BLOGGER AWARDS

BLOGGER AWARDS: Jeg trenger fortsatt flere stemmer. Jeg setter pris på hver enkelt stemme 🖤 Hvis du vil, gå inn på tidligere innlegg HER , og følg linken der.

Ha en fortsatt fin søndag 🖤

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Hvordan lage en perfekt fredag?

Altså, det er det mange fasiter på. Men idag falt oppskriften på hjemmekos etter jobb med han lille sjarmøren min.

Ferien er over, og hverdagen er tilbake. Det er trygt å si at det er lenge siden fredagen har vært så bra. Fredag er uten tvil min favorittdag, selvom at det er jobb, og kanskje jobb dagen etter. Men alle er bare i så godt humør, og jeg har hatt masse herlige kunder på jobb.

Levi og jeg ble enige om at det ble pizza til middag i går kveld når han skulle legge seg. Da er det bare å gjennomføre. Ikke den dummeste planen vi har hatt på en stund.

Været idag er nydelig, så vi rakk å nyte det litt før vi kom på at vi skal jo lage pizza idag. Nå har vi trukket inn, ligger rett ut på sofaen begge to og er stappmette og ser på 'Vaiana'. Da er det fredag da. Hva er vel ikke bedre enn det etter et deilig måltid med flettepizza fylt med masse spinat, tomat, dressing og ost? Mangler ikke veldig mye nå. Sjokolade har vi i kjøleskapet og.

Ønsker dere en fin fredag og god helg 🙌🏼

Likes

Comments

Da var nok en sommerferie over. Min var over på mandag, mens guttungen kan nyte en uke til. 1.klassingen ble plutselig til 2.klassing på null komma niks.

Innerst inne tror jeg han gleder seg litt til å begynne igjen, men foreløpig er det kult å si at skole er teit. Lekser er superduperteit. Fair enough. Skjønner at lekser er lame. Hilsen superduperkul mamma.

Før ferien startet hadde jeg planer om at vi ikke skulle gjøre så veldig mye. Rett og slett bare lade opp til nytt skoleår. Kjede oss litt sånn at det blir bra å se klassekamerater igjen og komme tilbake til hverdagen.

Jeg kan med hånden på hjertet si at vi har hatt noen veldig rolige dager. Dette trodde jeg rett og slett skulle bli møkkakjedelig, men han storkoser seg jo. Dette var en plan som gikk litt feil. Muligens det blir ennå vanskeligere å komme igang nå 🙊 Men vi har ihvertfall fått ladet opp og spart opp litt energi igjen.

Jeg lurer litt på hvor fort 2 klasse kommer til å gå for å være helt ærlig når dette allerede er ett år siden. Men jeg gleder meg masse til å se alt de skal lære i år, og se han lille saken bli ennå større og mer selvstendig. Det er godt å se at de vokser seg til å bli egne individer med masse personlighet.

✖️heldig mamma

snap: elinpauls1

instagram: by.u9q

facebook: U9Q

Likes

Comments

I går hadde vi en dag jeg har drømt om. Bokstavelig talt. Våknet natt til i går av at jeg drømte om å spise mat på Kverneriet. Våknet midt på natten og var skrubbsulten. Klarte å skjerpe meg, og sovnet igjen til slutt. Senere samme dag dro bestegjengen på Kverneriet i Tønsberg og spiste sammen. Alltid like suksess. Og alltid like vondt etter et slikt måltid, men denne maten må man bare spise opp. Så da fikk vi svidd av litt penger der i godt selskap.

Fikk svidd av mer penger i går og jeg. På vei over til bilen igjen måtte vi gå over ei bru. Der så jeg noen sånne jævla brennmaneter. Møkka-brennmaneter. Pekte på de og skulle vise Levi de. I det jeg bøyer meg over klarer jeg på mirakuløst vis å miste de nye Michael Kors brillene ned i vannet. Vi sto på midten av brua. Altså? Jeg hadde bare drukket cola. Jeg aner ikke hvordan det skjedde. Kjente jeg ble dritflau. Vi var ikke akkurat alene der. Trøsten ble at jeg holdt mobil og nøkkelknippe i hånda, og det var bedre å miste brillene.. Heldigvis er det bare en ting. Og heldigvis var det mine og ikke Levi sine!

Jeg er heldigvis ferdig med å irritere meg over meg selv nå. Men det tok litt tid. Innrømmer det.

Nå ligger guttungen og sover søtt. Dagen idag har blitt brukt på Drammensbadet i godt selskap. Man kjenner at det er godt å slappe av på sofaen etter noen timer med herjing og klor i øynene. Denne kvelden blir nok ikke veldig lang. Sier jeg nå ihvertfall. Den blir nok det.

Ha en fin kveld! 🙌🏼

----------------

snap: elinpauls1

instagram: by.u9q

facebook: U9Q

----------------

#mamma #mammablogger #lifestyle #lifestyleblogger #tønsberg #vestfold #flaut #dritiut

Likes

Comments

Åååh ferien er startet! Føles som at jeg skal ha ferie i et år. Noe bekymringsverdig når det kun er ut neste uke, men det skal gå fint det og.

Dagen idag har vært meget rolig. Koser meg med hunden Olav, min bror og svigerbror sin hund. Det har vært skikkelig regnvær idag, så det har blitt noen korte turer og mest sofakos. Innafor på første feriedag.

Gleder meg til morgendagen! Da skal jeg hente jentene mine på toget som har vært på ferie i nord. Så bærer det videre til Tønsberg. Skal smykke meg litt mer, og forhåpentligvis få ordnet håret litt på jobb. Vi får se hva man rekker. Blir ihvertfall en kosedag med gode venner.

Håper dere nyter sommeren og torsdagen like mye som oss 😍

Likes

Comments

Det er en ting jeg undres litt over. Man kan se det hele året, men spesielt om sommeren. Altså lettkledde bilder. Meget lettkledde bilder.

Ville du noengang lagt ut et nakenbilde av deg selv? Det er et greit spørsmål å stille seg selv før man uten å tenke seg om legger ut et bilde. Er svaret nei? Hvorfor gjør du det da av barna dine?

Enkelte kan nok svare ja på spørsmålet om de kan finne på å legge ut nakenbilde av seg selv, og det er helt greit! Mange fine folk der ute, men det betyr ikke at man skal laste opp bilder av andres romper og tissefanter forde. Jeg kan bekrefte at jeg hadde vært ganske forbanna på foreldrene mine den dag idag hvis det fantes masse nakenbilder av meg der ute fra jeg var liten.

Jeg kan med hånda på hjertet si at jeg aldri kommer til å legge ut nakenbilder av min sønn på hverken instagram, facebook, snapchat eller på bloggen. Ikke en rompeballe en gang! Om han vil bli nakenmodell når han er 18+ får bli hans valg, ikke mitt.

Likes

Comments

Jeg har hatt en sånn fridag idag jeg. Jeg har faktisk fått gjort ganske mye. Fylt opp seks poser med klær som skal gis bort til frelsesarmeen. Ryddet. Rotet. Og ryddet igjen. Jeg er så absolutt ikke ferdig. Egentlig.

Under kaoset fant jeg ut at jeg samtidig skulle rydde i en trekiste jeg har. Den er full av bilder og diverse. Mest bilder av Levi selvfølgelig og ting han har laget. Fikk kastet litt skvip derfra og. Er ikke alle minner som er verdt å ta vare på. 😏

Inne i kista så jeg en liten eske jeg hadde helt glemt bort. Kjente noen tårer presset seg på. Inne i denne lille esken har jeg lagt vekk noen minner fra babytiden. Shit! Hva skjedde? Jeg var ikke klar for at tiden skulle gå så fort. Tøffler, smokker, solbriller size minus XXXS, flasker osv. Ting jeg hadde helt glemt vi brukte daglig. Det er nok litt sårt ja. Lille søte uskyldige babyen har blitt til en svær dritkul fyr.

Skal jeg ikke få oppleve det igjen? Misforstå meg rett! Jeg vil hverken føde igjen eller ta keisersnitt. Det var ikke noe hyggelig i det hele tatt. Nei, jeg må nok skaffe meg en hund ja..

Jeg er fullstendig klar over at jeg har en sjarmør av en herremann med egne meninger og som er full av sympati og til tider sarkasme og ironi. Dritstolt er jeg! Det bare gikk så fort. Sitter igjen med følelsen av at jeg ikke fikk nytt det å ha en liten en i hus. Men når jeg ser tilbake på alle minnene så gjorde jeg nok det. Jeg nyter det ihvertfall til det fulleste idag. Allright å ha noen å diskutere med og da! 😅😏

Så hva skal jeg nå? Rydde ferdig? Neh.. Nyte en film og prøve å få tiden til å gå saaaaakte.

Ha en fin mandag! 🖤💎✖️

Likes

Comments

Åhkei! Det er søndag. Ikke en helt vanlig søndag. Det er for det første 26-ish grader der ute. Men det viktigste er at jeg har fri i morgen. Fy søren det er gull.

Dagen idag har blitt brukt på å overleve og ikke renne bort. Kost meg masse ute i sola og latet som at jeg er i syden. Etter en liten stund klarte jeg å karre meg bort til bensinstasjonen for å kjøpe is. Rakk ikke isbilen som stod rett nedi veien i flere minutter. Brant meg som f på skinnsetene i bilen. Også bør jeg nok unnskylde til de som var på bensinstasjonen sammen med meg, men i syden er det en god blanding av solkrem og svette folk. Håper de var opptatt med å tenke det samme om seg selv.

Is fikk jeg kjøpt. Den smeltet i hånden min mens jeg kjørte, så når solen har gått ned og temperaturen blir grei å jobbe i så må jeg ut å vaske bilen. Isen så veldig god ut da ihvertfall! Tror det var det.

Nå har jeg kommet meg inn. Her er ikke så varmt pluss at jeg har en skikkelig snasen vifte som blåser kaldt ut i stua. Så nå nyter jeg litt konsert med In Flames på YouTube mens jeg venter på at middag for to til en skal bli ferdig, bakt potet. Har laget to idag. Gjør ikke den samme feilen som sist gang der hele driten var råtten. En må være bra?

Så siden det er noen feriedager nå er det viktig å bruke tiden fornuftig. God mat og dokumentar om 22 juli. Vi må ikke glemme 💔🥀

Lag en fin en!
#søndag #helg #ferie #sommer #mamma #mammablogg #mammablogger #mammalivet #pappauke

Likes

Comments

Da har vi kommet dit i sommerferien der mamma savner han lille sarkastiske 7-åringen litt mer enn vanlig. Det er absolutt ikke noe krise ennå, men blir greit å dra på jobb igjen i morgen. Men dagene flyr, og mange planer skal gjennomføres før han kommer hjem igjen, så tenker nok vi skal komme oss igjennom.

Det hjelper jo også når han ringer og sender meldinger. Får litt bilder han selv har tatt, og det er veldig koselig. Idag fikk jeg et bilde av et sår han hadde fått på magen. Der stod det: "jeg fikk pil i magen men det gikk bra". Jeg må innrømme jeg lo greit da. Så på bildet at dette ikke var krise, da regner jeg med at jeg hadde fått en telefon! Haha.. Boys will be boys!

Så her ligger jeg på sofaen etter en lang dag ute i sola og en deilig gåtur langs kysten. Ihvertfall litt av kysten. Kikker igjennom kamerarullen og ser på gamle bilder. Der dukker det opp en liten perle jeg ikke har sett før. En perle som absolutt hjelper på humøret til mamma!

En liten selfie han har lagt igjen på telefonen min. For det første har jeg ikke fått med meg at han har rappet telefonen min og tatt bilder, for det andre visste jeg ikke at han visste hva "selfie" var. Også det smilet da? Dette kan det nok hende han blir god på 🙊🙈

Vi har en spennende tid i møte!

Ønsker dere en fin kveld videre. Nå blir det fosterstilling resten av kvelden for å se på GoT. Er akkurat ferdig med sesong 1, så da bærer det videre til sesong 2.

✖️💋🖤
#mamma #mammablogger #mom #savn #familie #familieliv #familielivet #mammalivet #sommer #sommerferie #selfie #selfies #selfiegoals #foto #minner #collectingmemories #samlerpåminner

Likes

Comments

Som nevnt i det forrige innlegget har vi vært en del rundt og tatt bilder og nytt livet uken som var. Levi ville så gjerne lære å ta litt bilder med kameraet, noe vi fikk en del tid til når onkel trodde han mistet nøklene til leiligheten til mamma mens vi var i skogen (eller som vi sier i Sande; på skauen) og badet. Han lette etter nøkkel mens vi fotograferte. Av egen sikkerhet velger jeg å ikke kommentere hvor han fant nøklene.

Fikk beskjed om å se kul ut. "Gjør sånn her mamma" også var det horns up.... 😅🤘🏽

snap: elinpauls1

instagram: by.elin.paulsen

facebook: U9Q


#mamma #mammalivet #mammablogger #livsstil #livsstilblogger #lifestyle #lifestyleblogger #familieliv #mom #sønn #levi #mammaoglevi #norge #foto #fotografering #dagensoutfit ?

Likes

Comments

Hverdagen

Innom en liten tur for å ønske dere en fortsatt fin helg og lørdag.

Vi har akkurat inntatt en litt bedre middag. Det vil da si pizza. Det ble visst ikke lørdag uten pizza i følge Levi, selvom at vi ikke pleier å ha pizza på lørdager. Lurer på hvor mange lørdager jeg har ødelagt.

En veldig fin uke ligger bak oss. Vi har kost oss masse til tross for at jeg ikke har ferie ennå. Levi har kost seg med pappa og stemammaen, og onkel og fetteren (hunden Olav) når jeg har vært på jobb. Etter jobb har vi kost oss med noen småturer. Dratt og badet litt, vært på besøk i Sigdal hos bestefar.

Dagen idag har vært meget rolig. Noe så deilig. Å ha fri idag var noe jeg virkelig trengte. Kjenner kroppen verker. Da hjelper det å nyte sola og god mat (og helgekos). Også har jeg en veldig skravlesyk 7-åring, så her er det masse underholding. Når vi gikk til butikken idag kom det helt ut av det blå om noen blinde har helt hvitt øyet. Det kunne jeg faktisk ikke svare på, men vi er alle forskjellige, og noen er født litt annerledes enn det vi er vandt til. "Jeg husker veldig godt når pappa fortalte at jeg var født annerledes". Helt ærlig trodde jeg han skulle nevne at han ser så dårlig. "Jeg var visst født med armene der bena skal være og omvendt". Trodde jeg skulle rulle ut i grøften. "Jeg skjønte etterhvert at det ikke var sant da. Se så stor jeg er blitt mamma! Snart like stor som puppene dine!" "Øh, du mener at du rekker meg opp til brystet?" Haha.. Elsker denne slags underholdning.

Denne uken har rett og slett gått ut på å kose oss, reise litt rundt, være med familie og tatt masse bilder. Livet er best med et kamera i hånden og skjorten bak-frem.

Ha en fantastisk helg og lørdag videre.

snap: elinpauls1

instagram: by.elin.paulsen

facebook: U9Q

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Personlig

Da er det allerede blitt uke 28. Mammauke igjen. Levi har selvfølgelig ferie, og koser seg stort med det! Mamma jobber, men vi kan kose oss på kvelden vi. Det er vi faktisk kjempeflinke til. Hver dag kan godt være en fest.

Nå ligger han og sover. I mamma sin seng. Argumentet idag var: "jeg våkner jo alltid i din seng uansett mamma" Jeg gikk rett på.

Koser meg med litt godmusikk og blar i litt gamle minner på telefonen. Når jeg ser hvor fort denne tiden har gått får jeg bare nyte at guttungen ikke er flau over meg ennå.

Her er ett av minnene jeg falt for idag. Jeg har lært mye innen fotografering siden den gang. Dette er 2013. 27 januar 2017 for å være nøyaktig. Levi sin 3-årsdag. Jeg husker denne dagen så alt for godt.

Husker vi hadde bakt kake. Dette var midt i uken så ble ikke bursdagsfeiring med familien før helgen etter. Men vi koste oss alene med kake. En skikkelig dårlig periode i livet når jeg tenker meg om. Jeg hadde det på en måte bra, men det var ikke bra allikevel. Til og med den dag idag er det vanskelig å forklare og sette ord på.

Jeg var nok mer enn bra nok, men følte meg ikke bra nok i det hele tatt. Følte ikke jeg fikk til noen ting hverken hjemme eller på jobb. Gruet meg hver kveld til ny dag, men gledet meg til en ny dag med min lille gutt som ble så fort stor og som ga meg så mye glede. Det er heldigvis mange gode minner å se tilbake på!

Det er godt man lærer så lenge man lever. Denne angsten for å ikke være bra nok var noe jeg skjønte hva var i fjor sommer. Men det måtte eskalere veldig før det gikk opp for meg. Søvnløse netter, så vidt energi til å fullføre en vanlig dag, lite mat. Det hjelper ingenting på en fra før av sliten kropp.

Når jeg ser tilbake er det vondt å tenke på at så mange år med mini er brukt opp på å ha det vondt. De er brukt opp på å "godta" at jeg ikke er bra nok. At jeg ikke duger til noe. Hverken jobb eller hjemme. Det er alt for mange mennesker der ute som har det slik hver dag. Jeg får vondt i magen av å tenke på det. Dette er noe jeg heldigvis har kvittet meg med. Råtne mennesker er byttet ut med venner jeg vil ha resten av livet. Selvutvalgt familie rett og slett.

INGEN skal fortelle deg at du ikke er bra nok. DU har ikke lov til å fortelle deg selv at du ikke er bra nok. DU er bra nok. JEG er bra nok. #fuckemall

Dette er et vanskelig tema som ikke bør ties ihjel slik det så ofte gjør.

#angst #angsterdritt #depresjon

Likes

Comments

Personlig

Obs; kan inneholde litt stygge ord pga ren frustrasjon.

Det er en ting som er like sikkert hvert år. Like sikkert som at vinteren blir til vår og sommer. Det er dumping av kjæledyr. Spesielt den sorten kjæledyr som ikke betyr så mye. Katter, kanin, marsvin, hamstere o.l.

I fare for å tråkke noen på tærne (noe jeg bryr meg fint lite om) vil jeg meddele at fra den dagen du tok valget om å ta til deg et dyr, så tok du på deg ansvaret for et liv til det tar slutt på naturlige måter. Et dyr er ikke noe du tar til deg fordi ungene dine vil ha det. Det tar du til deg fordi DU vil ha det. At barna har godt av å lære ansvar, ja, men i bunn og grunn er det DITT ansvar.

Et liv er ikke noe man kvitter seg med fordi du skal på ferie. Da må man enten gi faen i den ferien, eller skaffe hjelp til å passe det dyret.

I disse tider leser man hele tiden om dyr som blir dumpet pga egoistiske mennesker som kvitter seg med de fordi de er lei og skal på ferie. Man leser om katter som blir dumpet i bæreposer. Kaniner som blir dumpet i bur uten mat og drikke. Hamstere som blir dumpet i bokser.

Det er ikke disse dyrene sin feil at de havnet hos stygge mennesker. Omplasser de! Gi de til mennesker som faktisk bryr seg om andre enn seg selv. Det som fikk meg til å tenne på alle plugger idag var at jeg leste om ting Dyrebeskyttelsen blir truet med. "Tar ikke dere de så drukner jeg dem bare". Går det an å være så sjuk i huet? Start heller med deg selv!

Leste også for ikke så lenge siden om et hjernedødt menneske som skulle gi bort en voksen katt de hadde, fordi datteren ville heller beholde den nye kattungen hun hadde født. Altså, hva lærer man barna sine da? Jeg skjemmes!

Jepp, allergier kan forekomme, men man drukner ingen pga det. Sperr heller gubben inne på badet hvis det er så krise til katten er omplassert.

Jeg gleder meg til den dagen vi har Dyrepoliti i hele Norge. Jeg håper det kan spare mange uskyldige liv. Tror det er skikkelig kjipt å bli sperret inn i en pose, kastet ut av bilen i fart, for så å bli kvelt i stekende sol, eller frysende kulde.

Jeg kan si det med en gang, har jeg noen slike venner rundt omkring så kan du unfriende meg med en gang. Du er en taper jeg holder meg for god til å ha noe med å gjøre.

Og en siste ting, steriliser den jævla katta. Vi trenger ingen flere kattunger som fryser ihjel ute helt alene. Så slipper du å drukne de.

//snakkes

Likes

Comments

Mammalivet

Det er en sånn typisk søndag. Hadde planer om å dra på stranden idag også, men det ble droppet da Levi har blitt ganske forkjøla. Sola ble borte og. Så nå slapper vi av begge to.

Levi koser seg med litt spill, og jeg blar i gamle bilder. Mange gode minner som dukker opp. Det som slår meg først er hvor fort tiden går. Jeg er ikke en dag eldre, men jeg har plutselig snart en 8-åring i hus. Om et halvt år vel og merke, men allikevel.

Det er så koselig å se på. De små krøllene. De få tennene, og månen selvfølgelig. Levi fikk ikke så mye hår før han var ca 1 år. Også de nydelige øynene da. Kul runde. Jeg lurer på hva de så. Hvordan verden så ut for han.

At han var sliten og frustrert kan forklare mye. Han var som regel en blid gutt, men når man går i fire år med en styrke på ca +10 på øynene så gjør det noe med dagsformen. Heldigvis ble det til slutt oppdaget med stå-på-vilje fra oss foreldrene. Bedre å bli sett på som umulige foreldre enn å ikke gjøre noe med magefølelsen og angre senere.

Idag er han ihvertfall en helt annen gutt. Tålmodigheten kan ikke sammenlignes. Han er mye roligere. Ikke noe stress å se på film en hel dag hvis han hadde hatt muligheten! Godt det fortsatt er vi voksene som bestemmer! 🙊

Jeg lurer på hvor mange par med briller han har hatt hittil på 3 år. Det har ihvertfall vært 2-3 par i året. Mesteparten blir heldigvis dekket av NAV. Men det må sies, han har en utmerket smak hva briller angår!

Likes

Comments

BLOGGER AWARDS

Jeg er så heldig å ha blitt nominert til Blogger Awards: Mamma Blogger Awards 2017 av Sparpedia. Jeg blir kjempe lykkelig hvis du har lyst til å gi meg to sekunder og stemme på meg. Det kan du gjøre HER . Bla deg nedover til du ser meg🖤

Som alenemamma er det ikke alltid like lett å få endene til å møtes. Jeg gjør så godt jeg kan til enhver tid (tror jeg), og uansett hvor mange stemmer jeg får så hjelper summen til i hverdagen.

I motsetning til Paradise Hotel-tapere er det ingen som vippser meg penger uten grunn, men håper jeg kan få din stemme! 🖤

"Vi elsker å nominere blogger med mange flotte bilder, og bloggen til Elin fra Sande i Vestfold er virkelig en av disse! "Sammen samler vi på minner.", skriver hun. Hun er mamma til Levi, og skriver om alt fra interiør og idéer, til livsstil og familieliv. Hun er svært opptatt av musikk, og hverdagens små øyeblikk. Hun prøver å nyte livet som best det lar seg gjøre - og dessuten skrive en blogg med mye humor og glede!"

Likes

Comments

Hverdagen

For en dag! Vi har hatt fri fra både jobb og SFO idag. Startet dagen meget rolig med litt musikk og spilling. Herfra har det bare eskalert igrunn.

Levi ønsket seg "hotell-frokost" idag, og det syntes jeg ikke hørtes så dumt ut igrunn, så da fartet vi avgårde til Meny i Sande for å handle masse god mat. Baguetter, crosainter (det skrives ikke sånn??), pålegg, is og mere til.

Dette er en av de koseligste frokostene jeg noensinne har hatt. Hørte på koselig musikk og skravlet om alt og ingenting. Og Transformers. Og Pokemon-kort. Og spinnere!

Vi kjøpte is også som vi valgte å gå bort på stranda for å spise. Nydelig i det været her. Vanntemperaturen har jeg fått kjent på og. Ikke så kaldt altså. Overraskende varmt! Vi skulle nemlig gå bort på et lite berg litt lenger ut der vi satt. Fikk sagt til Levi at han måtte være forsiktig, også tryna jeg på snørra uti selv. Hadde vi bare vært alene der! Haha! Mistet sekken uti, teppe og nøkler lå å fløyt. Telefonen hadde jeg heldigvis i hånda og fikk reddet... Et stolt øyeblikk der med andre ord! Var heldigvis ingen som så at jeg slo hånden og at det rant blod nedover benet mitt 🤣

Levi mente at det hadde vært en fin anledning til å få seg kjæreste, for kanskje noen hadde vært snille mot meg og hjulpet meg opp. Da blir man jo kjærester på film. Bortsett fra det syntes han det var flaut.

Orket ikke å sitte der så lenge at jeg fikk tørket, så vi tuslet hjem. Hadde litt å finne på der og. Fått malt spisebordet og sprayet kasser vi har i hylla i stua. Nå er endelig både malingen og jeg tørket!

Konklusjonen er at badetemperaturen er helt innafor (i morgen skal vi dra å bade frivillig hvis været tillater det) og leiligheten har blitt mye koseligere! Ihvertfall litt!

Ønsker dere en fantastisk kveld videre! Håper dagen har vært like fin som vår har vært!

#mamma #mammablogger #lifestyle #lifestyleblogger #familieliv #sommer #sommerferie #fri #dayoff #badetemperatur

Likes

Comments

Personlig, Vegetar

For snart to år siden bestemte jeg meg for å kutte ned på kjøttforbruket. Jeg er en person som er veldig glad i dyr og mennesker. Jeg ønsker ikke at andre levende vesener skal ha det vondt på grunn av mitt behov for enten å spise kjøtt eller ha ei rådyr veske som fortsatt blør.

Jeg blir kvalm av hvor stygge vi mennesker er mot svakere levende vesener. Man trenger ikke å bla lenge på Facebook for å se videoer av dyr som blir mishandlet (så sant du ikke kun følger sminkevideoer og den slags). De blir mishandlet til døde fordi du skal ha den derre stygge svindyre jakka med pels på. De blir mishandlet for å sjekke om du kan smøre enda et lag med brunkrem i ansiktet uten å reagere på det. De blir hengt opp ned i bena levende for at du skal få enda mer å trene bort.

Vet jeg banner litt i kirka her nå for mange, men vet du hva, jeg banner med glede i kirka. Null stress.

Jeg vet mange har reagert når jeg har sagt at jeg ikke spiser kjøtt lenger. Jo, det hender jeg spiser kjøtt når jeg er på besøk. Jeg skjønner at andre som spiser kjøtt selv ikke tenker på at jeg ikke gjør det, og i de tilfellene der jeg er sulten så spiser jeg det jeg får servert.

Folk reagerer med å si: Nekter du Levi å spise kjøtt??

Øh.. Jeg nekter han ingenting. JEG spiser ikke kjøtt. Jeg blir flau når jeg må unnskylde meg selv og forklare meg. Men nei, jeg vet ikke når vi lagde en kjøttmiddag sist. Når vi er på butikken og handler så får Levi kjøttpålegg hvis han vil ha det, selvom at det smerter meg å støtte det faenskapet. Men hvis han vil ha det så får han det. Min jobb er å lære han at det er så mye godt å lage med grønnsaker som ikke har blødd ihjel som han forhåpentligvis vil ta med seg videre i livet. Min jobb er ikke å være belærende, men vise at det finnes GODE alternativer og SUNNE alternativer, i fare for å bli sett på som en dårlig mamma.

Mange reagerer også med å si: Han må ha kjøtt! And again! Han spiser kjøtt, bare ikke som en gjennomsnittlig amerikaner med loff på! Jeg kan også bekrefte at den ungen har aldri spist så mye sund og bra mat før, men slikt henger ikke folk seg opp i. Det er kjøttet de henger seg opp i. At ungen spiser alt av grønnsaker han får er ikke så bemerkelsesverdig. Men jeg blir ihvertfall stolt når han selv sier at vi har så mye god mat!

Nå skal jeg prøve å være litt saklig. Vi kan vel alle være enige om at Donald (Trump) er på bærtur. Eller kanskje ikke. Jeg har sett i VG's kommentarfelt at hvis utdannelsen din på Facebook er 'livets harde skole' så er du og jeg ganske uenig i alt. Men nå skal jeg være saklig.


At Donald (unnskyld, jeg bare klarer ikke å respektere han) vil kutte miljø og klima-avtaler er jo i mine øyne, og mange andres helt vanvittig på bærtur. En av mange ting som er helt utrolig hva denne mannen angår.

Men, hvis du er opptatt av klima, miljø, krig og fred og sånt så ville jeg tatt en kikk på 'Cowspiracy '. Hvis ikke dyremishandlingen er nok til å trappe ned/kutte ut kjøtt, så kanskje du vil få opp øynene litt med denne dokumentaren som går på Netflix.

Jeg visste det var ille, men at det var så ille hadde jeg ingen aning om. I denne dokumentaren ser man hva det gjør med miljøet å spise så mye kjøtt som det vi gjør idag. Ikke er det bare skadelig for helsen å spise så mye kjøtt, men for jordkloden også, som vi skal gi videre til våre barn og barnebarn and so on. Det er ikke vi som lever idag som vil merke den største krisen, men våre etterkommere. Er det dette vi vil gi videre? Jeg kan ihvertfall for min egen del gå inn i meg selv og innse at jeg har ikke vondt av å spise litt mer grønnsaker. Det er jo så vanvittig mye godt å lage! Kjøtt i seg selv smaker ikke stort, det er jo alt krydderet som smaker. Og proteiner kan man få i seg utenom. Dette er ihvertfall noe som funker for oss.

Så folkens! Det er søndag! Ukas store filmdag. Netflix.com - Cowspiracy!

Ha en fin søndag videre.

Likes

Comments

Hverdagen, Mammalivet

Nå er det lett å merke at sommerferien nærmer seg for små kropper. Sliten er mellomnavnet! Og det er jo fullt forståelig. Det har skjedd mye dette året! Både på skolen og hjemme. Mange inntrykk. Det er heldigvis ikke mange dagene igjen før hverdagen blir lek og moro en stynd. SFO kaller, og man må jo tidlig opp forde, men hjernen kan få hvile litt ihvertfall!

Akkurat idag passet det oss perfekt at vi har en sovesofa i stua. Vi har ligget rett ut på den begge to idag, med unntak av når det ble laget pizza. Her har vi ligget å spist, spilt Lego-spill og skravlet. Morsomt med en 7-åring man kan snakke med alt om. Samtalene kan bli ganske seriøse i lengden, helt til ingen av oss skjønner hva vi snakker om lenger. Haha! Heldige meg.

Ønsker dere en fantastisk fredag og helg videre. Vi skal bruke den på å bli i bedre form!

snap: elinpauls1

instagram: by.elin.paulsen

facebook: U9Q

Likes

Comments

Mammalivet

Okei! Jeg har nok blitt litt desperat. I mangel på egen selvkontroll så har jeg bedt guttungen om å gjemme alt vi har av godteri 🙊

Jeg merker på eget energinivå at jeg så absolutt ikke har vært flink de siste mnd. Det er litt fort gjort å kose seg litt ekstra når man sitter alene om kveldene. Men nå er det skjerpings.

Det skal jo også sies at vesle syntes det var ganske morsomt å gjemme det for mamma og. Jeg hørte han lo og styra inne. Jeg vet nøyaktig hvor det er gjemt og dessverre, men det blir brudd på tillit hvis jeg skulle rappet litt smågodt nå som han har gjemt det, og det er ennå værre enn å spise alt helt alene 🙊😅

Bortsett fra gjemsel med godteri har vi hatt en veldig fin og rolig dag etter jobb og skole.

Nå er gutten i seng, mens jeg styrer med mitt. Fortsatt ingen som kommer for å rydde og vaske her😬

Ha en fin kveld videre 🙌🏼

Likes

Comments

Mammalivet

Jeg har en ny oppdatering til Tinder! Rett fra min sønns hjerte. Eller noe. Bakgrunnen? Den får du her.

Etter at Levi var så flink til å holde tale under bryllupet til onklene sine, lovte jeg at han skulle få en liten ting av meg. Det som stod høyest på listen da var et nytt PlayStation-spill. Tenkte det var greit, for det har jeg faktisk aldri kjøpt til han før.

Så nå var det endelig min tur til å hente han på skolen igjen, og vi avtalte i går at vi skulle dra til Drammen idag for å kjøpe et nytt spill.

Jeg kjente jeg var skikkelig klar for en ordentlig "date" med sjarmøren min. Hadde sett for meg en skikkelig god middag etter at vi hadde funnet spillet han ønsket seg.

Vi stikker innom Game Stop og blar oss igjennom masse spill. Endelig finner han Lego-spillet han ønsker seg. Vi betaler, og jeg spør om hvor vi skal spise. Det er mat over alt på senteret.

Levi: "Vi drar hjem a mamma! Det er mye bedre mat hjemme!"

Jeg tok den til meg. Føler innlegget fra i går burde oppdateres, og det burde Tinder og. Mamma lager mye bedre mat enn restauranter og cafeer.

Eeeeeller hadde vi dårlig tid og måtte hjem og spille? Finner jeg aldri ut av, og har ikke tenkt til å spørre heller! 🖖🏼

Anyways, det var godt å få hjem krapylet igjen. Gjør godt i mammahjertet. Ha en fortsatt fin mandag og kveld. 🖤

Likes

Comments

Instagram