Hej⚜️
Jag hoppas ni har haft ett fantastiskt och bra lov och haft en riktigt bra jul och nyår. Mitt lov va väldigt bra det med förutom att jag tycker det är väldigt jobbigt att åka bil på smala isiga vägar efter som vi va med om en olycka, så jag har voltat med en bil, vägen vi körde på va väldigt isig och även om vi hade dubbar och fyrhjulsdrift så hjälpte inte det för bilen tappade greppet om vägen och vi åkte av och voltade med bilen ner i ett dike och landade på taket.
Men lovet har varit bra även om det hände.
Om ni vill att jag berättar mer om bil crashen så kommentera det så hörs vi nästa gång💕
Kram Tyra⚜️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej💕
Hoppas ni har haft en bra helg, min helg har bestått på att vara i en ishall hela dagen för vi har nämligen haft uppvisning på konståkning.
Det har varit två långa och roliga dagar tillsammans med min klubb. Det har varit både roligt och jobbigt och alla grupper som körde va så fantastisk duktiga och hoppas dom hade lika kul som vi i min grupp hade⛸👑
Kram Tyra💕

Likes

Comments

Hej💕
Det är förmodligen väldigt många av er som sätt den här från Therese Lindgrens youtube, men jag tänker vissa upp den här igen. Foreo Luna en maskin man har för att tvätta ansiktet med som jag själv har varit väldigt intresserad av att testa och nu har jag äntligen det.
Foreo Luna är som en liten/stor borste som man tvättar ansiktet med. Väldigt enkel man tar bara tvål på borsten, klickar på knappen på baksida som gör att den vibrerar i olika hastighet och sen tar men den och tvättar ansiktet med. En enkel och effektiv maskin som är lätt att ta med.
Men är den verkligen så bra som folk säger?
Jag testade den i runt 3 månader och den funkade inte jätte bra för mig, jag som själv har lite problem hy trodde att den skulle va riktigt bra för mig efter som jag vill tvätta det noggrannare men det blev inte som jag trodde riktigt.
Min hy blev värre och jag fick mer finnar än innan, det är väll troligen för min hy va redan lite dålig vilket gjorde att när jag tvättade över en finne så hamnade bakterierna på borsten och när jag tvättade resten av ansiktet så kom bakterierna där med, vilket är synd efter som den är säkert riktigt bra för någon som inte har en problem hy.
Jag kan tipsa om den här för dom som inte har problem hy för den gör verkligen rent det känner man efter, men dom som har en lite mer problem hy borde nog hålla sig undan från sånna här ansiktes borstar för det blir inte så bra.
Men är du sugen att testa finns den på HM i litet format för 299kr.
Vill man ha större finns det inne på NK för ungefär runt 1200-1500kr det bror på vilken man vill ha.
Kram Tyra⚜️

Likes

Comments

Hej💕
Det första jag tänker berätta om som jag testat är en contour palett från sleek. Jag andvänder själv den här varje dag för jag tycker den är riktigt bra, den är i en krämig form så tar man för mycket blir det väldigt jobbigt efter som det blir jätte mörk och svårt att blanda ut ordentligt. Men tar man lagom mycket så går det lättare så klart, den är lite svår att blanda ut men när det är klart så ser det ju riktigt bra ut.
Jag lägger på min contour efter jag lagt foundation och concealer, vilket jag tror dom flesta gör då men ja hahah.
Jag skulle lätt kunna rekommendera den här efter som den ser riktigt bra ut när den är på och så är den hyfsat lätt att jobba med, lite svår att blanda ut men annars är den riktigt bra.
Den finns att köpa på HM för 199kr.
Tyra⚜️

Likes

Comments

Hej💕
Som ni ser tog jag bort allt jag hade lagt ut för jag tänkte starta om på nytt fast med något som jag verkligen älskar. Jag tänkte börja skriva mer om min Konståkning och hur det går där, även mer om smink efter som är är typ besatt av smink.
Så det här är den nya på början på min blogg⛸💕
Tyra⚜️

Likes

Comments