Egentligen skulle jag lägga upp ett igår men det blev idag istället. Hoppas det inte spelar ngn roll.
Jag har haft fullt upp med prov i läxor. Redan haft fyra prov och jag tror jag har tre nästa vecka. Orkar inte!!! Så det blev lite kortare idag för nu ska jag äta upp och sen packa ner allting till skolan och ha Historia prov...

Kram på er

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Hej! I söndags var jag på Liseberg med min kompis Hanna och vi hade det så mysigt det var 0-10 min på helix mekanika och massa andra karoseller det var super roligt. Jag har valt spanska jag är jätte nöjd med mitt val och jag tycker det är jätte roligt men vi har pricis fått reda på att om 1 vecka och typ 5 dar ska vi kunna att länder i hela Sydamerika. Jag fattar inte varför visst att det är bra att veta vilka länder som ligger i Sydamerika men jag fattar inte bara varför jag ska lära mig det i 6:an. I morgon kommer Sofia förhoppningsvis med ett nytt inlägg hoppas ni är taggade för det ses på fredag!


Likes

Comments

De här tre låtarna är veckans tre låtar. Trycker att dessa låtar är bra. Det känns verkligen att jag skriver samma sak om veckans låt varannan vecka. Tycker ni att det blir långtråkigt?

Det är den första Oktober och det märker man verkligen det är bara kallt regnigt och blåsigt jag vill ha sommar.

OMG jag ska ha prov nästa vecka om stormaktstiden och jag har bara en fråga varför jag vet verkligen inte varför man ska ha prov de bara är där för att göra dig nervös och må allmänt dåligt. Sorry för kor inlägg ses imon!

Likes

Comments

​Jag har börjat kolla på Thomas Sabo armband jag vill så gärna ha ett, Det känns så personligt och jag tycker att det är så snyggt. Jag tycker heller inte att de är jätte dyra så klart kostar de pengar men jag trodde att de skulle vara mycket dyrare. Jag älskar deras förpackningar som de kommer i de är så söta.


Vädret vad händer jag har börjat använda Uggs men en blandning av stövlar. Här där jag bör är det storm jag skriver det här inlägget 29 och just nu blåser det som bara den och jag skulle gå ut och hämta en vattenkanna som hade blåsigt iväg och jag var typ rädd för att det kändes som om att jag skulle blåsa iväg. Just det bara så att ni vet har jag glömt min kamera oss mamma så det blir lite mer mobilbilder om det är ok! Ses imon med veckans låt.

Likes

Comments

Hej alla!

Vad jag har saknat att sitta framför min dator med tända ljus och mysbyxor och skriva ett inlägg. Fy vilket väder det är, nu är det verkligen kallt och blåsigt. Har tänkt att ta mina UGG's till skolan men det har ju varit så blött. Det är nog den bästa skon som har gjorts, vissa tycker den ser ut som en toffla men jag tycker den är perfekt. Mysig, snygg och bara så skön att gå i. Bästa skon helt klart enligt mig.

Men jag är så sugen på att beställa något nu, antingen en av dom där uppe eller något annat från Chiquelle. Min favorit av dom där uppe är nog den gråa på understa raden. Alla ser så mysiga ut, tänk att vakna upp och ta på sig en sån och sätta sig o kolla på youtube eller sin serie. LÄNGTAR!!

Men nu ska jag gå o göra läxor, nu har proven börjat komma och alla förhör. Haft två prov denna vecka och två nästa. Tagga...

Tyra lägger upp ett på lördag (Veckans låtar) och jag nästa torsdag. Kanske något innan, men vi hörs nästa torsdag. Kram på er :)

Likes

Comments

rosa överdel 129 kr

rosa underdel 99 kr (inte på rea)

svart överdel 59,90 kr

mönstrad underdel 79,90 kr

jag vet att sommaren är över men det stoppar inte mig från att köpa bikinis. Just nu har H&M rea på en massa sakar man jag fokuserade på bikinis. Jag ska beställa dessa och några fler om 1-2 dagar.

Likes

Comments

Heej på er!

Idag är det min dag att blogga, eftersom jag är intresserad av kläder blir det mycket sådana inlägg. Men ni verkar gilla det också, hoppas jag iallafall haha.

Jag tycker trenden med att ha en klänning över en tröja är en stor diss, tycker inte det är snyggt alls. Vissa kan vara snyggare än andra men dom flesta passar inte min klädsmak. Kommer ni ihåg när jag skrev om "Choker inlägget"? Då tyckte jag att det var jättefult men nu tycker jag att vissa kan vara riktigt snygga. Vad tycker ni? 

Kram på er

Likes

Comments

Jag har köpt ett par nya solglasögon och jag tycker om de så mycket. Vi kan väl börja för typ ett halvår sen då jag började fråga pappa om han tyckte om de här va fina. I början sa han att dom var okej men jag testade och testade man han sa att alla var förstora. Så igår så hände det han sa ordagrant de såg faktiskt inte konstiga ut och jag gick till hon som jobbade med glasögonen och hon sa att de kostade runt  500 men att det var 70% på de så jag tror att jag betalade runt 150 för dom. Men jag älskar dom och jag är så glad att jag köpte dom. Ses imon med en annan sak jag köpte igår som jag är så taggad på att visa er! 

Likes

Comments

Alla låtar går på repris nu, tycker mest om Seve med Tez Cadey. Ni som har musical.ly känner igen den, haha. Blev lite kortare inlägg idag men nu kanske ni har nya låtar att lyssna på!

Kram på er

Likes

Comments

​Äntligen lördag! Vid 3 tiden kommer det veckans låt och det är Sofias vecka. 

Likes

Comments