jag tänkte ha på höstschemat. Och satan va spännande det ser ut 😳 Har bokat träningshallen för 3 timmars inlärning. Bara så ni vet, så brukar jag aldrig öva in mina pass jag gör 😏 Så nu blir det något utöver det andra 😬
Ni som kan; kom gärna och prova när schemat drar igång.

På kvällningen tog jag mig en promenad och fick se en söt liten huggormsunge ligga som en kringla på vägen 🐍 Jag gillar inte ormar, men va bara tvungen att gå nära och fota.

Nu är man aptrött och måste sova 😴 Så jag är pigg och utvilad i morgon.

See You 😘

  • 36 readers

Likes

Comments

Va arg jag blir på mig själv 😡 Sugen på nåt gott varje dag. Finns det inget hemma så åker vi och köper.
Känner mig uppblåst direkt när jag äter vanlig mat och kilona bara rasar på.
Det håller inte. Jag vill ha resultat, jag vill sköta kosten, jag vill ta promenader varje dag. Men just nu känns det som att jag vill lägga mig i soffan och ligga där.
Efter allt jag provat så borde det ge mer, men det är bara små steg och sen tar det stopp 😩
Jag tror att jag har problem med ämnesomsättningen, men hur ska jag lyckas övertyga HC att ta mer prover?
Hur ska jag kunna komma på banan igen?

Jag måste skärpa mig!

🤐🤐🤐

  • 59 readers

Likes

Comments

Blev väldigt nyfiken på hur min nästa utmaning kommer att bli 😬
Fick programmet till min nästa utbildning som ledare idag. Såg väldigt spännande ut och samtidigt väldigt skönt.
Så nu är det bara att hålla tummarna att vi (Jag och Camilla) klarar oss och får Diplom.
Sen är det bara att öva så vi får ett skönt härligt program att framföra.
Utbildningen kommer att göras den 19-20 augusti och den är i Hälsans Hus i Stockholm 😊

Spännande!

❤️❤️❤️

  • 52 readers

Likes

Comments

Dagen på jobbet flöt väl på bra tycker jag 😊 Jag va ju inte ensam. Fattades bara 3 st på kontoret, så vi var 5 st där. Och då är ju kaffet mycket godare. Det enda som är tråkigt är att körningen inte går som jag vill 😏 Strul med verktyg, maskiner osv.... Men vi får hoppas att det löser sig nu när det är några fler där.
När jag kom hem hade jag tänkt att måla trappen klart 🙈, men det blev en tur till KarlHedin för att hämta lite saker och sen blev det soffhäng med serier på TV:n 😎
Och medans jag satt i soffan blev step up passet klart (nästan). Så nu måste jag öva in det, eftersom det blir ett helt nytt koncept. 👯😬. Men det kommer bli hett! 💃🏻🕺🏻

Soffan är beställd, och det blev den med den snygga "killen" i 😍

Nu blir det sängen 😴

  • 63 readers

Likes

Comments

Semestern är slut för den här gången. Men jag är ganska nöjd med årets semester.
Vi startade semestern med att åka till Åland fredag till söndag vecka 28. Sen åkte vi hem och gjorde nästan gillestugan klar. Det är fortfarande lister kvar att sätta upp, men det fixar ❤️ gubben nästa vecka när jag jobbar.
Lördag vecka 29 åkte vi till Side i Turkiet för att vara där en vecka. Mycket sol och bad i det fina vädret blev det.
Väl hemma igen så har det inte blivit så mycket nyttigt. Vi har köpt lister i alla fall 🙄, sen är väl semestern till för att ta det lugnt?🤔
Ja just ja, vi tillbringade en hel dag för att fiska oxå. Och den blev lyckad. Drog upp 9 st regnbågar som vi rökte och avnjöt till söndagsmiddag 😋 Sååå gott!

Så i morgon är det jobb. Och jag tror inte det blir så roligt, för jag är väl nästan ensam där 😢 Ingen att prata skit med och ingen att dricka kaffe med 😱. Så den veckan kommer att gå trögt fram.

🐌🐌🐌

  • 78 readers

Likes

Comments

En riktig slödag blev det idag. Var hem till ❤️ svägerskan på middag igår. Det blev "några" glas vin oxå 🙈Gott var det och trevligt hade vi, men det straffar sig idag. Även om man inte dricker mycket så blir man ju såååå jäkla trött dagen efter.
Så idag har jag inte gjort något förutom att färdigställa Aetobics passet 👯 Så nu är det ett nytt Step up pass som står på tur. Undrar nu bara om vi ska köra på en eller två brädor ??
Det är ju roligt med två brädor men det är lättare att göra pass med en bräda 🤔
Har ni synpunkter kan ni väl höra av er 😉
Så det är väl bara att sätta gång nu då 😘

🌹🌹🌹

  • 55 readers

Likes

Comments

Har nu varit vaken sedan 03:30 😴 Vi gick upp tidigt för att vi skulle åka och fiska. Och alla fiskare vet att man måste vara ute i tid för att få någon fisk.
Vi var på plats kl 06:00 vid sjön Hamptjärn. Vi gillar den lilla sjön. Fina bryggor att sitta på. Lugnt och skönt utan massa biltrafik.
Vi kastade i bottenmetet och tog fram våra brassestolar och satte oss för en kopp kaffe som vi hade med oss. Då började det; fisk nr 1, 2, 3 och 4 kom. Sen var det dags för mig och åka för att vaxa benen och då hände det. ❤️ gubben fick en krok i fingret 😩. Ja ja, det hör nästan till 😎
Men det gick bra. Han drog själv ut den med tänderna. 😳
Vaxningen gick oxå' bra. Det gjorde inge ont så det fortsätter jag med.
Senare på dagen fortsatte det att nappa, så vi fick ihop 9 st fina regnbågar till slut.

Så nu är vi sopslut och det är dags att sluta ögonen.
❤️❤️❤️

  • 60 readers

Likes

Comments

Idag åkte vi runt på en liten "fönster" shopping. Först och främst så var vi tvungen att åka till fiskebutiken i Sandviken för att inhandla lite saker till morgondagen då vi ska fiska lite regnbåge.
Sen åkte vi och kikade på lite olika soffor. Det är ju dags att bestämma vad vi ska ha. Hittade några vi fastnade för så det är bara att fundera nån dag innan det beställs.
Finns verkligen många modeller att välja på 🤔
Och till sist var vi och skulle köpa lite tomater och gurka på ett ställe där man går in i växthusen och plockar det man vill ha. Så gott med solmogna tomater och gurkor 😋Och när vi åker därifrån så måste man bara stanna och kolla på söta alpackorna 😍

Så i morgon mina ❤️ vänner ska jag göra nåt jag aldrig gjort 🙈
Jag ska vaxa benen 😬
Mer om det får ni läsa om imorgon 🙃

❤️❤️❤️

  • 69 readers

Likes

Comments