ÄNTLIGEN EN NY TELEFON!!!!

iPhone 7 silver o vit! Äntligen kan jag bara säga, och sååå välbehövligt

Likes

Comments

God Jul allihopa! Hoppas er dag varit bra,min dag har varit bra iallafall fall!

Dagen började med morgon i stallet, lyxfrukost, paket öppning, intag avhästar... Sedan vidare på julfirande och sedan tillbaka till stallet. Fick fina julklappar!

Som sagt så avslutades dagen i stallet och jag var självklart tvungen att utmana ödet lite med att ta en premiär tur barbacka på Trissi som såklart gick galant!

Myyys<33

Likes

Comments

Glittrar träns för fullt! På söndag smäller det!! Julshow söndag kl 17.00!

Likes

Comments

Här har det varit tyst ett tag, det blir så ibland! Och så kommer det nog vara av och till här! Just nu, eller, hela hösten har det varit fullt upp med allt möjligt! Det är mest skolan som tar upp tid. Fast egentligen borde den inte det, jag har ändå inte så mycket i skolan att jag går under, det är bara det att jag har slut på energi.

Nu läggs nästan all energi på skolan och att kämpa sig i mål för den här terminen, den lilla energin som är kvar pressar jag ut till att hinna och orka med allt i stallet och inför våran julshow. Sen är det tomt. Det känns så ovant att det är så för i vanliga fall brukar jag inte ha slut på energi såhär lång tid, jag brukar vara ganska tålig och snabbt bli påfylld med energi igen. Jag tror det är det som har resulterat i att ni inte har sett röken av mig på länge. Jag har velat blogga flera gånger, men när jag har satt mig för att skriva har jag haft slut på ord. Det är något som typ aldrig har hänt mig, jag har alltid haft något att säga eller något att komma med men just nu är det bara tomt. Så jag tänker såhär, istället för att skriva vad jag har sysslat med när jag har varit borta så får ni se lite bilder!

lite kortfattat vad jag har pysslat med, ska kika in här snart igen! lovar!

Tills dess, ta hand om er! <3

Likes

Comments

Fortfarande lite grejer som ska fixas, köpas in osv men det blir jättefint! Supernöjd hitills!

Likes

Comments

In the making... grejar och fixar till 1000! Detta kommer bli bra!

Likes

Comments

Jo som ni ser är inte Trissi den lättaste att gå med, lite smått galen och vild! Vi tränar varje dag på att hon ska lyssna på mig, ibland går det bättre och ibland sämre..

Likes

Comments

Något jag tycker är extremt viktigt är att älska sporten/aktiviteten man håller på med! Man ska inte hålla på med den bara för att kompisarna gör eller för att mamma & pappa vill! Jag ÄLSKAR verkligen min sport, ridning är verkligen något av det bästa jag vet! Varför jag älskar det kan jag faktiskt inte riktigt sätta ord på, det är bara känslan liksom. Men om jag skulle göra ett försök skulle jag säga att det är för att man samarbetar med någon man inte kan prata med. Hästen kan inte förstå det jag säger och jag kan inte förstå det den säger, ändå kan vi samarbeta i harmoni och bli avslappnade båda två! Det är något utöver det vanliga tycker jag!

Målet med all ridning (för mig iallafall och förhoppningsvis för alla andra) är att få den perfekta harmonin och timingen när man rider. Målet är inte att vara bäst, målet är att rida på hästens villkor. Det är verkligen det absolut viktigaste tycker jag! Är ens enda mål med ridningen att bli bäst har man missuppfattat vad det hela går ut på och borde kanske välja en sport där man tävlar enskilt och inte som ett ekipage med en annan levande varelse. Det finns ingen ursäkt i världen som gör det okej att pressa sin häst utöver vad den klarar av för att man själv vill bli bäst! Så tänker jag i alla fall!

Ridsporten är ganska ömtålig eftersom att vi handskas med levande djur och alla har sina egna åsikter om hur de bör ridas och tas om hand om. Alla har sina egna uppfattningar och kunskaper. Vissa tycker hästar ska gå på lösdrift och ridas med repgrimma en gång i veckan, vissa tycker att hästar ska gå max 4 timmar i hage och ridas 7 dagar i veckan, vissa tycker på något annat sätt osv osv osv, det finns miljoner olika åsikter och varianter att kombinera träning med vila och foder! Det är något ridsporten borde bli lite bättre på, att acceptera varandras åsikter, sålänge hästen inte far illa så tycker jag att man ska få ta hand om sin häst på det sättet man tror är bäst. Särskilt eftersom att alla hästar är precis lika olika som våra åsikter så alla hästar kan inte skötas om på samma sätt. För vi alla gör ju det här för att vi älskar våra hästar och jag vill inte tro att någon skulle vilja sin häst illa med flit!

Mitt tankesätt med häst är att hästen går före mina egna behov. Om jag lägger upp en plan för ett ridpass eller rider en träning, då rider jag det och fortsätter inte med massa annat. Skulle det vara något som absolut inte fungerar då vill jag gärna få igenom det så man avslutar med att det gick, sen räcker det liksom. Jag skulle inte tycka att det skulle kännas okej att trimma vidare på massa saker bara för att jag själv tycker det är kul, förstår ni vad jag menar? Har jag ridit en träning skulle jag inte efter träningen fortsätta rida på sånt jag själv vill träna på. Är träningen slut så är den, samma sak om jag lägger upp ett eget ridpass, då tränar jag på det jag har tänkt och sen när det går bra och jag har fått igenom det jag velat få igenom då slutar jag där. För att sluta på topp liksom! För om det hade varit ombytta roller hade inte jag velat springa runt ett extra träningspass bara för att den på ryggen tycker det är kul, fattar ni hur jag tänker?

Sen är jag väldigt mycket för det här med att berömma hästen jag rider när den gör rätt. Ibland i form av en klapp på halsen och ibland med rösten. Jag tycker själv att ridningen blir mer positiv för båda, det känns trevligare liksom!

Ni som sportar, vad är det bästa med er sport? Ni som rider, vad tycker ni är det bästa med ridning och hur tänker ni kring hästhållning? Det är alltid lika intressant att höra andras tankar och åsikter!

Likes

Comments

De här två bilderna är mina favoritbilder på Alva & Trissi, det är ett rent under att vi lyckades få de här bilderna för Trissi var mer uppe i luften än nere på backen under den här photoshooten!

Ett exempel på hur resten av bilderna ser ut...

Likes

Comments