Lørdag altså! Så deilig å tilbringe en rolig lørdag med favorittpersonen min.

Dagen ble kanskje noe roligere enn først planlagt. Ganske mye faktisk. Planen idag var å få skiftet til vinterdekk. En bra plan igrunn. I samme slengen skulle man hente nye briller, og handle mat. Tror du bilen startet? Jeg tilter. Jobber litt med meg selv slik at Levi ikke skal lære noen nye ord. Det lærer han tidlig nok på skolen.

Nå er jeg så heldig at jeg har en fetter som hjelper til med alt, så han reddet oss idag og. Takk for det!

Så nå durer jeg rundt med lånt batteri og er egentlig dritfornøyd. Hotell-lunsj fikk vi laget oss også. Det var det eneste Levi hadde lyst på i dag. Hotell-lunsj består selvfølgelig av masse muffins, bokstavelig talt, croissanter og skolebrød. Etter selve lunsjen off course. Deilig med slike lørdager der hvilepulsen virkelig kicker inn, maten står på bordet hele dagen, godt selskap med det beste som noengang har skjedd meg og musikk. Snart skal vi til bestemor for å spise ennå mer.

God lørdag da!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

God morgen!
Jeg har hatt en noe spesiell natt. Halloween er jo rett rundt hjørnet, så da er det vel på tide med en skikkelig god spøkelseshistorie? For de som tror på sånt da.

Leiligheten jeg bor i er ikke akkurat den roligste leiligheten jeg har bodd i. Med tanke på spøkelser, gjenferd, energier eller hva man nå kaller det. To av de andre leilighetene jeg har bodd i har vært med på «Åndenes Makt», etter jeg har bodd der, hvis ikke hadde jeg ikke satt mine ben der. Dette stedet hadde også fortjent sin plass der. Jeg har fått litt hjelp, så det er heldigvis mye roligere nå.

Det hender jeg våkner av at jeg hører noen styrer og ordner på kjøkkenet og i stuen, men som sagt, mye roligere nå enn hva det var for ett år siden. La oss ikke gå inn på hvordan det var da. Jeg vil heller fortelle om hva som skjedde i natt.

Jeg våknet i 3-tiden i natt. Helt i ørska. Kikket meg litt rundt. Hadde jeg vært våken hadde jeg plantet ansiktet godt ned i puta og dratt dyna over hodet, men i søvne gjør man mye dumt.

Jeg ser en skygge ved fotenden av senga. Kjenner hjertet begynne å banke mer og mer. Får noe panikk mens jeg våkner. Tar meg selv i å bare ligge i senga og stirre på skyggen. Jeg fryser helt til. Etterhvert som sekundene går begynner jeg å våkne ordentlig og klarer å fokusere mer på denne skyggen. Hva betyr dette? Er det noen som prøver å gi meg en beskjed? Skremme livsskiten ut av meg? For det funker. Phett.

Også slo det meg. Jeg visste det var dumt å henge den vinterkåpen på døra inn til badet. Jeg husker jeg tenkte at dette kommer til å skremme livsskiten ut av meg. Det hjalp jo ikke akkurat at viften blåste rett på den sånn at det så ut som at kåpen svevde over gulvet. #idiot

God morgen da! Jeg har vært våken siden! Håper du får en fantastisk dag💀😂🙌🏼

Likes

Comments

De fleste som har fulgt med litt på bloggen min har nok fått med seg at jeg spiser svææært lite kjøtt. Jeg lager som nevnt tidligere aldri kjøttmiddager hjemme. Jeg spiser det hvis jeg er bedt på middag til andre og kjøtt er på menyen. Jeg forventer ikke at andre skal varte opp for meg og lage noe annet enn planlagt.

Det jeg forventer derimot er at andre respekterer mitt valg. Jeg finner det litt underholdende at andre har så mange meninger om hva jeg spiser, evt ikke spiser..

«Du har hengt deg med på den moten du ja!» Det er vel noe man hører ofte. Hvis empati og sympati er mote så er det helt greit for meg. «Ekte mennesker spiser biff!» Jeg tenker det er greit hvis du har lyst på hjerte og karsykdommer så kjør på! Grønt lys!

Når noen spør meg om hvorfor jeg har valgt å slutte å spise kjøtt så er det ganske enkelt å svare at det er på grunn av helsen og miljøet. For mye kjøtt er virkelig ikke bra for kroppen. Men den egentlige grunnen? Det er at jeg synes det er feil at levende vesener skal bli avlet opp, behandlet som dritt, revet vekk fra moren sin noen dager gamle, vokse opp i trange båser bare fordi vi trenger noe å ha bearnaise-sausen på.

Det er bevist at griser er smarte, at kuer har følelser og sauer føler smerte. Alt levende har det på samme måte som oss. De føler frykt, smerte og veldig mange er glupe. Så hvorfor er det greit å behandle de slik som vi gjør? Bare for å tilfredsstille et behov? Et behov som egentlig ikke er et behov? Det er en innarbeidet vane.

Stikk ut i skauen og skyt elg og vilt. Det blir i mine øyne noe helt annet. De har levd et liv ute i det fri. Men for min egen del tar jeg veggisburgeren jeg kjøpte på Rema 1000 i går.

Men på samme måte som at andre kritiserer meg for at jeg ikke spiser kjøtt, skal jeg begynne å kritisere de som spiser kjøtt? Noe sier meg at det ikke hadde blitt så populært.

Skal vi dra inn pelsproduksjonen også kanskje? Den kanin-labben (eller er det pote?) som passer på nøklene dine? Reven som henger rundt mote-jakken din som egentlig bare gir resten av verden et signal om at du mangler personlighet så du gjør bare som resten av verden? Mens jeg skriver dette kjenner jeg det koker. Måten disse dyrene blir flådd levende på, hvordan de lever. Jeg tilter. Når man har denne informasjonen og fortsetter å støtte denne faenskapen, sier det meg igrunn en ting. To ting. Det er tegn på mangel av IQ og sympati.

Så la meg spise den veggisburgeren med masse digg og frisk salat til i fred. Jeg har ganske mange argumenter på lur hvis jeg er i humør til å diskutere. Ikke personlig ment 😉

Ha en fin tirsdagskveld videre 💛

Likes

Comments

Det er duket for en ny mammauke.
Idag har Levi vært hos øyelegen på sykehuset igjen for å sjekke synet, noe som må gjøres hver tredje måned. Gode og dårlige nyheter blir som regel servert hver gang. Denne gangen var de dårlige nyhetene at synet ikke har blitt noe bedre, og de gode nyhetene er at vi skal slutte med lapp. En veldig fornøyd gutt som er glad han slipper den teite lappen som kom og fortalte mamma nyheten med et stort smil.

Jeg fikk hjem en veldig rastløs kar idag. Det var ganske tydelig at han ikke hadde vært på skolen. Vi ble enige om at det blir morsomt å dra på skolen i morgen. Non Stop Fun, var det ikke slik det skulle være?

Kjedsomheten fikk vi brukt på å ordne nye briller til både Levi og meg. Jeg mistet jo mine i sommer, så da var det på tide å bestille noen nye. Levi får nye omtrent hver gang han er på sykehuset, så det kom ikke som noe sjokk denne gangen heller. Vi får heldigvis dekt mesteparten av brillene av NAV. Det hadde jo vært krise ellers, med tanke på at han får nye omtrent hver tredje måned. Jeg må si vi valgte ut noen helt rå briller begge to. Levi fant noen som lignet helt på de onkel har, så da skulle han selvfølgelig ha de.

En fin, men rolig dag er over. Vi har heldigvis et fint nabolag, så Levi fikk løpt fra seg energien litt. Det skal nok bli veldig godt med skole i morgen igjen.

Med ønsker om en fin kveld videre. ☕️🕯

snap: elinpauls1

instagram: by.elin.paulsen

facebook: U9Q

Likes

Comments

For en utrolig fin høstferie og helg vi har hatt! Og for en skikkelig møkka-avslutning! Det positive var at jeg fikk med franske makroner hjem som min kjære svigerbror har laget. Finnes ikke bedre gaver enn det. En annen positiv ting med søndagen var at vi til slutt kom oss hjem, og avsluttet dagen med besøk av to fine karer. Så skal ikke bare klage, men altså.

Vi kommer opp på parkeringsplassen etter å ha drasset med oss diverse ting. Det føltes litt ut som at vi bar oss ihjel noen sekunder der. Da ser jeg det ligger en gul fin lang lapp på ruta. Jeg klarer å ikke bli forbanna, og tenker at helgen har vært fin forde. Jeg stod visst feilparkert. Jævlig bra skilting. Thank u Oslo. Men drit i det. Jeg klarte å svelge den kamelen. Lønning til tirsdag. Kjekt å vite hva man skal bruke pengene sine på, selvom at jeg så absolutt visste det fra før av.

Vi får stablet all skiten vår inn i bilen. Tror du den starter? Det eneste jeg klarer å tenke på er at jeg har lyst til å spise de makronene, men konklusjonen min blir at det er barnslig. Må få fart på kjærra først. Etter mye hjelp av svigerbror og NAF kom vi oss endelig hjem. Ca to timer etter at vi hadde tenkt til å dra. Det ble en litt dyrere søndag enn planlagt. Great. Bot og nytt batteri. Og egenandel på NAF-hjelp. Har en snill mamma som hadde veldig lyst til å betale den bota da. Hverdagsgleder. Makroner og flatt batteri. Igjen, kjekt å vite hva man skal bruke neste lønning på.

Nå er Levi i seng, gjestene har dratt, og jeg spiser makroner til den store gullmedaljen. Kvalm er jeg også. Bir nok tidlig kvelden på hun mor idag ja.

Men alt i alt har helgen vært fantastisk. Det gjorde stort inntrykk for Levi og være med på "Skal Vi Danse" i går. Forsåvidt for mamma og bestemor også. Onkel Vegard plasserte oss helt ved siden av dommerpanelet. Kjempemoro var det. Gøy og se hvor flinke de var. Levi som den danseløven han er, ble også inspirert.

Ønsker dere en fin søndag videre! 🖤

#skalvidanse #tv2 #helg #søndag #mamma #mammalivet #deterikkebarebare

snap: elinpauls1

instagram: by.elin.paulsen

facebook: U9Q


Likes

Comments

Hva er vel bedre enn å våkne i Oslo av at din mindre voksene tvillingbror hamrer på døra og drar meg ut av senga for å si ifra at det er frokost? Jeg vet ikke.

Frokost ble det ihvertfall. God var den og. Nå har vi akkurat kommet hjem etter en liten gåtur i byen. I følge Levi har vi vært Oslo rundt. Det var et lite sekund han mistet alt håpet også da han var sikker på at vi hadde gått hjem til Sande. Jeg synes ikke vi gikk så langt, men..

Nå ligger alle spredd rundt i leiligheten, den ene snakker i søvne, den andre snorker, og Levi snakket om Clash Royal eller hva det nå heter. Forstår meg mer på det som blir sagt i søvne egentlig.

Middagen er klar om noen timer, også bærer det av gårde for å være tilskuere på «Skal Vi Danse». Veslegutt gleder seg stort. Lettet ble han og når jeg forklarte at det ikke er vi som skal danse.

Ønsker dere en fin lørdag og helg ❤️

Likes

Comments

Høstferien er så absolutt godt i gang! Ser den renner ut, rett foran øynene på meg. Men tiden flyr jo i godt selskap. Vi startet høstferien med en liten tur til faren min i Sigdal. Må innrømme at det var godt å komme opp dit. Opp på fjellet og inn i skogen. Så mange nydelige farger ute i naturen, vekk fra kaos og hverdag, og dårlig dekning. Høstferie slik det bør være.

Nå er vi vel hjemme igjen. Levi koser seg med besøk, mens jeg kikker igjennom bildene vi tok. Når guttungen har blitt 7, snart 8, så vil jo selvfølgelig han også prøve kameraet, og det får han jo. Så da fikk han knipset litt bilder av mammen sin og da! Jeg trenger ingen fotograf, bare Levi 💛

I morgen går turen til Oslo igjen. Mer familietid, og tilskuere på Skal Vi Danse. Kjenner en her som gleder seg noe stort!

Ønsker dere en fortsatt fin torsdag og høstferie 🍁🍂🍄

Likes

Comments

Da har Elin offisielt tatt helg og høstferie! Første høstferien siden 2006. Det blir spennende! Dagene skal brukes på Levi og mamma-tid. Det blir en tur til Sigdal for å nyte naturen, lade litt batterier og slå av telefonen. Det skal ikke bli så verst.

Jeg tipper noen dager blir brukt i Oslo også, men det blir mer på sparket tenker jeg. Men jeg kan ikke se for meg noe bedre enn å starte en høstferie i skauen i Sigdal og avslutte med bytur med familien. Det må jo bare bli bra?

Idag er det en sånn søndag der jeg bare nyter å høre på regnværet ute og koser meg under teppet. Har null planer om å gjøre noe annet. Alle dager kan vel ikke være like bra? Noen ganger trenger man bare stillhet, litt regn, et teppe, en telefon som er satt på ikke forstyrr og litt kakao. Listen kunne jo vært lenger. Vi kan godt skylde på alle inntrykkene fra i natt der jeg og kusina mi dro edru på byen. Men det er ikke derfor. Men sporty syntes jeg det var ihvertfall.

Ønsker deg en fin søndag, høstferie og oktober 🍂🍁🍄

Likes

Comments

En etterlengtet fridag er over, og kvelden nytes med dessert og «how to get away with murder» på netflix. Har du lyst til å bli avhengig av noe anbefaler jeg den serien fremfor mye annet.

Energien har begynt å komme litt tilbake. Nå har jeg gått i flere måneder og vært slapp og svimmel. Kjedelig og aldri orke noen ting etter jobb annet enn det som må gjøres når man har barn. Så idag var det deilig å ha en fridag der jeg faktisk ikke bare har liggi på sofaen.

En joggetur har jeg rukket, ordnet litt hjemme til helgen og til Levi kommer hjem igjen. Ikke dårlig med tanke på at jeg hadde planlagt en mye roligere dag. Og hei! Snart står høstferien for tur. Den første høstferien jeg har hatt siden 2007! Tror jeg skal overleve den med favorittgutten min!

Jeg ønsker deg en fin kveld videre. Nå må jeg nesten på date med netflix igjen. 💋

Likes

Comments

En fantastisk helg med venner og verdens beste familie er litt over for denne gang. Søndagen er heldigvis fortsatt lang, men søndagen i Oslo er snart over. Hvis toget kommer snart da. Jeg har en tendens til å beregne litt god tid, og denne dagen er intet unntak. Så da sitter jeg her på Nationaltheatret og blogger mens jeg koser meg med sjokolademelk jeg fikk tak i på Narvesen.

Sjokolademelk hører jo alltid med når kvelden før ble brukt på høy stett-føring med bobler i. Bursdagsfeiring for fine folk.

Fra fredag til lørdag var mamma og Levi med også. De dro hjem i går. Nå gleder jeg meg masse til å komme hjem til han igjen for å nyte resten av helgen og søndagen. Da er det bare å komme seg ut og nyte været.

Jeg tror jeg trenger litt frisk luft etter denne natten. Det har ingenting med alkohol å gjøre. Men det har seg slik at jeg har jo sovet hos selveste Osloliving hele helgen. For de som har lest bloggen hans og følger han på Instagram så vet man jo at han ikke overlater noen ting til tilfeldighetene.

Det er pynteputer overalt. Også i gjestesengen. Jeg våknet med vond nakke og mønster i hele ansiktet idag. Så her sitter jeg da, på Nationaltheatret med sjokolademelk og mønster i ansiktet som er sminket bort så godt jeg kan, og satser på at ikke toget er innstilt slik som veldig mange andre tog er idag!
Wish me luck!

Ha en fortsatt god søndag!

snap: elinpauls1

instagram: av.elin.paulsen

facebook: U9Q

Likes

Comments

Mammalivet, Hverdagen, Personlig

Etter noen litt lange uker med sykdom og diverse gikk turen til Oslo denne helgen. Her skal vi lade opp i godt lag. Og ut å kjenne litt på livet i morgen, men de bekymringene kan vi ta senere.

Ønsker dere en fin fredag og helg! 🖤
Hjemme hos Osloliving 🖤

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hverdagen, Mammalivet

Alle som kjenner meg vet hvor uendelig stolt jeg er av min favorittsuperhelt. Som alle andre mammaer og pappaer så har jeg ikke ord som beskriver hva jeg føler for han her. Uten deg er hverdagen ganske kjedelig. Ingen å diskutere med. Ingen som minner meg på hvor sta du er, og hvor det faktisk kommer fra. Bare hvordan du ler av mine teite vitser sier litt om hvor snill og gohjertet du er.


På denne tiden for åtte år siden tenkte jeg at det heldigvis er lenge igjen før du blir født. Fortsatt fem måneder til termin, og ikke visste vi at du skulle melde din ankomst om bare fire måneder. Ikke det at det er så mye, men mora hadde nok fått panikk ja. På denne tiden for åtte år siden hadde jeg ingen aning om hva det ville si å være mamma, og hva slags bånd vi skulle knytte.

Nok en mammauke er over. Tiden går så fort, men det gjør pappauka også. Og plutselig hadde det gått flere år. Jeg må si jeg er imponert over hvor tilpasningsdyktige disse små hverdagsheltene med mammaer og pappaer her og der er.

Selv var jeg hos pappaen min annenhver helg. Jeg husker jeg syntes det var liten tid med pappa, men jeg tror så absolutt ikke at jeg hadde klart å bo annenhver uke her og annenhver uke der. Med det i tankene var jeg usikker når vi skulle finne en ordning til Levi. Men så er vi jo heldigvis alle forskjellige også. Jeg kan vel ikke si noe annet enn at ordningen vi fant ikke kunne gått noe bedre. Alt har bare blitt rutine.

Nå er han blitt så stor at han kan styre littt selv, og vi hører alltid med han hvis det er noe. Men svaret hans er enkelt. Er det pappauke så er det pappauke, og det samme med mammauke. Med det i tankene er det lettere å dra på jobb med god samvittighet. Han her er en ekte hverdagshelt.

Ønsker dere en god mandag og en nydelig uke 🖤

Likes

Comments

Hverdagen, Mammalivet

Da var nok en helg og uke over. En veldig fin uke og helg. Kan man kalle den rolig? Ja!

Slitne folk etter en uke med jobb og skole. Da er det godt med frihelg. Rett og slett bare få ladet opp batteriene med god mat, godt selskap og turer ut for å nyte naturen.

Fenomenet "helgen gikk alt for fort" kjenner jo alle til. Føler egentlig at det akkurat var fredag, at vi kom hjem fra skole og jobb og jeg råsovnet på sofaen uten forvarsel og ble vekt av Levi "er du trøtt eller?" Ja det var jeg. Men da fikk jeg karret meg opp og laget hjemmelaget pizza. Skuffelsen var stor. På fredager skal vi jo spise taco. Men det skal sies at den var veldig god i går også!

Lunsjen idag spiste vi på Kverntangen rett ved her vi bor. Blåste som rakkeren, men det visste vi, så godt utetøy var pakket med.

Det er noe veldig spesielt med å bo så nærme sjøen og kunne sitte og bare nyte. Mat, bølgeskvulp og noen meget dype samtaler med guttungen om alt og ingenting. Helst transformers og minecraft, mens han sier til seg selv "men det skjønner jo ikke du noe av mamma" mens han ler av seg selv.. sjarmerende fyr. Min fyr.

Vi ønsker dere en fin søndag videre 😘🖤

snap: elinpauls1

instagram: av.elin.paulsen

facebook: U9Q

Likes

Comments

Hverdagen, Mammalivet

Høsten er her. Ingen tvil! Det er helt greit altså. Jeg elsker høstluften og alle de fine fargene på trærne. Hadde klart meg uten øreverk og forkjølelse, men pytt!

Vi har heldigvis kommet oss etter forrige helg også. Det trodde jeg kom til å ta lengre tid. Flere som har spurt om jeg vil sitte barnevakt også, setter pris på tilliten selvom at jeg vet det er meget ironisk.

Dagen idag har vært sånn passe rolig. Litt ihvertfall.... Det ble nå ihvertfall en joggetur på morgenen idag. Godt å få luftet hodet på en fridag på en fredag. Ellers har jeg gjort fantastisk lite produktivt, annet enn å lade opp til en ny arbeidsdag i morgen. Kan jeg ikke rydde og vaske på søndag a?

Ha en fin dag, kveld og helg 🖤🍂🍁

snap: elinpauls1

instagram: av.elin.paulsen

facebook: U9Q

Likes

Comments

Elin blir stadig vekk mer voksnere.

Denne helgen har vi gledet oss lenge til. Datteren til bestevenninnen min har vært hos oss hele helgen. Vi har planlagt masse vi skulle gjøre. Har hatt masse å se frem til.

Dagen i går startet med at vi dro til faren min i Sigdal, rett og slett for å få dagen til å gå. Været i Sande var ikke så mye å skryte av, så da var det godt å komme seg litt vekk. Været var knall når vi kom hjem da, men.

Vi fikk spist litt middag og lørdagskos. Vi rakk til og med å se Marcus og Martinus-filmen. Stor iver. Igjen.

Det ble tid for leggetid og å slutte med leken. Mor så frem til en rolig kveld fylt med hjernedød underholdning fra Netflix. Den gang ei.

"Elin! Kom hit" hørte jeg fra badet. "Kommer! Skal bare.." Da satt snuppa på senga og blodet rant ned fra foten. Tøffa hadde skjært seg på foten. "Elin. Jeg tåler ikke blod! Jeg blir svimmel!" Hoho, samme her! Eheee.. Men jeg klarte heldigvis å være litt mer voksnere enn jeg følte meg der og da.

Jeg så jo med en gang at dette ble legevakta. Også bedøvelse og to sting da selvfølgelig. Følte meg kanskje som verdens dårligste barnevakt jah. Men fy søren for ei tøff jente!! Råeste jeg vet om!

Vi var vel hjemme i 23-tiden tror jeg. Jeg gikk for å re opp senga og gjøre den klar for prinser og prinsesser. Fant jo selvfølgelig en svær edderkopp i samme slengen. Fikk fanget den og kastet den ut. Sånn at ingen så det. Trodde jeg. "ER DET EDDERKOPPER HER???" Eheeee du skulle bare visst snuppa. Valgte å ikke nevne den jeg kunne telle hårene på bena på. Hvis noen savner en edderkopp i Sande så er det bare å si ifra. Hender jeg ser den i blomsterbedet ennå. Så det var jo en rolig dag da.

Dagen idag startet heldigvis mye bedre enn den sluttet i går. Rolig morgen, lang frokost og bena høyt.

Vi har lært at det er helt sykt at Marcus og Martinus solgte ut Spektrum på en time, at bedøvelsessprøyte rett i et åpent sår er drit nasty å se på. Var heldigvis bare jeg som så det. Det er kjempeslitsomt å være på legevakta når man egentlig skal sove, og å være barnevakt kan være litt mer stressende enn planlagt.

Men fredagen og store deler av lørdagen var heldigvis helt fantastisk. Dagen idag blir også bra.

Bare å si ifra hvis noen trenger barnevakt 🙊😂✌🏼
Ha en fin søndag 🖤

Likes

Comments

Mammalivet, Hverdagen

Da var det på'n igjen. Klokka ringte, tid for en dag til i andre klasse. Vi er litt ekstra trøtte denne morgenen. Forsovet oss har vi gjort også. Ikke mye, men nok til at det blir litt stress.

Frokosten er spist og tenner pusset. Kommer oss i bilen og får kjørt. Søren så kaldt det plutselig var blitt!

Står på parkeringsplassen ved skolen. Synes det er rart at ungene ikke er ute ennå. Sikkert fordi det er så kaldt. Slapper av litt i bilen mens vi venter på at de kommer ut etter SFO.

Tar en snap. Sveiper bortover for å se på filtrene. 7.14 står det på klokka. Seriøst? Vi er en time for tidlig ute! Ikke rart vi er trøtte og kalde.

Nå sitter vi i sofaen og ser på film og drikker kaffe. Jeg kan sikkert le av det her i morgen.

Ha en fin dag! Håper starten på dagen har vært rolig!

Likes

Comments

Personlig

BLOGGER AWARDS: Jeg trenger fortsatt flere stemmer. Jeg setter pris på hver enkelt stemme 🖤 Hvis du vil, gå inn på tidligere innlegg HER , og følg linken der.

Ha en fortsatt fin søndag 🖤

Likes

Comments

Hverdagen

Hvordan lage en perfekt fredag?

Altså, det er det mange fasiter på. Men idag falt oppskriften på hjemmekos etter jobb med han lille sjarmøren min.

Ferien er over, og hverdagen er tilbake. Det er trygt å si at det er lenge siden fredagen har vært så bra. Fredag er uten tvil min favorittdag, selvom at det er jobb, og kanskje jobb dagen etter. Men alle er bare i så godt humør, og jeg har hatt masse herlige kunder på jobb.

Levi og jeg ble enige om at det ble pizza til middag i går kveld når han skulle legge seg. Da er det bare å gjennomføre. Ikke den dummeste planen vi har hatt på en stund.

Været idag er nydelig, så vi rakk å nyte det litt før vi kom på at vi skal jo lage pizza idag. Nå har vi trukket inn, ligger rett ut på sofaen begge to og er stappmette og ser på 'Vaiana'. Da er det fredag da. Hva er vel ikke bedre enn det etter et deilig måltid med flettepizza fylt med masse spinat, tomat, dressing og ost? Mangler ikke veldig mye nå. Sjokolade har vi i kjøleskapet og.

Ønsker dere en fin fredag og god helg 🙌🏼

Likes

Comments

Mammalivet, Hverdagen

Da var nok en sommerferie over. Min var over på mandag, mens guttungen kan nyte en uke til. 1.klassingen ble plutselig til 2.klassing på null komma niks.

Innerst inne tror jeg han gleder seg litt til å begynne igjen, men foreløpig er det kult å si at skole er teit. Lekser er superduperteit. Fair enough. Skjønner at lekser er lame. Hilsen superduperkul mamma.

Før ferien startet hadde jeg planer om at vi ikke skulle gjøre så veldig mye. Rett og slett bare lade opp til nytt skoleår. Kjede oss litt sånn at det blir bra å se klassekamerater igjen og komme tilbake til hverdagen.

Jeg kan med hånden på hjertet si at vi har hatt noen veldig rolige dager. Dette trodde jeg rett og slett skulle bli møkkakjedelig, men han storkoser seg jo. Dette var en plan som gikk litt feil. Muligens det blir ennå vanskeligere å komme igang nå 🙊 Men vi har ihvertfall fått ladet opp og spart opp litt energi igjen.

Jeg lurer litt på hvor fort 2 klasse kommer til å gå for å være helt ærlig når dette allerede er ett år siden. Men jeg gleder meg masse til å se alt de skal lære i år, og se han lille saken bli ennå større og mer selvstendig. Det er godt å se at de vokser seg til å bli egne individer med masse personlighet.

✖️heldig mamma

snap: elinpauls1

instagram: by.u9q

facebook: U9Q

Likes

Comments

Hverdagen, Mammalivet

I går hadde vi en dag jeg har drømt om. Bokstavelig talt. Våknet natt til i går av at jeg drømte om å spise mat på Kverneriet. Våknet midt på natten og var skrubbsulten. Klarte å skjerpe meg, og sovnet igjen til slutt. Senere samme dag dro bestegjengen på Kverneriet i Tønsberg og spiste sammen. Alltid like suksess. Og alltid like vondt etter et slikt måltid, men denne maten må man bare spise opp. Så da fikk vi svidd av litt penger der i godt selskap.

Fikk svidd av mer penger i går og jeg. På vei over til bilen igjen måtte vi gå over ei bru. Der så jeg noen sånne jævla brennmaneter. Møkka-brennmaneter. Pekte på de og skulle vise Levi de. I det jeg bøyer meg over klarer jeg på mirakuløst vis å miste de nye Michael Kors brillene ned i vannet. Vi sto på midten av brua. Altså? Jeg hadde bare drukket cola. Jeg aner ikke hvordan det skjedde. Kjente jeg ble dritflau. Vi var ikke akkurat alene der. Trøsten ble at jeg holdt mobil og nøkkelknippe i hånda, og det var bedre å miste brillene.. Heldigvis er det bare en ting. Og heldigvis var det mine og ikke Levi sine!

Jeg er heldigvis ferdig med å irritere meg over meg selv nå. Men det tok litt tid. Innrømmer det.

Nå ligger guttungen og sover søtt. Dagen idag har blitt brukt på Drammensbadet i godt selskap. Man kjenner at det er godt å slappe av på sofaen etter noen timer med herjing og klor i øynene. Denne kvelden blir nok ikke veldig lang. Sier jeg nå ihvertfall. Den blir nok det.

Ha en fin kveld! 🙌🏼

----------------

snap: elinpauls1

instagram: by.u9q

facebook: U9Q

----------------

#mamma #mammablogger #lifestyle #lifestyleblogger #tønsberg #vestfold #flaut #dritiut

Likes

Comments

Instagram