Råkade göra så att hela inlägget försvann... Roud 2...

En annan bloggare skrev om vilken hennes favorit app är, tror det var snap chat eller så. Visst det är väl roligt, MEN för mig är det Pinterest all the way. Så fort jag får en sekund över så är det in och scrolla. Jag tror att jag tycker att det är så kul för att jag får så himla mycket inspiration. Man kan verkligen söka på vad som helst, och wipps, hur mycket bilder och idéer som helst!

Apropå Pinterest. Jag kollade på Bygglov här om veckan. Tycker väldigt mycket om programmet och har alltid gjort. Nu har de en ny programledare och inredningsarkitekt som heter Maria Kingsley. Hon har jobbat med massor av stora företag, har utbildning och är stor i branschen. Men jag blev faktiskt riktigt besviken. Visst har hon bra planer för ombyggnationer (frågan är dock hur mycket hon faktiskt gör själv) men det är alla projekt och specialprojekt. I princip allt har jag sett på Pinterest. Och inte av henne såklart. kändes som att hon fått in på Pinterest, sökt på DIY och se bara tagit projekt därifrån. Jag tycker att om man är så stor i TV och sociala kanaler så borde man vara lite mer originell, annars skulle vem som helst kunna göra det?

Trevlig kväll på er!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag tänkte bara dela med med av en sista sak innan jag ska gå och lägga mig. I helgen ska jag starta ett litet projekt, ni får en ihopsatt bild på de produkter jag ska köpa för att göra detta. Den som gissar rätt (om fler blir det lottning) eller gissar närmast rätt kommer få ett pris! Priset kommer vara en liknande produkt av vad jag ska skapa i helgen! Det ni behöver göra är:

1. Kommentera tre vänner på detta inlägg på Facebook.
https://www.facebook.com/uniquebynaturee/
2. Gilla min sida!
3. STARTA GISSA!

Tävlingen är i gång tills på fredag!

Likes

Comments

Jag fick frågan här om dagen om jag vill kunna leva på Unique by Nature? Och vad mina mål är? Det är någonting som jag har tänkt väldigt mycket på. Någonting som snurrar fram och tillbaka i huvudet. Vill jag göra det här på hobby-nivå eller vill jag att det ska växa till något riktigt stort? Det känns som när man var liten och drömde att man ville bli fotbollsspelare och man verkligen brann för det och det var allt man tänkte på. Tills man fick en reality check och insåg, hur många andra är det inte som har exakt samma dröm!?

För min del så tror jag bara att jag måste bestämma mig om jag vill köra 100% eller inte. Jag har en extrem drivkraft och strävar alltid efter att lyckas. Det är egentligen som med vad som helst. Om man sätter manken till så kan man lyckas med ALLT. Jag tänker att bloggandet är lite som att börja gymma. Det är jobbigt att få in rutinen, svårt att komma igång på riktigt, men när man väl har gjort det så skulle man inte kunna tänka sig något annat! Apropå att gymma så hade jag bestämt att jag skulle gå när jag kom hem efter jobbet, meeeeen så ligger jag istället i sängen och spånar på idéer till bloggen och bygget... hoppsan!

Tillbaka till frågan. Jag är dock rädd för att tröttna. Det gäller inte endast bloggen utan också själva byggandet. Kommer jag tycka att det är kul efter bord nummer 20 eller till och med nummer 15? Sen såklart är ju tanken att utveckla hela märket och konceptet, så det blir ju mer än att "bara bygga bord". Sen går man in i en okänd värld som består av bland annat företagande och marknadsföring som jag inte har den blekaste om. Hur blir man stor på riktigt? Hur får man flera följare? Hur kommer man dit där man kan leva på det? Eller ska man bara skita i allt och plugga någonting som man vet att det finns jobb inom och som är safe? Det känns som att man ska kasta sig ut för en klippa och man har ingen aning om vart man kommer landa. MEN, hela livet är egentligen uppbyggt så. Man kommer alltid att stöta på motgångar och inget i livet går att förutspå.

Som slutsats, är mitt svar SJÄLVKLART vill jag bli så framgångsrik att jag kan leva på Unique by Nature. Det är den där drömmen man verkligen brinner för men egentligen inte vågar tro kommer gå i uppfyllelse. Men om jag skulle komma dit så är det även väldigt viktigt att jag fortfarande tycker att det är kul och att det är fortfarande något jag brinner för. Men om jag inte gör det, så är det nog inte längre min dröm.

Tack för att jag fick dela med mig om mina tankar och hoppas att ni har en trevlig kväll!

PS! Jag kommer snart ha en liten röstning på en ny logga, så håll ögonen öppna!

Likes

Comments

Jag tänkte att det är lite kul att börja med att lägga upp lite bilder på vad jag har hunnit göra hittills. Matborden har verkligen varit i fokus men det finns beställningar på en sittbänk och två soffbord i olika design så det är lite kul att det är hel del på g.

Imorgon tänkte jag berätta om mina tankar kring Unique by Natures framtid och mina mål. Men även mina farhågor och vad som får mig att tveka...

Ha det!

Likes

Comments

En del av er har redan följt min resa ett tag nu då jag började med att starta en sida på Facebook och därefter ett instagram-konto också. Men när flera personer hade sagt till mig att det skulle vara väldigt roligt om du startade en blogg där man kan få läsa mer ingående om vad jag gör för någonting, så tänkte jag, fasen vad kul! Klart jag ska göra det! De som har hängt med ett tag nu vet att jag bygger möbler (framför allt bord än så länge) och säljer dom. Men den här bloggen kommer handla om så mycket mer! Den kommer handla en hel del om mig som person och mitt liv och vardag. Den kommer handla om alla roligt idéer jag får hela tiden på saker man kan bygga. Mycket DIY-projekt som jag testar och sen även kanske instruerar er hur man gör. Och sen såklart mitt älskade möbelbyggande. Det går som sagt väldigt bra att köpa matbord, soffbord eller kanske egna idéer på möbler ni skulle vilja ha. Hur ni gör är enkelt, in på min Facebook sida och skicka ett PM till mig!

Såååååå, det här är jag! Vem är jag?! Jag har länge varit intresserad av inredning, bygge med mera. Större delen av livet spenderades på en byggarbetsplats då mina föräldrar alldeles själva byggde mitt barndomshem från grunden. Det ledde till att jag alltid har älskar byggprogram. Bygglov, äntligen hemma (inte längre såklart!) och Ernst var mina favoriter. Men även brittiska program där man skulle bygga sitt eget hus har alltid fascinerat mig och gör fortfarande. Kanske är därifrån jag har fått min inspiration!

Jag kommer bygga nya möbler, och återbruka gamla med alltid en touch av naturen. Då en hel del av materialen faktiskt är hämtade direkt utanför dörren så är inte en produkt den andra lik, därför Unique By Nature!

PS. In och gilla min sida på Facebook, Instagram och varför inte mitt Youtube-konto (som jag också kommer dra igång snart) !?

Likes

Comments