Personlig

Det kan trygt sies at hverdagen og denne uken er litt kjip. På torsdag skal jeg på sykehuset for behandling. Skal bli godt å få noen svar. Med magesmerter, sykmelding og et drittleit humør så er det noen lyspunkter i hverdagen også. Og det lyspunktet er ikke rent lite heller. Mamma sin vesle solstråle er her igjen. Sjarmøren min!

Du kan lese mer i innlegget: #SJEKKDEG


Fikk et lite koselig besøk av mammaen min i går også. Hun hadde vært i Oslo i helgen hos verdens beste svigerbror og bror . De hadde kost seg noe fælt med både shopping og mat skjønte jeg. Faktisk så mye at de syntes de måtte kjøpe noe til søsteren også. Søte folk. Elsker søte folk!

Hvem elsker ikke gull? I do! Mamma og jeg rakk til og med å sjekke om koppene tålte kaffe. Det gjorde de! Lakk ikke eller noe. Kaffe smakte som den skulle. Beskt...

Og med det vil solstråla mi og jeg ønske dere en fin kveld, uke og vinterferie til de som har det. ✖️

#mamma #sjekkdeg #detgårbra #ordnerseg #mammalivet #mammaliv #familieliv #solstråla #sande #vestfold #norge #elskerdeg #familie #gave #present

Likes

Comments

Hverdagen

Valentinesday. Alle hjerters dag. Så fantastisk. Love it.

Jeg har aldri hatt noen forventninger til denne dagen. Har ikke lyst til å ha noen forventninger til denne dagen heller. Men! Jeg innser nå som jeg er singel at det er litt ekstra kjipt. Jeg VET nemlig at jeg ikke kan forvente en dritt. Før så hadde jeg et håp, selvom at jeg også visste da at jeg ikke burde forvente en dritt. Roser kjøper jeg sjæl! Alltid gjort, kommer alltid til å gjøre. Trenger ikke forandre på noe som funker, eller hva?

Men bra business for butikker da! Det er en dag i året du ser mannfolk i blomsterbutikker. Selvom at jeg synes det er litt teit, så er det litt søtt også. De bedre halvdelene til disse mennene fortjener det nok i bøtter og spann.

Naboen har vært innom igjen idag da, så det er jo veldig hyggelig! Sammen har vi delt en pizza og en glasscola, mens han min satt å skula. Kanskje ikke så rart.. Det er nok lett å føle seg truet av andre hårete og sterke mannfolk.

Ha en fantastisk kveld videre. Jeg skal tenke på alle dere som også må kjøpe rosene selv!

Likes

Comments

Mammalivet

Så var det mandag igjen. Er nok mange mammaer og pappaer som kjenner litt på at akkurat denne mandagen er litt blå. En uke til det er liv og røre i leiligheten igjen.

Det er liksom denne uken vi endelig skal slappe av igjen og være oss selv. Ser ikke den helt jeg. Jeg tror jeg er meg selv når jeg har Levi også. Slapper av gjør jeg ikke før han er her igjen. Ikke fordi han ikke har det bra. Han har det helt knall. Det er mer en egoistisk følelse.

Men en god trøst er at ukene går forferdelig fort! Er ikke lenge til mamma sin sjarmør sitter i armkroken igjen. Han som mener det er på høy tid at mamma får seg kjæreste. Det er visst bare å si hei til gutter så blir de forelsket. Også gjerne smile litt. Og han må være tøff! Og litt snill. Ukens hete tips her altså! 😂

Ha en fantastisk kveld videre!

#LeviSøkerKjæresteTilMamma #søkerkjærste #mammalivet

Likes

Comments

Mammalivet

Gratulerer med morsdagen alle dere fine mammaer der ute! Jeg håper dere har hatt en fantastisk dag. Jeg håper dere har fått være sammen med alle de dere er glad i og har mange gode minner med de dere ikke får være med.

Som Levi sa for noen år siden:

"Dere mammaer kan ikke dø. Vi trenger dere!"

Dagen idag har vært rolig, men koselig. Jeg har ikke spesielt mye energi til overs, men å være sammen med kompiser mens mammaene skravler er helt gull!

Jeg er så takknemlig for å ha denne karen i livet mitt som gjør at jeg også kan "feire" #morsdagen .

Ha en fantastisk kveld videre. Lille ligger å sover allerede, og det skal mor også slik at det kanskje blir en litt bra dag i morgen med litt mer energi.

#xoxo #mamma #mothersday #mammalivet #mom #familieliv #mammablogg #mammablogger

Likes

Comments

Å være singel mamma/pappa:

Det er snart helg! Det skal sosialiseres. Barnevakten er ordnet. Det er jo ikke noe som er kulere enn å sove hos bestemor. Der får man jo gjøre alt man vil...

Planene er lagt. Man skal ut med en gjeng venninner for å sjekke ut bylivet. Musikk, godt drikke og god stemning. Det er noe vi fikser uansett hva.

Du åpner døren på fredagsmorgen. Der står helgen. Du er ikke helt klar. Ingen kaffe i verden er nok. Du stuper i seng på fredagskvelden (i noe seneste laget).

Lørdagen er her. Du vet planene hadde blitt kule, men du vet også at det ikke blir noe av. Det eneste kroppen verker etter er sofaen og Netflix og kvalitetstid med ungen(e). Det er annen ting du vet også; søndagen blir mye bedre nå. Lørdags-snopet er herved handlet inn og fjernkontrollen er kun en armlengde unna. Nøyaktig dette kroppen og hodet trenger.

Med det ønsker jeg deg og dine en fantastisk helg! 💋

Likes

Comments

Personlig

Det går alltid bra med meg. Det er en dårlig egenskap jeg har. Det går alltid bra uansett når noen spør hvordan det går. "Alt er bra med meg" sier jeg ofte og føler meg tvers igjennom falsk. Som regel går det jo heldigvis bra! Men skulle det ikke gått bra så er det vel lov å svare ærlig på det også? Ihvertfall når det er snakk om venner, familie og kollegaer? Det faller seg kanskje ikke naturlig å legge ut i det vide og det brede til gamle-naboen du møter i kassen på Kiwi, men du vet jo hvem du faktisk kan være ærlig med.

Jeg tok meg i det senest istad. "Hvordan går det med deg da?" "Joda! Meg går det bra med". Bare akkurat kommet fra legen. Det gikk opp for meg at de vet hva jeg har vært igjennom og forandret raskt på svaret. "Nei, det går vel ikke så bra.." Men det skal gå bra!

Jenter! Sjekk dere for HPV-virus. Ja, det er kjipt og kjedelig og alt det der, men gjør det! Jeg gjorde det som en ren rutine i fjor vinter. Svaret jeg fikk to uker senere fikk meg til å sette hjertet litt i halsen. "Lettere celleforandringer". Det skal også sies at det i tillegg stod at det ikke var noe å tenke på, og helt vanlig. Noe jeg har lest meg opp på i ettertid. At dette viruset er den vanligste formen for kreft hos kvinner, og også den letteste å bli frisk av var en lettelse å lese.

6 mnd til 12 mnd senere skulle jeg bli innkalt til ny test. Jeg hørte aldri noe, så jeg ordnet med ny time selv. Nervøs og med en dårlig følelse åpnet jeg brevet jeg fikk to uker senere. "Høy celleforandring". Time til utredning da og da, der og der. Jeg kom meg igjennom den dagen rett og slett på grunn av besøk av to av de beste jentene jeg har i livet mitt og gutten min som hadde bursdag dagen etter. Kakebaking og barnebursdag fikk meg på andre tanker. Innimellom.

Etter noen runder med samtaler og undersøkelser hos min egen fastlege på grunn av konstante smerter så er jeg forberedt på en operasjon, men håper på det beste. Det skal også sies at en operasjon ikke er et tegn på det værste. Jeg vet jeg er tidlig ute, og det er en god trøst. Så du som kvier deg til slike prøver og undersøkelser, jeg skjønner deg, men drit i det! Bare gjør det. Vi må ta ansvar for oss selv, og det er jeg glad jeg gjorde nå, og ikke om ett år igjen. Det er alt for lett å utsette kjipe ting, men var det ikke noe som het "ta tyren ved hornene"?

Jeg gleder meg til å bli ferdig med alt. Få svar på prøver og slippe og vente noe mer. Takknemlig for venner og familie jeg har rundt meg. 💗

Likes

Comments

Mammalivet

Da var endelig mandag igjen. Partalluke. Mammauke. Timene på jobb går fort, men ikke fort nok. Går bare å tenker på hvor mye jeg gleder meg til å hente han lille karen min på SFO. Han som har blitt kjempe stor på bare en uke. Storebror. En stolt storebror. Men trøster meg med at han alltid vil være den lille gutten. Han som hopper i armene til mamma når han ser meg. Han som sitter i armkroken min i timesvis. Ååå jeg gleder meg til å få en mega-kos når jeg henter han!

Timene på jobben er plutselig borte. Bare å komme seg hjemover. Vel fremme på SFO blir Levi sendt inn etter å ha vært ute å lekt i snøen med gutta over walkie talkien. Jeg venter og får litt tid til å rydde i hylla hans. Går ut for å se etter han selv. Der kommer han ruslende. Jeg forbereder meg på å få en skikkelig bamse-klem i full fart. Han går ennå. Og det fortsetter han med. Endelig kommer han frem og sier "Halla mamma!" og peace-tegn.

Øøøøh? Babyen min? Hvor? Nei, han her har blitt storebror. Det hører til historien at jeg fikk kos når jeg prøvde å løfte han opp! Haha.. Dette blir chill as. Lykke til videre til oss.

Likes

Comments

Hverdagen

Du kjenner på hele kroppen at det var en morsom dag i går. Det er en sånn søndag. Mye bra folk, mye god øl og mye bra musikk. Dansing i timesvis. Glad jeg droppet de høye hælene!

Så våkner du idag da. Ikke like morsomt, men det var verdt det forde. Du er sulten og trenger sjokolademelk. I leiligheten finnes det ingenting. Tenker at da er det bare å komme seg til nærmeste bensinstasjon.

På med noe behagelige klær. Det er viktig at genseren har hette. Veldig viktig. Da synes du ikke så godt. Bortsett fra at de aller fleste skjønner at hu her er fyllesyk.

Må rydde litt i bilen etter at det bordet er levert. Har ikke rukket det ennå. Så ser jeg, under setet, noe som ser veldig kjent ut! Jeg kjenner hjertet begynner å banke. Jeg er så lykkelig. Der er pizzaen min! Rydding av bil ble droppet. Rett inn for å skru på ovnen.

Pizzaen er servert!

Likes

Comments

Mammalivet

Du kommer hjem fra jobb. Det er fredag. Yes as! Du har vært på butikken og vært klin gæren. Kjøpt to hele øl og en ferdigpizza med mozzarella og tomat. Nå skal det koses! Du har store planer om å høre på musikk og tegne. Det er litt allright å være singel også. Absolutt ingen å ta hensyn til. Ingen å rydde opp etter eller vaske etter. Det blir min store behagelige trøst! Noe jeg absolutt kan leve med.

Så kommer man hjem da. Må bare fylle på spylevæske og olje på bilen først. Jada, jeg peila oljen også. Både før og etter. Kom plutselig til å tenke på at noen har sagt at bilen skal være kald før man fyller på olje, but that´s too fucking late! Ingen varsellamper lyser, så det er jeg godt fornøyd med.

Låser opp døra, snakker litt med pus i døra som mest sannsynlig har sittet der siden jeg dro på jobb idag, og kommer seg endelig inn i leiligheten. Nå hørtes den stor ut, men det er den ikke. Bare en veldig kjælen katt. Ser meg rundt og innser at det ikke ser ut som at jeg bor alene allikevel. Men det gjør jeg jo. At ett menneske alene på 1.58 kan rote så mye? Kidden kan jeg ikke skylde på! Han er ikke hos meg denne uken stakkars.. Og pizzaen? Den vet jeg ikke hvor jeg har lagt. Great!

Så etter litt overfladisk rydding sitter jeg endelig her med musikk og tegnesaker. Pizzaen er byttet ut med ei tørr brødskive, men øl´en er nå ihvertfall her. Så nå skal jeg bare kose meg, mens jeg lader opp til jobb i morgen!

Ha en fabelaktig fredag og helg videre! Si ifra hvis du skulle hatt en pizza til overs.. ✌🏽

Likes

Comments

Den dagen du skjønte du ikke var udødelig lenger.

Du er tyve år. Livet er en eneste stor fest. Helgen er ødelagt hvis det ikke er party både fredag og lørdag. Søndagen er ødelagt uansett. På grunn av fredag og lørdag selvfølgelig. Eneste bekymringen er at du ikke klarer å fikse håret slik du hadde tenkt. #drittunge

Du blir tjueto år. Meget høygravid. Sånn passe huseier. Du innser at livet er litt mer "alvorlig", men fortsatt en lek. Det er faktisk hele åtte år til du er tretti. Du skulle bare visst. Eneste bekymringen er hvordan du skal få vekk "mammakiloene".. #uvitende

Du er tjuefire år. Har en to-åring i hus. Du tenker at det ikke kan bli noe værre enn dette. Antydninger til litt poser under øynene om morgenen. Det positive er at du faktisk har en to-åring i hus som får deg til å kvikne til litt på morgenen. Du liker nemlig ikke kaffe.. #voksenere

Du blir tjueseks år. Du sitter allerede da og lurer på hvor det har blitt av årene. Han som måtte ha mat hver tredje time fordi han var så liten når han ble født er blitt hele fire år. Du trøster deg med at han fortsatt er liten. De søte lange krøllene og måten han prater på gjør at han fortsatt minner deg om babyen din. Så får han briller. Han ser skikkelig mye større ut! #shitpomfritt

Du er tjueåtte år! What?? Hva har man oppnådd? Jo, man har jo faktisk fått en seks-åring i hus. Du innser at uansett hva, så er det eventuelt en attpåkladd du får. Bedre å kjøpe en hund kanskje? Det føles litt for sent ut. Pluss at du må finne faren først da. Du tar til takke med katten du har. #panikk

Også var du tjueni år. Du må fortsatt finne den eventuelle pappaen først, så katten duger ennå. Du har satt opp sparekonto til hund. Syv-åringen har begynt å si blant annet: "oh my God!" og "What the...?" Det er ingen pose i hele verden en tjuefire-åring kan ha som kan sammenlignes med en pose en tjueni-åring har under øynene. Det eneste nattebesøke jeg har er av naboen . Du tar deg selv i å planlegge tretti-årslaget ditt. Det skal bli moro! Det er en fin trøst. Mamma-kiloene du fikk vekk er kommet tilbake uten mye anstrengelse. #angst

De åtte årene som du har gruet deg til siden du lå på sykehuset med en nyfødt guttebaby har snart gått. Du har nettopp innsett at du ikke er udødelig lenger. Sist gang jeg hadde en to-dagers med festing var på Kiel-båten med ei veldig god venninne for fem år siden. Til sommeren har jeg bestilt helgepass til bryggefestivalen i Sande. Jeg gruer meg allerede til mandagen etter. #desperat

Men vet du hva? Jeg tror det er helt greit å ikke være udødelig. Skal man for alltid gå å tenke på alt det dumme man har gjort? Bedre å få slippe. Haha! Man skal være glad man får bli eldre. Alt man får oppleve, selvom at jeg liker tanken på sexy vampyrer som lever evig i spenning. Det hadde vært koselig å kunne satt alt litt på pause, men siden det i teorien er umulig så tar jeg det sånn som det er. Rynker og kos med fineste familien og venner. Jeg har ikke fått grått hår enna da, men så er jeg ikke tretti ennå heller. #enfattigtrøst

Likes

Comments

Instagram