View tracker

Gamla mattor känns det som att folk har olika tankar om jag tycker att om man ha en gammal matta i ett "gammalt" hur så tycker jag inte att det är särskilt snyggt men i ett hus som i dessa två bilder ovanför så tyket jag att det är super snyggt.

vad tycker ni?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag gick in på Na-Kd och det var typ svår att hitta någonting som jag gillade. Men dessa tyckte jag var så fina. Jag skulle nog mest vilja ha tjock tröjan. Jag tänkte att jag skulle göra ett helt inlägg om vinter/höst pyjamasen så hoppas ni ser farm emot det. Jag vet inte riktigt mer vad jag ska säga än att vi ses imon med ett nytt inlägg och en ny vecka.

Likes

Comments

View tracker

Kan vi bara ta ett moment och typ fatta att jag bara jag vill göra ett inlägg 23:30 och att mina händer typ är helt stela för att jag är så himla trött. Veckans låtar ja det var inte som att jag skulle sluta med det jag tycker att det är så roligt att få skriva om musik eftersom att jag lyssnar på det så mycket.

Ni måste tänka varför lyssnar du på Becky G men jag hörde hennes låt i bakrunden utav Astin and Ally Disney Channel men denna låten har så mycket energi i sig och gör mig typ glad :)

Som ni nog vet om ni har följt min blogg ett tag så vet ni att jag typ har med varje the Chainsmokers låtar så varför inte ta med denna också. Jag älskar droppen på alla deras låtar! Även fast denna låten hade ett lika starkt dropp.

Jag tycker att det är så synd att man ser att en 1D efter en släpper egna låtar. Jag älskade deras låter när de kom ut när jag var lite mindre men men. Denna låten är lite lugnare och jag tycker att det är skönt att ha några sånna låtar också.

Hoppas ni har bortsände att jag skriver ett inlägget när jag är trött och min hjärna inte riktigt är som piggast. Förlåt att det inte kom något inlägg igår men jag var i stan men en kompis och när jag kom hen så var det typ mörkt men ses i morgon med ett nytt inlägg.

Likes

Comments

Jag har gjort ett inlägg om detta ljuset förut men de gjorde jag om det stor jag var tvungen att ta upp ett ljuset igen för det luktar så himla gott. Jag kan inte beskriva men det luktar sött men jag tipsar verkligen om att gå in på Åhlens och lukta för jag är 99% säkra på att ni kommer att älska doften.

Jag vet inte vara tycker ni om att jag lägger upp inlägg lite senare jag antar att ibland blir det lite tidigare inlägg och bilan senare. Ses imon!

Likes

Comments

I morse så var jag på brunch med några klasskompisar och vi hade det så himla roligt. Jag tänkte att jag publicerar ett inlägget idag istället för att det kommer om några dagar fast det inte hände den dagen. så därför kommer det ett inlägg lite senare. Det var så himla mysigt och vi lekte charader och omg jag har typ aldrig gjort det fast det var så roligt och om jag någon gång ska ha ett kalas eller något sånt så ska vi absolut göra charader. Ha en fortsatt bra kväll❤

Likes

Comments

Omg min kärlek för dessa skorna! Jag köpte dessa i lördags men började köpa de i typ torsdags jag ska förklara. Allt började med i torsdags då vi åkte till Frölunda torg och köpte ett par blå gråa Timberlands fodrade, sedan på fredagen så åkte vi till friport och köpte dessa fast utan fordring så nu hade jag alltså två stuckna hemma. Vilka skulle jag behålla. Ja i alla fall så åkte vi till Frölunda torg på lördagen och skulle se ville storlek jag skulle ha efter som att på de fodrade och på de blå gråa så hade olika storlekar. Och då märkte vi att de icke fodrade var så breda så att min för bra gled runt. Så då kom vi fram till att om jag ska ha de klassiska så måste de vara fodrade här hummer vi till nästa problem jag ska ha storlek åtta på skorna men det fanns bara i den klassiska men jag kände ingen tiräckt skillnad på de två olika. Men just den dagen så hade jag sån himla beslutsånget så jag kunde inte bestämma mig men efter typ 30 i affären med sån beslutsånges så kunde jag bestämma mig och de blev de klassiska. Jag är jätte nöjd i alla fall ses imon.

Likes

Comments

Igår så gjorde jag maränger och jag tycker att det blev så söta. Jag är inte ett så stört fan utav maränger men jag gillar bara de när de är mjuka i mitten och det är prisis de som dessa är eller mer sega men men. Jag kunde inte fota de igår för att ljuset var så himla dåligt. Men de ska ju ändå vila i några timmar så det var perfekt.

Nu undrar ni säkert varför jag inte har bloggat men det är mesta dels för att jag inte har hittat någon inspiration. Men sen har skolan dödat mig vi ska ju ha nationella vecka 46-50 så jag det är väl inte man jätte taggad övet heller men så är livet. Ses imon med ett inlägg som jag är så taggad över.

Likes

Comments

Egentligen skulle jag lägga upp ett igår men det blev idag istället. Hoppas det inte spelar ngn roll.
Jag har haft fullt upp med prov i läxor. Redan haft fyra prov och jag tror jag har tre nästa vecka. Orkar inte!!! Så det blev lite kortare idag för nu ska jag äta upp och sen packa ner allting till skolan och ha Historia prov...

Kram på er

Likes

Comments

​Hej! I söndags var jag på Liseberg med min kompis Hanna och vi hade det så mysigt det var 0-10 min på helix mekanika och massa andra karoseller det var super roligt. Jag har valt spanska jag är jätte nöjd med mitt val och jag tycker det är jätte roligt men vi har pricis fått reda på att om 1 vecka och typ 5 dar ska vi kunna att länder i hela Sydamerika. Jag fattar inte varför visst att det är bra att veta vilka länder som ligger i Sydamerika men jag fattar inte bara varför jag ska lära mig det i 6:an. I morgon kommer Sofia förhoppningsvis med ett nytt inlägg hoppas ni är taggade för det ses på fredag!


Likes

Comments

De här tre låtarna är veckans tre låtar. Trycker att dessa låtar är bra. Det känns verkligen att jag skriver samma sak om veckans låt varannan vecka. Tycker ni att det blir långtråkigt?

Det är den första Oktober och det märker man verkligen det är bara kallt regnigt och blåsigt jag vill ha sommar.

OMG jag ska ha prov nästa vecka om stormaktstiden och jag har bara en fråga varför jag vet verkligen inte varför man ska ha prov de bara är där för att göra dig nervös och må allmänt dåligt. Sorry för kor inlägg ses imon!

Likes

Comments