Postad i: Mode

Tröja/ blus: Zara

Byxor: Gina Tricot

Puss&Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • Filed under: Mode

Likes

Comments

Postad i: Musik

Hej!

I dagens inlägg så blir det en veckans låt. Jag vet att det är låtar men det låter bättre med låt. Men men idag så har jag varit och ätit på Sorelle i nya hovås. Det var så gott. Imorgon så kommer vi vara lediga förutom att vi ska till skolan ca en kvart och ha utvekligsamtal så nu ska jag gå och planera samtalet kolla netfix i några timmar och typ sova. Puss och kram

Puss&Kram
  • Filed under: Musik

Likes

Comments

Postad i: Följarna, Mat

Hej!

Jag vet att jag har varit borta men jag har märkt att när jag inte tänkte på bloggen så fick jag kanske lite för mycket fritid, så därför är jag tillbaka. Jag kommer antagligen börja med att blogga några dagar i veckan och blogga mer och mer.

Okej nu till vad detta inlägget egentligen skulle handlat om vatten, en sak som egentligen är skitråkig men är så viktigt jag älskar vatten och jag dricker vatten typ hela tiden. Men en sak som jag inte klarar av är smaksatt vatten ramlösa och Loka funkar men vatten med frukt i tycker jag inte om. Svara där nere om du gillar vatten med frukt i. Jag hoppas ni giillade dagen inlägg. Puss och kram!


Puss&Kram

Likes

Comments

Postad i: Mode

Tröja: Zoul edition

Byxor: Gina tricot

Skor: Nike Zoom

Puss&Kram
  • Filed under: Mode

Likes

Comments

Postad i: Mode

hej!

OMG jag trodde att jag skulle ha internet på resan men det hade jag inte jag tordde inte heller att jag skulle tappa bort minneskortet till kameran skulle försvinna mitt i resan med alla bilder men men.

Igår var jag och min kompis på kungsmässan och jag köpte bland annat denna på Gina Tricot, den kostade 299kr och jag älskar den. Puss och kram!

Puss&Kram
  • Filed under: Mode

Likes

Comments

Postad i: Inredning, Collab

Ritning

Hej! nu har jag kommit hem och snart åker jag igen men jag kommer antagligen blogga på denna semestern eftersom att vik är borta i tre veckor. Idag så är fokusen på matsalen så vi sätter igång:

Vas denna vasen tycker jag är så fin och på sommaren skulle jag haft den stående på bordet istället för en ljusstake (länk här)

Rosor jag älskar rosor och de ska såklart vara i vasen på bordet, när jag skulle sätta till länken så hade jag tagit fel rosor men jag länkar till ett par som jag tror funkar (länk här)

Bord jag ville att bordet och stolarna skulle passa ihop så jag tog ett bordet och jag gillar det jätte mycket (länk här)

Stolar jag ville ha lite kontrast det var därför jag valde stolarna och lampan kommer det det sen jag älskar dessa stolar jag har dom i mitt rum i köket oss påta föräldrar (länk här)

Tavlan som ska vara på vänster vägg poster (länk här) ram (länk här)

Lampa jag såg denna lampan på en bild på pinterest och det var varför jag valde den samt att den var lite rustik som var en känsla jag ville få fram på ett litet hörn (länk här)

Varje vecka kommer jag och Sara vas hur vi skulle inreda detta huset. Vi kommer att ta ett nytt rum varje vecka och inläggen kommer upp 9:00 varje fredag framöver. Kolla gärna in hur Sara har gjort:

Saras blogg


Puss&Kram

Likes

Comments

Postad i: Inredning

Huset

Ritning

Godmorgon allihopa! Idag kommer det inlägget som jag har sett framemot, om ni undrar varför det inte har kommit upp några inlägg dessa senaste 2 dagar är det för att jag har hållit på med detta inlägget. Jag kom på denna idéen från en uppgift i skolan där vi skulle inreda varsin lägenhet, och tänkte att det skulle vara en rolig sak att göra en serie av tillsamman med Sara. Färgerna jag har tänkt för detta inlägget är mörkblå, grå, vit, växt grönt och guld. Alla saker kommer såklart vara länkade här nedanför, så då sätter vi igång.

Grå Tapet Denna tapeten kommer att vara på den väggen som dörren är påväg in i rummet, Jag valde denna tonen av grå för att jag tyckte att den var den perfekta tonen inte för mörk och inte för ljus.

Guldig lampa Denna lampan är något av sakerna som jag använde mig utav i skoluppgiften fast i svart ovh jag tycker att den är så snygg och ger ett mer modernt intryck i rummet. Det är såklart två av dom en på varje sida. Kommer att så på sängborden

Sängbord Detta Bordet hittade jag när jag googlade sängbord och fastnade för det direkt, samma med detta har jag två stycken. Jag älskar guldetaljerna på benen. Kommer att stå på varsin sida av sängen berättar var sängen ska stå när jag kommer dit.

Doft Ljus Detta ljuset luktade jag på när jag va inte på Tara och tyckte att det luktade så gott jag skulle köpt det om jag inte hade en vs påse föll av doft ljus som jag ska använda upp först. Sen ska jag absolut köpa det. ska så på sängbord.

Monstera Ett Löv 50x70 Monstera Flera Löv 50x70 Svart Ram 50x70 Dessa även ser jag överallt så jag tänkte varför inte ha några i rummet också, jag valde de i storleken 50x70 med svarta ramar. Kommer att vara på länga väggen när du kommer in i rummet på högersida.

Säng Denna sängen valde jag inte av någon speciell anledning jag tyckte att den passade in så jag tog den. Den kommer att stå i mitten på den väggen vänster om dörren.

Täcket Kuddarna Så för 4570kr får du ett täcke och fyra kuddar, jag och Sara valde att inte köpa lakan och sånna saker bara så ni vet.

Överkastet Jag valde detta överkastet för att det var mörkblått och att det var från Lexington jag gillar att ha det mesta i sängen från samma märke

Prydnads kuddar Jag hade faktiskt lite svårt att hitta snygga prydnads kuddar men dessa var helt ok.

Stol I mitt rum oss min pappa har jag en stol och jag älskar den det är exakt en sån här fast med stålben och jag lägger kläder och andra saker det är ett bra tips när du inte orkar städa då lägger man bara att på stölden lite snyggt ha ha. Denna stolen står i det vänstra hörnet.

Matta Jag tycker att det är viktigt att ha en mysig matta i sitt rum och denna ser så skön ut att gå på för det är väldigt viktigt, den kommer tt vara Half under sängen och halvt utanför.

Vas Denna vasen valde jag för att den var mässing skulle jag sett Saras först så skulle jag utan att tveka att den för de är typ identiska och min e dyr och Saras är för ett bra pris so kolla in Saras blogg om ni vill ha en mässing kruka.

Växt Jag skulle fixa länken och alla andra växter kostade typ 119kr och var typ lika dana men jag tyckte att denna var fin jag ville inte ta Monstera Löven för att det tyckte jag skulle bli lite mkt. denna tänkte jag skulle stå i det högra hörnet längst bort.

Gardiner Dessa gardiner tycker jag var så fina jag 6x för att få till alla fönster.

Spegel Jag och Sara bestämde att den vänstra väggen var en helt vanlig och att de där bakom inte fanns så spegeln kommer att vara prisis när du kommer in på vänster vägg

Taklampa Vem vill inte ha en fjäderlampa i taket, jag tycker att den är så fin den finns i en mindre men jag tycker att den stora är snyggare

Jag ville bara säga att nästa vecka kommer nog inga inlägg för att jag kommer att vara iväg kommer tillbaka på lördag nästa vecka, så ses då puss och kram

OBS!

Varje vecka kommer jag och Sara vas hur vi skulle inreda detta huset. Vi kommer att ta ett nytt rum varje vecka och inläggen kommer upp 9:00 varje fredag framöver. Kolla gärna in hur Sara har gjort:

Saras blogg


Puss&Kram

Likes

Comments