1. Nevn hvem som nominerte deg.

Jeg ble nominert av @hverdagsmagi og @henniie ! Tusen takk dere to. Jeg velger å svare på spørsmålene til Hverdagsmagi, rett og slett fordi hun nominerte meg først. Moro og koselig at dere tenkte på meg!

2. Svar på spørsmålene.

3. Nominer 11 nye bloggere.

4. Gi de nominerte 11 nye spørsmål.

5. Gjør de nominerte oppmerksomme på utfordringen.


1.Hvis du skulle velge 3 farger som beskriver deg, hvilken farge da?

Det må uten tvil være svart, rosa og rosegold (hvis jeg kan kalle det en farge?) Svart går det mye av i klær. Føler meg mest vel i det. Rosa hår off course! Og rosegold er bare lekkert om jeg kan si det sånn!

2. Fredagsmat, taco eller hjemmelaget pizza?

Den er litt tøff synes jeg. Det viktigste er at det lukter helg i leiligheten, men hvis jeg må velge så blir det nok hjemmelaget pizza. I følge Levi er det ingenting som slår mamma sin hjemmelagde flettepizza med bernaise! En sikker vinner på fredagskvelden.

3.Katt eller hund?

Elsker alt av dyr! Har vokst opp med både katter og hunder, men siden jeg kun har katt nå så får jeg vel si katt!

4. Lettrørt eller hardhudet.

LETTRØRT!

5. Hvis du skal kose deg ekstra godt en kveld, hva kjøper du da?

Redbull, også ligger jeg å irriterer meg resten av natta😏

6. Nevn 3 tradisjoner som dere har i førjulstiden?

1. Pepperkakebaking med familien som avsluttes med risengrynsgrøt og julemusikk hos tanten min. 2. Bidra på "God Jul Lille Venn", selvom at det ikke er en juletradisjon på den måten, men det burde det bli for alle. 3. Pynte juletreet selvfølgelig med koselig musikk og god mat og godteri.

7. Drømmemann/dame? (utav kjendisene)

Ooooh... Brock O´Hurn 🙈

8. Bryllupsreise, hvor ville du ha reist da?

Maldivene! Tror jeg! Blått vann og lite klær!

9. Hva gjør deg varm om hjertet?

Når sønnen min gir meg en kosemosekos og sier "jeg er glad jeg er barnet ditt mamma"

10. En kveld, velger du en bok eller film?

Film! Og gjerne i en armkrok.

11. Favorittserie for tiden?

Vikings. Får ikke nok av Ragnar Lodbrok🙊

Takk for utforfringen! De 11 jeg nominerer er @collectingmoments @tonevinningland @jeanetteastor @signetorgrimsen @vibeke @martaalise @michellethingberg @hayatiim @Stinasmamma @Ingridbjugan @TheRockInkChick

Beklager hvis dere allerede er blitt nominert😁

11 nye spørsmål:

1.Hva består fredagskvelden din av?

2.Hvis du kunne velge nøyaktig hva slags liv du skulle hatt, hvordan hadde du levd?

3.Hvor bor du, og hva er grunnen til at du er bosatt akkurat der?

4.Drømmekjendis?

5.Hvor er det neste stedet du vil reise? Sydentur eller storbyferie?

6.Hva er dine beste kvaliteter?

7.Fem beste filmer du har sett?

8.Hva gjør deg sint/provosert?

9.Konsert eller kino?

10.Levende lys, sofa og kos eller ut på byen?

11.Apple eller Samsung?😏😅🙈

Ha en fin fredag og helg videre ❤️ Jeg velger å slenge med et helt brukbart bilde også🙈

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

​Da har det gått 3 måneder igjen.​ På tide med en ny synstest av denne gutten. Det er alltid litt spent stemning denne dagen. "Må jeg ta øyedråper? Kanskje jeg kan slutte med lapp på øyet? Håper jeg får nye briller!"

​Som mamma kjenner jeg det knyter seg i magen. ​For det første må han ta en pause fra å være barn. "Nå må du sitte stille på denne stolen, høre på det øyelegen sier og svare på spørsmål." Jeg føler meg som den næggete mora, men dette er kjempeviktig! Og det er jo ikke så lett da med lapp over det "gode" øyet sånn så man nesten ikke ser og mister tålmodigheten, og samtidig er 6 år og har nok av energi fra før av. Et feil svar kan gi helt andre resultater, og det er fort gjort når man blir lei. Nå er heldigvis øyelegene vant med barn, og ser når man må gjøre en oppgave litt annerledes.

​Når man ser sin "lille" 6-åring prøver så godt han kan ​på å prestere, og blir frustrert når han ikke får det til, da må mamma holde klumpen i halsen og tårene tilbake. De vil jo bare gjøre som de blir bedt om.

​Besøket idag var mye mer positivt enn det pleier. ​Til Levi sin store glede måtte han ha nye briller, men med SVAKERE glass! Det er første gangen. Lapp må vi desverre fortsette med, men da tenker jeg at de mener det er håp om at styrken kan rette seg ennå mer, til tross for at de fant sjeling i dag, noe som gjør alt vanskeligere.

​Men lykken var ihvertfall når vi kunne dra å prøve nye briller. ​Vi forelsket oss helt i dette paret her begge to, men fant ut at de passer bedre når han blir litt større og ikke herjer så mye. Så nå venter vi på noen nye svarte og blå Ray Bans.

​Takknemlig for all hjelp vi kan få! ​Ha en fin kveld alle sammen💛

#mamma #mammablogg #mammablogger #mom #mommylife #glasses #briller #rayban #familie #drammen #sande #norge #norway #søt

Likes

Comments

​Det er uke 42. Det vil si partalluke. Noe som igjen fører til mammauke! ​Det finnes ikke noe deiligere enn å dra fra jobb 15.00 (det hender den er 14.58 også) i en partallsuke for å dra på SFO og hente gutten min. Dette vet alle foreldre, om man så har dem annenhver uke, annenhver helg eller 300% (tipper det kan føles sånn ut noen ganger også). Den glade lille kroppen som roper "mommyyy" når han ser meg. Bortsett fra idag da. Han hadde ikke bygget ferdig dragen ennå. Totalt krise. Totalt! Men det er heldigvis ikke mye som skal til for å få frem smilet. Idag funket: "Vi skal snart på turning, Dio (pus) venter på deg. Dio gleder seg til å se deg. Jeg har kjøpt sjokolademelk!" Haha.. Må ha noen slike mandager og.

​Nå har han begynt på turning igjen, som er på mandager. ​Så da bar det hjem for å spise en skikkelig mislykket middag med tofupølser og potetstappe (kunne ønske jeg kunne si at den var hjemmelaget). Men mette ble vi, og turningen rakk vi! Hopp og sprett og tjo og hei. Jeg ble lettet når jeg så at foreldrene ble plassert på en tribune i andre etasje. Derfra kunne jeg sitte å gispe alene (med de andre mammaene selvfølgelig) når noe ble for høyt eller fikk for stor fart. Trampett og salto og litt knall og fall. Og en veldig stolt mamma! 

​Etter å ha fått brukt opp litt energi, eller jeg vil vel kanskje si all energi, ​avsluttet vi dagen med litt kos i armkroken (mamma er nemlig ikke blitt teit ennå) og en deilig smoothie med masse bær og kesam. Den veide opp litt for den fantastiske middagen jeg lappet i sammen. Nå sover godgutten søtt; i mamma sin seng.. Det var ikke der jeg la han, men det får være. Det er litt av spenningen av å dele rom med mamma. Snike seg rundt uten at jeg får det med meg.

​Ha en fantastisk kveld videre ⭐️💛

#mamma #mammauke #livsstil #livsstilblogger #mommy #mommylife #mom  

Likes

Comments

​Det er ikke noen tvil i at jeg elsker jobben min, ​men i en hektisk hverdag med unge, skole og timelister å følge på jobben er det lett å glemme nøyaktig hvorfor jeg elsker jobben min. Selvfølgelig er en veldig stor grunn til det at jeg kan være kreativ, leke med farger og former. Men en veldig spesiell kunde fikk meg til å huske nøyaktig hvorfor jeg elsker jobben min så mye.

​En kunde jeg kun har hatt et par ganger i stolen, ​men som på de 60 minuttene til sammen har satt dype spor. Vi prater, ler og blir nesten som psykologer for hverandre. Ler bare jeg tenker på det. På en positiv måte selvfølgelig! 

​Når kunden har betalt, og det ender med en bamseklem, ​så vet man at man har gjort noe riktig. Og det var en ting hun sa istad som jeg skal bære med meg videre i livet uansett hva jeg skulle finne på å gjøre. "​Du gjør en forskjell i hverdagen til andre mennesker Elin med måten du behandler oss på, lytter til oss og respekterer oss. Det lyser av godhet av deg!" ​Det endte med at jeg måtte gi henne en klem til og gå, jeg var vel ca to sekunder fra å begynne å hylgrine. Jeg ble så rørt. Dette skal jeg ta med meg videre. Det er jo nøyaktig det jeg vil. Gjøre en forskjell i hverdagen til andre som medmenneske. Ikke "bare" som frisør. Jeg vil ha begge dela! Det derfor jeg ville bli frisør.

​Jeg har så mange andre forbilder som gjør nemlig akkurat dette. ​Gjør jobben sin, men også en forskjell i hverdagen til andre som medmenneske. Jeg synes vi alle skal sette oss et felles mål. Det er ikke så mye som skal til💗

​Ha en fortsatt fin kveld!

#frisør #hår #mamma #mammalivet #livsstil #livsstilblogger #mommy #mommylife #pink #pinkhai r#rosa #rosahår #skjønnhet #mote

Likes

Comments

Søndagen idag vil jeg kalle relativt rolig. Vi har ikke gjort noe fornuftig. Vi stod opp. Det er det mest fornuftige vi har gjort. Når jeg kikket ut av vinduet ble jeg nesten litt lettet når jeg så at det var innevær. Jeg så at det var akkurat det Levi trengte også.

Levi har kost seg med litt film, og mamma med instagram (@by.elinpaulsen). Inspirasjon! Elsker sånne søndager. Og temaet idag var Halloween. Jeg har Levi på Halloween for første gang siden faren og jeg skilte lag, så dette skal bli moro. Skal ut å gå sammen med to av de beste jentene jeg vet om i hele verden. Og det er jo like moro for de to mammaene som de to barna. Så da er det viktig at sminken sitter. Syntes jeg fikk det ganske greit til på første forsøk. Men kjenner jeg meg selv rett så ender jeg opp med noe helt annet.

Vet dette med å "tigge" på dørene til andre ikke blir satt så veldig stor pris på, men tror det er viktig å huske at dette er en stor dag for barna. Levi har spurt om når det er Halloween siden november i fjor. Det jeg tenker det er viktig for oss voksne å gjøre er å lære barna reglene for denne dagen.

Nr1. er selvfølgelig å legge igjen egg og rampete planer hjemme.

Nr2. er lyset slukket ute betyr det at man ikke vil ha besøk.

Nr3. hvis det er tent ekstra lys ute ved døren er det et godt tegn på at dette er mennesker som faktisk har lyst på besøk av sånne små tasser (og mammaene dems).

Og en viktig ting til er selvfølgelig at de minste ikke bør gå alene selvom at de kanskje går sammen med søsken som er større. Det er faktisk en ganske stor dag med mange forventninger. Forventninger som kanskje kan bli litt skumle etterhvert. Man kan møte på mange andre barn som kanskje ikke er kledd ut som Elsa eller Robin Hood, og da er det godt å ha en voksen hånd og holde i. Og jeg kan love dere, jeg skal ikke skremme småbarn. Skal kaste godteri etter dem til bøttene blir fulle 💞

  • 117 lesere

Likes

Comments

Jepp! På`n igjen! Det er helg! Endelig en grunn til å spise sjokolade og sukker med god samvittighet. Misforstå meg rett! Jeg gjør det forde hvis jeg vil det. Men nå helt uten dårlig samvittighet! Iallefall ikke like mye dårlig samvittighet. Jeg har den innstillingen at man skal kose seg mens man kan. Det er jo skikkelig dumt å angre på at jeg ikke drakk den colaen idag hvis jeg dør i morgen. Alt med måte og alt det der. Jeg trener fordi jeg skal kunne kose meg. Ikke fordi jeg skal ha markert six-pack og stille opp i bikinifitnessrør. Altså, hadde jeg fått six-pack gratis hadde jeg tatt det, men nei. En kvinne i min alder - som jeg ble kalt her om dagen (😂🙈)- får ikke sånt gratis. Haha..

Vær deg selv, kos deg, gjør det som er riktig for deg og sist men ikke minst; ha en fantastisk helg!

Klemmer fra mamma&Levi

P.S: elsker snapchatfilterne!😂 Slippe å sminke seg er gull! Add meg da! elinpauls1 💞

#mamma #mammablogg #mammablogger #mammalivet #helg #lørdag #godhelg #weekend #happyweekend #saturday #mommylife #momlife #mommylife #lifestyle #livsstil #muffins #cupcake #cupcakes #cake #snapchat #instagram #sosialemedier #livsstilblogger #klokeord

  • 134 lesere

Likes

Comments

Idag har jeg hentet denne herligheten av en beundringspakke igjen. Uken går heldigvis fort når jeg ikke har han, så da er det bare å prøve å bremse ned litt nå. Været har jo vært nydelig, så idag tok vi middagen ute på verandaen vår. Høsten er fin. I år også. Og noe sier meg at høstferien kommer til å bli like fin.

Levi er i seng, og mamma slapper av på sofaen nå med litt hjernedød underholdning på tv´n! Ønsker dere en fantastisk mandag videre 🍁🍂🍁

  • 173 lesere

Likes

Comments

Det blir kanskje litt feil av meg å si "endelig helg"! Men jeg gjør det forde! Jeg har strengt tatt ligget rett ut med influensa hele uken omtrent, men nå har jeg endelig funnet litt energi igjen! Også kan jeg være slapp i morgen hvis jeg vil uten dårlig samvittighet! Haha.. Men det var godt å se de søte kollegaene mine igjen idag. De er så gull, også vet de det ikke engang!

Matlyst er vel ikke akkurat noe jeg har kjent så mye på de siste dagene. Boller og potetgull har dessverre gått ned på høykant, men konklusjonen ble at det er bedre enn å ikke spise noe! Men i går kveld lå jeg å fantaserte om hva jeg skulle spise når jeg kom hjem idag. Lagde handleliste klokken 2 i natt, så dette måtte jo bare gjennomføres. Nå blåser jeg det veldig opp føler jeg, men det var ikke noe store greier. Men digg! Det var det! Og klarte ikke engang å spise opp alt, så gleder meg til frokost i morgen.

Matfotograf er jeg ikke, men dere ser tegninga her. Friskt, sundt og godt. Og ingen dyr kom til skade ❤️

-kesam med limesmak

-kirsebær og blåbær som jeg moste med stavmikser

-kiwi off course

-havregryn

​Funket for meg. ​Ha en fantastisk fin lørdag videre.

#vegan #vegetarian #gogreen #healthy #mammalivet #mamma #mammablogger #lifestyle #healthylifestyle #weekend #saturday #helg #lørdag


Likes

Comments

Uken hittil har vært ganske tung. Det er pappauke. Vi startet mandagen med to trøtte tryner her. Vi fikk egentlig litt dårlig tid. Denne morgenen også. Men vi kom oss igjennom det, som alltid.

Jeg burde egentlig begynne å bli vandt til denne 50/50-greia. Noen uker går det veldig fint. Jeg vet jo at han har det helt konge hos pappa, stemor og stebrødre. Det er egoisten som kicker inn. Jeg tror kanskje alle i samme situasjon kjenner den egoisten? Bare litt? Ikke alltid så lett å innrømme 😏

Men denne mandagen kjente jeg var skikkelig sår. Jeg måtte skjerpe meg skikkelig når jeg ga han hadekos ute i skolegården. Hadde den største klumpen med gråt i halsen noensinne. Det skal sies at det hjalp noe at det bøttet ned og Levi lo seg ihjel for han gledet seg til å se mamma løpe til bilen uten jakke og med joggesko. Og da løp mamma fort!

Men idag kom det en veldig koselig facetime-samtale. Det er ikke noe som er koseligere å høre enn "Heiiii mammaaaaa! Jeg vet at du ikke kommer på fotballtreningen idag for du er syk." Og en ting er helt sikkert, en syk mamma med barn som har pappauke er mer sippete enn en gravid og hormonell kvinne i ellevte mnd!

Konklusjon: Megahappy unge, heldige foreldre, leve lykkelig i alle sine dager osv. Snipp snapp snute ❤️

Likes

Comments

Da er det nok en gang blitt søndag. Mamma-uka er straks over. Så som alle de andre søndagene, har vi idag også valgt å avslutte med skikkelig "digg" kveldsmat og film. Det vil si restemiddager jeg klarte å finne i fryseren og en film hvertfall har sett 14 ganger før. Men samme det, det viktigste er at jeg har den beste daten en mamma kan ønske seg.

Skikkelig familieidyll.
Vi ønsker dere en fin søndag og helg videre. Håper dere har hatt det like fint som oss.
Levi&mamma

#mamma #mammablogg #mammalivet #mammablogger #mammalivet #50%mamma #mammauke #mom #momlife #mommylife #moments #memories #søndag #sunday #helg #weekend

  • 240 lesere

Likes

Comments

Instagram