Mammalivet, Personlig

År og dager. Ikke uker og dager 🙈
Romjulen gikk skremmende fort i år også. Plutselig var det nyttårsaften. Også var det 2018. Helt greit, jeg er klar for et nytt år. Men plutselig hadde jeg blitt 30 år også. Og to dager.

Jeg husker den første kvelden jeg lå på sykehuset når jeg hadde fått Levi. Jeg husker så godt jeg lå å kikket på han mens han lå i armkroken min og tenkte «når jeg er 30 er du 8, det er heldigvis lenge til»

Det er nå det. Jeg har blitt «voksen» og Levi blir 8 om noen få dager. Insane, men allikevel morsomt. Prøver å inne tenke på hvor skummelt jeg faktisk synes det er.

Når jeg kom på jobb på mandag ble jeg møtt av en koselig overraskelse på bukken vår. Det var faktisk ikke så ille ha bursdag. Krone måtte jeg ha hele dagen på jobb, og det var overraskende morsomt med så mye oppmerksomhet.

Nå nyter jeg litt rester fra mandagen, prosecco jeg fikk i bursdagsgave. Det er jo tross alt onsdag.

Ønsker deg en fin dag og kveld videre 🖤

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Mammalivet, Personlig, Jul

Jepp. Det har jeg. Så absolutt ikke med vilje. Men jeg har klart å drepe juletreet. Det var kanskje litt for billig? Også har jeg kanskje vært litt lite hjemme og veldig mye på jobb? Noe har ihvertfall gått galt. Jeg vurderte å kaste det ut i går, men orket ikke.

Men når jeg stod opp idag ble jeg bare trist når jeg så det. Jeg orket egentlig ikke idag heller, men hadde ikke noe valg. Heldigvis gadd ikke Levi pynte det så mye når vi satte det opp, så det var veldig lite som skulle plukkes av. Flaks!

Juletreet så bare lei seg ut. Ikke hadde jeg grønn spraymaling jeg kunne freshe det opp med heller. Nei, det måtte ut. Nå ligger det på verandaen og venter på bedre tider. Eller eventuelt dynga.

Jeg synes det var noe i det tidligste laget og få juletreet ut, men for sent er for sent. Til og med Levi så det. Husmor med ekstremt grønne fingre søker partner med ennå mer grønne fingre og husmorevner enn meg. Det er et krav! Haha..

Nå skal resten av dagen nytes så godt som mulig. Askeladden er kjøpt på iTunes, og den skal vi kose oss med litt senere idag. Jeg har begynt på en deilig antibiotika-kur som jeg ikke tåler så godt, så her er det max chill.

Grunnen til at jeg har begynt på en antibiotika-kur er fordi de fant ut når jeg tok biopsien av livmorhalsen at jeg har en kronisk betennelse i livmoren. Ikke rart jeg har hatt vondt. Sånn har jeg gått i over ett år. Synes jeg har vært flink om jeg kan si det selv. Men vondt skal vondt fordrives, så satser vi på at betennelsen gir seg, slik at jeg kan ta nye celle-prøver igjen, eller biopsi. Ikke vet jeg hva jeg skal for å være ærlig. Har ikke energi til å bry meg heller akkurat nå.

Det krever styrke å få ut et juletre. Spesielt når guttungen står og ler seg ihjel og sier «mamma! Det regner tre!» Jeg lo ikke. Haha..

Ha en fin dag videre 💋

Menneh, #sjekkdeg du og da! ❤️

snap: elinpauls1

instagram: this.collected.memory

facebook: U9Q


Likes

Comments

VEGANSK

NEI TIL PELS.

(Dette innlegget er heftig redigert. Skrevet i sinne, redigert flere timer senere)

Vær så snill, gå også inn på denne siden for å skrive under for pelsdyrene: dyrsrettigheter.no

Folk blir tilsynelatende dummere og dummere for hvert år. Vi er så opplyste idag om hvordan dyr blir behandlet kun for at fe-huer som oss mennesker skal ha en pelskrage rundt den jakka som absolutt alle andre skal ha også.

Til tross for alt vi vet så fortsetter folk å kjøpe slike jakker, sko osv til ungene sine. Beklager, men den jakka er ikke verdt 2000 kroner og oppover. Den er STYGG. Ja, dette innlegget er vel noe man kan kalle et personangrep.

Nestemann som forteller meg at pelsnæringen her i Norge er kjempe bra og at dyrene ikke lider kommer jeg til å bite huet av. For det første så vet ikke DU noe om det. Ja, det er noen sin jobb og sjekke hvordan dyrene har det, om burene er mange nok cm i forhold til dyret. Men hva skjer i mellomtiden? Det vet du ikke.

Og OM dyret har det helt greit inne i dette buret sitt uten å bli mishandlet og flådd levende, er det et verdig liv? Skal et dyr leve sitt korte liv i et bur på grunn av deg? NEI! Har også hørt at det er lite behagelig å få elektroder inn i endetarmen for så å bli elektrisk henrettet.

Skal vi gå over til utlandet? Det er jo så lett å si at pelsdyrnæringen i Norge er så dyrevennlig. Tror du den jakken du kjøpte til din 13 år gamle datter er laget i Norge?

Grunnen til at jeg skriver dette innlegget idag er nok en video jeg så på facebook idag. En facebook-video der du ser et kadaver til en rev ligger. Den er blitt flådd. Vet du hva? Den PUSTER ENNÅ! Den er flådd LEVENDE fordi pelsen dens er så pen. Hvordan klarer folk å ignorere dette? For jeg tror ikke brukerene hadde klart å gjort denne jobben selv, hvorfor skal vi ikke bry oss da når andre tar på seg den jobben?

En ting er helt klart, jeg har en ganske grei fasit på hva jeg mener burde blitt gjort med disse menneskene som faktisk utfører disse handlingene. Det finnes en spesiell plass for slike. En annen ting er disse menneskene som kjøper denne skiten og faktisk VET hvordan dyrene blir behandlet og fortsatt ikke bryr seg. Da trenger du i mine øyne hjelp. Hvordan behandler du mennesker rundt deg? Så sykt er det faktisk måten disse dyrene blir behandlet på og drept. Du bør få vondt i hjertet.

Så beklager til dere som har vært hos meg midt i julekaoset på jobben hvis jeg ikke har blitt veldig entusiastisk når du har fortalt meg at jenta di har fått en slik jakke. Jeg har forsøkt å være profesjonell. Egentlig veldig dumt. Jeg håper dere har vært uvitende.

En dag håper jeg flere bloggere og kjendiser viser sin avsky for bruken av pels. At pelsdyrnæringen verden rundt går på trynet i grøfta. Det finnes andre jobber.

Dette temaet blir veldig personlig for meg. Jeg har vokst opp med masse dyr, og har alltid vært veldig glad i dyr. De har alle sin egen personlighet. De har følelser, akkurat som oss. De som mener det motsatte har tydelig mangel på empati og burde prøve å være mer sammen med dyr.

Jeg utfordrer deg til å sjekke ut denne linken: forbypels.no

Vær så snill, gå også inn på denne siden for å skrive under for pelsdyrene: dyrsrettigheter.no

Og du! Slutt å kjøpe pels. Slutt å støtte dette. De dyrene skal leve fritt ute. De skal leke. De skal kose seg. Slutt å kjøpe pels fordi du tror det er mote. Det er ikke mote. Det er makabert.

TIL DERE BLOGGERE OG INFLUENCERE som fortsatt synes pels er greit: Les det over...........

Likes

Comments

Personlig, Jul, Mammalivet

Nå er kvelden kommet. Jeg har hentet Levi, vi har vært hos tante og onkel og spist julelunsj og bare kost oss.

Det ble en runde til med gaver her idag og. Vi sparer alltid fra vår familie til 1.juledag når Levi er hos pappaen sin. Det blir rett og slett så mye gaver at han for det første blir lei, og for det andre er det unødvendig å måtte bære så mye ting frem og tilbake. Så da blir det julaften to dager etter hverandre. Det skal være fordeler med å ha to hjem. Noe må jo veie opp for å flytte frem og tilbake annenhver uke. 

Jeg tror ikke han føler at han bor i en koffert med tanke på at han "flytter" annenhver uke. men allikevel. Jeg vet jo om de som må dra med seg sekk hver gang med klær, som igjen gjerne skal være med tilbake igjen. Det har ikke Levi. Han har alt han trenger i begge hjem. Det eneste han må ta med seg frem og tilbake er skolesekken sin og dressen og uteskoene. Og selvfølgelig luer og votter. Da er det heldigvis ganske enkelt. Enklere får vi ikke gjort det.

Mens vi ventet på bestemor, onkel Jørn, onkel Vegard og Olav koste vi oss med litt film og deilig kakao med ekstra sjokolade og marsmellows. Kjempe kvalmt, men helt innenfor.

Nå er det en svær legopakke som skal bygges sammen mens vi koser oss med Olsenbanden. Bruksanvisningen er i mine øyne like tykk som bibelen, men det kan vel kanskje diskuteres. Levi ville egentlig bygge alene, men nå angrer han, så da er det bare for mamma å vise sine smarte muskler.

Ønsker dere en rolig og fin kveld videre idag. Jeg håper roen har senket seg, og at ikke ribba sitter alt for godt. Her skal det jobbes litt i romjula vet jeg. Hvert år altså!

Likes

Comments

Mammalivet, Familie, Personlig, Jul

En veldig rolig og deilig julaften er over for denne gang. Vi var mange idag, men ingen små barn unntatt det aller nyeste medlemmet av slekten som ikke gjorde mye ut av seg annet enn å sjarmere de fleste i senk, inkludert meg. Dagen blir liksom litt roligere uten mas om gaver og lek.

Jeg hadde jo heller foretrukket litt mas og lek, men slik var det i år. Tiden går jo så fort så det er strengt tatt ikke lenge til neste julaften, men i mellomtiden håper jeg på mye bra.

Selvom at noe manglet idag så gikk det fint bare jeg minnet meg selv om at Levi kommer hjem i morgen. Da skal vi ha en «mini-julaften» her hjemme. Det at man har noen tradisjoner gjør det litt enklere å «glemme». De første tradisjonene idag i forhold til barne-tv gikk rett i... vest. Jeg har jo endelig fri etter noen intense helvettes-uker på jobb om jeg kan si det sånn pent med masse kveldsjobbing og frivillig jobbing på hellige fridager, så da skulle det jo bare mangle om man ikke ble drit forkjøla. I natt har jeg ligget med feber og hatt det ganske ille (syntes jeg), så da jeg endelig sovnet sov jeg forbi askepott og nøtter osv. Men det var helt greit, og meget nødvendig!

Men ut kom jeg meg tik slutt. Da gikk turen til kirkegården i Sande der mor og far blant annet ligger. Tradisjon tro, man må ut dit på julaften og tenne lys. De årene vi er i Oslo føles det litt rart ut å ikke få gjort dette. Det er en god måte å mimre tilbake på.

Nå ligger jeg rett ut på sofaen (igjen) og hører på litt koselige «ballader» (i mine øyne) fra diverse favorittband. Litt godt å høre på noe annet enn julemusikk, pluss at det blir ikke like sårt her man ligger på sofaen alene med katten. Hjelper med litt mer energi i musikken, da er det helt greit å være alene. Gudsjelov! Haha..

Nå gleder jeg meg bare til i morgen da jeg skal hente Levi. Da blir det julelunsj hos tante og onkel og åpning av gaver her på ettermiddagen.

Ønsker deg en fin kveld, natt og romjul videre!

Likes

Comments

Mammalivet, Personlig, Livsstil, Jul

#godjul
Julemorgenen har vært igang her lenge. Det vil si en lang lat morgen i pysj og slumring på sofaen. Frokost er inntatt. Krumkaker fra bror og svigerbror og digg kvalmende kakao. Var til og med så gæren at jeg tok to poser med kakao pulver i en kopp. Det er jo julaften. Nå ser jeg frem til en fin dag med fin familie, og i morgen blir det en minifeiring med Levi. Skal bli deilig med late dager med mye mat og deilige folk
Ønsker deg en fin jul. Håper den blir tilbragt med mennesker som betyr hele verden for deg. Så tenner jeg alle lys jeg har for de som ikke har det så bra hverken idag eller resten av året.

Likes

Comments

Jul, Mammalivet, Hverdagen

Gavebånd og nyvasket leilighet.
Her sitter jeg, på gulvet, med musikk i bakgrunnen og pakker inn gaver. Forberedelser til 1 juledag da det blir en mini-julaften hjemme hos oss med mamma, bror, svigerbror, Levi og hund og katt.

Sånn er det annethvert år. Tredje året jeg ikke er sammen med Levi. Men vi har fått en fin tradisjon med å feire 1 juledag istede. Jeg gleder meg! Pysjamas hele dagen, god mat og godt selskap.

Jeg har en tendens til å gjøre alt i siste liten. Jeg fungerer vel kanskje best under press, men jeg kunne jo vært litt snillere med meg selv og bare begynt mye tidligere.

Men jeg har nå ihvertfall fått vasket leiligheten. Mye koseligere å sitte på gulvet og pakke inn gaver og spise ost og kjeks når gulvet lukter furunål. Godt noe lukter furunål, for juletreet tror jeg at jeg har klart å drepe. Flaks jeg alltid kaster det ut i romjulen.

Ønsker deg en fin kveld videre ✌🏼

Likes

Comments

Mammalivet, Personlig

Dette her er min baby. Min baby for snart syv år siden. Baby? Har jeg hatt en baby? Det føles ikke sånn ut.

Denne babyen har blitt stor. Egne meninger. Til tider skarpe meninger, noe jeg setter pris på. Denne baby-elefanten har blitt til en kar jeg alltids kan finne en diskusjon med, hvis en av oss gidder. Jeg har da allerede fått høre «dette gidder jeg ikke diskutere, mamma». Det handlet mest sannsynlig om leggetid.

At han her blir åtte år i januar er morsomt og noe helt insane skummelt å tenke på. Åtte år! Jeg husker den natten han ble født, og vi lå på sykehuset. Jeg mistet veldig mye blod (skal ikke bli for ekkel og gå inn i detaljer) og var ikke helt meg selv før kanskje tre dager senere. Eller ble jeg noen gang meg selv? Neppe.. men uansett, jeg husker jeg lå der i den ekle sykehussengen sammen med tre eller fire andre mødre. Ikke i samme sengen da altså, men samme rommet. Levi var den eneste som ikke gråt. Det var kult. Jeg lå med han i armkroken. Lille bossen. Jeg tenkte at når jeg blir tretti blir han åtte. Det er heldigvis lenge til.

Det er på tide å snakke om elefanten i rommet her nå altså. Jeg er ikke lenger den unge moren med den søte lille babyen. Jeg er hu dama med den store ungen. Jeg har faktisk blitt hu på jobben med det eldste barnet. Jeg har blitt henne! Jeg visste jo han ville bli større, men at det tok så kort tid å komme hit var jo kanskje litt sprøtt.

Det renner inn tips om hvordan jeg skal få flere barn også. Altså, jeg vet hva som skal til, men det sprekeste forslaget hittil var fra Kari Nordmann på godt over sytti år. «Det er jo bare å ta seg en tur på byen er det ikke?» Ehm jo, nei, altså. Nei.

Hadde vært helt rått koselig med en liten en til, men begynner å venne meg til at jeg er hu med den svære ungen, alt annet tar vi som en bonus. (Les ikke overraskelse) ✌🏼😬😅

#singelasfuck #baby #babytid #barsel #barseltid #elefant #karneval #alenemor #singelmamma #mammalivet #mammablogger #mamma #lol

snap: elinpauls1

instagram: life, by.elin

facebook: U9Q

Likes

Comments

Hverdagen, Mammalivet, Personlig, Jul

Da er nok en helg og uke over.

Helgen har blitt brukt på kos og moro. Jentenes julebord i går med noen fine jenter, filmkos og dyne på sofaen på fredag, og litt av det samme idag. Vi har vært ute og tatt noen bilder av både Levi, og kusinen min og datteren hennes. Koselig søndag.

Nå har vi kommet frem til at vi skal se nok en julefilm. Og da skal vi også selvfølgelig kose oss med konfektkaken bonus-mammaen til Levi lagde til oss og hang på døren vår i går når vi ikke var hjemme.

Nå er telefonen lagt bort og satt på "flymodus" og kvelden skal nytes. Merker det blir stadig fler av de søndagene der jeg ikke orker å følge med på hva som skjer på det store internettet. Det føles bedre å slå av lyset, høre på julemusikk og bare være alene.

Ønsker deg en fin søndag videre. Nå er det film og kos med Levi til han skal sove 💋

Fått med deg konkurransen min på instagram forresten?

instagram: life, by.elin

Likes

Comments

Hverdagen, Mammalivet

Middagen er inntatt, fredagsfølelsen er i boks noe som egentlig er litt trist siden det bare er torsdag, men helgen kommer snikende.

Vi hører på litt god-musikk og koser oss og slapper av. På telefonen kom det opp et minnet fra 2011. Det er helt sprøtt å tenke på hvor det har blitt av denne tiden. Jeg husker denne dagen så utrolig godt. Den ene gode sommerdagen i 2011. Vi var ute å lekte med vannslangen da dette herlige bildet ble tatt. Gode gamle minner. At denne lille tassen blir åtte år i januar er meg et stort spørsmål. Flaks at jeg fortsatt bare er 22 da. Eller noe.

Jeg fikk melding av Levi tidligere idag der han spurte om vi vær så snill kunne ha pizza til middag idag. Så da tenkte jeg at jeg like gjerne kunne klinke til å slå på stortromma. Da ble det flettepizza. En flettet pizza smaker jo mye bedre enn en vanlig pizza, må du jo forstå.

Nå er det bare å kose seg resten av dagen, og vente på at Vikings skal begynne! Elin er klar.

Ønsker deg en fin kveld videre!

snap: elinpauls1

instagram: life, by.elin

facebook: U9Q

#flettepizza #pizza #memories #memory #minner #collectingmemories #mamma #mammalivet #mammablogger #familie #familieliv #katt

Likes

Comments

Hverdagen, Mammalivet, Familie, Personlig, Jul

Vi har mottatt denne fine tegningen fra Martine Eid i postkassen. Jeg elsker detaljene hun får frem. Jeg vil anbefale deg å titte innom siden hennes martineeid.no for å sjekke ut mer. Hun tar imot bestillinger også, så her er det noen fine julegaver til de som har alt.

🖤

#annonse #martineeid #mamma #mammablogger

snap: elinpauls1

instagram: this.collected.memory

facebook: U9Q


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Mammalivet, Familie, Jul

Så fantastisk deilig det var å få hjem Levi igjen idag. Vi kickstartet julen sånn på ordentlig. Det her blir den siste uken han er hos meg før jul, så da tenkte vi det var like greit å gjøre alt nå, så blir det litt jul hos mamma også.

Han ble frivillig med på å ta dette bilde over her der han henger opp julepynt vi har arvet av oldemoren hans som døde kort tid etter Levi ble født, resten måtte jeg gjøre. Jeg tror det var litt sånn mamma hadde det når vi var små og. Jeg hadde broren min på FaceTime mens jeg satte opp juletreet i juletrefoten, og jeg klarte å gi han litt julestemning. Husker mamma var forbannet på det treet og. Haha.. Hyggelig å kunne bidra med julestemningen.

Dagen idag har gått ut på å kose seg med middag, lekser og det hverdagslige. Synes vi har fått til det ganske greit. Elsker partall-uker og jul. Så deilig stemning med de menneskene som betyr mest for deg i hele verden. Hadde så absolutt hatt plass til flere her idag, men slik er det.

Ønsker deg en fin dag videre. Håper du fikset juletre-foten litt mer enn meg. Men må si det ble meget bra til slutt!

Likes

Comments

Hverdagen, Personlig

Nok en fin uke fylt med kos og glede er over. Uken har bestått av mange høydepunkter. Være med venner, snø, bursdager og å bruke telefonen til noe morsomt, finne ut hva man kan gjøre for å tjene penger. 2 kr for å re opp senga var kjempemoro ! Å sende bildebevis av at pus hadde fått mat var ennå mer moro.

Nå er ennå en arbeidsuke med masse kveldsjobbing klar for å bli høvlet over. Desember er alltid interessant. Det er mye jobbing. Jeg regnte meg frem til at den første fridagen nå er om 13 dager. Og da skal vi på jentejulebord i Tønsberg. Det blir spennende! Veldig spennende!

Med noen slike uker foran meg satte jeg pris på å jobbe tidlig idag. Det var rett hjem, slumre litt på sofaen, lage mat, spise maten pluss litt av lørdagsgodte til Levi, på med koseklær og netflix og av med telefonen. Denne kvelden skal nytes uten mas.

Varmeflasken er på plass og for sikkerhetsskyld. Håper jeg får svar fra sykehuset snart. Det har blitt noen lange uker med venting nå . Det hjelper ikke akkurat på energinivået og kroppen.

Ønsker deg en fin mandag og kveld videre. Håper kvelden din er like rolig som min ✌🏼snap: elinpauls1

instagram: life, by.elin

facebook: U9Q


Likes

Comments

Mammalivet, Familie, Hverdagen

Fotograf: Levi

Da var det endelig 1 desember. Jeg synes egentlig ikke det er så lenge siden sist det var 1 desember, men tiden flyr jo i godt lag?

Adventstiden er den fineste tiden i året. Kanskje bortsett fra når det er sånn skikkelig sommer, man sitter ute i singlet og shorts, drikker en iskald øl mens noen klunker på en gitar. Men la oss nå ta vinteren 2017 først.

Det er fredag, det er frihelg. En frihelg med en del deilige planer. Kos med venner og unger i morgen. BursdagER på søndag og middag med jobben. Innafor!

Fredagspizzaen er helt borte. Mamma er snart helt borte. Kosebukse og teppe er ikke akkurat det samme som kaffe. Levi ser på julekalenderen på tv. Det føles som at det begynner å bli sent, men tror det egentlig bare ble tidlig på morgenen idag.

Jeg håper du har en like kos fredag som oss. Jeg ser på Levi at det ikke er lenge til mamma skal kose seg med musikk resten av kvelden, og han skal sove søtt. Det kan hende det blir en corona og? Ja..

God fredag og god helg.

snap: elinpauls1

instagram: life, by.elin

facebook: U9Q

Likes

Comments

Hverdagen, Mammalivet, Familie

Dagen idag har egentlig ikke vært noe jeg vil kalle hektisk. Absolutt ikke. Jeg har hatt fri, og det er det jeg har gjort. Fri. Det har ikke akkurat føltes så feil ut. Hentet Levi på skolen når den var ferdig, og bare kost oss siden.

Vi har fått gjort lekser, lagd peppernøtter, lagd snølykt og tatt noen bilder. Nå ligger vi rett ut på sofaen begge to og nyter litt rolig julemusikk. Og spiser peppernøtter. Og julemarsipan. Livet altså.

Ønsker dere en fin kveld videre 🖤

Likes

Comments

Hverdagen, Personlig, Mammalivet, Natur

Endelig er vinteren her! Igjen! Jeg velger å ikke klage, rett og slett fordi det er så vakkert med det hvite landskapet, hvit bakke og frost på trærne. Også fordi det faktisk skjer hvert år. Jeg er snart inne i mitt 30 år i Norge. En gang i året, HVERT ÅR, er det vinter. Mer eller mindre.

Det er jo ganske lett å få julestemning med et slikt syn ute. Det hjelper selvfølgelig at Kurt Nilsen blir spilt i bakgrunnen i skrivende øyeblikk. Julestjernen skinner og. I vinduet altså.

Man kan vel trygt si at det var noget kaos i dag tidlig. Kolonnekjøring på e-18 gjør ikke morgenen noe mindre stressende. Kaffen ble kald og. Jeg hadde nok en liten magefølelse om at det kom til å bli værre når jeg var ferdig på jobb. Gjett hva? Jepp.

Bilen var jo måkt inne. Jeg kunne så vidt skimte en mørk grå bil på parkeringsplassen. Snøen gikk til over gulvet av bilen. Jeg hadde i tillegg glemt å slå av vindusviskerene, så når jeg forter meg sånn halvveis inn i bilen for å starte motoren ble både jeg og bilen full av snø. Angret litt på de hullene i buksa da ja. Men det ser jo kult ut da.

Også fikk jeg frem fasongen på bilen da etter en liten stund med måking. Og da var det min tid til å skinne. Mens mannen i brøytebilen satt og så på og mest sannsynlig ventet på å få måkt mer av parkeringsplassen. Jeg skulle nemlig rygge ut. Ikke det at det pleier å være en stor seier, men.

Det ble litt rygging frem og tilbake. Og litt til. Kunne sikkert stått der ennå. Mens så hørte jeg en spørre: (jeg hadde vinduet på bilen oppe fordi jeg ble så stresset av at han i brøytebilen satt og så på. Svett ble jeg rett og slett) «Vil du jeg skal dytte mens du rygger?» «Har du lyst til det?» Med en klump i halsen så jeg enden i lyset av tunnelen. Og faktisk lysene av mine egne frontlykter. På bilen da altså.

En stor takk og en shoutout til mannen som jobber på «Helt perfekt» på Revetal-senteret! Levi hadde måttet lage sin egen middag idag hadde det ikke vært for deg! Jeg liker sånne hjelpsomme hender.

Jeg kom meg hjem til slutt, til synet av en ihjelsnødd og innesnødd gårdsplass. Da var det bare å akuttmåke en liten flekk til bilen mens jeg krysset alt jeg hadde for at ingen skulle komme kjørende mens bilen stod parkert midt i veien. Heldigvis ikke akkurat noen hovedvei jeg bor ved.

Så nå ligger jeg her på sofaen, hører fortsatt på Kurt Nilsen, og angrer bittert på at jeg ikke like gjerne måkte hele gårdsplassen, for da må jeg gjøre det i morgen på min deilige fridag. #dust

Jeg håper du har hatt en fin dag, og ønsker deg en fin kveld videre!

snap: elinpauls1

instagram: by.elin.paulsen

facebook: U9Q

#mamma #mammalivet #alenemamma #snø #vinter #jul #winter #snow #mammablogger #familieliv #instamom #snapchat #instagram #facebook #livsstilblogger #lifestyleblogger #sande #vestfold #norge #norway

Likes

Comments

Hverdagen, Familie, Personlig, Livsstil, Mammalivet

Denne helgen har vært som alle andre helger pleier å være, dritbra. Vi har kanskje hatt litt mer planer enn vanlig, men det skal jo gjøres det og.

Levi har storkost seg hos bestemor fra i går til i dag, og mamma har vært på husmorsferie

Turen gikk forholdsvis tidlig til Oslo i går. Med litt bomtur på toget og diverse så kom vi oss endelig frem til første stopp; bursdagsfeiring. Vi skulle bare ta ett glass, men du vet jo hvordan det blir når man har en avtale om det. Fornøyd med at jeg ikke skulle på jobb halv 7 idag slik som visse andre skulle.

Andre stopp var #oslospektrum for å oppleve #inflames og #5fdp for første gang. In Flames er ett av mine absolutt favorittband for tiden, så jeg vil påstå at det var suksess. Lille meg ser jo ikke akkurat så mye av hva som skjer på scenen bortsett fra når jeg holder mobilen så langt opp jeg bare klarer og filmer, men jeg er heldigvis ikke dævhørt. Da er vi inne på noe.

Det finnes ikke noe bedre enn å bruke tid med mennesker som betyr så mye for deg. Livet er digg når man har gode venner rundt seg. Det er en grunn til at jeg kaller hu her kona mi, det er ikke bokstavelig, men hun har vært verdens beste støttespiller det siste året når alt har vært skikkelig dritt. Og da er det deilig å dra på slike ting som det her og bare glemme alt for et øyeblikk.

Tredje stopp og nest siste stopp gikk til #seilet for den andre bursdagsfeiringen denne dagen. En av mine favorittjenter blir 25 neste uke, og det må jo bare feires, så får vi heller angre idag.

Siste stopp endte på nasch, jeg angret greit fort og gikk hjem. Litt usikker på hvor mye mat som gikk ned på høykant mens jeg lå på sofaen og kikket igjennom hele storyen min på snap. Jeg vil be om unnskyldning for det, og kudos til de som faktisk har giddet å sett alt! Bare hyggelig å ta dere med på konsert og fest.

Levi’n min er hjemme igjen, vi hører på Skillet og koser oss, mens vi venter på at vi skal spise middag med onkler og bestemor. Litt bilder har vi tatt idag og. Søndager er jo ikke så ille igrunn.

Ønsker dere en god søndag videre!

snap: elinpauls1

instagram: by.elin.paulsen

facebook: U9Q

#konsert #søndag #helg #oslo #sande #mamma #mammalivet #familieliv #familie #concert #rock #metal

Likes

Comments

Familie, Hverdagen, Mammalivet

Hvor lykkelige vi var i går når det snødde? Mye! Jeg rakk å knipse et bilde før vi kjørte til skolen og jobb også!

Uken så langt har vært veldig fin. Det er godt å ha Levi hjemme igjen, og alt med prøver og sykehus har jeg klart å legge litt på hylla. Det er viktig å nyte nuet.

Jeg har fri idag, så da tenkte jeg at jeg skulle komme meg ut å finne kvister og pinner til å bruke til julekalenderen til Levi. Litt sjokolade og små leker som er så billig at det bare er drit er handlet inn. Takk nille.

Med et barn 50% blir jo ikke akkurat en julekalender veldig dyrt, bare koselig å lage. Jeg må innrømme at jeg gleder meg til 1 desember nå. Julestemningen kommer krypende. Jeg skal holde meg for god til å begynne å spille julemusikk idag, men det er nok ikke lenge til.

Ønsker deg en fin onsdag videre.

Likes

Comments

Personlig

Visste du at for enkelte mennesker er det stor forskjell på å sitte i tatoverings-stolen en hel arbeidsdag og det å dra til legen for å ta prøver? Det har jeg visst lenge. Og jeg beviser det stadig vekk.

Jeg har jo egentlig nesten blitt vandt til å ta biopsi av livmorhalsen nå, men synes fortsatt at det er like guffent. Det er tredje gangen nå på litt over et halvt år, men jeg er like pingle hver gang. Det er ikke snakk om hyperventilering og hylgrining på venterommet. Jeg er veldig takknemlig for den hjelpen jeg får nå, jeg bare har en fæl tendens til å svime av. Men nå har jeg lært at det å ha en cola i veska lønner seg på disse visitene.

Med tanke på alle de beintøffe damene der ute er det jo bra at noen kan lage litt show på en helt vanlig torsdag da! Men hun syntes jeg var kjempetøff som valgte å gjøre det uten bedøvelse, og det skal jeg si deg at jeg tar til meg!

Så nå er det bare å smøre seg med cola, tålmodighet mener jeg, og vente på svarene fra prøvene idag. De vil vise hvor mye som evt må opereres vekk, så sant de ikke er helt fine. Men på forrige celleprøve oppdaget de en mer aggressiv variant av HPV-viruset, HPV-16, som jeg da har valgt å ikke google, så det skal nok litt til før det ikke blir operasjon.

Personlig synes jeg det er helt greit, for nå blir jeg virkelig fulgt opp. Ifølge det offentlige skulle jeg ikke ta nye celleprøver før mars 2018 hos fastlegen min, men magefølelsen min sa at det ikke var riktig. Jeg er veldig glad for at jeg fulgte magefølelsen min og gikk til en privatklinikk i Drammen istede. Det er verdt hver eneste krone. Jeg kommer aldri til å gå til noen andre igjen.

Shoutout til Dr. Willumsens Kvinneklinikk der altså. Man trenger ikke henvisning en gang.

Også må jeg si det er koselig å få tilbakemeldinger om at det er så bra jeg er åpen om alt det styret her. Jeg lurer på hvor mange som har tatt kontakt og sagt ifra at de har bestilt time til å ta celleprøver. Det setter jeg pris på. Vi får passe på hverandre.

Tidligere innlegg om dette HER og HER

Likes

Comments

Familie, Hverdagen, Livsstil

Ah, det er helg! En skikkelig digg frihelg. Akkurat hva vi trengte begge to, både Levi og jeg. En helg uten store planer. Eneste planen var at vi skulle på kino med bestemor idag. Det er ikke akkurat en plan man blir sliten av.

Etter jobb og skole i går faceplanta vi i sofaen begge to. Da vet man at det er en chill helg i møte. Man kan kalle gårsdagen for ganske rolig.

Idag dro vi til Drammen for å se «Askeladden, i Dovregubbens hall». Den kan jeg trygt si at jeg anbefaler! Det var mange nostalgiske barndomsminner pakket inn i en film. Det har blitt noen eventyr opp igjennom årene.

Jeg tror Levi syntes det var godt å holde mamma litt i hånda innimellom, men det var en veldig spennende film. Hvordan jeg vet det? Godteri-posen ble ikke rørt! Haha.. For et tegn. Det skumleste var at jeg fortalte etterpå at Dovregubben bor på Dovrefjell som er i Norge. Da ble de kulrunde øynene ennå rundere. Det finnes troll i Norge liksom. Viste seg at bestefar hadde rett allikevel.

Våknet i natt med feber, øreverk og iskald. Merker at kroppen er litt sliten nå. Her er nemlig alt velkommen. Er bare to uker siden omgangssyken tok seg en tur, men men. Går seg vel til. Forkjølelse er heldigvis ikke det værste, bare veldig slitsomt når man er sliten fra før av.

Men som jeg nevnte i et tidligere innlegg så har jeg fått svar fra sykehuset angående de høye celleforandringene i livmorhalsen. De har jeg ventet lenge på. Jeg valgte å gå privat istedefor offentlig, noe jeg er glad jeg gjorde. Følte jeg ble tatt alvorlig med en gang istedefor å være kun en «samlebånd-pasient».

De fant et mye mer aggressivt HPV-virus og fortsatt høye celleforandringer, så torsdag blir det nok en biopsi. Fikk beskjed om å forberede meg på operasjon, og det er helt greit, alt tatt i betraktning. Da skjer det ihvertfall noe.

Glad jeg stod opp for meg selv og ikke godtok svaret jeg fikk fra det offentlige. Man kjenner sin egen kropp best. Vi er alle mennesker som prøver å gjøre jobben vår så godt som mulig, men glad man har alternativer.

Så nå skal vi bare nyte resten av lørdagen og helgen. Blir nok tidlig kvelden idag på alle tre og det er jo helt innafor. Men først må vi sjekke hva vi fikk knabbet til oss på Halloween. Også «Skal Vi Danse» selvfølgelig. Levi er blodfan. Vi var tilskuere for noen uker siden da vi fikk billetter av onkel, og Levi har ikke pratet om annet siden. Sett alle episodene fra i år hvertfall 3 ganger, og husker omtrent alle poengsummene. Såeh, det skal vi idag 😅

XOXO

snap: elinpauls1

instagram: by.elin.paulsen

facebook: U9Q


Likes

Comments

Instagram