Vaknade av klockan som ringde 06:00 i morse. Upp och koka på en kopp kaffe och åt ägg. Klädde på mig och fixade håret. Nu tror ni kanske att jag har jobbat 😊 Men det har jag inte 😢 Nej då. Kläderna jag satte på mig var träningskläder i form av haremsbyxor för jag skulle åka till Storvik och vara AfroDance instruktör åt ett härligt gäng på Hedängsskolan. 29 st helt underbara barn som fick äran att prova på AfroDance.
Jätteroligt! Tack så jättemycket Merit för att jag fick prova på en stor barngrupp. 😘

Hem sen och drack mer kaffe, stoppade i mig mat och iväg på pass 2 för dagen. Styrka i grupp startade 16:30 och där ramlade det in hela 14 st 🏋🏼 Så härligt. Några nya idag oxå'.
Och idag var det precis ett år sedan jag körde mitt absolut första Styrka i grupp pass. GRATTIS på ettårsdagen 🎊🎉
Satte mig efter det passet och åt en kesoplätt som jag gjort och hade på mango och bananpure. Gott!! Så klockan 18:50 var det dags för det tredje passet för dagen. AfroDance igen, och jag blev lite fundersam 🤔 om jag sa redan förra veckan att det skulle vara inställt?
Och eftersom jag är lite dagvild nu när jag bara går hemma så är inte det omöjligt 😂 Kanske fick för mig att det skulle vara den 1 november idag.
Så det var bara 5 st på det passet 🙈

Nåväl, dags att gå och sova efter en jobbig dag. Vi hörs i morgon ❤️ vänner.

Natti 💤💤

Använd koden #ullablomdal om ni anmäler er på ett av WoS programmen. Då har ni 10% rabatt på priset.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 37 readers

Likes

Comments

Jag vet att ni saknat mig 🙄 och nu är det äntligen dags att skriva lite igen.
Igår var jag in till Ikea en sväng för att kolla efter ett skåp att ha bredvid kylskåpet. Tänkte ha micron där ist för på långbänken. Hittade väl inte det jag sökte direkt så det blev en annan billig lösning istället. Nöjd blev jag 😊

Dagens träning blev ett aerobicspass igen 👯 Ni kommer väl ihåg att jag skrev förra måndagen att jag hade skitmusik. Idag var den bättre 👍🏼 Riktigt bra!
Och passet flöt på riktigt bra. Hade bra med energi i kroppen. Blev inte så många pauser (för att dricka vatten). Det är så skönt när man känner att kroppen orkar. Men jag hade nog inte väntat mig annat heller 😂 Har ju nästan bara suttit i soffan idag 🙈

Nu måste jag in i duschen och sen sängen, för i morgon bitti måste jag vakna av klockan. Och den ska stå på ringning kl 06:00 😊

Natti 💖

  • 52 readers

Likes

Comments

....7,8,9,10. 11,12,13 14....
14 underbara träningssugna deltagare på dagens Styrka i grupp pass 🏋🏼
Så härligt att ni kommer 💖 Att ha en hall som är så full av energi och ork är så häftigt. Man blir så peppad som ledare 😊
Nu är vi så effektiva och duktiga tillsammans så jag kan hänga på en till övning 🤔 Och vad det blir får ni veta på nästa styrke pass 🏋🏼

Nu ska jag softa hela dagen 🙈 Har knappt sovit inatt, av någon orsak. Orolig och lite panikslagen av att det bara är en vecka kvar av våra s k två arbetsbefriade månader. 😳

Och kom ihåg att klicka på WoS länken här bredvid om du vill köpa viktminskningsprogram från World of shape.

  • 25 readers

Likes

Comments

Guud va veckorna går fort 😱 Känns som att gorillan blev kär i apan igår och så var det en hel vecka sen 🤔Ja, som jag körde mitt Torsdags afro pass alltså. Om ni inte provat det så måste ni bara göra det. Det är så roligt 💃
Och eftersom det är torsdag så var det ju även step up ikväll. Och det passet med dom stegkombinationerna är ju hur roligt som helst.
Step tutch, a-steg, knälyft på repetition, tvist, mambo, steg runt brädan osv.......Ja, det måste bara testas.

Och kom ihåg att klicka på WoS länken här bredvid om du vill köpa viktminskningsprogram från World of shape.

  • 37 readers

Likes

Comments

...trodde jag. Vaknade som vanligt tidigt fast jag sover en timme längre nu än tidigare iaf.
Gick och kokade kaffe satte på Nyhetsmorgon och tog telefonen för att spela Candy Crush 🙄 och såg att jag fått ett meddelande på messen. Det var en vän som frågade om jag kunde ställa upp som vikarie på vattengymnastiken hon skulle ha på kvällen.
Klart jag kan, har ändå inget att göra och hon hade blivit förkyld så då ska hon inte träna.
Så jag körde hennes två pass och passade även på att lägga in en låt till i mitt upplägg.
Skönt att röra på sig 🐋

  • 52 readers

Likes

Comments

Älskade höst 💖
Fast det är så gråmulet idag så blir man så glad och full av energi när man åker in i ett ljus. Har ni tänkt på det?
Åker en skogsväg, det duggregnar lite och man är trött. Kommer till ett ställe där alla löv är gula så det känns som man åker in i solen.
Underbart!


  • 52 readers

Likes

Comments

Trött jag blir. Inget jobb fortfarande, men söker både internt och externt. Har så mycket energi i min kropp som vill jobba, så har man inget jobb 😢
Fixar och donar hemma, på Aerostep och andra ställen.
Såg ett inlägg på FB i går, på ett schema utlagt av SGA Gymmix i Sandviken. Kollade på schemat och såg att dom inte har AfroDance 🙄 Så jag bjöd in mig på ett fredagspass 😂 Dom skulle höra av sig när det blir aktuellt 👍🏼

Annars idag så har jag kört ett Styrka i grupp pass där jag tog det lugnt idag (tror jag) 😉 Har ju känt att det är nåt i kroppen så då känns det bra att kunna softa lite. Skulle ju orka köra ett AfroDance pass oxå'. Tyvärr så va min kollega lite dålig så hon var hemma 😷 Lika bra, för vi måste vara frisk tills det är dags för en riktig utmaning för oss.
På AfroDance körde jag mitt pass som handlar om gorillan som går till havet för att tvätta sig. Och om ni kommer ihåg så blev han ju kär i en apa förra veckan och öppnade sitt hjärta för henne. ❤️❤️❤️
Behöver ett par rörelser till det, så om ni har något som vi kan lägga dit, så skriv det i kommentarerna är ni snäll.
Jag har ju isf en idé till 😉

Natti 💖 vänner. 😘

  • 98 readers

Likes

Comments

Asså jag älskar verkligen måndagar 😍 Idag va det en annan underbar måndag. Fick vara vikarie på vattengymnastiken. Har ju gjort nytt program till det tidigare men bara lyckats köra det en gång. Idag fick jag köra två gånger. Så roligt!
Bjöd in en av innebandyns skadade så han skulle få prova. Och han tyckte magträningen var jobbig 🤔 Undra när man får vara vikarie nästa gång då?

Åsså var det bara hem och slänga i sig nåt och iväg på aerobic. Det tycker jag är stört roligt. När man gör iordning passen så är det hur kul som helst att splittra på nästan alla steg och sätta ihop åttorna med två rörelser.
Jag måste bara komma ihåg att ta med nya skivor nästa vecka. Jag hade valt urkass musik från början 😂.

  • 63 readers

Likes

Comments

Hallo där ute. Sorry om du väntade på inlägg igår, men jag hade fullt upp.
Svärmor fyllde år och vi hade bjudit hem dom till oss. Hon blev så glad. Dukade upp i vardagsrummet redan i fredags eftersom jag inte skulle hinna annars. Dukningen var för 10 st så jag blev tvungen att lyfta in köksbordet oxå".
Jocke, Elena, Jessica, Erik, Benjamin, Sinikka och Erkki skulle komma. Vi hade beställt smörgåstårta från Hanssons konditori för att göra det enkelt för oss. Tog även en jordgubbstårta (som jag äter av nu 🙄).

Nåväl, gott iaf 😋

Jag hann även med min träning igår. Ett härligt gäng (som vanligt) kom och förgyllde mitt pass "Styrka i grupp".
I tisdags (tror jag) la jag på 7 kg extra på stången, så det är 17 kg totalt nu. Kände att det behövdes. Jag kör ju inte biceps och triceps med stången.
Det känns superskönt i kroppen iaf, trots att jag inte minskar i vikt. 🏋🏼

Ikväll blir det ett behövligt yoga pass igen 💖

  • 78 readers

Likes

Comments

Dagen är över och jag är nöjd.
Gick upp tidigt för att köra Svägerskan och gubben hennes till Sandviken. Deras buss till Arlanda skulle åka 07:30. Och sen vidare med flyg till USA. Åh så skönt om man kunde få va me 🙄

När jag kom hem från Sandviken drack jag kaffe med gubben 💖 och kollade på Nyhetsmorgon 😂. (Behöver inte skriva det snart) Men det visste ni väl redan?

Idag blev lekrummet klart på Aerostep 👍🏼 Så nu kan deltagarna ta med barnen dit. Finns dock bara Duplo där nu, men det kommer att komma mer leksaker och böcker dit.

På eftermiddagen var det dags för mig att berätta min lilla saga om gorillan igen. Och vet ni vad? Han blev kär 💖 idag. I en 🐒. Så nu är det extra viktigt att gorillan tvättar sitt hår, kroppen och mattan ordentligt. Och naturligtvis torkar sitt hår, rumpan, pannan och magen så han kan öppna sitt hjärta ❤️ för 🐒.

Ja, ni som går på min AfroDance på torsdagar förstår 💃

Nu har jag landat i soffan efter en två timmar lång utbildning i Akut skadehantering. Bra och nyttig utbildning som fler bör gå.

Sköt om er 😘

  • 88 readers

Likes

Comments