Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mode

Hej! Hoppas ni har en bra dag, jag mår bra förutom att det är en del i skolan men planerar man så får man nog koll på det. Idag så har jag valt lite olika outfits som jag tycker är så himla fina. Jag skulle kunna ha på mig alla dessa outfits. Jag har tagit dessa från Pinetrest där jag heter tyrafloren. Hoppas ni gillade detta inlägget, ses imon.

Likes

Comments

Hej det här collaget är min bakrundsbild på min skol Ipad. För mig så tycker jag att det är både bra och praktskt att ha en inspirerande och motiverande bakgrundsbild på saker som du ser varje dag. Jag tycker att det inspirerar en varje gång man kollar på t.ex sin mobil eller Ipad. Jag hittade alla bilder på Google, Pintrest och Instagra. Ses imon!

Likes

Comments

Mode

Godmorgon alla, hur mår ni? Idag är det måndag och då är det ett nytt inlägg från mig. Jag tycker verkligen det är jätte kul att blogga här och jag hoppas att ni också gillar det! Min blogg

Iallafall i dagens inlägg tänkte jag visa upp dem här tröjorna från Chiquelle. Jag tycker dem är jätte fina och nu är det ju väldigt inne med volanger på tröjor. Dem ser väldigt sköna ut och är väldigt "flowiga". Hoppas ni gillade veckans inlägg och nästa vecka kommer ju ett nytt och hoppas ni är lika taggade som jag. Ni kan hitta tröjorna nedan om ni trycker på länkarna.

Den vita

Den rosa

Den mörkblåa

Likes

Comments

Livsstil , Mode

Nu när söndagen är här och helgen snart är slut så kan man behöva något som gör att man inte tänker på att det är skola imon. Jag älskar STIL tidningen den kommer typ 4 gånger om året jag har inte full koll men tror det. Jag älskar bilderna som är i och tycker det är inspirerande. Får ni NK tidningarna hem till er? Vi ses igen imon!

Likes

Comments

Musik

Godmorgon alla, hoppas ni mår jätte bra idag. I dagens inlägg så tänkte jag visa upp min spellista. Jag älskar att hålla min spellista uppdaterad därför brukar jag inte ha allt för många låtar på den. Jag får bokstavligt talat panik på spellistor som typ har 150 låtar.

Likes

Comments

Inredning

Hej, i dagens inlägg så visar jag mina tre favorit doftljus från Voluspa. Ljusen heter "Crisp Champange" "Prosecco Bellini" "Pomegranete Bloodorange" och min favorit är "Prosecco Bellini" för den luktar en blandning mellan fräscht och fruktigt. Jag tycker att ni borde gå in i en affär som säljer dem här och lukta för dem luktar otroligt gott.

Här kan ni hitta alla ljusen

Likes

Comments

Skönhet

Hej idag så ville jag bara visa fyra parfymer som är på min önskelista. Jag tycker att alla dessa parfymer är lika i lukten men alla har ju såklart sin lilla egna touch.

Vi har spanska prov på fredag och det är saker som vi har haft i läxa förut men det är ändå hur mycket som man måste kunna helt perfekt. Men men man får väl gå dit och göra sitt bästa och hoppas få det bästa. Puss och kram ses imon.

Likes

Comments

Likes

Comments

I dagens inlägg så vill jag tipsa om denna nagelkrämen som har hjälpt mig när mina fingrar har varit jätte torra. Jag älskar denna och den är från Sephoria och luktar jätte gott. Det står att den ska lukta morot och apelsin men jag tycker den luktar lite mer persika. Man behöver bara använda denna max 3 gånger för den sjunker in så fort och fingrarna och nagelbanden blir jätte mjuka och lena.

Här hittar du nagelkrämen

Likes

Comments