Header

2k17

Jag tror inte på spöken, jag vet att de finns där.

I snart 7 år har jag bott i Hille med min pappa, hans fru och min äldre syster.
Efter mindre än ett år märkte jag att det inte var normala saker som hände i vårt hem.
Saker flyttade på sig, dörrar smällde utan anledning och saker föll till golvet. Och endast när man var ensam hemma.

Jag vill påstå att jag är medial. då jag de senaste 2 åren sett han som gör detta hemma hos oss.
Jag har haft sällskap i mitt sovrum de senaste åren, jag har inte bott hos pappa varje dag i 2 år men varje gång jag är där så sover jag inte ensam. Jag har sällskap av en man som sitter på min bokhylla i hörnet av mitt rum.

Jag har aldrig varit riktigt rädd för denna man, förutom en gång, då jag såg hur han flyttade min hårborste som låg på kanten, nästan påväg att ramla ner. Han flyttade på den så den låg längre in och inte "riskerade" fallet. Efter de så satte han sig på bokhyllan igen och tittade ut mot mitt fönster som alltid var täckt av min rullgardin.

Det är inte bara jag som märkt av händelser här hemma, ibland vid middagen har någon frågat om man var hemma en viss tid på dygnet för en dörr i källaren smällt igen fast det inte varit korsdrag eller någonting som kan ha orsakat det. Och eftersom ingen varit hemma samtidigt som den som ställde frågan så har man börjat fundera.


Jag är inte rädd och jag vet att han är ofarlig då jag i förrgår märkte vem denna man är.

Oscar Hillbom. Min morfar som gick bort 2002.
Efter 15 år av saknad så har jag fått se hans ansikte igen.
Efter 15 år fick jag höra hans röst. Han sa 4 ord till mig. "Du är trygg nu"

Jag vet inte om han menar att jag blir mer och mer i mig själv. Eller om han menar att han beskyddar mig, vakar över mig osv.
Det enda jag vet är att det är min morfar som är här.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

2k17, Bilder

Denna sjukt underbara helg började med att jag slutade vid lunch i fredags istället för vid 16. så fort jag slutat så packade jag väskan och drog iväg till Elisia och var med henne och solade och badade i deras pool, sen tog vi oss en liten tur på longboarden och skateboarden innan vi avrundade kvällen med lite film och pizza med hennes bror Gustav..

På lördagen låg jag ute och solade det jag kunde innan det blev molnigt och kallt, på kvällen så åkte jag, pappa och Diana till furuvik och lyssnade på Miriam Bryant. Träffade Carro och hennes kille där så vi åkte lite karusell tillsammans innan jag åkte till Elisia igen. Vi satt några stycken hos henne och umgicks innan vi åkte in till Interpool och satt där ett par timmar, innan jag åkte hem så köpte jag självklart subway.

Idag sov jag läänge, typ till 12 eller något, men det var skönt att sova ut lite, jag åkte ner till stan efter att jag ätit frukost och träffade Madicken och Caine. Jag hittade såklart inga kläder jag gillade men det slutade med att jag kom hem med 8 st vin glas istället. När jag kom hem så hjälpe jag till att tvätt husvagnen och takboxen innan jag frivilligt tvättade pappas bil både på utsidan och insidan (girlfriend goals....)


Hoppas ni haft en underbar helg!

Likes

Comments

Likes

Comments

2k17

Beställde hem lite brun utan sol från cocopanda här om dagen och ska testa den till helgen, har haft samma sort förr men då hade jag dark och va jätte nöjd men vill testa meduim nu för att se om den är värd pengarna eller om man måste ha dark för att de ska syans..

Likes

Comments

2k17

Det är 2 år och 7 månader sedan jag slutade.

Men än idag, då jag har mina dåliga dagar så känner jag hur det börjar klia i mina fingrar och jag känner hur mina ögon frenetiskt letar efter något vasst.

Men jag är stark. Jag klarar det. Jag klarar suget som fortfarande sitter i mig 2 år och 7 månader senare.
Det suget efter att få bort min psykiska smärta för att få den att övergå till fysisk smärta istället, för den kan jag hantera på ett bättre sätt. Tror jag i alla fall...


Men jag har dem i min närhet som också hjälper mig varje gång det händer.
Mamma, Pappa och min pojkvän är alla tre otroligt bra på att lugna ner mig från denna ångest.

Bara av att få höra rösten av min pojkvän så kan jag gå från att gråta krokodiltårar till att skratta och le på bara någon minut.
Och en kram från någon av mina föräldrar kan hjälpa mig att komma igenom en hel vecka utan "trubbel".

Finns inte någon annan jag är så tacksam över som jag är för dessa 3 personer. Tack! Jag älskar er med hela mitt liv!❤

Likes

Comments

2k17, Bilder

Denna helg i Sälen har varit super kul!
Jag spenderade dagarna med Martin på en skoter och åkte runt och bara hade det rent av mysigt. De andra var antingen ute på promenader eller åkte skidor (utför).

Likes

Comments

2k16, Advendskalendern, Bilder

Istället för tips igår och idag så får ni en liten "Roomtour". (Det är text vid varje bild med en liten förklaring)

Det första man ser när man kommer in på mitt rum hos mamma är i princip allt, mitt rum är relativt rektangulärt och dörren är långt till vänster så det gör att man ser väldigt mycket av mina möbler på engång. Jag brukar säga att min säng är min bästa vän och att jag är förlovad med den, därför ser jag alltid till att min säng ofta blir ren bäddad och att jag inte smular i den. Jag har t.ex. en regel som är att man inte får ha byxor under täcket, alltså inte byxor på lakanet, för att det lätt blir sandigt/grusigt i sängen då vilket gör att det blir väldigt obehagligt att sova. Tänk er själv att sova i en sandlåda.

Mitt fönster är ganska speciellt de också...

På mitt fönster så skriver jag upp en massa minnen och citat från olika ställen som jag tycker är härliga och saker som får mig att må bra. Eftersom min säng står så nära fönstret så har jag även en påminnelse om mina p-piller på fönstret. jag tar mina nämligen på kvällen så ser det perfekt när jag ska gå och lägga mig. Sen har jag självklart även ett alarm så jag inte glömmer bort det totalt.

Bredvid fönstret på andra sidan har jag en liten bokhylla kan man säga.. Uppe på den har jag en kvadratisk spegel och på den har jag de enda inramade fotot jag äger. Annars på "bordet" så har jag en sten som är formad som ett hjärta som jag fått i julklapp eller present av mamma en gång i tiden, sen har jag även lite doftljus. De röda är smultron och jordgubb och det gröna är äpple. I detta "bord" finns det fyra hål eller fack, i det ena har jag min högtalare, sen i de andra har jag lite blandade grejer. T.ex mina handledsskydd och rehab saker till handleden.

Jag har en inbyggd garderob som är precis bredvid dörren in till mitt rum, så jag har två dörrar bredvid varandra. Vid min garderob så har jag en till bokhylleliknande förvaringsmöbel. I de övre tre facken längst till vänster så har jag 6 lådor, där har jag olika "produkter". Typ sånt som smink, nagellack, hårvård osv Jag har även en låda som jag kallar apoteket, där har jag mediciner, linser osv.

Uppe på denna möbel har jag som det syns på bilderna så har jag smycken, parfymer, lite hudvård, ellos, kicks och övriga kataloger och mer ljus. Jag har ett stort i en "lykta" som faktiskt inte va så dyr och inte köpt på en bättre ställe än dollar store. De små är samma sort som tidigare.

Hoppas ni gillade detta så ses vi! :)

Likes

Comments