Hej alla mina fans!

Jag fyller år idag, om ni inte förstod det av rubriken. Eller instagraminlägget. Eller det faktum att jag har räknat ner dagar sedan 15:e oktober 2016. För mig är min födelsedag viktig. Jag kan inte sova ordentligt natten innan eftersom varje gång jag vaknar till undrar jag vad klockan är och hur länge det är kvar till min familj ska komma in och sjunga för mig. Inatt vaknade jag säkert 10 gånger, plus att jag var fett jävla kissnödig, men jag kunde inte gå på toa för jag var rädd att min familj skulle gå in till mitt rum och jag skulle missa det. Nu börjar nedräkningen igen. Jag fick en kalender av Tomi och det första jag skrev in var min födelsedag 2018, vilket är en söndag. TAGGA!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

HEJ ALLA MINA FANS!


Min mobil autocorrectade fans till fan, vet ej om det betyder att jag svär mycket när jag skriver på mobilen eller att min mobil på något sätt är medveten om att mina fans inte alls är fans i plural utan i singular eftersom det bara finns ett enda fan, och det är min egna mor. Om det betyder att det är tragiskt att hon är den enda eller fint att hon bryr sig får ni avgöra själva. Kanske båda?


Ännihuuu. Jag har varit i Hong Kong (särstavning? Osäker)! Jag kom dit förra veckan och den första starka upplevelsen var när vi gick av bussen från flygplatsen och jag såg torkade, ihopplattade bläckfiskar. Bestämde där och då att jag kanske skulle testa det där med vegetarisk vecka? Tyckte själv att det var en bra idé tills jag gick in i en mataffär och där fanns det ägg i alla möjliga färger. Vilket djur kommer de äggen från? undrade jag. Kanariefågel? Sköldpadda? Vill jag verkligen veta? Så kanske vegansk vecka då. Och min pappa anmärkte att det är ju faktiskt ingen skillnad egentligen på att äta ägg från kanariefåglar och att äta ägg från höns, och att man hade tyckt att även hönsägg hade varit motbjudande om det inte hade varit så jävla normaliserat i Sverige. Det stämmer nog, för det har gått en vecka och jag har inget bra motargument.


Detta ovan skrev jag någon gång under sommarlovet. Glömde publicera. Sorry sorry. Känns som att ingen läser min blogg och därför har det varit svårt att hitta motivation att anstränga sig, men jag tänker se det mer som en högst opersonlig dagbok där jag dokumenterar mitt liv från och med nu. Det vore ju jättekul om någon ville läsa det jag skrev, men de bästa konstnärerna blir sällan uppskattade under sin livstid, så det skulle vara okej även om ingen läser detta. Det var allt.


PUSS PUSS!

Likes

Comments

Okej så jag vet att jag inte har skrivit i bloggisen på typ 5 miljarder år, sorry sorry. Ville bara att ni skulle vara medvetna om att jag is alive, och nu när jag har sommarlov så kanske, kanske, det finns en liten chans att jag faktiskt uppdaterar bloggen. Det beror på. Det känns lite onödigt att skriva vad jag gjort eftersom alla som läser min blogg är antingen Ella eller mamma och de vet vad jag har för mig men jaja.

Skriv vad ni (lägg märke till att jag använder plural när jag pratar om mina läsare, shit jag gjorde det igen, vad leker jag?) vill läsa i bloggisen så kanske jag gör mitt bästa i att uppdatera den. Skriver snart igen. Eller inte.

PUSS PUSS!

Likes

Comments

Hej alla mina fans!!


Det var inte igår direkt!! Vad har du gjort senaste halvåret, Noa, som gjort dig så upptagen att du inte ens kan skriva ett blogginlägg. Svar: Jag vet inte. Jag har tänkt skriva, skjutit upp det, inte orkat, glömt. Sorry sorry. Ni missade hela mitt sommarlov. Men plötsligt ikväll tittade jag på min profil på instagram, och såg att bloggisen var länkad. Jag tänkte, varför inte?


Så lite om vad som händer i mitt liv: jag ska flytta igen, imorgon, och en gång till om ett par veckor, 

och sen stannar jag där även om taket rasar, för jag pallar inte flytta igen efter det.


Jag träffade queen Clara Henry igår, i gallerian. Som ett troget gummiplommon kom jag 4 timmar i förväg, grät lite innan (nervositet) skakade när jag pratade med henne och OM hon nu skulle råka läsa det här vill jag säga att jag tittade på henne innan hon hade 100 000 på YT OCH att jag inte hade varit den jag är om det inte varit för henne. Och att hon influerar mig mer än Beyoncé gör men mindre än Harry Potter gör. Och att jag läser hennes blogg.


Jag går i åttan nu (omg??) så nu är jag cool på riktigt. I sjuan var vi bara små skitungar som tyckte åttorna var snygga men läskiga, men sen jag börjat i åttan har jag kommit till nästa spirituella nivå tror jag. Jag tror (okej hoppas) att sjuorna tycker jag är snygg, @eller i alla fall läskig.


Hursomhelst. Visst var det puss puss jag skrev i slutet av mina inlägg? Jag tror det.


PUSS PUSS!


PS. Nu när jag har börjat igen, hur ofta ska jag uppdatera tycker ni? Kommentera gärna!

Likes

Comments

Hej alla mina fans!
Idag är jag ensam hemma. Vilket betyder att jag måste laga middag själv. HUR GÖR MAN? Varför kokar inte vattnet? Jag fattar inte. Inte så najs. Nej vänta nu händer det grejer! Där ser man! Det kokar. Wow. Nu jävlar händer det grejer. Hjälp.  borde jag lägga ifrån mig mobilen? Kanske. Hejdå!

PUSS PUSS

Likes

Comments

Jag tänkte att det är dags att vi lär känna varandra lite nu.

Jag heter Noa. Jag delar rum med min lillebror som konstant löser Rubiks kub och jag får panik av ljudet. Jag går i högstadiet och jag är jävligt glömsk (därför suger uppdateringen till bloggen). Om jag skriver påminnelser på handen glömmer jag att titta på handen. Ja. Problem? Nej, för jag har vant mig vid att göra läxor 10 min innan de ska lämnas in, och jag har ändå förvånansvärt bra betyg. Jag kommer ALLTID undan. Om jag glömmer att göra läxan är det mer troligt att läraren är avskedad än att jag blir upptäckt. Jag pratar mycket. Hela tiden. Jag älskar att prata. Så mycket att det faktum att jag är rädd för att folk ska tycka illa om mig inte spelar någon roll. Min bästis kan vi kalla A (hon finns alltså påriktigt, helt sjukt att någon vill vara min vän och att HON vill vara min vän det är nästan som att hon är min låtsaskimpis för att vi är så perfekta för varandra). Hon är lite knäpp lite deppig lite skrikig och mycket snäll.

Jag älskar när folk kommenterar min blogg. Ni får jättegärna göra det!

Jag har typ glömt allt jag skulle skriva, så om det är något ni vill veta får ni jättegärna fråga i kommentarerna så svarar jag direkt, eller i ett blogginlägg.

Likes

Comments

Hej alla mina fans!

Det är läggdags nu. Jag ska sova. Det är inte alltid man ligger skönt i min säng, men just nu ligger jag helt perfekt. Jag har dessutom en utsikt över flyttkartonger pga flytt. Jag kan nämna att jag tycker att flytten är as-svin-jobbig. Det kräver att jag sitter ett par timmar varje dag och packa ner ALLT. Det jag vill ha i en kartong. Det jag inte vill ha i en annan. Det jag inte vill ha men inte vill slänga i en tredje. Fast jag är trots allt rätt nöjd, det kunde ha varit mycket värre.

Jag nämnde att jag låg skönt. Det gör jag, men jag glömde att släcka lampan så nu har jag messat pappa att han ska komma och släcka den, men det verkar ta sin lilla tid det där. Så jag kan inte sova, stackars

Nu skriver jag morgonen efter. Pappa kom in och släckte lampan tillslut, men då orkade jag inte skriva om min lycka.

Nu har jag flyttat. Det var länge sedan jag skrev. Sorry sorry. Vi hade inte wi-fi och det är tillochmed sant. Nu ska jag börja på en uppsats om en sju minuter lång film. Den ska vara minst 35 sidor MEN SNART ÄR DET SOMMARLOV JA FÖRFAN. Jag skriver snart.

PUSS PUSS

Likes

Comments

Hej alla mina fans! Idag hade jag sovmorgon MEN min lillebror fyllde 10 år så jag behövde ändå gå upp alldeles för tidigt för att det ska vara hälsosamt. Belöning: tårtfrukost. Fett värt. Han är rätt så bortskämd, den lilla ungen. Lyckligt lottad deluxe. Dessutom är det torsdag, och torsdagar är riktigt bra dagar. Vi har bara fyra lektioner på torsdag, och idag var dessutom första lektionen frivillig (man behövde inte komma om man var färdig med projektet vi gör), därav tre lektioner. Sedan lunch klockan halv ett och sen är dagen slut. Bra dagar, som sagt. Ikväll ska jag äta middag hos en släkting. Denna släkting är FETT KÄND. Ni alla skulle bli sååååå starstruck om ni träffade min släkting. Gissa vem det är, jag vill veta vem ni tror.

PUSS PUSS❤

Modell ska jag bli

Likes

Comments

Hej alla mina fans! Sorry sorry för att jag inte har lagt upp någonting på fem miljarder år, men det har inte hänt någonting som är värt att tala om på fem miljarder år. Men nu har jag en grej att berätta. Jag är gravid. LOL jag skojade. Jag är inte gravid. Jag ska flytta!  Ungefär 400 meter men ändå. Men det spelar ingen roll om det är 400 meter eller 400 miljarder kilometer, för man måste packa ner ALLT i kartonger, eller skänka, eller slänga det mamma tycker är för fult för att skänka. Jag undrar om det var därför hon inte skänkte mig. Ska försöka skriva snart igen. PUSS PUSS.

Likes

Comments

Hej alla mina fans! Jag ÄLSKAR att åka buss. Iallafall när jag får sitta på en fönsterplats. Jag lutar mitt huvud mot fönstret och känner hur det börjar guppa. Se folk PRECIS missa bussen, det är kul. Jag gillar att sitta längst fram, för då hör man chaufförens radio. Idag när jag skulle till träningen såg jag bussen, precis innan hållplatsen. I ljusets hastighet springer jag dit, men busschauffören SKITER I DET OCH KÖR FÖRBI. Men ger jag upp? nae. Jag springer till nästa station, SÅ JÄVLA FORT men han skiter i mig. Jag pekar fingret men det hjälper ju inte. Jävla idiot. Men det kom en ny buss, som det gör när man tittar tillräckligt länge åt hållet bussen ska komma från. Jaja. Livet är hårt. Grymt grymt, sa grisen. Puss puss. <3

Likes

Comments