En fantastisk helg i Oslo hos broren og svigerbroren min er over. Det er alltid godt å komme seg bort, men det var godt å komme hjem igjen også. Rett og slett lade opp og få roet seg litt til jobb og skole igjen.

Siden det er andre søndagen i advent syntes vi det passet godt med litt pepperkakebaking. Det er veldig stas å kjevle og spise pepperkakedeig, og barndomsminnene strømmet på da det endte med at det var jeg som måtte lage pepperkakene, akkurat sånn som mamman vår måtte! Men jeg rakk ihvertfall å knipse et par koselige bilder.

Som jeg skrev i forrige innlegg så pyntet vi juletreet hos onkel Jørn og onkel Vegard, og Olav hjalp selvfølgelig til. Det tok kanskje litt lenger tid enn nødvendig når vi måtte fange han for å få tak i julepynten, men julestemning var det ihvertfall!

Ha en fortsatt fin 2 søndag i advent.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Etter en koselig og rolig start på helgen med vesle helten min, dro vi til Oslo idag for å besøke broren min og svigerbroren min. Og selvfølgelig "nevøen" min Olav. Han er like kongelig som navnet tilsier.

Det var jo selvfølgelig tid for å åpne luke nummer 3 idag, og der stod det at vi skulle ta toget. Hvor stod det ikke, så jeg var kanskje litt utspekulert når jeg fikk Levi til å tro at vi skulle ta toget til Trondheim for å plukke søppel. Men det vi faktisk skulle var jo å besøke to av de beste onklene i hele verden. Lykken var stor når vi plutselig så onkel Jørn og Olav.

Det finnes ikke noe bedre enn å dra inn hit og koble helt av. Akkurat det mamma trengte denne helgen. Og jeg synes det er viktig å være med familie utenom kun høytider, selvom at det allerede føles som julaften her. Vi har til og med pyntet juletreet idag!

Ha en fortsatt fin lørdag og kveld ⭐️
#mamma #mammablogg #mammalivet #jul #julekalender #julen2016 #oslo #fagerborg #majorstuen #lifestyle #lifestyleblogger #mommylife #mom #mommy

Likes

Comments

Luksus i hverdagen? Det må vel være en deilig dag på jobb med koselige kunder og fantastiske kollegaer, plukke opp vesle på skolen for så å dra hjem, lage middag, høre på musikk, gjøre lekser og pynte til jul. Rett og slett #hverdagsliv ! Med kalenderen på plass teller vi ned til 1. desember og bursdagen til verdens beste mamma/bestemor. Det er ikke noe som er bedre enn å markere at det bare er 23 dager igjen til julaften enn å spise kake med bestemor og se på julekalenderen på barnetv!

  • 283 lesere

Likes

Comments

Idag har jeg endelig fått gjort ferdig aktivitetskalenderen! TTTTT: Ting tar tid til tider! Men bedre sent enn aldri. Jeg har nemlig hatt fri idag, så da har man fått suset og ordnet litt. Ryddet, vasket, klart å knuse kinder-kalenderen junior har fått av bestemor og ryddet litt til. Så da ble aktivitetskalenderen fylt opp med litt kindersjokolade også 🙈 Jeg tror det bare er jeg som får til sånt.

Men kalender blir det ihvertfall! Den er fylt opp med ting som: idag skal vi bake pepperkaker, ha filmkveld, lage matpakke og dra ut for å spise lunsj, pynte juletre osv. Ikke noen alvorlige store ting, men rett og slett bruke tid på hverandre. Mens jeg laget denne kalenderen så jeg at desember er full av moroheter for mor, så da blir det å sende aktivitetene litt videre til bestemor 💛 Men det tror jeg topper det hele. Det finnes ikke noe bedre enn overnatting hos bestemor! Gode minner som varer livet ut.

Jeg brukte rett og slett bare en kleshenger til å henge posene på som kun er festet med en snor. Enkelt og greit!

Har du noen flere juletips til småfamilier som ikke vil bruke for mye penger? Jeg tar imot med åpne armer❤️

#mamma #mammablogg #mammablogger #mom #mommylife #mammalivet #påbudsjett #budsjett #jul #julkalender2016 #aktivitetskalender #julekalender #christmas #julestemning #tips #diy #gjenbruk #inspo #inspiration #inspirasjon

Likes

Comments

Julestemningen altså. Julestemningen kommer snikende.

Dette er første gang jeg har opplevd noe som dette tror jeg.
Det er i skrivende stund 10 november. Fortsatt en god stund til jul. Egentlig. Men jeg har så julestemning! Jeg har hatt fri idag, så jeg har puslet her hjemme, ordnet litt julegaver og bare koset meg. Jeg har klart å holde meg unna julemusikken, men Jason Mraz gjør nytte han og på humøret!

Denne julen er det meg Levi skal være hos. Det skal bli kos. I år kjenner jeg at jeg har masse energi til å pusle og stelle med juleforberedelsene. Jeg har ikke hatt det tidligere år av mange forskjellige årsaker, men i år skal vi bare nyte og kose oss. Og bonusen av alle bonuser er jo at vi skal til verdens beste tvillingbror og svigerbror i Oslo på Julaften. Vi drar inn lille Julaften og blir noen dager. Jeg får sommerfugler i magen bare av å tenke på det! Beste familien min💛.

I år har jeg lyst til å gjøre noe litt mer ut av adventstiden. Med tanke på at Levi er her 50% så går tiden veldig fort og julen er over med en gang. Min flinke tvillingbror (som blogger under navnet OsloLiving) foreslo at jeg kunne lage en aktivitetskalender. Dette passer jo perfekt, ikke bare fordi jeg har lyst til å spare penger, men også fordi vi "må" sette av tid til litt kvalitetstid. Jeg synes det er bedre og viktigere enn å bruke penger på småtull som aldri blir brukt, og skal man kjøpe ting de faktisk trenger blir det fort dyrt.

Kalenderen har jeg ikke fått laget ennå, men i løpet av neste uke skal den være på plass. Så da kommer det plutselig et nytt innlegg om aktivitetskalenderen vår. Dette er noe jeg tror passer veldig mange, og ikke bare meg. Adventstiden handler jo om å være med de man er glad i!

Likes

Comments

Da er det søndagskveld igjen, uke 44. Jeg tar meg selv i å sitte i sofaen med klump i halsen. Mammauka er over. Burde begynne å bli vandt til det nå. Det er jo sånn annenhver uke. Det hjalp kanskje ikke at jeg satt å hørte på rolige og kanskje litt triste sanger. Kjørte på med litt Alter Bridge, så da hjalp det litt på humøret. Men klumpen er der ennå. Jeg har hatt en så fin og deilig uke med gutten min. Halloween, skole, leker og filmer har vi blant annet vært igjennom. Bare masse gode minner. Det er liksom når jeg står å lager matpakken på søndagskvelden jeg innser at det plutselig er en uke til neste gang igjen. Også hjelper det heller ikke at Levi sier før han legger seg: "jeg kommer til å savne deg mamma" med gråten i halsen. Og da må jeg kvele gråten i halsen selv og få det over på noe positivt. Nå er han heldigvis så stor at han sier ifra til oss voksene når han vil ringe oss. Det er veldig godt!
Uke har vært god, men helgen har vært magisk! Fredagen startet med fredags-taco hos mamma (bestemor). Det var en veldig fin start på helgen. Etter det var det rett på butikken for å hamstre godis! Noe vi fikk til veldig bra syntes vi. Og da sier det seg selv at resten av kvelden ble brukt på sofaen med godis-spising og film. Beste jeg vet er når guttungen spør selv om han kan få lov til å legge seg (innenfor rimelighetens grenser selvfølgelig). Det er ikke så strengt når det er fri dagen etter.

Det begynte jo å snø her på fredag. Og det har snødd godt! Her jeg leier er det en greit stor innkjørsel som jeg har måkt tre ganger. To i går og en i dag. Altså ca 5 timer måking til sammen. Jeg har aldri vært så støl før i hele mitt liv! Å drikke kaffe er farlig for jeg kan når som helst miste koppen fordi det er vondt å holde den oppe! Haha.. Jeg er vandt til å måke, men ikke så mye helt alene. Men deilig trening da! Når man er ferdig vel og merke! Også er det jo så gøy for de minste med aking og leking i snøen. Vi fikk avsluttet helgen og uken med å dra å spise pizza med en skolekamerat idag. Det var veldig koselig for både store og små.

Jeg er verdens heldigste mamma ❤️

Likes

Comments

Jeg har aldri vært den "perfekte" mammaen. Det vet jeg. Jeg blir heller ikke fornærmet hvis andre påpeker det, for jeg vet det fortsatt. Om det finnes en "perfekt" mamma vet jeg ikke, men hvis det gjør det så vet jeg hvordan jeg ligger an. At jeg ikke er en "perfekt" mamma ser jeg ikke på som negativt. Jeg vet av hele mitt hjerte at jeg er en god mamma. At min sønn hadde valgt meg igjen hvis han kunne. Vi ler og har det gøy. Tuller med hverandre. Humor er viktig her i huset. Jeg tar på meg æren for at han liker Avenged Sevenfold, Elvis, Metallica, Avatar and so on. Gutten min er glad i musikk og det er mamma og. Kveldene går med på kos og skravling. Jeg liker å tro at han vet han kan fortelle meg alt. Å være "perfekt" synes jeg bare høres stressende ut. Bursdagen skal være perfekt, kaka skal være perfekt, leiligheten skal være strøken til enhver tid. Altså, bursdagen blir bra bare man er sammen med de man er glad i og kake smaker godt uansett hva. Leiligheten er også strøken innimellom. At jeg er distre kan jo kanskje være litt sjarmerende? Eller? 🙊

Grunnen til dette innlegget skjedde mandag for snart to uker siden. Beviset fikk vi hjem i går. De har tatt skolebilder. Og det er jo noe spesielt med 1. klasse da. Hadde mamma bare fått det med seg. Det skal sies at det stod på ukesplanen. Meeeen.. Trøsten er at ungen er søt uansett hva. Jeg hadde nok gått for en annen "outfit" om man kan si det sånn, men det smilet er bedårende uansett om den utvaskete fleecegenseren sitter litt skjevt og sveisen er bustete. Det blir noen sjarmerende julegaver under juletreet i år og gode minner.

Ønsker alle dere perfekte og uperfekte mennesker der ute en strålende fin fredagskveld ❤️❄️

#mamma #mammalivet #mammablogg #mom #mommylife #mommyblogg

Likes

Comments

Da er junior i seng, nok en kveld. Så da sitter mor her igjen da og lurer på hva hu skal gjøre. Jeg har ryddet og vasket. Laget matpakke til i morgen. Jeg kjenner jeg har lyst til å gjøre noe, men hva vet jeg ikke. Vurderte å finne noe på tv´n, men det er igrunn noe av det kjedeligste jeg vet. Sitte å se på den boksen alene. Jeg kan godt se på en film eller et tv-program i godt selskap, men orker ikke kaste bort tid på det når jeg er alene. Og det som er ennå mer dumt enn det er at da pleier jeg heller å legge meg! Klokken 21 i en alder av 28! En time etter at junior er i seng. Det blir litt for dumt vettu! Da blir man fort gammel. Get a life mor!

Så da endte det med et lite innlegg her, musikk og kakao istede mens jeg mimrer litt. I skrivende stund er det faktisk 2pac som surrer ibakgrunnen. Vet ikke når jeg hørte på han sist. Det drar frem mange gode minner fra ungdomsskolen og gode venner. Utrolig hva musikk kan gjøre.Jeg prøver også å planlegge julegaver og julen! Det er meldt snø her i morgen, noe jeg er skikkelig spent på! Vi er egentlig ganske klare! Elsker den tiden her.

Som 50%-mamma alene blir man etterhvert flink til å snu litt på kronene. Å pante flasker kan fort bli en hobby😅.I år begynte jeg tidligere enn jeg pleier med julegavene. For at månedene skal gå opp må jeg bare det. Er jo utrolig kjipt å ikke få gitt noen julegaver bare fordi jeg ikke har så god råd som andre godt etablerte mennesker, selvom at de hadde hatt full forståelse! Men det nekter jeg. Er man kreativ så får man til mye. Også hjelper det selvfølgelig med gode familiemedlemmer som støtte! I år skal Levi og jeg lage mange av gavene. Det er jo bare koselig! Salg er også koselig! Noe jeg har rukket å benytte meg av! Kjempe fornøyd med egen innsats.

Ønsker dere en fortsatt fin kveld ❤️❄️

Likes

Comments

Etter en heidundranes avslutning på oktober er november på plass. Om det ikke blir fart uten bart er opp til hver enkelt å avgjøre, men det er en veldig fin påminnelse om hvor viktig det er å sjekke seg. Lett å drøye, men dumt! Dette har vi lest om mange ganger i både VG og andre nyhetskanaler. Om de som har fått sjokkbeskjeden, og det er ikke noe mer å gjøre. Om de som kjemper denne kampen til siste slutt for å minne oss andre som ikke har fått noen døds-beskjed om hvor viktig dette er. Om du er mann eller dame. La oss hedre de som kjempet til siste slutt. Sjekk deg! Jeg har gjort det! Så neste gang jeg ser en halvveis utgrodd bart på byen så blir jeg minnet på at dette har jeg faktisk gjort. Stå på gutta! Fortsett å vise at dette er viktig! 🙌🏼
  • 541 lesere

Likes

Comments

Det er mandag, og quotes som: "give me a coffe as big as my ass" florerer på instagram. Jeg er litt enig, selvom at den kaffen ikke hadde blitt stor stakkars. Haha.. Men dagen startet heldigvis veldig bra! i våknet for en gangs skyld før klokken ringte. Allright å ha en sulten pus i hus som ikke er redd for å tråkke på ansiktene våre for å vekke oss! Han kunne jo faktisk skimte bunnen av matskålen. Da er det nemlig tomt da.

Det var utrolig deilig å kunne ligge litt i senga og skravle med gutten min før det bar avgårde på skolen og pappauke. Snakke om hva vi har gjort denne uken og avtale at det bare er å ringe mamma hvis det er noe! Diskutere hva vi skal ha på frokosten og lignene. Og takke nei til å bli sminket før mamma skulle på jobb. Mamma hadde litt lyst til å gjøre det selv idag. Tror ikke det var det som gjorde at jeg ikke ble årets mamma😏

Det tror jeg nemlig var på grunn av noe helt annet denne dagen. Jeg leste på facebook for en times tid siden at de var så spent på å se hvordan klassebildene ble!! Dæsken døtte. Jaja.. Det blir et godt minne da. Kosebukse og fleecegenser er jo litt sjarmerende det og. Men planen var en annen. Det innrømmer jeg!

The struggle is real synes jeg oppsummerer veldig mye. Er ikke så lett å få med seg alt! Ha en fortsatt fin mandag da alle!

Likes

Comments

Instagram