Header

Hej alla! Det känns som typ vinter nu för det är så kallt men det blir väll typ vinter i november och det är ju bara några veckor kvar Hahaha

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 4 readers

Likes

Comments

Hej alla! Jag tänkte bäretta vad jag gjorde i helgen för har typ inget annat just nu att blogga om men aja😂💕 men i fredags gjorde jag väll nt så mycket va typ med familjen och sånt och i lördags var jag ju på hockey som jag skrev i mitt förra inlägg och på söndagen så åkte vi till våran farfar❤️ men asså jag vet verkligen nt vad jag ska skriva om så ni får jätte gärna kommentera men hejdå❤️❤️

  • 7 readers

Likes

Comments

​hej alla! igår var jag på hockey fbk mot växjö och fbk vann! jag kollar aldrig på hockey men det var väll rätt så kul.

Likes

Comments

denna outfit är jätte mysig och chill!

tröja-H&M

byxor-adidas

kofta-H&M

Likes

Comments

​nästa outfit är typ cool och fin!

byxor-hoplister

thishirt-gina

hårband typ-glitter

Likes

Comments

denna outfit är väldigt skön och mysig!

tröja-lindex

byxor-gina

kommer komma 2 outfits till snart!

Likes

Comments

idag åt vi tacos såå gott!! vi brukar typ äta det varje fredag. kanske nt jätte bra bilder men aja

gillar ni tacos?

Likes

Comments

heeejjjj allihopa! hoppas ni mår bra. jag tänkte börja blogga igen och jag vet har nt bloggat på jätte länge men har verkligen nt haft tid och har helt alömt bort det. men jag hoppas ni kommer att gilla den här bloggen så får ni ha det jätte bra kram!

Likes

Comments

​hej allihopa idag har jag inte gjort så mycket jag har vaknat ätit frukost och tagit lite bilder och typ bloggar nu men idag ska jag till en kompis och vi ska typ spela in videos och sånt men jag vet nt vad jag ska skriva om riktigt men typ igår så grillade vi med min farmor och hennes man och mina kusiner det var kul. men just nu regnade typ och det är 20 dagar kvar till skolan börjar : ( och det känns inte som sommar just nu när det regnar.

Likes

Comments

​hej allihopa jag är en ny tjej som tänkte börja blogga här jag har haft en blogg tidigare men kände att jag ville börja här istället. men jag tänkte bäretta lite om mig. jag är en 11 årig tjej som älskar dans och gymnastik. jag har en youtube kanal som heter tyra nilsson. så det skulle vara jättesnällt om ni kunde prenumerera. min instagram heter tyraanilssonn så den kan ni följa men jag är privat men jag accepterar typ alla. men det här vad lite om mig jag hann inte skriva så mycket om mig. men jällafall jag hoppas att ni kommer tycka om den här bloggen så får ni ha det jätte bra hejdå.

Likes

Comments