Igår spenderades hela dagen med mamma i Umeå! Hade så mysigt och de va så välbehövligt!

Fick med mig nya prickiga kaffe koppar och en ny murgröna till köket! Sen fick jag med mig en massa annat också såklart hehe...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag började jag min första dag på barnomsorgen igen efter en sommar på stöd och servis! Gick jätte bra men var super trött efter åt av alla intryck osv.. plus att jag vaknade kl 5 hehe.. men efter jobbet träffade jag Nora och Elin vilket var jätte kul eftersom de inte är så ofta vi ses!

Vi lagade jätte god mat å åt hemma i Noras inglasning! Sååå mysigt!!!

Vi satt mestadels bara å pratade sen så fotade vi en del med kameran! Men kvällen var jätte mysig! Synd bara att jag var så trött..

Så tacksam över att jag har så fina vänner i mitt liv! Denna kväll får 10/10!

Likes

Comments

För nån kväll sen drog jag iväg mot Linda, men innan ja åkte sa ja till Simon att vi skulle haft en bänk på bron för den är så tom.. när ja kom hem 2 timmar senare stod de en bänk på bron!!! Blev så överraskad men såååå glad!

Simon hade byggt en bänk till mig medan jag var borta!! Dagen efter blev det att måla den eftersom han tagit nå gammal spill brädor! Dock tyckte ja den va rätt fin innan med gillar när det är robust (om de nu heter så!)

Några timmar senare var bänken blev både grå och vit! Blev så nöjd! Och bron blev så mycket trevligare!

Likes

Comments

I lördags hann ja verkligen med mycket både hjälpa Jenny med att fixa hennes hår, plocka 10 liter jordgubbar, bjudit Simons familj på middag och även fotade Linda! En bra dag helt enkelt!

Likes

Comments

Igår fotade jag och Linda ute på åkern utanför vårt hus, älskar verkligen att fota på sommaren då kommer mitt fotosugen igång! Synd bara de inte är lika varmt ute som det ser ut...

Asså hur snygg är inte Linda??😍

Likes

Comments

Efter att ha slutat jobbet igår kl 20:00 blev de att direkt sätta sig i bilen och åka upp mot Vilhelmina, vi kom fram efter 24:00 och blev bara direkt i säng! Idag har vi varit ute och plockat hjortron, fiskat och badat! Detta va precis vad vi behövde, bara vi, hundarna, naturen och bara ta de lugnt! Inte känna att man behöver stressa eller göra nått speciell utan bara njuta av varandra!

Likes

Comments

Idag blev de sovmorgon för jag och Simon, jag klev upp kring halv 10 medan Simon drog sig ett tag till... senare på dan bestämde vi oss för att plocka lite hjortron så vi tog med oss en hink och var ute ca 45 minuter innan jag blev less på alla mygg haha! Men blev ändå 2 liter rikare!

Likes

Comments

I söndags bestämde jag och Simon att vi skulle investera oss en ny kamera som är liten smidig och lätt att ta med. Vi fick fort intresse för en sony a5000, så redan på måndagkväll fick vi hem den med lite om och men... Kameran har redan hunnit användas flitigt. Idag jobbade jag till 15:00 så hann både med middagsgäster, fara på kalas, fota såklart och har även hunnit packa en del, för imorgon åker jag och Simon upp till hans föräldrars stuga i några dagar, vilket kommer bli sååå skönt! Bara vi, hundarna och vara ute i naturen, plocka bär, svamp och fiska! Åhh längtar kommer bli så skönt att äntligen få lite semester!

Likes

Comments