View tracker

Jag måste bara berättar en sak. Många av mina inlägg har försvunnit, bara sådär. Jag kollade nyss och det är ju sjukt många inlägg som är borta. Jag vet nt hur det hände elr när det hände, men jag ver om ursäkt för det. Sry

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Göteborg mys, nu sitter ja i soffan och kollar på idol med mina kusiner och farmor o farfar fett mysigt. Imorgon ska ja på stan tsm med Thea o farmor tror ja.:)

Likes

Comments

View tracker

Hejjsan på er alla coola människor. Idag har ja och några andra hängt och haft det fett kul. Vi badade och det kanske blev sista badet, vem vet?? Vi var på 2 olika badställen det första ser ni på den första bilden, och det andra stället ser ni på de andra bilderna. Det var 18+ och det är lite kallt för mig asså men det funkade, för när man hade varit i ett tag då blev det skönt.

Vi hade iaf en skit mysig dag och ja hoppas att ni oxå hade det, kommentera vad ni gjorde under dagen. :) :)

Likes

Comments

Hejj alla idag klockan 15:01 (ohhhhh känner mig stolt att ja va så exakt) så tog ja en buss från Slussen ut till landet, och inget mer att säga om det nu e ja här. Asså är det bara ja som känner att sommarvärmen typ äntligen har kommit, men det enda problemet är att den har kommit NU när (nästan) alla börjar skolan. Då sitter man där på lektionerna och baaa svettas ihjäl tsm med sin matteboken...Kul... Imorgon ska ja och några andra åka ner till en jättefin sandstrand och bada och ha det mysigt, det kanske kmr upp några bilder därifrån imorgon bara så nivet.

Likes

Comments

Hejj alla, idag hade vi upprop inte för att vi ropade upp namn men whatever och man träffade alla i klassen. Nu sitter ja o Ellen hemma hos Indra och ska sova över, fett mys. Imorgon är det utflyktsdag... Boring... Men vi slutar iaf 13:30 så.

Likes

Comments

Hejj, nu har ja precis vakant och ska käka frukost. Igår sov ja och några andra över hos Thea, och vi hade det fett mys:) ida ska ja o pappa åka till Ikea och köpa nya grejer till mitt rum, och det ska bli kul. På onsdag börjat skolan (upprop) same shiiiiit, och efter det ska ja o några andra andra gå o bada. Och efter det ska ja o Ellen sova över hos Indra, och vi ska ha det så sjukt mysigt:):)

Likes

Comments

Hejj alla. Förlåt om jag nt ar uppdaterat NÅGONTING men ja har inte haft internet, och ja vet att det är värdens sämsta ursäkt men vid det här tillfället så stämmer den faktiskt. Nu iaf sitter ja på ett tåg Påväg till Skåne där ja ska hälsa på släkten, och där stannar ja tills söndag morgon sen åker ja direkt till Stockholmland. :) :) den 19 på en onsdag börjar ja skolan, eller upprop i kyrkan men same shit. Det ska bli så najs att få träffa alla igen. Nu kmr ja bomba med bilder från la france.

En VÄLDIGT viktig sak att veta om den här bilden, killen med vit tröja och svarta shorts han är MIN...

Likes

Comments

Hejj alla. Idag har vi nt gjort något sådär jätte speciellt förutom typ solat och badat. Det är så sjuk varmt i vattnet:) nu ska vi gå och spela tennis, fett gött. Fast dock är det sjukt varmt så ja kmr typ dö... Förlåt om ja nt bloggade när vi kom elr igår, men asså vi har typ ALDIRG internet. Nu måste ja sluta för nu ska vi köra.

Likes

Comments

Hejjsan alla. Nu är jag färdigpackad och klar, jag gick just hemifrån och nu är jag och hälsar på min mormor som just kom hem från Danmark. Planet till la france går 17:10 och det tar typ 3 timmar att resa. Vi har ju hyrt en lägenhet i Frankrike, och i själva lägenheten har vi inget internet men det finns ett hotell nära oss och där finns internet så dit kmr ja gå typ en gång varje dag så då kan ja blogga, instagrama mm. Men ja kmr göra ett till inlägg när ja är på Arlanda baa så ni vet, så håll utkik på bloggen.

Likes

Comments

Hejjsan alla just nu medan ja gör detta blogginlägg tittar jag på "pride parade" som går precis utanför vårt hus. Asså hela huset typ skakar för att det är så himla hög musik.

Men iaf nu har sommarvärmen kommit, och jag går i shorts. 19 grader och inte ett moln på himlen det är ju inte helt fel heller, det är en bra kombination. Shorts, sol och nu saknas bara en god drink, fast det lär jag fixa för vi har en stor flaska pepsi Max i kylen. Hahaha, lucky me. Dock har jag ingen glass, men det lär jag klara mig utan. Vad har ni det för väder hos er??, förutom Indra då för hon är ju i Mallorca och där är det ju typ 30 grader, och nu ligger hon säkert på en solstol bredvid havet och dricker 2 glas pepsi Max bara för att retas med mig...

Ni kan väll få användas en gång till, men bara för att ja nt orkar gå runt med mina Converse en sån här varm dag.

Likes

Comments