Hej❤
Jag har nu köpt och testat en Anastasia Beverly hills liquid lipstick i färgen crush.
Jag tycker personligen att den är i en jätte fin färg och håller väldigt bra.
Det ända är att när man äter försvinner det lite vid kanten och man måste fylla på med nytt där, så ska man ut på lunch måste man ha med den i väskan så man kan fylla på sen, men så är det väll med dom flesta liquid lipstick produkterna.
Men förutom det tycker jag att den är riktigt bra, håller bra och på mig så ser det kanska neutralt ut, så den här får en tummen upp av mig, för som sagt tycker jag att den är väldigt bra👌🏻
Den här finns att köpa på kicks för 259kr
(Den sista bilden är verkligen inte bra tyvärr😕)
Tyra💋

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej💍
Här har ni ännu en sminkning.
Jag vill själv säga att den är snyggare än vad den första va men jag skulle nog kanske inte gå ut med den som vardaglig sminkning Hahaha.
Men det här är nog mer en festival sminkning.
Inte direkt bra den här häller men den är ju bättre än den förra.

Tycker ni att jag ska fortsätta göra sminkningar och lägga ut eller borde jag sluta med det, säger ni ingenting så fortsätter jag men om ni inte vill de så slutar jag med den.
Men jag kommer ju också testa lite highlighters, conture grejer och sånt✨
Tyra❤

Likes

Comments

Hej❤
Okej innan jag börjar det här ja jag vet min eyeliner e kaos men försöker göra den så bra som möjligt då jag inte använder eyeliner så mycket men aja.
Det här va mitt försök till en eyemakeup, jag kommer börja göra sånt här och förhoppningsvis bli bättre på det för varje gång.
Så här har ni 3 bilder på hur det ser ut när jag blundar, har ögonen öppna, hur det ser ut på bara vanligt och ja jag vet min eyeliner wtf men jag försökte iallafall och det är väll bra😊
Aja jag hoppas ni gillar mitt försök och hoppas ni kan ge mig lite tips på vad jag kan göra här eftersom jag inte är så bra på det här med att va aktiv.
Sminket jag använde är från:
Viktoria secret palett
Eyelinern är från Åhléns lumene
Mascaran vet jag inte men märket är une
Tyra💋✨

Likes

Comments