Fick en panikattack idag. Hade gått från franskan och låst in mig på toan. När mina vänner hittade mig satt jag och skakade och hörde ingenting, det var som om jag var i en annan värld.
Men jag måste bara säga att jag blir så extremt irriterad på mina lärare (jag vet att de bara vill det bästa men..). Jag frågade så fort jag lugnt ner mig om min vänner kunde komma in då jag verkligen ville vara med dem, men då sa hon att "de fick bråttom och behövde gå". Fick senare reda på att de ville stanna kvar men att lärarna hade sagt åt dem att gå.
Och så har vi ju kuratorn... Har hatat henne sen i 4an när vi hade "klassamtal" med henne. Hon är så där irriterande lugn och säger bara att man gör rätt och säger aldrig så det verkligen är. Inte undra på att alla som gått hos henne har slutat i vår klass.. Hon klarar liksom inte av att bara säga vad som hänt och hur man ska lära sig av det utan det enda hon gör är att bekräfta. Så galet irriterande. Hon gör mig liksom bara mer stressad.
Mådde iaf mycket bättre så fort jag lugnade ner mig men nu åker man snart till Österrikiska alperna i en vecka så det blir ju härligt.

Puss puss
Tyra

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Känns som att jag alltid nere nuförtiden. Men träningen blåser bort alla tankar. Är en overthinker som bryr sig för mycket om vad andra tycker. Blir blyg och känner att jag inte vågar säga nåt med kompisar i skolan även om jag alltid varit utåtriktad och ord flugit ur munnen innan jag ens tänkt på dem.
Men på träningen blir jag mig själv. Skrattar och bryr mig inte ett skit om människor tycker jag är konstig. Min bästa vän finns på cheeren och bara en klass upp i skolan och jag längtar tillbaka till bär vi kunde vara tillsammans på rasterna och bara vara galna utan att bry oss, men det var några år sen. Jag önskar att jag hade träning hela tiden, är ibland så nere att jag inte alls vill träna men förstår verkligen inte hur när jag någon timme senare skrattar med vänner på den hemska uppvärmningen. Jag blir bara alltid glad även om vi ligger i båten och jag håller på att dö av ansträngning. Träning tar fram det bästa i mig och istället för att sitta och tänka om allt jag gjort så fokuserar jag på att kunna andas när mina lungor åker upp och ner i hyperventilation. Hela världen blir klarare och allt sogg försvinner


Likes

Comments

Jag är den här personen i gruppen som alltid kommer sist.. eller inte fattat att ni flyttat tiden och kommer en timme tidigt😁
Jag skulle på massage + till en naprapat gör att kolla till mina skador och få lite hjälp med att få bort dem och gissa vem som kom en timme tidigt🙋🙋😁👏
Har varigt lite i Sollentuna C och tittat på lite saker då massagen låg jätte nära och köpt ett svart och ett trensparent skal då typ alla mina är överanvända och sönder. Känns dock lite awkward att gå runt i yoga byxor med lite smink men det är ju inte jordens undergång lixom.
Ska bli skönt med lite massage för min nacke är såå stel av att jag hela tiden sitter med mobilen eller läser. Är faktiskt en av dem som älskar att läsa, och det är jätte skönt att läsa medans man solar.
Puss Puss- Tyra


Likes

Comments