Livsstil , Mode

Hej!

Sorry för att jag har varit lite off men jag har varit i Båsta och haft det jätte kul. Idag insåg jag en sak att det är sommarlov om ca 50 dagar och det är helt sjukt och den 8-9 juni ska klassen på klassresa och jag är så taggad. Jag tycker att det ska bli så kul vi ska till ett action bad i Västerås.

När jag kollar på dessa outfits så tänker jag bara på sommar, sommar och sommar. Jag har tagit alla bilder från Pinterest där ni förövrigt kan följa min Tyrafloren. Hoppas ni har haft/har en toppendag ses imon med en Dagens lista puss och kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Mode

#1/ #2/ #3/ #4/ #5/ #6

Hej!

I dagen inlägg så har jag valt up 6 bikinins från Triangl och jag tycker att de är super snygga. En sak so jag har mäsks är att de har tagit bort massa biknis så men men. Om jag skulle köpa 3 så skulle det vara nummer 1, 2 och 3. Haha tänkte inte på att jag hade lagt de i ordning.

Första dan tillbaka i skolan efter lovet känns sådär men ja ja vad ska man göra åt saken det är väl bara att göra det man har inte direkt något val. Bok uppdatering jag har läst ungefär halva boken så ni kan förvänta er en bok recension snart. Puss och kram skum banan!

Likes

Comments

Livsstil

Hej! Sorry för att jag har varit så dålig på att uppdatera. Idag så var jag och mamma och handlade och jag köpte bland annat denna boken och jag tänkte att när jag har läst klart den så gör jag en recension. Tänkte det skulle vara kul. Den första man kommer ett inlägg som jag är så nöjd med, jag hoppas verkligen att ni också kommer att gilla det. Lovet är slut och jag önskar att vi hade en vecka till men nästa lov är sommarlovet och jag tycker att det är jätte konstigt det känns som att skolan har gått jätte fort, det är inget jag klagar över.

Likes

Comments

Vad hände? Är det redan påsk? Det kändes som att det var min födelsedag för bara några veckor sen. Ha en bra påsk!

Likes

Comments