Header

Allmänt, Träning

klockan stod på 05.04 i morse och då var det dags för att morgonpass. Fixade iordning det jag behövde och gick sedan till gymmet.
Upplägget från coach är verkligen så bra och jag ser framemot varje pass. Motivation var på max och ribban för fredagen blev verkligen hög!
Inte ens muntliga nationella prov i matte & engelskalektion kunde förstöra mitt humör, den ni!!
Jobb & fotbollsmatch blir min fredagkväll vilket jag faktiskt ser framemot. Heja fredag & hoppas ni får en bra start på helgen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Allmänt

En hel del har hänt sen vi sågs senast och jag känner äntligen att jag har tid och lust för bloggandet igen.

Jag vet inte varför jag försökt fått igång bloggen så många gånger igen innan, för helt ärligt så vet jag knappt om jag har velat egentligen. Iallafall, jag tänker inte ens be om ursäkt, utan bara hoppas på att det håller den här gången.

Första året på gymnasiet börjar lida mot sitt slut, jag är inne på andra veckan på min första riktiga diet med en coach som känns super, jag har lite nya roliga samarbeten att berätta om och även lite andra hemlisar. Spännande, men mer om det får ni veta senare!!

Annars flyter allt på bra, jag tränar, äter, myser med J, pluggar och träffar vänner när tiden räcker till. Jag har äntligen börjat lämna in de uppgifter som jag hamnat efter i och det känns så bra!

Jag uppdatera er snart igen, det kan jag lova!
Puss & kram så länge!


Likes

Comments

Tips, Träning

visst är det många gånger som man skyller på att man inte har "tid" för att gå och träna?
väldigt ofta så tror många att ett riktigt träningspass måste vara flera timmar för att det ska ta något, men det behöver det verkligen inte.
här är ett pass, 5 övningar, 10 repetitioner och 10 varv = 30 minter. Du behöver princip ingenting förutom din egen kropp och en tom yta. Prova detta, och jag lovar att du kommer att vara svettig efter!!

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er!! Söndag igen, hur har eran helg varit?
det känns som att dagarna bara springer iväg och att helgen slutar lika snabbt som den börjat, suck.. men nu ska jag njuta lite extra av min söndag och gosa ner mig i sängen med lite plugg, eller? men det måste göras, tyvärr.

planerar att ta mig till gymmet för lite lätt kondition och rörlighet ikväll. Hoppas att jag tar mig dit men saknar helt motivation. Den kommer säkert, hoppas jag.

puss på er, njut av söndagen!

Likes

Comments

Tips, frågor & svar

Jag fick en fråga om hur jag gör för att hålla mig till hälsosammare och bra kost. Om jag har några tips och hur jag gör för att stå emot sötsuget. Så det tänkte jag svara på nu!


Hej, och tack så mycket för frågan!
Hälsosammare kost, eller livsstil, är något som många kanske tycker är svårt att leva efter. Jag personligen, tyckte att det var väldigt jobbigt i början. Jag blev ofta sugen på allt förutom det jag skulle äta, godis under veckodagarna och ett glass dricka till middagen i stället var något som verkligen frestade. Jag tror att det var så för att jag var för sträng mot mig själv till en början. Inget godis. Ingen läsk. Inget socker. Inte några feta såser. Ja, ni förstår. och hur kul är det egentligen att leva sitt liv i ett förbud? Inte kul alls skulle jag säga.

Idag väljer jag de nyttigare alternativen 80% utav tiden, medans jag de andra 20% äter det jag vill ha, med måtta.
Jag har inte några förbud eller måsten och jag har inte heller någon speciell "ätardag" eller "cheatday". Jag försöker istället att äta bättre mat och njuta av en godispåse eller något liknande en gång i veckan, valfri dag, tisdag eller fredag spelar ingen roll, jag tar det helt enkelt när jag är sugen på det. men som sagt, med måtta och ca 1 gång i veckan, medans jag annars håller mig till den kost som jag vet att min kropp behöver och mår bra av.

Jag går inte på någon diet. Jag äter matlådor, väger upp de jag ska äta och vill ha koll på vad jag stoppar i mig, men samtidigt kunna unna mig något gott ibland. Jag vill ha en sund relation till träning och mat, leva ett sunt liv.

Du behöver inte ta bort socker helt eller sluta äta godis för att leva hälsosamt, det är där det blir så fel för många. Ät med måtta, håll dig till en dag i veckan och ha ett mål. Vill du leva ett hälsosammare liv så kan jag lova dig att det år, du måste bara vara beredd att kämpa för det.

Likes

Comments

Allmänt, frågor & svar

Jag behöver eran hjälp!!

Jag har vart borta från bloggandet ett tag för att jag har haft sån idétorka, och jag behöver eran hjälp. Vad vill ni läsa om? Träning? Kost? Recept? eller kanske något helt annat? Jag behöver tips!!

Som ni säkert märkt så älskar jag att skriva om träning, kost och hälsa eftersom att det är mitt största intresse men självklart så kan jag säkert blogga om andra saker också. Så det inte blir rå enformigt som det känns som att det är på bloggen just nu. Det är ju viktigt att ni tycker om det jag delar med mig om, utan mina läsare förstörs ju hela grejer. ;)

Så, kom med tips!!

Likes

Comments

tankar & känslor, Träning

en trött, ledsen och stressad Tyra tar nu en paus från vikterna.

De senaste veckorna har verkligen bara vart en kamp för att ta sig till gymmet. Det jag älskar och känt mest glädje till kändes nu mer som en plåga och något som jag mer var tvingad till att göra. Kroppen sa ifrån och huvudet var inte med, vilket har lett till många avbryta och många riktigt dåliga pass.
Jag känner därför att det är bättre att jag tar en veckas vila från vikterna så att jag kan komma tillbaka efter att ha längtat ett tag och känna att det här verkligen är något som jag älskar, för det gör jag. Jag känner det bara inte just nu. förstår ni mig?

Självklart känns det jobbigt, men min kropp är det viktigaste jag har och min kropp behöver det här. Jag måste lära mig lyssna på min kropp.

Likes

Comments

Allmänt, tankar & känslor

Idag är det inget mindre än min finaste lillebrors födelsedag! I 14 år har han funnits på denna jord, funnits vid min sida.
Vi har skrattat, skrikit, kramats, bråkat, och saknat. Vi har funnits där för varandra, oavsett vad. Jag är så lyckligt lottad som har fått just han som min lillebror. mitt hjärta ❤ Grattis igen, finaste finaste lillebror!

Likes

Comments

Allmänt

Jag tänker inte ens be om ursäkt, för det har jag gjort alldeles för många gånger redan. Vi får helt enkelt bara hoppas på att det håller den här gången!

På torsdagar är jag ledig från skolan så idag, på min lediga dag, har jag använt min tid så produktivt som möjligt då jag hade otroligt mycket saker att göra. Jag klev upp i samma tid som jag gör de dagar jag ska till skolan, fixade i ordning frukost och gjorde klart en uppgift som vi fick igår från PT-teorin.
Jag gjort mig sedan i ordning, skyndade mig ner till gymmet för ett rygg-pass med Signe som gick i princip som alla andra pass de senaste veckorna, svindåligt. Hem, duscha, byta om, tandläkaren, träffa J,. ben-pass och sen hem för fler skoluppgifter. Fullt upp hela dagen, lite stressigt men det gick bra ändå. Tur att jag hade planerat!

Nu ska jag duscha och vänta på att J kommer tillbaka från skolan, puss på er!! <3

(förlåt för dålig bildkvalité)

Likes

Comments

Tips

Som ni säkert vet så älskar jag barebells. Deras puddingar, bars, hasselnötskräm ALLT är verkligen så gott! Även denna var riktigt riktigt god. Barebells lever verkligen upp till sina förväntningar. Tyngre <3 mig!!

Ny favorit, topp betyg!!

LÄNK TILL VART DU KAN KÖPA DENNA GODING HITTAR DU //HÄR//

Likes

Comments