Varför ska jag alltid visa hänsyn och respeckt till alla anndra?
Ingen gör ju det mot mig. Jag känner mig alltid i vägen fär alla. Jag ska alltid flytta pp mig och sova någon annan stanns än i mitt egna rum. Om jag skulle ha med mig en kille hem så skulle ingwn flytta sig o visa hänsyn till oss. vi skulle aldrig få vara ifred och vi skulle behöva dela rum med alla anndra.
Men det är jag less på nu. Jag vill inte visa respeckt till alla. Eftersom ingen gör det mot mig.

Visst det är kanske elakt sagt men det är så jag känner just nu. Men det kommer ändras så fort alla får egna rum igen o inte behöver dela rum med varandra.
Nu har jag fått avreagerat mig lite så hörs vi snart igen <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har två familjer som jag verkligen älskar mer än något annat. Min pappa har en ny "kärring" ( hon vet att jag kallar henne för kärring, jag har alltid gjort det för hon har sina smeknamn på mig ) men iallafall han lever i hop med henne, hon har sju bar med olika män och min pappa har mig min lillebror och min storebror. Min lillebror är min mammas och pappas så vi är hel syskon. Annars har jag bara halv syskon och låssas syskon.

Min mamma har ingen man i sitt liv just nu iallafall vad jag vet. Men hon har bara mig o mina två äldre bröder och min mindre bror. Mina två äldre bröder har olika pappor. Det är bara jag o min lillebror som har samma pappa o mamma.

Pappas nya har ju sju och det är dom två yngsta som har samma mamma och pappa, dom två som är lite äldre har oxå samma mamma o pappa och dom två som är lite äldre har oxå samma mamma och pappa men den sista barnet hon har som är äldre än dom andra sex barnen har en egen pappa.

Jag har många syskon som sagt och jag älskar alla lika mycket. Jag är sån som älskar alla som hör till familjen. Pappa o hans nya borde nog söka till familjen annorlunda eftersom att vi är tio barn på deras sida.

Ja det var lite om mina familjer.


Nu kommer vi in lite på mig.

Ja som sagt jag har inte haft det så lätt. Och inget barn ska behöva vara med om det jag har varit med om men man väljer tyvärr inte vem man vill föddas till och man väljer inte familj heller. Jag har haft mina dyster med mina föräldrar som alla andra tonåringar och man säger saker som egentligen ångra lika fort som man säger dom. Man älskar dom lika mycket en då fast att man säger det man säger.

Mitt liv har varit upp och ner väldig läge men det börjar bli bättre men jag kommer alltid ha med mig det i bak huvudet hela mitt liv. Jag har försökt tränga bort allt med det är inte lika lätt varje gång. Jag kan bara behöva känna dofter från något så kommer jag ihåg det som jag har försökt tränga bort men det är inte det lättaste varje gång.

När jag bodde i Umeå så va jag med om mycket. Min mamma och mina grannar hade ofta fest och det slutade oftast med att ett par som bodde mitt i mot oss börja bråka så polisen var tvungen att komma dit och det var oftast jag som såg allt. Jag minns en speciell händelse. Vi skulle inviga ute platsen vi hade byggt under sommaren så vi skulle ha en grillfest där. Dom vuxna drack och vi barn gick till havet för att bada men när vi kom tillbaka så var det fullrulle där, dom dansade och hade sig. Men jag hörde ett skrik vid bilarna så jag gick dit för att kolla vad det va och då såg jag paret mitt i mot oss, dom stod o bråka och manen tog stryp grep på tjejen sin så jag sprang till pappa och sa till. Han skyndade sig o ringa polisen. Men det jag inte visste va att dom skulle förhöra mig eftersom att jag var det enda vittnet. Men jag va bar fyra-fem år. Men det slutade med att jag somnade i soffan medans jag väntade på att polisen skulle komma o prata med mig så dom tyckte att det va onödigt att väcka mig eftersom att klockan va runt tre-fyra på natten. Men nu har dom lämnat varandra tur som va.

När jag är där i Umeå och hälsar på så kan jag inte gå för bi den gatan där jag bodde för då får jag bara ångest och ser bilderna framför mig om hur det kunde va en fredags kväll.

Det var allt för denna gång tyvärr men jag tänkte att jag kan skriva minst 1-4 gånger i veckan.

Likes

Comments