I tisdags var det halloween och jag låg bara hemma och slappade. Jag åt godis och kollade på Stranger things off. Har ni inte sätt den så kan jag verkligen rekommendera den! Jag ska i alla fall fira halloween imorgon för då ska jag på "halloween middag" hos en kompis. Vi ska bara vara 4 pers och senare blir det en liten sleep over. Jag ska klä ut mig till pirat för jag är så påhittig som man kan vara :).

Idag har jag inte gjort så mycket, legat hemma och chillat och sen blev det en promenad till hemköp med min syster för jag var otroligt godissugen. Nu är klockan sent så det är dags att lägga sig ish (det blir nog ett par avsnitt av stranger things först)

En liten uppdate var det Happy Halloween. OUT

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har jag varit på Astrid Lindgrens sjukhus (KS). Vi pratade och följde upp, jag har inte vart där på 1 år. Jag är där för att jag har en sköldkörtel som jobbar för mycket. Detta har pågått i 1,5 år. Jag har tagit medicin för det i 6 månader men sen mådde jag inge bra så jag slutade att ta medicinen. Idag kommer jag börja igen med medicin men inte liks mycket. Jag kommer ta blodprov oftare än förut och vara hos läkaren ganska ofta. Dom sa att jag inte sa aktivera mig på idrott eller gym osv. Det känns ganska jobbigt men jag vet ju själv att jag mår som bäst då. Jag missade några lektioner i skolan men jag ska gå dit nu igen efter lunch.
Nu börjar läkarbesöken igen.
Det var allt. OUT

Likes

Comments

Jag har inte bloggat på ett bra tag. Har varit ganska ¨ upptagen ¨ på senaste tiden. Jag har pluggat väldigt mycket den senaste veckan och har inte hunnit skrIva helt enkelt.

Jag har haft ett par inlämningsuppgifter och har därför även pluggat på helger också. Jag försöker plugga och satsa så mycket jag kan nu i skolan eftersom det är sista skolåret i grundskolan för mig och det är dessa betyg jag får i slutet av 9:an som sätter grunden för vilket gymnasium jag kommer in på.

På tal om gymnasium så har jag funderat på det den senaste tiden. Jag skulle hälst av allt vilja gå data/el/media för att det är det jag håller på med på fritiden. Min pappa jobbar med IT och min farfar har även gjort det så jag går väll i deras stora fotspår.

Inget annat speciellt har hänt de senaste dagarna. På torsdag ska jag till Astrid Lindgrens sjukhus (karolinska) för att följa upp vad som har hänt med min sköldkörtel. Jag har inte vart där på 1 år och jag ska prata med en annan läkare denna gången vilket känns lite onödigt eftersom att min gamla läkare visste hur allt låg till. Om ni inte vet vad jag pratar om så kommer jag göra ett separat inlägg om varför jag går till sjukhus och vad som har hänt med min sköldkörtel.


Det var allt för denna gång.OUT

Likes

Comments

Just nu sitter jag och kollar på fångarna på fortet. Jag och min syster har kollat på "boss baby" och ätit godis alldeles nyss och nu efter har jag kollat på youtube och fångarna på fortet. Filmen var bra och vi hade det riktigt mysigt.
Det var min kväll. OUT

Likes

Comments

Idag var det första "riktiga" skoldagen för mig. Jag började i måndags och igår hade vi triathlon (springa simma cykla) det var jätte jobbigt men skönt att bada ändå. Idag hade vi lektioner som vanligt och fick en inlämning som ska vara inne imorgon. Man ska skriva ett brev till sig själv som har gått ut 9:an och det går ganska bra ändå. Btw det kan inte bara vara jag som är besatt av detta filter på snap.
Det var allt.
OUT

Likes

Comments

idag var min första dag i 9an. Jag var jätte trött på morgonen men jag kom upp oh i tid till skolan. Det var inte så jobbigt som jag trodde efter vi bara var i skolan i 4 timmar. Vi fick våra skåp och scheman. Imorgon ska vi ha triathlon, springa 3km, simma runt en brygga och cykla 3 km. Sen på onsdag börjar skolan som vanligt igen.

Det var det. OUT.

Likes

Comments

Idag har jag och min syster, Malou varit i centrum och köpt kläder. Jag har fått lite pengar i födelsedags present så jag köpte 3 t-shirts från h&m och 2 tröjor från Stockholms stadsmission. Jag är väldigt nöjd med allt jag köpte.
Efter shoppandet gick vi till en pizzeria och åt kebabpizza. :)

Det på Stockholms stadsmission kostade 45kr/st

Och på h&m kostade
Svarta T-shirten 50kr
Legend T-shirten 149kr
Via T-shirten 99
Det var allt.
OUT

Likes

Comments

Jag heter Tyra Ludvig. Jag är 15 år och bor norr om Stockholm. Jag har inte ett så intressant liv egentligen. Mina föräldrar är skilda sen jag var 6 år. Jag har en syster, Malou på 18 år som alltid finns hos min sida. Jag ville starta en blogg för att jag är väldigt intresserad av att skriva och dela med mig av min (spännande) vardag.

Jag fyller år 18 augusti (igår), och det har jag gjort sen jag föddes 2002 18 augusti kl. 06:23. Jag är ett litet kejsarsnitt barn som tycker om smink, onyttigheter och såklart familjen.

Det var lite om mig.
OUT

Likes

Comments