Recept:

4 1/2 dl vetemjöl

1 dl socker

1 tsk bakpulver

2 tsk vaniljsocker

200g smör (eller margarin)

ca 1 dl hallonsylt

Jag har aldrig varit en person som har gillat kakor men jag har ett undantag hallongrottor. Jag vet inte varför jag gillar de mer än andra kakor.

Jag hade sportlov förra veckan och gjorde ingenting jag rörde typ inte på mig jag tog det bara lugnt. Om ni har haft sportlov så hoppas jag att det var toppen och om ni ska ha lov/ har så hoppas ni kommer ha ett bra lov.

Likes

Comments

Följarna

​Hej!

Jag har en fråga till er. Om du är läsare av den här bloggen så har jag ett jätte bra förslag till dig. Du kommer att få en dag i veckan som du lägger ut ett inlägg på min blogg. Det spelar inte roll om du har en blogg eller inte. Om du är intresserad så kan du maila:

Tyra.floren@gmail.com

Likes

Comments

Collab

Hej! Idag så ska jag gör en collab men Sara Canbro. Sara är min kompis och vi bestämde att detta var en bra ide (med collaben). Saras blogg handlar om livstil, mode, och mycket mer. Jag tycker verkligen att ni ska kolla in saras blogg och följa den för att det gör jag själv och tycker att den är grym. Vi bestämde att vi skulle välja 5-10 saker som vi skulle vilja ha och göra ett collage. Så jag tog 8 saker och hoppas att ni gillade inlägget.

Likes

Comments

Livsstil

Hur många år är du?

Jag är 13 år.

Favorit låt just nu?

All time low med Jon Bellion.

Vilken är din favorit färg?

Min favorit färg är grå, vit, svart och marinblå. (på kläder)

Vilka sporter går du i?

Jag går i golf och dans.

Vilken är din favorit mat?

Det är antingen tacos eller sushi.

Korta strumpor eller långa strumpor?

Självklar korta strumpor.

Must have smink produkt?

En Clinique mascara.

Likes

Comments

Livsstil

Omg vad var det so hände. Det var min födelsedag den 21 Januari och då fick jag en resa i present av mamma. (jätte tacksam) Och det var 2 dagar efter min födelsedag som vi skulle flyga till Afrika Kap Verde. Så jag behövde packa och bara vara lite och sen när vi väl kom hit så har jag bara tagit det lugnt. Men vi får se om det kommer upp ett inlägg imon. Hej då!

Likes

Comments

Mode

Jag älskar hattar! Jag tycker att det är perfect om man har en dålig hårdag och det ger en väldigt classic touch till sin outfit. Vad tycker ni om hattar. Jag vet inte vad hatten är ifrån för att jag lånade av min mamma.

Omg jag fyller 13 om 3 dagar det är helt sjukt detta året har gått så himla fort det känns som att desto äldre jag blir desto fortare går tiden. Om något helt annat i förrgår så satt jag och övade spanska glosor och värna vikarie hade sagt att vi skulle ha ett skriftligt förhör ( vi har hade våran spanska lärare ca 6 gånger förra teminen och vi har språk 2 gånger i veckan) och så kommer jag dit och då säger hon att vi ska ha ett muntligt förhör alltså att man räcker upp handen och så kanske man får ordet och svara, Men men man kan inte hänga upp sig för mycket på sånna saker. Ses imon med ett nytt inlägg!

Likes

Comments

Mat

Min pappa hade velat under en lååååång tid velat att jag skulle baka äppel paj. Så jag bestämde helt enkelt att jag skulle göra äppel paj till honom och han blev jätte glad.

Likes

Comments

Livsstil

För det första jag kunde inte få några fina bilder på fyrverkerierna så det är därför ja. Men i alla fall jag hade som nyårslöfte att jag skulle börja blogga. Det gick bra de första två dagarna men sen så hittade jag ingen motivation till att fortsätta. Men jag kommer att försöka att få upp et inlägg i alla fall varannan dag men vi för se. Det som jag tror har varit saken till att jag har slutat blogg hela tiden är för att jag har känt att jag har haft press att jag måste blogga varje dag. Så detta måste vi få slut på helt enkelt och det är därför jag kommer att blogga när jag känner för det och så länge jag tycker att det är roligt.

Likes

Comments

Mode

Jag var inne på nelly och bara kollade och jag hittade dessa. Jag tycker att de är supersnygga. Plus det ser så bekvämt ut . min favorit av dessa den rosa för att det känns som att de ända färgerna jag har på mig är vitt, marin blått, svart och grått. Men sen så är den svarta också jätte fin. Så någon utav de två. Det känns som att dessa har blivit jätte populära på sistone och de flesta trenderna är jag oftast inte ett så stort fan av men denna trenden älskar jag Vilken färg tycker du är snyggas? Vad tycker du om denna trenden. Ses imorgon!

Likes

Comments