Bilen luktar marijuana, destination: Max hamburgare

Dude

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fan va folk som festar en måndag, sommar eller?

Likes

Comments

Note to self: stanna hemma tills 00:01 och börja då. Inte värt det innan känns det som

Likes

Comments

Det är löning, men fortfarande lite folk ute. Imorgon och i helgen blir det lugnt. Mest grill. Ikväll har jag bara kört Nice damer. Väntar på draget, bör bli surge snart!

Kör försiktigt

Likes

Comments

När det är fest på Brewhouse på PDS så är det alltid mycket att göra.

Jag körde några tjejer som pratade om män, som var otrogna, dem själva låg me kompisarnas killar och kalla alla för slampor.

Jag körde två blinda fina tjejer från One D koncepten till Majorna och sedan tillbaka. Det var fullt ös idag. Katten har jag ont i hjärtat för. Bilen också, den måste få plåster.

Jag plockade upp ett gäng på 5 pers som var utanför Brewhouse lagom vid stängning och körde till eklandagatan. De skulle hämta en påse gräs. En av dem var lite fullare än de andra så han stoppa handen i mellan när dörren stängdes. Han grät lite.

Jag fick också lära mig ett bytt ord, Roffare. Groggluder har fått ett nytt namn.

Näst sista körningen var ett par, sött par, något udda men trevliga. De fråga om jag ville komma upp på en kaffe. De ville höra mer om mig. Jag tackade artigt nej. Kände att det inte var för mig, men de insisterade och till slut kläcker hon: Men vi vill ha en trekant, typ,

Lockande men nä, i så fall måste det vara mot betalning.

Sist ikväll var tre hesa One Direction fans, tre tjejer på 27 som skrålade som dårar. Fräscha, eller två av dem, men trevliga, men de var typ 14 i huvudet. Låna min keps och höll på. Tänk om de visste att ungarna hade löss för 5 dagar sedan.

Så nu kastar jag in handduken och så blir de sova

Ciao

Likes

Comments

Svart katt över vägen, sorry, den är historia :(
Skada på bilen framtid. Inte värt det ikväll

Likes

Comments

Bar himmel idag, Götaplatsen - Göteborg.
Det är fattiga människor i stan, få personer rör sig ute. Det går en dam i kort kjol, med två killar.... Trekant på gång? Jag avundas dem, men snart är den min, robotgräsklipparen. Den ska bli min innan månadens slut. Ingen mer tid att ödsla...

Likes

Comments

Det är kvavt, det är fattiga invånare, det är dåligt med körningar. Ska för kunds räkning frakta en palllyftare från denna adress klockan 16:00 till annan plats i Göteborg. Det är varmt att sitta i bilen och vänta. Men ibland får man ta det onda led det goda.

Over and out

Likes

Comments

Det är lugnt idag, väldigt lugnt och många Über ute känner jag. Tog en sväng på casinot och spenderade mer än jag kört in, får väl se om de lossnar lite nu, det börjar ljusna och då brukar många vilja ta sig hem.

Nu, right now står jag på Götaplatsen och lyssnar på Darin. Sämre har man dock haft det.

Likes

Comments

Min bil är smutsig, som mig, jag känner mig smutsig. Jag ljög för att inte behöva gå på fest, jag stryker omkring längs vägarna. Plockar upp i Utby, lämnar vid Linné, kör, söker, jagar åkare. Dagens första körning var en man, han var äcklig. Han luktade blöt hund, han åkte från Hjällbo till Gamlestaden. Han hade en väska, vad har han i väskan? Han såg ut som en pundare, luktade som han var uteliggare och pratade som han var kunglighet. Jag fick vädra ur bilen. Det luktar fortfarande av honom, en bitter ton lika när man bränner vitlök i en panna.

När man kör för Über POP så träffar man mycket roliga människor. Jag körde ett par, på hennes konto. Vi släppte av henne först. De hade nyss gjort slut, hon var uppriven och ifrågasätter killens ord, varje ord. Jag sitter fram ensam, är tyst. Jag känner en ilska bygger upp, varför är han ett sånt svin? Jag förstår inte... Hon e söt, trevlig och påsättbar. 8,5/10 skulle jag nog säga.

Jag vill bara ge henne en tablettask och kasta av honom.

Hon går ur, vi fortsätter och han börjar prata. Ångesten han släpper ur är ofantlig. Hon vill gifts sig och skaffa barn. De träffades när han var 18 och nu är han 21. Vi förstod varandra. Det var lättare att göra slut. Jag förstår honom. Fy vad jobbigt när förhållande startar med att sätta press. Vi anländer till destinationen, det är inte hans hem. Vi möts av en tjej som röker, som kastar sig om killen, som kysser honom och de hade nästan sex direkt. Hon var en 9/10 och han vinkar glatt.

Jag är glad för hans skull och för min egen. Jag fick tänka tillbaka på min tid, som bloggare från förr. Då och nu skiljer sig ganska markant åt i hur livet ser ut. Jag är mer nöjd nu än då, men jag saknar att inte vara nöjd nu som jag var då.

Nu kör jag vidare.

🚦

Likes

Comments