Mammalivet

Hverdagen er så absolutt igang i mamma-uken. Det er onsdag for oss også. Men lillelørdag er greit det! Uken har vært preget av en syvåring med feber og skikkelig forkjølelse. Men dagen idag er mye bedre heldigvis. Så idag har vi fått gjort ferdig alle leksene også.

Noen ganger er det litt vanskelig å huske alle bokstavene i alfabetet når vi skal lage egne historier utifra bilder, så da har vi funnet ut av noe lurt. Vi bruker alfabet-plakaten jeg lagde for en stund tilbake. Da er det mye lettere å finne ut av hvilke lyder man skal bruke for å sette sammen ordene.

Denne lagde jeg litt før Levi begynte på skolen for å få han til å bli litt interessert i tall og bokstaver. At vi skulle få så mye bruk for den hadde jeg ikke trodd. Har noen flere i produksjon nå også. Kjekt å ha, også så enkelt😉

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

FORDI: Vi er alle like mye verdt. Hvordan vi ser ut, hvordan vi kler oss og hva slags interesser vi har er ikke avgjørende for vår verdi. Vi er alle unike. Ingen skal føle seg utenfor. Alle skal være velkomne.

Det at noen må kjempe for å bli hørt og likestilt på grunn av "mangler" eller et kromosom for mye er vondt. Hva gjør meg bedre? Hva gjør at jeg "fortjener" livet mitt mer? Intet! Jeg fortjener ikke noe mer enn andre, og det gjør dessverre ikke du heller. Vi er alle like mye verdt.

Likes

Comments

Personlig

Nok en fin uke er over. Det er helt sprøtt hvordan tiden flyr. Denne uken har vært fylt med gode venner og godt humør.

På tirsdag fikk jeg svar på biopsien jeg tok for noen uker siden. "Ingen farlige forandringer, ta ny prøve hos fastlegen om et år". Nyheter jeg burde bli glad for å få. Noe jeg også ble.

Men det er noe som ikke stemmer. Jeg har blitt forberedt på at det blir operasjon, og jeg kjenner også at det er noe som ikke stemmer, da er det litt vanskelig å bare godta at jeg må vente et år til. Og med tanke på at prøvene mine gikk fra "lette celleforandringer" til "høy risiko for livmorhalskreft" på et år, så kan jeg bekrefte her og nå at jeg ikke venter et helt år til neste prøve. Ikke blir det hos fastlegen heller. Jeg velger heller å dra til en privatklinikk og ta alt igjennom det istede. Det får koste hva det vil, jeg trenger å føle meg trygg.

Men nå har jeg ihvertfall slått meg litt til ro med at det ikke er kreft, og at jeg skal nyte livet her og nå! Det er så mye som skjer denne våren og sommeren, og jeg skal være med på alt og bare ha det bra sammen med familien min og vennene mine.

Også har jeg en gladnyhet til! I morgen er det mandag og mammauke! 🖤

Ha en fantastisk søndag videre!

Likes

Comments

Mammalivet, Interiør

... Norges største drittunge av en tvillingbror, nemlig Osloliving.blogg.no. 😏

Historien er slik: Vi var hos mamma på lørdag for å spise middag sammen og kose oss litt. Leiligheten til mamma skal pusses opp, så ting måtte flyttes på og ryddes opp i. Broren min tok seg også den friheten til å kaste ting som han syntes mamma ikke trengte.

Vi har spist pizza, skravlet og kost oss hele gjengen. Mamma, broren min, svigerbroren min og Levi. Klokka gikk og det var på tide å komme seg hjem.

Alle som kjenner broren min vet at han er full av f.... Der har vi dessverre noe til felles. Samme møkka-humoren. Han finner frem den styggeste røde lysestaken jeg noengang har sett og spør Levi: "Hva synes du om denne Levi? Var den fin?" Og det syntes han jo selvfølgelig! "Da kan du få den hvis du vil det, så kan du pynte litt hos mamma"! Guttungen lyste opp, det gjorde onkelen og før han løp inn på det ene rommet og gjemte seg mens han lo så tårene trillet. Kanskje ikke så rart med tanke på at jeg løp rett bak for å gi han litt juling...?

Så nå har Levi pyntet. En liten del av meg har lyst til å være hu kjipe mora som sier at den datt i gulvet og knuste mens jeg vasket leiligheten, men jeg vet hvor skuffet han blir da, så det skal jeg finne meg for god til å gjøre. Men så fant jeg derimot et tips på broren min sin blogg som jeg skal gjøre. Den skal sprayes! Og neste gang jeg er i Oslo på besøk så skal jeg stjele den sprayen, gi hunden dems, Olav (kongelig som han er) masse deilig hundegodteri og dra tidlig slik at jeg slipper å lufte han hele tiden. Da blir lille Olav glad da.

Ha en fin kveld videre!

Likes

Comments

Mammalivet

Se for deg at du sitter og spiser en rolig frokost med dine håpefulle. Vi prater om alt og ingenting. Om Bayblade og block ett eller annet. Jeg er fullstendig klar over at dette er både stavet feil og uttalt feil. For å være helt ærlig så aner jeg ikke hva vi snakket om.

Mens frokosten går ned på høykant ser han på meg med de store øynene sine og sier "mamma" forsiktig. Han ser nesten litt lei seg ut. Jeg får en vond magefølelse. Dette kan ikke være bra. "Ja" svarer jeg selvfølgelig med en klump i halsen.

En lang pause som avsluttes med:
"Jeg liker ikke brokkoli lenger".

Jeg har ikke ord.
Jeg kan ikke huske å ha ledd og hikstet så mye før så tidlig en morgen. Ha en fantastisk dag!

#tb #lol #gullkorn #barnemunn #gullkornfrabarnemunn #mamma #mammablogger #mammalivet #mammaliv #lifestyleblogger #livsstilblogger #familieliv

Likes

Comments

Personlig

Enda en fin uke er over. Prøver å få mammauken litt å gå litt sakte, men det blir litt det samme som å holde fast en veldig levende og sprellende fisk i hånda. Men tiden flyr i godt lag? Var det ikke slik?

Mens Levi er i barnebursdag med klassen sin så prøver mor å være litt fornuftig. Prøver er nøkkelordet. Det er ingen som har sagt at det er lett. Jeg hadde planer om å gjøre ditten og datten, rydde, vaske og betale regninger. Å sovne på sofaen gjør det veldig vanskelig å gjøre disse tingene. Men sånn er det når man er sliten. Mye kan gjøres i kveld og, selvom at jeg har en date med Netflix og Sherlock Holmes. Det er jo bare helt brilliant!

Ny uke og nye muligheter står for tur. Diverse ringerunder til sykehus og bilverksted. Her i gården er det nemlig ingenting som funker! Haha.. Sånn går det når både kjærring og bil er B-vare.. Kveldsjobbing står for tur med masse herlige kunder, så tror dette blir en veldig bra uke, dog jeg gruer meg til svar fra sykehuset angående biopsien jeg tok for litt over et par uker siden av livmorhalsen på grunn av høye celleforandringer og fare for livmorhalskreft.

Igjen så må jeg si det. Sjekk deg! Det er så viktig! Det er ingen andre som passer på deg. Det må du gjøre selv. Uansett hva det handler om. Om det er mammografi, HPV-virus,om du er mann eller dame, om du har vært dårlig over en lengre periode. Legene er ikke farlige. Ikke gå rundt og ha vondt og vær redd alene. Det er så altfor mange som utsetter det å gå til legen så alt for lenge. Dessverre. Jeg er så glad for at jeg tok ansvar for den prosessen jeg er igjennom nå selv, hvis ikke hadde ikke dette blitt oppdaget før om lenge.

Jeg får stadig vekk høre at jeg er ei sterk og tøff jente som har vært igjennom litt av hvert for å si det på en pen måte uten å fornærme noen, og at jeg kommer til å takle dette og. Det er noe jeg setter veldig stor pris på, men samtidig blir jeg usikker på hvor sterk jeg er. Men jeg må være det. Jeg kan ikke bare legge meg ned og synes synd på meg selv. Det er bare å stå i det og gjøre så godt man kan. Man må ta det man får servert her i livet og rocke så godt man kan videre. Vi har alle vårt å stri med.

Det er en ting jeg må innrømme, og det er at jeg hater at andre skal synes synd på meg. Jeg går heller på en Opera-forestilling. Før jeg skrev det første innlegget om dette; Sjekk deg, brukte jeg lang tid på om dette var noe jeg ønsket å dele i frykt for at jeg bare skulle få medlidenhet. Dette er ikke det jeg ønsker. At all! Det jeg ønsker med dette er at andre skal få opp øynene og slutte å tenke "det skjer ikke meg". 

Kvelden skal nytes her med lille store gutten min og pizza til kveldsmat. Mora si det!

Ha en fin søndag videre 🖤

#mamma #mammalivet #sjekkdeg #home #hjemme #interiør #interior #inspo #familieliv #søndag #helg #nyuke #rockon

Likes

Comments

Livsstil, Mammalivet

Hvordan lage den beste fredagen noensinne? Jo, det gjør man sånn her; Bestill billetter til #avengedsevenfold og #disturbed i august 2016. Gå og vent i evigheter. Opplev masse morsomt i mellomtiden. Obs; oppturer kan ofte få en bismak av nedturer, men det er verdt det.

10 mars 2017 kommer! Alt er nøye planlagt. Tror vi. Dagen starter med selvfølgelig kaos hjemme med å gjøre alt klart med tanke på jobb og skoleunge. Men etter jobb braker det løs med middag på #kverneriet i #tønsberg . Nydelig mat og godt øl. Så går turen til #telenorarena . Mine to favorittband sammen med verdens beste søster og bestevenninnen min aka Wifey. Det kan ikke bli bedre!

Lørdagen blir brukt på å se igjennom bilder og videoer med sønnen min som også er stor tilhenger av Avenged Sevenfold. Der var litt urettferdig at han ikke kunne være med. Og det skjønner jeg!

Likes

Comments

Mammalivet

Mitt liv som mammma. Det finnes ikke noe bedre enn å være mamma. En liten sjel har faktisk bruk for deg. Du får ansvar. Noe inni... veldig mye ansvar.

De små søte øynene stirrer opp på deg. Små lyder kommer ut av munnen. Prøver å få kontakt. Smiler til deg. Gulper på deg. Helst ett minutt før man skal ut av døren. Det samme gjelder den bleien som gjør at alt må kokvaskes. Men han smiler fortsatt til deg. Eller eventuelt ler av deg.

Noen år går. Men livet består fortsatt av det samme. En stolthet kun foreldre vet hva er. Den klumpen man får i halsen etter at man med måneder, eller kanskje år, endelig får ungen til å smake på den veldig grønne brokkolien. Det er kun foreldre som blir rørt av det. Mentalt mangler man noen skruer. Fortsatt verdens søteste unge til tross for mat overalt, bleier som kommer på veldig dårlige tidspunkt, og nå kan han i tillegg løpe. En tikkende bombe.

Enda flere år går. Han er veslevoksen. Men på en veldig søt måte. Synes en mamma (det vil si meg). Nå er det ikke bare du som ler av meg. Jeg ler av deg! Du er kul. Litt for kul. Skal vi ta bilde kommer devilhorna opp med en gang (det er IKKE min feil. Tror jeg). Lite skjønner du av at mamma prøver så desperat å ta et søtt bilde av han som en gang var baby.

Du er blitt så stor. En konstant påminnelse om at mamma begynner å bli stor og! Selvom at du har sagt: "Hæ?? Er DU voksen? Du er jo så liten!"

Men selvom at du begynner å bli stor så er du ikke så stor. Du sniker deg nemlig opp i sengen min ennå midt på natten.

Jeg vil ønske dere alle en riktig god morgen. Til dere som selv har barn vet dere hvor lang en natt kan være. Men det er den beste jobben på jord uansett hva. Til tross for at en liten søt gutt med lange øyevipper og dådyrøyne ligger inni øret ditt og snorker som en voksen mann. Til tross for blåmerker etter nattens armer og ben som langt inne i drømmeland har vært på karatekurs. Jeg kunne ikke bedt om noe bedre 💛

Ha en fantastisk dag idag alle dere opplagte mennesker og slitne mombier, og zombie-pappaer.

Likes

Comments

For en søndag! Vet ikke helt hva jeg skal si om denne søndagen. Jeg er så sliten, og dagen har bare flydd av gårde! Nå har jeg endelig fått satt meg ned i sofaen med bena høyt, en velfortjent kur i håret og litt mat. Klarte å lappe sammen noe som jeg hadde i fryseren.

Det høres jo ut som at jeg har fartet rundt i hele dag og samtidig tatt en skikkelig vårrengjøring. Ryddet har jeg gjort. Rydde måtte jeg. Vinflasker, korker og ølbokser overalt. Fikk skuffet det ned i plastposer.

Og når man har ligget i sengen helt frem til 17 sharp så er det jo godt å få satt seg litt i sofaen også! (Er jo ikke rart dagen flyr når man ikke er til stede..) Etter en dusj vel og merke for å få vekk eimen av vodka og redbull som jeg fikk helt utover hele meg i går.

Så ettersom formen har blitt bedre og jeg har kommet meg ut i stuen så koser jeg meg med litt varm kakao (siden jeg glemte å kjøpe sjokolademelk i går) ,litt inspirasjon på Pinterest og Avenged Sevenfold på full guffe for å lade opp til neste fredag når det er duket for konsert på Telenor Arena.

Jeg har en følelse av at den kommende uken kommer til å bli bra. Ønsker deg en mye finere dag og kveld enn det jeg har og en fin uke #xoxo

Likes

Comments

Hverdagen

Dagen idag ser litt sånn her ut. Ikke noe interessant å finne her, men heller ingen feil med de to bildene her. Juletøffler er greia. Okei, kanskje bildet til venstre lyver litt. Jeg tok nemlig på meg en bukse og sokker når jeg måtte på butikken istad.

Fri idag var akkurat det jeg trengte igrunn. Jeg er sliten for tiden, og sov alt for lenge. Helt greit! Det var faktisk helt gull. Så dagen idag skal ikke brukes på noe fornuftig, annet enn å gjøre det jeg vil. Startisan og Jack Savoretti på full guffe på Spotify, smoothie og sofa gjør dagen ganske lys for meg. Å gå å vente på svar fra sykehuset kan gjøre noe med energien, men humøret er heldigvis på topp. Men fokusen er det nok litt værre med! Kan hende jentene på jobben er enig. Haha..

En annen ting som gikk opp for meg idag var at i morgen er det kun en uke til konsert sammen med verdens beste søster og verdens beste Maria for å se Avenged Sevenfold, Disturbed og Chevelle på Telenor Arena. Jeg gleder meg kanskje litt sinnsykt mye. Har jo bare ventet på dette siden i august når jeg kjøpte billetter. Oh lord det blir bra! Eneste som er dritt med Telenor Arena er at det er Telenor Arena, men de bandene her er så verdt det, også får jeg satt meg et mål også; denne gangen skal jeg ikke svime av! Gikk nemlig rett i bakken når jeg så Iron Maiden i sommer. Det var... interessant.. Drikke litt mer vann denne gangen så veier det kanskje opp for oksygenmangelen på dette fantastiske stedet.

 Er så deilig å ha slike lyspunkt i livet. Da er det så mye lettere å legge bort alle tankene om hva jeg skal igjennom med tanke på operasjon og hvor ille/bra det eventuelt er. Venner, familie og musikk gjør alt så mye bedre. Love yah!

Ha en fin dag videre! Husk at det er lov å være litt lat hvis du ikke orker noe annet! 🖤

#mamma #mammalivet #fridag #dayoff #tattoo #tattooedgirl #tattooed #ink #inked #familieliv #dagensoutfit #u9q #unique #værdegselv #beyou #fuckjanteloven

Likes

Comments

Instagram