View tracker

Jag älskar hattar! Jag tycker att det är perfect om man har en dålig hårdag och det ger en väldigt classic touch till sin outfit. Vad tycker ni om hattar. Jag vet inte vad hatten är ifrån för att jag lånade av min mamma.

Omg jag fyller 13 om 3 dagar det är helt sjukt detta året har gått så himla fort det känns som att desto äldre jag blir desto fortare går tiden. Om något helt annat i förrgår så satt jag och övade spanska glosor och värna vikarie hade sagt att vi skulle ha ett skriftligt förhör ( vi har hade våran spanska lärare ca 6 gånger förra teminen och vi har språk 2 gånger i veckan) och så kommer jag dit och då säger hon att vi ska ha ett muntligt förhör alltså att man räcker upp handen och så kanske man får ordet och svara, Men men man kan inte hänga upp sig för mycket på sånna saker. Ses imon med ett nytt inlägg!

Likes

Comments

Min pappa hade velat under en lååååång tid velat att jag skulle baka äppel paj. Så jag bestämde helt enkelt att jag skulle göra äppel paj till honom och han blev jätte glad.

Likes

Comments

För det första jag kunde inte få några fina bilder på fyrverkerierna så det är därför ja. Men i alla fall jag hade som nyårslöfte att jag skulle börja blogga. Det gick bra de första två dagarna men sen så hittade jag ingen motivation till att fortsätta. Men jag kommer att försöka att få upp et inlägg i alla fall varannan dag men vi för se. Det som jag tror har varit saken till att jag har slutat blogg hela tiden är för att jag har känt att jag har haft press att jag måste blogga varje dag. Så detta måste vi få slut på helt enkelt och det är därför jag kommer att blogga när jag känner för det och så länge jag tycker att det är roligt.

Likes

Comments

Jag var inne på nelly och bara kollade och jag hittade dessa. Jag tycker att de är supersnygga. Plus det ser så bekvämt ut . min favorit av dessa den rosa för att det känns som att de ända färgerna jag har på mig är vitt, marin blått, svart och grått. Men sen så är den svarta också jätte fin. Så någon utav de två. Det känns som att dessa har blivit jätte populära på sistone och de flesta trenderna är jag oftast inte ett så stort fan av men denna trenden älskar jag Vilken färg tycker du är snyggas? Vad tycker du om denna trenden. Ses imorgon!

Likes

Comments

OMG! Nu ärr det verkligen 2017. Det känns bra jag är så taggad för det nya året. Jag gjorde ett collage med lite inspirerande bilder. Detta året har varit helt fantastiskt jag har gjort många roliga saker och m.m. Hoppas ni är taggade på det nya året så ses vi imorgon. Hejdå!

Likes

Comments

Gamla mattor känns det som att folk har olika tankar om jag tycker att om man ha en gammal matta i ett "gammalt" hur så tycker jag inte att det är särskilt snyggt men i ett hus som i dessa två bilder ovanför så tyket jag att det är super snyggt.

vad tycker ni?

Likes

Comments

Jag gick in på Na-Kd och det var typ svår att hitta någonting som jag gillade. Men dessa tyckte jag var så fina. Jag skulle nog mest vilja ha tjock tröjan. Jag tänkte att jag skulle göra ett helt inlägg om vinter/höst pyjamasen så hoppas ni ser farm emot det. Jag vet inte riktigt mer vad jag ska säga än att vi ses imon med ett nytt inlägg och en ny vecka.

Likes

Comments

Kan vi bara ta ett moment och typ fatta att jag bara jag vill göra ett inlägg 23:30 och att mina händer typ är helt stela för att jag är så himla trött. Veckans låtar ja det var inte som att jag skulle sluta med det jag tycker att det är så roligt att få skriva om musik eftersom att jag lyssnar på det så mycket.

Ni måste tänka varför lyssnar du på Becky G men jag hörde hennes låt i bakrunden utav Astin and Ally Disney Channel men denna låten har så mycket energi i sig och gör mig typ glad :)

Som ni nog vet om ni har följt min blogg ett tag så vet ni att jag typ har med varje the Chainsmokers låtar så varför inte ta med denna också. Jag älskar droppen på alla deras låtar! Även fast denna låten hade ett lika starkt dropp.

Jag tycker att det är så synd att man ser att en 1D efter en släpper egna låtar. Jag älskade deras låter när de kom ut när jag var lite mindre men men. Denna låten är lite lugnare och jag tycker att det är skönt att ha några sånna låtar också.

Hoppas ni har bortsände att jag skriver ett inlägget när jag är trött och min hjärna inte riktigt är som piggast. Förlåt att det inte kom något inlägg igår men jag var i stan men en kompis och när jag kom hen så var det typ mörkt men ses i morgon med ett nytt inlägg.

Likes

Comments

Jag har gjort ett inlägg om detta ljuset förut men de gjorde jag om det stor jag var tvungen att ta upp ett ljuset igen för det luktar så himla gott. Jag kan inte beskriva men det luktar sött men jag tipsar verkligen om att gå in på Åhlens och lukta för jag är 99% säkra på att ni kommer att älska doften.

Jag vet inte vara tycker ni om att jag lägger upp inlägg lite senare jag antar att ibland blir det lite tidigare inlägg och bilan senare. Ses imon!

Likes

Comments

I morse så var jag på brunch med några klasskompisar och vi hade det så himla roligt. Jag tänkte att jag publicerar ett inlägget idag istället för att det kommer om några dagar fast det inte hände den dagen. så därför kommer det ett inlägg lite senare. Det var så himla mysigt och vi lekte charader och omg jag har typ aldrig gjort det fast det var så roligt och om jag någon gång ska ha ett kalas eller något sånt så ska vi absolut göra charader. Ha en fortsatt bra kväll❤

Likes

Comments