Header

2k16

På min skola (och de flesta anda skolor) så har vi nånting som kalas individuellt val. Förra året hade jag engelska 6 som jag tyckte var sjukt kul men samtidigt jobbigt. I år har jag fotografi. Det är nog ett av de bästa val jag tagit i mitt liv måste jag få säga. Är super nöjd med valet och har fått lära känna min kamera på ett helt nytt sätt. Här är några bilder vi/jag tagit på lektionerna. ​(Bilderna är oredigerade) ​KRAM! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Bilder, 2k16

Jag tröttnade på att gå och leta efter en tavla som skulle passa i mitt rum... Så jag valde att hitta på något eget.

Efter att ha sett Therese Lindgrens video om appen Framkalla så valde jag att hitta på något liknande.
Jag beställde hem 20 bilder sen gick jag till en hobby shop och köpte tråd, små klädnypor och nålar.
När jag kom hem så satt jag in en nål i den höjd jag ville, sen mätte jag så det blev bra avstånd emellan de andra nålarna sen knöt jag fast tråden i den första nålen och drog den några varv runt andra och tredje nålen för att sedan knyta fast den i den sista nålen.
Sen tog jag bara klädnypor och sate upp bilderna så att jag tyckte att det blev bra, innan jag började så sorterade jag bilderna så jag visste vilka som skulle sitta med vilka.


Hoppas någon av er vill hitta på något liknande 😊

Likes

Comments

2k16

​Ibland förstår jag mig inte på min dator.

Idag har jag suttit och spelat in en ny video till min kanal på youtube eftersom jag vill vara mer aktiv nu på sommaren när jag har tid. Tror många förstår mig.
Men då kommer problemet... Den (datorn) vill inte ta emot  mina videos så jag kan redigera dem i morgon. Och inte nog med de så laddade kameran ur mitt i videon som fick mig att tappa fokus som bara den... Det går inte hur mycket jag än försöker. Jag har försökt via minneskortet och usb sladden men inget vill funka. så har bestämt mig för att än en gång tömma min dator på filer och bilder som jag gjorde innan jag redigerade England videon. Jag var tvungen att köpa ett stort usb, och med stort så menar jag med många GB. Jag tror att det var ca 128GB på det usb't och det var verkligen inte billigt. Men kändes värt det när jag nu får plats med allt jag har i datorn.

Innan jag redigerade England videon så förde jag över ALLA dokument jag behöver via skolan, ALLA bilder jag samlat på mig de senaste två åren och de är verkligen inte några. Det tog sammanlagt över 4 timmar att få allt på rätt ställe och sedan att radera det från datorn tog också ca 4 timmar att göra.

Jag hoppas verkligen inte att jag ska behöva rensa datorn varje gång jag ska redigera mina videos för då kommer jag inte orka längre.
Den videon jag spelade in i dag var en video där jag sminkar mig för lite "festligare" tillfällen.
Det enda positiva från att det inte funkade med överföringen var att jag inte har någon bra sminkdag idag. Jag blev inte precis nöjd med dagens smink och verkligen inte mina ögonbryn... Även fast bryn är "syskon och inte tvillingar" så är jag en sån person som inte tycker att nått blir bra om brynen är fucked up rent ut sagt.


Jag tänkte spela in en till video i helgen och testa igen, vet inte riktigt vad för video jag tänker göra då så får se lite gran, troligen inte en då jag sminkar mig utan en annan... Kom gärna med förslag!❤

Likes

Comments

2k16, Bilder, Videos

För ungefär en månad sedan var jag i England med min mamma för att hälsa på min syster igen. (Var där med pappa i april)
Vi hade det jätte roligt och turistade en hel del, här kommer bilder från resan :)

Likes

Comments

2k16

VALBOOOORG!!

Det är än en gång valborg i Sverige. (Är det bar vi som firar det?)

Ikväll väntas en härlig kväll med sjukt trevliga och roliga människor. Jag ska fira sista april med kompisar detta år, inte för att det är problem med att vara i stugan men det kan var lite roligare som 18 åring att få vara med sina kompisar på en sån här dag.

Jag, Sandra och Madicken ska vara med Madickens kille och hans kompis gäng eller vad man ska säga...

Än så länge så har jag inte gjort så mycket idag, jag vaknade runt 10 och satte på engång på musik i min högtalare som vanligt, jag kollade sociala medier och svarade på lite sms och mail. Sen åt jag frukost och nu håller jag på att göra mig i ordning för ikväll, jag ska ha kjol ikväll så bestämde mig för att smörja in mig i brun utan sol, sen ska jag fixa håret och sminka mig lite innan jag ska äta och sedan dra till Madicken och hennes kille för att hjälpa henne med lösögonfransarna och självklar piffa upp mig lite grann.

Sen så kommer vi åka till Caines kompis (Caine = Madickens kille, uttalas Kane) och där kommer vi vara hela kvällen så som jag fattat det i alla fall.


Hoppas alla får en bra kväll!

Likes

Comments

Bilder, 2k16

Åååå vad jag behövde denna helg med en massa härliga människor överallt, har inte haft en så bra helg på super länge.

Ikväll avslutades helgen med mys hos Madicken sedan lite golfträning som ni kan se på @shittytraining imorgon skulle jag tro.
Denna helg har jag även spenderat hos mamma för det var ett tag sedan jag bodde där. Super skönt att få vara i mammas famn ibland även fast man inte vill erkänna det så ger ens föräldrar de bästa kramarna.

Här är lite bilder från helgen❤️

Likes

Comments

2k16

HEJSAN ALLA FINA VÄNNER, OVÄNNER OCH DJUR!


​Idag så startade jag en ny blogg med Madicken, som ni kanske redan vet har en egen blogg här på denna portal. Vi bestämde oss för att starta en tränings blogg (SHITTY TRAINING) där vi skriver om målen vi har, vilka övningar vi "kör", och vilken kost vi går efter.

Det kommer för det mesta bara vara skriftliga inlägg med kanske någon bild men ibland kommer vi även lägga upp videos och bara bilder på de övningar vi gör.
Vi har även startat en Instagram som ni gärna får följa, där kommer vi troligen lägga ut lite mer vardagliga bilder eller en bild från träningspasset vi gjort eller håller på med.


Madickens blogg: http://nouw.com/madickenjohansson
Madickens IG: https://www.instagram.com/madickenjohansson/ 
Tränings bloggen: http://nouw.com/shittytraining
Tränings IG: https://www.instagram.com/shittytraining/
Min IG: https://www.instagram.com/ullalindberg/

Likes

Comments

2k16

Äntligen är det vår och de bättre tiderna är påväg det vet jag, den enda stunden på åter jag inte mår dåligt är just våren och sommaren. Allting blir så mycket enklare när det är varmt ute. Min ångest kommer ofta på hösten, ungefär i slutet av oktober har det varit de senare åren, och håller tyvärr i sig enda fram till mitten på mars till början på april. Det är då ångesten försvinner mer och mer.

Det är inte allltid lätt att gå ett halvår med ångest de är det verkligen inte, men det är inte heller så lätt att vara utan den. Det låter konstigt men när min ångest börjar försvinna så blir jag en helt annan människa. Jag blir gladare, mognare, ärligare och framförallt mer mig själv.
Jag vet att många har problem med folk som inte är sig själv men ibland kan man inte rå för de. I alla fall inte jag.
Det är svårt att kontrollera sig själv när man har ångest, man kan även lida utav olika sorters ångest. De behöver inte alltid vara ångest för skolan eller för ett tandläkarbesök. Det kan vara ångest för att ens ta dig ur sängen och klara av att gå på toa utan att bryta ihop.
Det är inte alltid lätt.
Jag vet att många i dagens samhälle lider utav någon sorts ångest och till er vill jag säga att: försök att inte ta ut din ilska/irritation på någon som inte förtjänar det.

För mig har det inte blivit bättre och bättre som många säger att det kommer bli, för mig har det varit en bergochdalbana. Ibland har jag mått så dåligt att jag inte ens klivit upp ur sängen, jag har legat kvar i min säng i över 24 timmar utan mat eller toa besök, för att jag inte klarat av det, för att jag inte klarat av att få mina ben att lyssna på mig.

Vissa dagar mår jag super bra, vissa dagar mår jag skit. Det är så det är och det är nått jag har fått acceptera.

Likes

Comments