Header

2k17

Det är 2 år och 7 månader sedan jag slutade.

Men än idag, då jag har mina dåliga dagar så känner jag hur det börjar klia i mina fingrar och jag känner hur mina ögon frenetiskt letar efter något vasst.

Men jag är stark. Jag klarar det. Jag klarar suget som fortfarande sitter i mig 2 år och 7 månader senare.
Det suget efter att få bort min psykiska smärta för att få den att övergå till fysisk smärta istället, för den kan jag hantera på ett bättre sätt. Tror jag i alla fall...


Men jag har dem i min närhet som också hjälper mig varje gång det händer.
Mamma, Pappa och min pojkvän är alla tre otroligt bra på att lugna ner mig från denna ångest.

Bara av att få höra rösten av min pojkvän så kan jag gå från att gråta krokodiltårar till att skratta och le på bara någon minut.
Och en kram från någon av mina föräldrar kan hjälpa mig att komma igenom en hel vecka utan "trubbel".

Finns inte någon annan jag är så tacksam över som jag är för dessa 3 personer. Tack! Jag älskar er med hela mitt liv!❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

2k17, Bilder

Denna helg i Sälen har varit super kul!
Jag spenderade dagarna med Martin på en skoter och åkte runt och bara hade det rent av mysigt. De andra var antingen ute på promenader eller åkte skidor (utför).

Likes

Comments

2k16, Advendskalendern, Bilder

Istället för tips igår och idag så får ni en liten "Roomtour". (Det är text vid varje bild med en liten förklaring)

Det första man ser när man kommer in på mitt rum hos mamma är i princip allt, mitt rum är relativt rektangulärt och dörren är långt till vänster så det gör att man ser väldigt mycket av mina möbler på engång. Jag brukar säga att min säng är min bästa vän och att jag är förlovad med den, därför ser jag alltid till att min säng ofta blir ren bäddad och att jag inte smular i den. Jag har t.ex. en regel som är att man inte får ha byxor under täcket, alltså inte byxor på lakanet, för att det lätt blir sandigt/grusigt i sängen då vilket gör att det blir väldigt obehagligt att sova. Tänk er själv att sova i en sandlåda.

Mitt fönster är ganska speciellt de också...

På mitt fönster så skriver jag upp en massa minnen och citat från olika ställen som jag tycker är härliga och saker som får mig att må bra. Eftersom min säng står så nära fönstret så har jag även en påminnelse om mina p-piller på fönstret. jag tar mina nämligen på kvällen så ser det perfekt när jag ska gå och lägga mig. Sen har jag självklart även ett alarm så jag inte glömmer bort det totalt.

Bredvid fönstret på andra sidan har jag en liten bokhylla kan man säga.. Uppe på den har jag en kvadratisk spegel och på den har jag de enda inramade fotot jag äger. Annars på "bordet" så har jag en sten som är formad som ett hjärta som jag fått i julklapp eller present av mamma en gång i tiden, sen har jag även lite doftljus. De röda är smultron och jordgubb och det gröna är äpple. I detta "bord" finns det fyra hål eller fack, i det ena har jag min högtalare, sen i de andra har jag lite blandade grejer. T.ex mina handledsskydd och rehab saker till handleden.

Jag har en inbyggd garderob som är precis bredvid dörren in till mitt rum, så jag har två dörrar bredvid varandra. Vid min garderob så har jag en till bokhylleliknande förvaringsmöbel. I de övre tre facken längst till vänster så har jag 6 lådor, där har jag olika "produkter". Typ sånt som smink, nagellack, hårvård osv Jag har även en låda som jag kallar apoteket, där har jag mediciner, linser osv.

Uppe på denna möbel har jag som det syns på bilderna så har jag smycken, parfymer, lite hudvård, ellos, kicks och övriga kataloger och mer ljus. Jag har ett stort i en "lykta" som faktiskt inte va så dyr och inte köpt på en bättre ställe än dollar store. De små är samma sort som tidigare.

Hoppas ni gillade detta så ses vi! :)

Likes

Comments

Advendskalendern

Igår kom inget inlägg för att jag helt enkelt inte hade orken eller tid till det.

Jag satt igår och var helt slut i huvudet efter att jag suttit och pluggat ett par timmar. Jag är även slut i huvudet efter att jag och en kompis inte kommit helt överens eller vad man ska säga.

Nog om att jag inte mådde 100 igår och vidare till dagens tips, idag vill jag tipsa er om serier som finns på Netflix.

Min absoluta favorit är Sons of Anarchy.
Sen andra som jag tycker är bra är The Crown, Making a Murderer, Frozen Planet, Gilmore Girls, Gossip Girl, Pretty Little Liar osv. Det fins så otroligt många men de är dessa jag skulle tipsa om ifall någon skulle fråga.


Hoppas ni får en bra måndag och en ännu bättre vecka!

Likes

Comments

Äntligen lördag, Äntligen hockey och Brynäs har hemma match.

En utav Brynäs mest fysiska centrar har varit borta några matcher nu och är super glad att han är tillbaka eftersom han är min favoritspelare i detta lag.
Jag som den hockey tokig människan jag är fick göra speciella pepparkakor med mamma för några veckor sedan.

Likes

Comments

Advendskalendern

Idag kommer det inte tips utan jag kommer dela med mig lite av denna vecka som varit ch mina tankar inför julen.

Denna skolvecka har gått otroligt fort känns det som, på de praktiska lektionerna i torsdags så hade vi vaxning, vilket som alltid är kul. De lektionerna är inte liga tyst och lugna som de andra vilket gör att de är mycket roligare då det är lite mer fart på oss. Annars är vi så himla trötta och sega pga hur lugnt och seg lektionerna är.

Idag så har det också relativt lugnt, hade en uppgift som jag kunded jobba med hemma men var tvungen att åka in till skolan. Sen satt jag med en kompis och pluggade innan jag och Thea gick och åt lunch.

Nu när vi kommit hem till baba så har vi fixat tacos till familjen och sen gjorde jag nagelförlängning på Thea och målade om mina. Till sist blev det lite mys med filmen Bilar och sen somnade vi.

Likes

Comments