Tjena människor!
Har en liten sak att klaga på idag, vilket är att äta middag med familjen. Är det bara jag som verkligen hatar det? Och en sådan har jag haft 2 gånger den här veckan... Men när jag sitter där med min morsa, styv-pappa och mina 4 styv-syskon och några utav deras sambos och barn, är det så jävla pinsamt. Jag bara sitter och äter utan att säga ett ord. Medans alla andra pratar, skrattar och har jätte roligt så sitter man bara där i sin ensamhet och tänker på massa skit. Man känner sig så jävla oälskad under dom stunderna. Haha vad deprimerande det låter.
Men vi hörs!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tjena människor! Köpte lite godis från USA på hemmakväll. Ska skriva lite om vad jag tyckte och ge "betyg" på dom, eller vad man nu ska säga.
"mr.Goodbar" från "Hershey's". Vilket ska vara en chocolate and peanut bar av nått slag. Smakar inte något speciellt, bara en vanlig choklad-kaka med jordnötter. Fast man känner inte speciellt mycket smak från jordnötterna. Får 5/10.
"Butterfinger" från "Nestle". Vilket är en chocklad bar med krispigt jordnötsmör i. Förstår inte hur jordnötsmör kan vara krispigt, men okej. Den var faktiskt jävligt god. Vad mer kan man säga? Jo, den smakade jordnötsmör och det var krispigt vilket är skumt, men jaja. Får 8/10.
"Peanut Butter Pieces" från "Reese's". Är som små "Non Stop's" eller vad det nu heter fast fyllda med jordnötsmör. Älskar dom! . Dom smakar som "Non Stop's" fyllda med jordnötsmör. Sjukt goda. Dom får också 8/10.
"Cookies'n'Creme" från "Hershey's" Vilket är en choklad bar med smak av cookies and cream. Har smakat den förut, men den är så jävla god! Rekomenderar grovt! Rakt på sak, får 9.5/10.
Det var det och vi hörs!
Likes

Comments

Tjena människor!
Igår/Inatt var jag och min kompis Elin inne i Ludvika & va på Ludvika-Festen. Bästa kvällen på länge! Stiftelsen spelade vid 00.00 och vi stog i publiken och sjöng som idioter, på låtarna vi kan såklart, heh. Jag gillar inte Stiftelsen, men dom var bra live. Men saken som fick oss att åka dit vid 23.00 tiden va att Johannes från "ex on the beach" var där! Jag såg honom men "hann" inte springa efter...Jag suger fan.
Men min kompis träffade nån Jocke som kom 2:a i "Farmen". Jag fick en kram av han fast vettefan vem han är...haha.
Men vi hörs!

Likes

Comments

Tjena människor! Min största idol är Michael Jackson. Idag är det 6 år sen han dog. Ungdommar lyssnar mest på annan musik nu för tiden. Men Michael har/hade något mycket speciellt. Tro inte att jag inte lyssnar på musik som t e.x är på topplistan osv, för det gör jag.
Men Michael var nog en av de mest fredliga och vänligaste människorna som levt. Nej, jag känner honom inte. Men han "offrade" mycket för att få andra att må bra. Men det tråkigaste är att han var en av de mest ensamma människorna. Han pratade om att han var ensam vid intervjuer. Jag önskar, som många andra, att man kunde vart hans vän... Men jag vet, att folk ifrågasätter det. Kanske inte till median, men att folk tänker och säger fördomar om han. "Men kom igen, hur kan en 'kändis' vara ensam". Usch. Orkar verkligen inte. Saker jag har att säga till alla som säger en massa fördomar om Michael. Han var en ensam människa, han var inte rasist, han blekte inte sin hud och det "viktigaste"... Han våldtog inte barn! Jag ska inte ens ta upp det...
Michael. Du är en förebild för mig, och för många andra. Jag önskar att du fanns kvar. Men jag vet att du är i paradiset nu. Du slipper all hat. Och allt annat. Jag älskar dig, Michael.
Likes

Comments

Tjena människor! Hur är det? Inte för någon läser man aja. Jag känner att jag inte är speciellt bra på att blogga...
Men jag försöker iallafall. Ska försöka "vara aktiv". Eller rättare sagt, hitta på något roligt att skriva.
Men, vi hörs!

Likes

Comments

Tjena alla människor. Hur ska man "börja" att skriva en blogg? Asså... Mission impossible. Jag vet inte vad man kan skriva...
Man kanske kan berätta lite om sig själv? Kör på det...
Tjena! Jag är en tjej... Så nu vet ni det. Asså vad ska man skriva?! Detta är fkn omöjligt...
Intressen? AMEN VAFAN... Nämmen örk.
Om ni har tråkigt nog. Kan ni gärna läsa min blogg, om ni har lust. Vilket ni antagligen inte har lust med. Snyft...
Hare gött, hörs!

Likes

Comments