Postad i: Livsstil

Hej och god morgon!

Idag så ska jag ner till Halmstad vi ska träffas hela släkten och typ äta mat som vi alltid gör haha.

Men i alla fall så kan inte jag förklara hur mysigt jag tycker att dom dagarna i veckan som jag gör en kopp kaffe på mårnarna och sitter och läser en bok eller kollar på en film är såå mysiga. Det behöver inte vara kaffe det kan vara te eller någon annan dryck men jag gillar kaffe mest.

Hoppas ni får en bra dag!

Puss&Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Musik

Hej!

Jag måste bara säga en sak har ni tänkt på att när jag började med dessa inlägg så visad jag bara en låt för er som kommer ihåg, men sen så började jag ha fler låtar men inläggen hette fortfarande v.låt och inte v.låtar. Jag tror jag har kommit på varför jag inte döpte om dom dels för att det är en vanesak och för att jag typ tycker att v.låt låter bättre. Å det är inget jag planerat på att ändra. haha

Nu tänker ni säkert vad lyssnar denna människan på men jag ska förklara mig. För några veckor sen så satt jag i flera timmar, utan att överdriva och lyssnade igenom låtar från så långt jag kan typ minnas och det var så mycket nostalgi och jag fastnade för vissa låtar. Detta har gjort att jag inte har varit inne på Sveriges topplista ellr den globala för jag har haft typ 400 låtar att lyssna på så jag valde några som är jätte olika men jag gillar alla så mycket. Det är låtar som jag lyssnat på men inte tröttnat på helt.

Men i alla fall så hoppas jag att ni gillade dagens inlägg så ses vi imorgon.

Puss&Kram
  • Filed under: Musik

Likes

Comments

Hej!

Nu är jag hemma från hemsedal och det har varit så kul. Jag hade inte åkt skidor på över 4 år så jag var faktiskt lite inponerad över mig själv att jag kunde åka ner för alla backar efter bara tre dagar, och jag känner redan att jag vill åka och åka skidor igen. En känsla som är ny för att jag har alltid varit så emot skidor nu när jag har lärt mig så fattar jag inte varför.

Jag har tagit ut tre outfits från amin och jag gillar alla såå himmla mycket men nu kommer vi till dellemat jag ska förklara. Vi kan börja med den gråa som jag tycker jag har sett andra andvända den käns vanlig. Men sen har vi den rosa aktiga som jag inte gillar byxkorna på men ärlskar toppen. Och sist har vi den marinblåa, jag älskar marinblått och det är även den som jag tror jag gillar mest men jag skulle vilja att den skulle ha en topp som den rosa aktiga. Och det känns som om att den toppen tillsammas med de blåa byxorna inte passar över huvud taget så jag det är jobbigt nu hahha (I landsproblem)

Men jaja hoppas ni gillat dagens inlägg!

Puss&Kram

Likes

Comments

Postad i: Collab, Mode

Outfit 1 Shoes/Dress/Didden't find

Outfit 2 Shoes/Dress/Earrings

Hej!

Idag är ännu en collab med Sara och i detta inlägget så har i satt ihop 2 outfits var som man ska kunna ha till nyår.

Om vi börjar med bilden tilll vänster så har jag tagit en klänning från ivyrevel ett par over knee skor som kommer "agera som legging" ( o herre gud mina ordval ibland) och sen skulle jag haft de öronhängerna från NA-KD, eller ett par guldiga smycken i alla fall.

Sen om vi går till den högra sidan så för att börja med så älskar jag denna klänningen som också kommer från ivyrevel som jag matchar med ett par klackar från NA-K: jag hittade onha helt vanliga klackar på någon utav sidorna så jag valde dessa och sen ett par silvriga öronhängen från ivyrevle för att matcha de silvriga palljetterna.

Så minn poäng är att man skulle kunna köpa klänningarna och välja assesoarer själv. Sen ksk. det är någon som undrar om varför jag inte har så mkt NA-KD sakker och det är mest för att jag inte har varit inne på ivyrevle och jag tyckte att de hade massa fint så det var nog varför det blev så.

Sen om vi ska prata om något helt annat så åker jag till hemsedal om nu och jag kommer vara borta till den 4 januari tror jag så där av kommer det inte komma så mkt inlägg.

Hoppas ni har gillat detta inlägget om ni vill se saras inlägg så kan ni gå till saras blogg (länk)

Puss&Kram

Likes

Comments

Hej!

Idag så har vi haft sista skoldagen i och jag tycker att det ska bli så härligt med lov. Så nu är det bara en pyssel dag och en städ dag kvar. Men i alla fall så gjorde jag denna lemonaden som var så himla god.

Recept:

  • 1 1/2 dl socker
  • 1 l vatten
  • silad juice av 4 citroner


Puss&Kram

Likes

Comments

Postad i: Följarna

God morgon!

Hoppas ni mår bra. Jag måste bara säga en sak betygen är satta och jag känner en sån lättnad. Inte för att jag har känna någon speciellt stor press mer bara att det har bara en sak som jag tänkt mycket på. Men nu är det kört eller vad man nu ska säga. Det är lördag och idag så ska jag bara bara vara hemma och kolla på The vampire diaries och mysa. Jag har även startat en blogg Instagram som ni jätte gärna får följa. Den heter tyrafloren_nouw.

Puss&Kram

Likes

Comments

Postad i: Mode

Tröja/ blus: Zara

Byxor: Gina Tricot

Puss&Kram
  • Filed under: Mode

Likes

Comments