For en dag! Vi har hatt fri fra både jobb og SFO idag. Startet dagen meget rolig med litt musikk og spilling. Herfra har det bare eskalert igrunn.

Levi ønsket seg "hotell-frokost" idag, og det syntes jeg ikke hørtes så dumt ut igrunn, så da fartet vi avgårde til Meny i Sande for å handle masse god mat. Baguetter, crosainter (det skrives ikke sånn??), pålegg, is og mere til.

Dette er en av de koseligste frokostene jeg noensinne har hatt. Hørte på koselig musikk og skravlet om alt og ingenting. Og Transformers. Og Pokemon-kort. Og spinnere!

Vi kjøpte is også som vi valgte å gå bort på stranda for å spise. Nydelig i det været her. Vanntemperaturen har jeg fått kjent på og. Ikke så kaldt altså. Overraskende varmt! Vi skulle nemlig gå bort på et lite berg litt lenger ut der vi satt. Fikk sagt til Levi at han måtte være forsiktig, også tryna jeg på snørra uti selv. Hadde vi bare vært alene der! Haha! Mistet sekken uti, teppe og nøkler lå å fløyt. Telefonen hadde jeg heldigvis i hånda og fikk reddet... Et stolt øyeblikk der med andre ord! Var heldigvis ingen som så at jeg slo hånden og at det rant blod nedover benet mitt 🤣

Levi mente at det hadde vært en fin anledning til å få seg kjæreste, for kanskje noen hadde vært snille mot meg og hjulpet meg opp. Da blir man jo kjærester på film. Bortsett fra det syntes han det var flaut.

Orket ikke å sitte der så lenge at jeg fikk tørket, så vi tuslet hjem. Hadde litt å finne på der og. Fått malt spisebordet og sprayet kasser vi har i hylla i stua. Nå er endelig både malingen og jeg tørket!

Konklusjonen er at badetemperaturen er helt innafor (i morgen skal vi dra å bade frivillig hvis været tillater det) og leiligheten har blitt mye koseligere! Ihvertfall litt!

Ønsker dere en fantastisk kveld videre! Håper dagen har vært like fin som vår har vært!

#mamma #mammablogger #lifestyle #lifestyleblogger #familieliv #sommer #sommerferie #fri #dayoff #badetemperatur

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

For snart to år siden bestemte jeg meg for å kutte ned på kjøttforbruket. Jeg er en person som er veldig glad i dyr og mennesker. Jeg ønsker ikke at andre levende vesener skal ha det vondt på grunn av mitt behov for enten å spise kjøtt eller ha ei rådyr veske som fortsatt blør.

Jeg blir kvalm av hvor stygge vi mennesker er mot svakere levende vesener. Man trenger ikke å bla lenge på Facebook for å se videoer av dyr som blir mishandlet (så sant du ikke kun følger sminkevideoer og den slags). De blir mishandlet til døde fordi du skal ha den derre stygge svindyre jakka med pels på. De blir mishandlet for å sjekke om du kan smøre enda et lag med brunkrem i ansiktet uten å reagere på det. De blir hengt opp ned i bena levende for at du skal få enda mer å trene bort.

Vet jeg banner litt i kirka her nå for mange, men vet du hva, jeg banner med glede i kirka. Null stress.

Jeg vet mange har reagert når jeg har sagt at jeg ikke spiser kjøtt lenger. Jo, det hender jeg spiser kjøtt når jeg er på besøk. Jeg skjønner at andre som spiser kjøtt selv ikke tenker på at jeg ikke gjør det, og i de tilfellene der jeg er sulten så spiser jeg det jeg får servert.

Folk reagerer med å si: Nekter du Levi å spise kjøtt??

Øh.. Jeg nekter han ingenting. JEG spiser ikke kjøtt. Jeg blir flau når jeg må unnskylde meg selv og forklare meg. Men nei, jeg vet ikke når vi lagde en kjøttmiddag sist. Når vi er på butikken og handler så får Levi kjøttpålegg hvis han vil ha det, selvom at det smerter meg å støtte det faenskapet. Men hvis han vil ha det så får han det. Min jobb er å lære han at det er så mye godt å lage med grønnsaker som ikke har blødd ihjel som han forhåpentligvis vil ta med seg videre i livet. Min jobb er ikke å være belærende, men vise at det finnes GODE alternativer og SUNNE alternativer, i fare for å bli sett på som en dårlig mamma.

Mange reagerer også med å si: Han må ha kjøtt! And again! Han spiser kjøtt, bare ikke som en gjennomsnittlig amerikaner med loff på! Jeg kan også bekrefte at den ungen har aldri spist så mye sund og bra mat før, men slikt henger ikke folk seg opp i. Det er kjøttet de henger seg opp i. At ungen spiser alt av grønnsaker han får er ikke så bemerkelsesverdig. Men jeg blir ihvertfall stolt når han selv sier at vi har så mye god mat!

Nå skal jeg prøve å være litt saklig. Vi kan vel alle være enige om at Donald (Trump) er på bærtur. Eller kanskje ikke. Jeg har sett i VG's kommentarfelt at hvis utdannelsen din på Facebook er 'livets harde skole' så er du og jeg ganske uenig i alt. Men nå skal jeg være saklig.


At Donald (unnskyld, jeg bare klarer ikke å respektere han) vil kutte miljø og klima-avtaler er jo i mine øyne, og mange andres helt vanvittig på bærtur. En av mange ting som er helt utrolig hva denne mannen angår.

Men, hvis du er opptatt av klima, miljø, krig og fred og sånt så ville jeg tatt en kikk på 'Cowspiracy '. Hvis ikke dyremishandlingen er nok til å trappe ned/kutte ut kjøtt, så kanskje du vil få opp øynene litt med denne dokumentaren som går på Netflix.

Jeg visste det var ille, men at det var så ille hadde jeg ingen aning om. I denne dokumentaren ser man hva det gjør med miljøet å spise så mye kjøtt som det vi gjør idag. Ikke er det bare skadelig for helsen å spise så mye kjøtt, men for jordkloden også, som vi skal gi videre til våre barn og barnebarn and so on. Det er ikke vi som lever idag som vil merke den største krisen, men våre etterkommere. Er det dette vi vil gi videre? Jeg kan ihvertfall for min egen del gå inn i meg selv og innse at jeg har ikke vondt av å spise litt mer grønnsaker. Det er jo så vanvittig mye godt å lage! Kjøtt i seg selv smaker ikke stort, det er jo alt krydderet som smaker. Og proteiner kan man få i seg utenom. Dette er ihvertfall noe som funker for oss.

Så folkens! Det er søndag! Ukas store filmdag. Netflix.com - Cowspiracy!

Ha en fin søndag videre.

Likes

Comments

Nå er det lett å merke at sommerferien nærmer seg for små kropper. Sliten er mellomnavnet! Og det er jo fullt forståelig. Det har skjedd mye dette året! Både på skolen og hjemme. Mange inntrykk. Det er heldigvis ikke mange dagene igjen før hverdagen blir lek og moro en stynd. SFO kaller, og man må jo tidlig opp forde, men hjernen kan få hvile litt ihvertfall!

Akkurat idag passet det oss perfekt at vi har en sovesofa i stua. Vi har ligget rett ut på den begge to idag, med unntak av når det ble laget pizza. Her har vi ligget å spist, spilt Lego-spill og skravlet. Morsomt med en 7-åring man kan snakke med alt om. Samtalene kan bli ganske seriøse i lengden, helt til ingen av oss skjønner hva vi snakker om lenger. Haha! Heldige meg.

Ønsker dere en fantastisk fredag og helg videre. Vi skal bruke den på å bli i bedre form!

snap: elinpauls1

instagram: by.elin.paulsen

facebook: U9Q

Likes

Comments

Okei! Jeg har nok blitt litt desperat. I mangel på egen selvkontroll så har jeg bedt guttungen om å gjemme alt vi har av godteri 🙊

Jeg merker på eget energinivå at jeg så absolutt ikke har vært flink de siste mnd. Det er litt fort gjort å kose seg litt ekstra når man sitter alene om kveldene. Men nå er det skjerpings.

Det skal jo også sies at vesle syntes det var ganske morsomt å gjemme det for mamma og. Jeg hørte han lo og styra inne. Jeg vet nøyaktig hvor det er gjemt og dessverre, men det blir brudd på tillit hvis jeg skulle rappet litt smågodt nå som han har gjemt det, og det er ennå værre enn å spise alt helt alene 🙊😅

Bortsett fra gjemsel med godteri har vi hatt en veldig fin og rolig dag etter jobb og skole.

Nå er gutten i seng, mens jeg styrer med mitt. Fortsatt ingen som kommer for å rydde og vaske her😬

Ha en fin kveld videre 🙌🏼

Likes

Comments

Jeg har en ny oppdatering til Tinder! Rett fra min sønns hjerte. Eller noe. Bakgrunnen? Den får du her.

Etter at Levi var så flink til å holde tale under bryllupet til onklene sine, lovte jeg at han skulle få en liten ting av meg. Det som stod høyest på listen da var et nytt PlayStation-spill. Tenkte det var greit, for det har jeg faktisk aldri kjøpt til han før.

Så nå var det endelig min tur til å hente han på skolen igjen, og vi avtalte i går at vi skulle dra til Drammen idag for å kjøpe et nytt spill.

Jeg kjente jeg var skikkelig klar for en ordentlig "date" med sjarmøren min. Hadde sett for meg en skikkelig god middag etter at vi hadde funnet spillet han ønsket seg.

Vi stikker innom Game Stop og blar oss igjennom masse spill. Endelig finner han Lego-spillet han ønsker seg. Vi betaler, og jeg spør om hvor vi skal spise. Det er mat over alt på senteret.

Levi: "Vi drar hjem a mamma! Det er mye bedre mat hjemme!"

Jeg tok den til meg. Føler innlegget fra i går burde oppdateres, og det burde Tinder og. Mamma lager mye bedre mat enn restauranter og cafeer.

Eeeeeller hadde vi dårlig tid og måtte hjem og spille? Finner jeg aldri ut av, og har ikke tenkt til å spørre heller! 🖖🏼

Anyways, det var godt å få hjem krapylet igjen. Gjør godt i mammahjertet. Ha en fortsatt fin mandag og kveld. 🖤

Likes

Comments

Jeg tror det er lenge siden jeg har hatt en så rolig og behagelig søndag! Sov lenge idag før Olav vekte meg med å slå meg i ansiktet med poten sin. Gikk en liten tur, slappet av til pappaene hentet han.

Slappet av ennå mer.. Dro en tur til Levi og besøkte dem hos pappaen, dro hjem igjen. Så litt på Breaking Bad. Begynte å lage vegetar pizza-rundstykker. Klarte å krydre de med kanel istedefor grillkrydder. Klarte å redde situasjonen sånn tålig greit.

I innholdsfortegnelsen på Tinder burde det vel stå skrevet at jeg ikke bør velges på grunn av mine husmorsferdigheter, men for nå får det holde med at det står skrevet: "jeg kommer ikke til å be deg barbere vekk skjegget".

Klokken er bare 9, og jeg kan se på Breaking Bad ihvertfall i 3 timer til! Bare må elske søndager.

Etter jobb i morgen er det rett å hente Levi på skolen, dra til Drammen å kjøpe et Play Station-spill som han skal få fordi han var så flink til å holde tale for onklene sine i bryllupet. Har aldri kjøpt noe sånt før, så jeg får vel prøve å være litt cool jeg og? Tror det kommer til å falle i smak. Nei, jeg gleder meg til verdens beste date i morgen med sjarmøren min!

Ha en fin kveld og søndag videre fintfolk 🖤

#mamma #mammalivet #mom #mommylife #lifestyle #lifestyleblogger #livsstil #livsstilblogger #familieliv #50prosentmamma

Likes

Comments

Nå er det endelig helg. For oss frisører ihvertfall. Jobbfester ble byttet ut med sofa og Olav-kos. En søndag som ikke skal brukes på å være fyllesyk høres skikkelig digg ut!

Og få starte den med lille søte Olav da er ikke så ille. Han er så snill og god. En ordentlig rolig hund. Kan anbefale en King Charles Cavalier Spaniel eller hvordan dette nå staves.

Passer perfekt for meg ihvertfall. Rolig og avbalansert. Helt kake etter en times gå/jogge-tur. Tror egentlig han var ferdig før det, men hjem måtte vi.

Nå ligger vi rett ut på sofaen alle sammen. Meg i midten, pus og Olav på hver sin side. Pus er nemlig dritskummel. Pus syntes forresten at Olav var skummel og, helt til han skjønte at Olav var redd for han. Nå er han bare ass og går etter han overalt.

Det er ganske tydelig. Hunder er menneskets beste venner, katter er noen rasshøl 🙊

Ha en fin fin lørdagskveld videre!
#lørdag #helg #kingcharlesspaniel #spaniel #kingscharlesspaniel #weekend

Likes

Comments

Vet du den følelsen? Den følelsen der du gleder deg over at det er fredag. Det er helg! Selvom at du skal jobbe, så er helg, helg! En fin dag på jobben er over. Du er dødsliten etter noen uker med forkjølelse, og det er helt sikkert uka snart og. Det er ihvertfall det jeg skylder på når jeg spiser sjokolade.

Dro til kona og tok en kaffe etter jobb, fikk omsider kveilet meg hjem. En tur innom butikken. Det er jo fredag. Må ha litt fredagskos.

Handler litt øl til i morgen, dropper godteri og brus idag. Finner ut at jeg skal kose meg med bakt potet. Det er den beste helgekosen jeg kan få. Slår godteri langt nedi støvlene.

Ser på Breaking Bad mens poteten er i ovnen. Det har gått noen timer og jeg er så sulten. Endelig er maten ferdig.

Skjærer driten opp. Den er råtten! Neida, ble ikke forbannet. Skal rydde opp poteten fra vasken i kveld når den ikke er så forbanna varm.

Så her sitter jeg da, sipper på øl og venter på en kjip toast mens jeg Breaking Bad er byttet ut med litt sinna In Flames. Prøve å følge med da sånn at den ikke blir svidd..

Ha en fin fredag! 🙊

Likes

Comments

En helt fantastisk helg er over. En helg fylt av herlige mennesker, god mat og drikke, nydelige taler og rockefot. En helg jeg har gruet meg noe til. Et lite bibelvers skulle holdes under vielsen, og en tale under middagen. Dødsangst er nok riktig ord, men drit nå i det. Det er trygt å si at vielsen var nydelig, presten var helt rå, og selve bryllupsdagen var helt awesome.

Oppi det hele var det for min del en ting som skilte seg veldig ut. Mammahjertet var så stolt. Vi har øvd lenge. Levi skulle være med å åpne talen min, og det gjorde han med glans! Til manges overraskelse og stor sjarm, sa han høyt og tydelig: "Kjære onkel Jørn og onkel Vegard! La oss ta en skål!"

Etter en slik oppvarming var det lett for meg å ta fortsettelsen!

Det var mat og kaker overalt. Et nydelig lokale på Hukodden i Oslo. Fantastiske mennesker. Verdens beste familie. Den beste broren man kunne fått, og beste svigerbroren jeg kunne fått. En bedre kveld må man lete lenge etter. Familien vår har alltid vært stor, men nå har den endelig blitt enda større. Men off the record har den vært stor i snart 7 år ❤️

Ha en fortsatt fin pinse ❤️

Likes

Comments

Har du sett min nydelige hipster-unge? Jiiizez! Han er et stykke for seg selv! Her i antrekk han skal ha i bryllupet til onkel Jørn og onkel Vegard. "Fetter" skal ha helt likt antrekk, så det blir to veldig fine gutter!

At det skal være mulig å styre så mye for noe som ikke har så mye med meg å gjøre er et under. Også er det i tillegg helt uten grunn. Det går an å roen et par hakk uten at noen blir skadet. Skal bli godt å bli ferdig gift nå. Eller at de blir det mener jeg!

I løpet av helgen blir kjolen min lagt opp noen meter også, så det blir bra. Da er det bare å prøve å unngå å legge seg så veldig mye mer ut i bredden på den siste uken. Jeg har troa.

Med andre ord, ting skal planlegges, ord skal pugges, klær så ordnes, og jeg er meget glad for at dette ikke er mitt eget bryllup! 😂 Tenk så ødelagt jeg hadde vært da! Makeup-artist er bestilt, spray-tan står for tur til uka. Tipper jeg har glemt noe mye viktigere enn dette! Meeeen men..

Jeg styrer jo ikke med noe mer enn de fleste andre som skal i dette bryllupet, men er full av bryllupsnerver. Drømmer om natten at Vegard ikke dukker opp 😂 Nei, tvillingsøsteren skal være lykkelig når alt har roet seg og festen er i gang!

Ha en fin kveld videre, og langhelg til alle dere som har det!

Likes

Comments

Hverdagen, Mammalivet

Idag hadde vi planer om en liten road-trip, som ikke ble noe av. Noe vi egentlig kjente på begge to at var helt allright. Det er ikke så himla mange søndager i uken, så at denne ble rolig funket veldig fint for oss.

Nok en utrolig fin uke er over, og denne søndagen har vært en perfekt avslutning. Uken har vi brukt på gode venner, fin familie og ladet opp batteriene. Siden road-tripen ble avlyst gikk vi oss en koselig tur i stede i det fine været, etter en veldig lang frokost-stund og avslapping på sofaen vel og merke.

Også møtte vi bestemor og spiste litt is. Heldige vi!

Nå er barne-tv ferdig, og guttungen ligger rett ut på gulvet like ferdig. Tenker det blir bra med en dusj og senga snart nå.

så takknemlig med all tid jeg får med han her. Mammalivet er best. Ja, det er fullt av bekymringer og skit, men det er så verdt det.

Ha en fantastisk kveld og helg videre. Her blir det sofaen og litt serie på netflix før dagen stemples ut.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Hverdagen, Personlig

At min lille snart andre-klassing er sliten er det ikke noe tvil om. Det er jo ikke så rart. Det skjer jo noe hele tiden, og det er mye å lære på skolen. Det første tegnet kom i går når vi spiste middag. Prøvde å få kontakt med han mens vi spiste. Endelig ser han på meg og jeg spør han om hva det var jeg sa til han. Da svarer han at hvis han vil ha kniv så kan han hente det i kjøleskapet. Kort tid etter sov han søtt i sengen sin.

Det var en glad gutt jeg hentet på skolen idag. Det første han gjorde når vi kom hjem var å ta på seg pysjen og legge seg i senga og se på film i halvsøvne. Da er det godt med helg.

Jeg kjenner på det selv. Det er mye som skjer. Mange tanker. Ting skal ordnes til min brors bryllup som er om to uker til søndagen. Jeg lurer på hvor stresset jeg hadde vært hvis det var mitt eget bryllup! Jeg er stresset nå, og det er ikke så mye jeg skal bidra med. Men nok for mitt fulle hode! Haha.

Samtidig skal man få endene til å møtes, venter på svar av ny biopsi av livmorhalsen og leiligheten må ryddes IGJEN! Kan ikke skylle på noen andre enn meg selv heller. Jeg er et rotehue...... Men flink til å rydde og da! I skippertak.

Med hverdager som dette må jeg innrømme at det er deilig å kjenne at det begynner å bli varmt og at solen har tittet frem idag. Litt påfyll av energi er godt for store og små. Nei, det skal bli godt med ferie! Selvom at det blir noen uker med SFO på Levi før ferie så blir det roligere hverdager for han også, og det fortjener han før det braker løs med andre klasse og mer googling av lekser for mor.

Ønsker dere en rolig og fin helg!

Likes

Comments

Personlig

Endelig er dagen her! Dagen som jeg vet er så stas for de små. Helt ærlig så synes jeg det er litt stas selv også. Jeg kjenner jeg blir stolt av å være norsk. Takknemlig for å være norsk. Heldig som bor i dette landet.

I ukene som har vært har det ikke vært noen tvil om at 17.mai nærmer seg. Vi har øvd på "Ja vi elsker" og "Kom mai du skjønne milde" til den store gullmedaljen. Barndomsminner svart på hvitt! At jeg har en her i hus som elsker 17.mai er heller ikke noen tvil.

Hva været angår er det ikke så mye å skryte av, men jeg har funnet frem litt forskjellige klær alt ettersom om det øs pøser eller opphold. Kjolen jeg kjøpte blir nok ikke prioritert idag.

Etter at Levi var i seng i går satt jeg oppe og planlagte litt forskjellig angående frokost og pynting av frokostbord. Jeg har virkelig lyst til å gjøre litt stas på denne dagen med min bittelille familie. Katten har sløyfe og! Neida. Men med et pyntet frokostbord med god mat og verdens beste kavaler så må jo bare denne dagen bli bra!

Jeg må innrømme at gåsehudfaktoren er der når jeg ser mennesker i sine peneste klær og bunader går i tog og vifter med flagget og roper "Gratulerer med dagen". Gåsehudfaktoren går ikke ut på at dette er det norske folks nasjonaldag. For min del handler det om mangfoldet. Alle feirer denne dagen. Alle er glade. Alle som ikke har sukkersyke har konkurranse om å spise flest is. Alle gratulerer med dagen, uansett nasjon. Slik er det ihvertfall på den lille plassen jeg er fra. Å gå 10 meter for å kjøpe en is til i kiosken tar mye lengre tid enn forventet fordi det er så mange å si hei til. Ja, jeg elsker 17 mai!

Nå er lille i seng og jeg ligger i horisontalen på sofaen. Når Levi la seg takket jeg for en fin dag. Jeg fikk beskjed tilbake at det var bare hyggelig fra han sin side. Så spurte han om hva som var det beste med denne dagen. Svaret mitt var ganske enkelt. Det var å spise en koselig frokost med han. "Hæ? Seriøst?" Utbrøt han. Men etter en liten stund var han enig i at det var en fin start på dagen. Kunne ønske vi hadde flere slike dager.

Håper dere har hatt en like fin dag som oss med masse glade mennesker. Ha en fin 17mai videre 🇳🇴

#17mai #17mai2017 #nasjonaldagen2017 #nasjonaldagen #norge #norway #mangfold

Likes

Comments

Mammalivet

Åkei. Det er en ting som er helt sikkert og som vi alle vet. Tiden flyr. Tiden flyr fort! At det to bildene her skiller 7 år er meg et under. Han er jo bare to år ennå. Men ja, 7 år. Noe som kanskje synes på det først bilde, med tanke på meget dårlig kvalitet på mobiltelefonen fra 2010. Vi rakk nemlig ikke å pakke ordentlig kamera da denne here meldte sin ankomst en stund før tiden.

Men nå har det altså gått 7 år, og jeg møter stadig vekk meg selv i døren. Oh lord. Dette er en liten herremann som på sin egen sjarmerende måte tester ut grenser. Jeg vet at det kunne vært så mye værre, så jeg klarer ikke stort annet enn å si ifra hva som er greit og ikke er greit før jeg må gå på badet sånn at han ikke ser at jeg ler. Flashbacks deluxe!

På morgenen idag satt han og spilte litt på telefonen. Det er søndag. Deilig med litt rolig start på dagen i pysjen på sofaen. Hører han sitter og koser seg og har det moro. Helt til det tydeligvis går galt. Hører det smeller "faen" fra stua. Jeg hiver meg opp av senga og ut i stua. Der sitter han å ser på meg med de største øynene jeg noengang har sett. "Yo mamma! Er du våken du a?" Altså.. Det er litt vanskelig å holde masken da! Det lyste ut av de øynene at han skjønte at dette ikke var bra.

Jeg vet om minst 12 andre scenarioer som hadde vært mye værre. Han har heldigvis en tendens til å oppføre seg blant folk. Midt oppi det hele tror jeg det er viktig å ikke glemme at man selv har vært ung. Det er viktig å være litt rund i kantene og heller snakke om ting enn å lekse opp og kjefte. For min egen del har jeg ihvertfall fått en ganske så reflektert kar, og jeg har mange flere historier på lager. Både Levi og mamma lærer noe hver dag.

Men en ting er helt sikkert, det er mye latter innenfor disse veggene, selvom at mamma kanskje til tider er "drit"-teit, altså et nytt ord som er blitt lært. Et ord han har funnet ut er det groveste han kan si uten at mamma reagerer veldig og som kan uttrykke hvor teit ting faktisk er. Så jadda! Gleder meg til 11-12 års alderen. Og mamma hadde to av oss!! 😂

Likes

Comments

Hverdagen, Mammalivet

Denne nydelige dagen er blitt brukt på sosial innputt med venner og familie og frisk luft! Turen gikk til Verdens Ende på Tjøme. Bedre kunne ikke dagen blitt brukt tror jeg. Lunsj og kaffe med verdens fineste utsikt. Iallefall Vestfolds fineste utsikt.

Ønsker dere en fortsatt fin lørdag og helg! 🖤

Likes

Comments

Personlig

Nå har det vært ganske stille fra meg en god stund, og det er av forskjellige årsaker, men endelig har jeg fått somlet meg til å få ut et innlegg av den beste helgen jeg har hatt på veldig lenge. Beklager, jeg mener LANG-helgen! En langhelg som er brukt på de beste vennene man kan ha, familie, og nye bekjentskaper.

Torsdag 27.4 var det duket for Ghost og Kvelertak i Oslo Spektrum. En dag jeg vil påstå var helt fantastisk. Kvalitetstid med "kona". Vi hadde fri fra jobb begge to så da dro vi tidlig inn til Oslo til min bror og svigerbror, for så en god middag på Kverneriet. Noe som har blitt en tradisjon hver gang vi skal på konsert.

At jeg gjerne skulle vært foruten 2015 og 2016 og dens drama og overtramp er ikke en hemmelighet, men Maria; da hadde jeg aldri fått en bestevenninne som deg! Det kommer som regel bra ting ut av dårlige tider. Love you babe!

Middag fortært, favorittband lyttet til og ny dag var i vente. Fredag. Grunnen til denne langhelgen var på grunn av to ting. Konsert på torsdag og utdrikningslaget til broren min på lørdag. Så for at han ikke skulle skjønne at det var utdrikningslag på lørdag var det jo lurt å dra på fest på fredag. Selvom at en liten stemme i hodet sa at jeg trodde at han visste det. Men mamma hadde ferie. Fest ble det. Broren min var lur å dro hjem tidlig mens svigerbroren min og jeg dro litt for sent hjem etter min smak. Det var ihvertfall den meningen jeg fikk når klokken ringte 7 lørdags morgen.

Så dagen startet med prosecco, og dag 3 med fanteri var i gang. Jeg var ikke så festlig når jeg var russ engang! Jørn skulle opp i småfly, og det skulle heldigvis ikke jeg. Hodepinen var fortsatt nær.

En fin dag i Oslo med mye gåing, fotoshoot, mat og ikke minst masse bobler og nye bekjentskap. Jeg gleder meg til å være sammen med denne herlige gjengen igjen allerede i juni i bryllupet!

Hunden dems heter Olav, og det er ikke til å legge under en stol at Jørn er opptatt av de kongelige. Litt mer en over gjennomsnitlig interessert kan vi si. Så vi fikk alle kroner og bilde av en kongelig rundt halsen slik at brudgommen skulle føle han var omgitt av kongelige. Og sist men ikke minst, Queen Elisabeth dukket også opp. Snapchat var også aktiv denne helgen! 🙊

God onsdag!

Likes

Comments

Personlig

Det er lørdag. Stille og rolig. Guttungen ligger trygt og godt under dyna i sengen min og ser på film, mens pus og jeg slapper av på sofaen med konsert på tv'n. Du vet at alt er trygt og godt når man slapper av slik.

Mens tv'n fyller stua med godmusikk sitter jeg på facebook og scroller. Litt festligheter her og der, men mest triste og tragiske hendelser. Krig. Blod. Barn. De gråter. Jeg gråter.

Jeg kunne ønske jeg kunne satt de på fanget mitt og gitt de en klem kun en forelder kan. En forelder som mest sannsynlig er død. Jeg kunne ønske jeg kunne gjøre en forskjell. Jeg kunne ønske jeg kunne dratt ned å hentet alle de stakkars barna og gitt de et trygt liv her sammen med oss. Hjertet mitt blør bare av å se dette. Det tristete er at jeg har ikke peiling på hvordan det er. Jeg har kun sett bilder som viser en brøkdel av virkeligheten.

Tanken på at dette er barn som er på min sønns alder og yngre gjør meg fortvilet og forbannet.

Vi som har det så trygt og godt. Vi er ikke redde for å gå ut av døren. Og ennå er vi ikke fornøyde. Vi vil ha større hus. Nyere bil. Flere biler. Dyrere bil. Mer ferie. Lenger ferie. Det er virkelighetsfjernt. Dette gjelder meg selv også.

Vi leier en liten leilighet fordi jeg ikke har råd til å kjøpe hus eller leilighet. Jeg har dårlig samvittighet ovenfor sønnen min fordi han ikke har sitt eget rom. Dårlig samvittighet!! Fordi han ikke har sitt eget rom!? Dårlig samvittighet fordi han er mett? Er trygg? Er varm? Come on! På tide med en reality-check.

Det er så lett å scrolle forbi all elendigheten. Man får en bedre dag av å ikke vite. Men vi vet. Jeg kunne ønske jeg kunne gitt de små uskyldige sjelene en trøstende og trygg klem.

#sykverden

Likes

Comments

Åkei.. Jeg har fri idag. Skal gjøre masse greier. Greier som f.eks å forandre på selvangivelsen min, betale regninger og rydde. Greier jeg har fått meg selv til å tro at jeg like gjerne kan gjøre i kveld. Men som jeg vet er best å gjøre nå. Så her sitter jeg da. Store planer for dagen. Levi slutter snart på skolen og jeg sitter fortsatt å ser på live konserter med Avenged Sevenfold på YouTube. Har vært meget produktiv idag. Men en bra ting har skjedd hittil idag. Jeg ramlet over en tidligere kollega på butikken! Det var veldig koselig.

Og mens vi er i gang med fornuftige ufornuftige ting å gjøre så fant jeg noen gode minner fra i fjor. Reportasjen fra skolestarten til Levi som Familieliv har laget for oss. Jeg husker jeg gruet meg så fælt til han skulle bli førsteklassing. Nå blir han andreklassing! Jiizez.

Næææ lurer på om jeg skal gjøre litt mer ufornuftige ting jeg. Ønsker deg en fantastisk dag videre! ❤️

Likes

Comments

Da er snart påsken offisielt over. Det er strengt tatt noen timer igjen, men på snapchat ser jeg at de aller fleste er på vei hjem fra fjellet. Jeg trøster meg med at det ser litt slitsomt ut. Om det er unger som gråter eller om det er fyllesyken som spiller inn.

Påsken vår har vært ganske rolig. Noen få utflukter til her og der. Vært litt på lekeplasser, legevakten, gått noen turer og en overnatting i Oslo. Med brennkopper på guttungen blir det naturlig ganske rolig.

Med en gutt på bedringens vei så tror jeg det blir litt greit med hverdagen igjen også. For min egen del kunne jeg tenkt meg noen dager til, men om halvannen uke skal jeg ha to feriedager til i forbindelse med en konsert i Oslo med verdens beste Maria. Det trengs. Jeg overlever nok frem til da!

I løpet av uken har jeg rukket å lage en ny instagramprofil, der jeg kun legger ut bilder som jeg har brukt litt ekstra tid på. Ikke bare hverdagsbilder som det er på by.elinpaulsen . Følg meg gjerne! mamma.og.levi
Ha en fortsatt fin dag videre!

Likes

Comments

Personlig

Påsken startet sånn akkurat passe for oss. Med da selvfølgelig brennkopper på arvtakeren. Han tar det hele veldig bra, men en litt kjedelig start på påsken er det. Eller?

Nei, det er det faktisk ikke. Det er bare brennkopper. Brennkopper som gror. Vi har tak over hodet, vi er trygge. Så trygge man kan være med tanke på alle de gale menneskene som styrer denne verden. Vi startet heller ikke påsken med å miste noen vi er glad i.

Vi lever et trygt og godt liv. Ingen flere bekymringer enn hva den vanlige mannen i gata har. Å se hvordan mange mennesker rundt omkring i verden har det knuser meg. Jeg blir sint. Små uskyldige barn som får livene sine ødelagt. Mennesker som oppsøker hjelp, men som møter kalde skuldre fordi enkelte er... ekstreme? Det blir vel et riktig ord. Men heldigvis er det flere av de som ser forbi hudfarge og religion. Generasjonen til mitt barn er fargeblinde. Det takker jeg Gud for. Eller ihvertall høyere makter.

I de aller fleste religioner handler det om fred. Men så finnes det disse idiotene som skiller seg ekstremt ut. Altså ekstremistene. En person som er villig til å bruke ekstreme metoder til å oppnå ekstremt idiotiske ting. Skremme folk, fordi det er det eneste de får til. En person som vrir om på religionen for å få det til å bli like sinnsykt som personen selv.

Religion er dessverre roten til alt vondt. Det ser man jo. Men religion er roten til alt vondt på grunn av mennesker som drar det hele til det ekstreme. Selv er jeg hverken kristen, buddhist eller muslim. Jeg tror på mennesket. Det høres jo helt utrolig ut med tanke på alt som skjer der ute, men jeg tror på det gode i mennesket. Det er mange bra mennesker der ute. Mennesker som fortjener å ha det bra. Mennesker som fortjener å ha det som oss.

Det skulle vel tatt seg ut hvis folk plutselig ropte "ABB" etter oss når vi var på ferie? Da hadde du blitt fornærma da! Så slutt å dra alle under en kam. Ja, det er ekstremister der ute. De kan det være greit å holde et øye med, men ikke en gang prøv å tro at det gjelder alle som ikke ser ut som deg. Det er ikke din jobb å dømme hvem som er ekstremist eller ikke utifra deres utseende. Dette lærte vi 22 juli 2011.

Hvis noe skulle skjedd med vårt kjære land. Hvis vi ikke kunne bodd her lenger, så håper jeg virkelig at mitt barn blir tatt imot med åpne armer uten mistanker om at han skal ødelegge landet dems. Det gjør vel de fleste? Men hvordan kan vi ønske det hvis det skjer oss, og vi ikke er villige til å gjøre det med barna dems?

#påskenøtt

Likes

Comments

Instagram