Det var längesedan jag skrev här, så kände att det kanske skulle vara kul att uppdatera lite om de senaste dagarna.

Jag har inte gjort något speciellt egentligen. Jag har i alla fall precis kommit hem från Gotland. Dagen då jag kom hem packade flyttfirman in alla saker vi ska ha med oss i en container, som ska åka med båt ner till Dubai. Det kommer ta cirka 6 veckor för den att komma fram så vi måste klara oss på sakerna vi tar med i våra resväskor på planet under den tiden. Det kommer bli väldigt svart att få plats i väskan känner jag.

Vi har kvar de flesta möblerna hemma då vi inte ska ta med dem ner, men allt annat är borta så det känns väldigt tomt. Vi har inga glas, tallrikar, bestick kastruller osv. Idag fick jag äta glas i en plastmugg med en plastgaffel (mycket fancy). Jag har även fått en MacBook air som jag sak ha i skolan, och jag älskar den!

Dagen jag kom hem fån Gotland träffade jag även mina kompisar som jag saknat sååå mycket under sommarn. Jag mötte Sofie och Agnes i stan och vi följde med Agnes när hon skulle färga håret. Det blev verkligen jättefint. Vi åt en lunch i solen innan vi åkte hem till Sofie där vi mötte upp Beata också. Vi lagade middag, pratade, åt godis och hade supermysig. Vi sov hos Sofie och den efter mötte jag upp familjen för att fixa diplomatpass, som vi ska ha i Dubai.


Förutom det har jag mest tagit det lugnt, tränat och fixat saker inför resan.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej! Jag har nyss kommit hem från en superkul vecka i Värmland. Nämligen oringen som är världens största orienteringstävling. Det är fem tävlingar under veckan, och man bor på en camping med alla andra orienterare, vilket är jättemysigt. Tävlingarna gick inte så bra, men det hade jag inte förväntat mig då jag nyss fick reda på att jag har ett väldigt lågt blod och järnvärde ( vilket gör det jättejobbigt att springa). Jag hade dock väldigt kul ändå. Det var kul att orientera och vara med alla kompisar.

Det tråkiga är att det var mina sista tävlingar innan Dubai, men vi har redan bestämt att vi ska åka på oringen i Höga kusten nästa sommar, jag är redan såååå taggad!

Nu är jag på Gotland igen och är här några veckor till, vilket också är kul. Vi har precis köpt en båt med några släktingar här så det ska bli kul att köra ring, vattenskidor osv.

Likes

Comments

Jag tänkte skriva lite om varför jag ska flytta till Dubai. Vi ska alltså flytta dit i 2 år, hela familjen. Alltså jag pappa, mamma och mina två småsystrar. Vi gör det för att pappa ska jobba där. Han jobbar inom försvaret och ska jobba på svenska ambassaden i Förenade arab emiratet (där Dubai ligger). Jag tror inte jag får skriva vad han ska jobba med, men han ska i alla fall jobba där.

Att flytta var ett gemensamt beslut vi tog, hela familjen. Vi skulle inte flyttat om inte alla var med på det, vilket var skönt.

Min mamma kommer inte jobba i Dubai, men hon kommer att ha mycket att göra med vår skola osv.

Seghärdat blev ett väldigt kort och rörigt inlägg, men men:)

Likes

Comments

Hejsvej! Det är nu ca fem veckor kvar tills vi flyttar till Dubai. Jag har hittills spenderat mestadels av sommarlovet på vårt landställe på Gotland. Jag älskar att vara här. Massa kompisar, superfint, strand och sol. Dessutom sommarjobbar jag i en glasskiosk på stranden här, vilket faktiskt är superkul. Jag har mest jobbat, tränat,solat, badat och chillat, och ätit MASSA glass och god mat såklart.

Snart ska jag dock åka till Värmland för att vara med på oringen. En av världens största orienteringstävlingar dom håller på i en vecka. Jag är så peppad på att få springa orientering och träffa massa härliga personer.

Efter det åker jag tillbaka till Gotland för att vara där i ungefär två veckor till. Vår container med saker till Dubai åker den 14/9, men jag har redan packat allt, så kag behöver inte stressa. Den sista tiden i Stockholm ska jag försöka spendera med mina kompisar, innan det bör av till Dubai.

Likes

Comments

Hej! Jag har skaffat denna blogg för att kunna skriva lite om mitt liv, eftersom jag till hösten ska flytta till Dubai och bod är i två år. Jag vill kunna skriva av mig lite, och mina vänner kan läsa lite om mitt liv.

De som läser det här vet troligtvis det mesta om mig eftersom det är mina närmaste vänner, men tänkte ändå skriva lite om mig.

Jag heter Tyra och är 16 år. Jag bor i Stockholm med min familj som består av mina föräldrar och mina två systrar som är 14 och 6 år gamla. Jag älskar att träna, framför allt orientering.

Jag kommer skriva om allt möjligt, men mest om flytten till Dubai och mitt liv där.

Likes

Comments