​Var ska jag börja? Min blogg är något form av helig plats av sadness. Varje gång jag sitter här och skriver något så är det något som jag har på hjärtat som tynger mig, fan vad tragiskt. Vad säger det om mig som en människa? Det får mig inte att framstå som en munterjök. Så idag ska jag prata om något som är positivt, vilken omväxling! Så hej igen låt mig börja från början? :) 

HEJ på er hoppas läget är bra, för det är det här iallfall! Jag sitter här och lyssnar på Queen B och mår allmänt bra, lite tröt bara och eventuellt orolig för min puls men annars är det fint. 

Gårdagen hände det något intressant jag och sambon fick något gegantiskt ryck och att städa hela lägenheten, det var dock skönt! Vi har fått väck på massor med skit som vi inte har använt eller hade någon använding för så det är skönt. Lägenheter ser ut som en ny lägenhet.. haha skämt å sido så blev det jätte bra och jätte fint! Och det märks att det gjort en på bra humör.

Men idag är jag bara fylld av nervösitet för imorgon. Då bär det av till fyra veckors praktik på konditori och bageri det ska bli jätte kul men är dock nervös! Men ska bli bra det där. Dem verkar vara jätte trevliga och otroligt duktiga! Jag har dock ett bra sätt att bli av med nervositet min vuxenmålarbok. Så sitter och målar ganska rejät i det och kör lite stresshantering genom det och det funkar faktiskt jätte bra. 

Sen finns det ju dem sakerna som gör en mindre pepp men ändå förväntansfull.. det är ju det där med alla pillerburkar jag äger.. Och det är ju mina nya piller som jag ska ta för att kanske få mindre migränanfall.. änsålänge inte mycket hjälp.. Men bara ätit den i någon dag.. Det jag märkt än så länge är att jag är lite tröttare, mer förrvirrad och mycket mindre  puls.. jag brukar ha ganska hög puls (81-90) men nu ligger jag runt 60-70 så får ha lite koll.. men ska nog bli bra. Jag ska till läkaren och göra en skiktröntgen den 27, efter det ska jag få komma till en nervolåg. Ni fattar inte hur lycklig jag är! Jag har väntat på att få hjälp i 16år OCH NU ÄNTLIGEN!! Kan ej beskriva min lycka den är så stor! Men ni kommer nog få veta mer om det sen... får se.  Och röntgen för magen den 18, får se hur mycket jag känner för att skriva om. och när jag finner ork. Idag har jag iallafall ingen migrän ännu.. Men då jag har migrän så ofta så har jag knappt någon ork till något. Så får se hur mycket jag kommer orka blogga.. 

Men det var lite life uppdate.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Varför har jag sån otur? 

Jag blir bara ledsen, frustrerad, arg, besviken, deprimerad men mest fylld av frustration..

Jag har migrän och inte vilken migrän som helst, den sorten som sitter i dagligen, den som gör att du blir sängliggandes i ett mörkt rum där du inte kan ha något ljus, dofter eller något. För har du det, ja då känns det som din hjärna ska ploppa ur huvudet. För att jag ska slippa föklara detta så kolla på dem här videona så kommer du förstå vad jag menar Klicka på dem här klippen för att se och förstå vad jag menar  Klipp 1, och Klipp 2

Men som dem säger i filmen så är migrän olika för alla.  Min migrän består inte av någon aura, den blir bara på smackad och det gör akut ont. Om jag har tur så slipper jag kräkas.. Jag måste akut till ett mörkt och tyst rum där jag måste ligga helt still, utan ljud, ljus eller rörelser runt mig, jag blir yr och illamående och huvud bultar så hårt!  Har du någon gång haft migrän då vet du vad jag snackar om. Men för någon som ej haft migrän ska jag försöka förklara.  Tänk dig att du ramlar och skrapar upp ditt knä, ditt knä blöder och bultar kraftigt det liksom gör ont av den bulltande känslan, tänk dig den bulltande känslan gånger 100 fast i huvudet. Det känns på riktigt som ditt huvud ska expodera, i samma vetava som du är yr, illamående inte kan höra ljud eller se ljus.  Så har jag det varje dag​ För att notera så är inte det alla dagar jag ligger helt kolapsad ibland kan jag sitta i soffan eller köket, men bara om jag sitter still och inte har allt för höga ljud runt mig. Men jag kan inte gå någonstans under migränenen, för ju mint jag anar så kan smärtans styrka öka till att jag måste akut spy eller liknande. 

Ni tänker, ja men det kanske finns ett bra piller som kan hjälpa dig?  Här är mitt kryxel, Jag har provat nästan alla piller för migrän. Här den 19/9 fick jag nog.. för på fredagen innan hade jag haft ett riktigt ordentligt annfall då ingenting hjälpte mig.. Jag låg och spydde och fick springa på dass konstant då magen alltid krashar vid ett migränanfall..  men åter igen jag ringde till Vård Centralen och jag skulle direkt få tid för att prata med min läkare.. Jag satt och grät inne hos henne och berättade som det var, jag sover bra går och lägger mig vid 21.00 (ibland tidigare) och går upp 05-05,30 och kanske går upp och kissar 1-3 gånger på kvällen. Jag äter regelbundet och försöker gå så mycket jag orkar när jag inte har migrän, men då jag jag har migrän hela tiden så blir det inte jätte mycket jag går..  Jag grät ut för att min migrän förstör min skolgång, den förstör mitt jobb som vikarie, den förstör min vardag och även min fritid, jag vågar inte planera olika grejer och händelser för jag vet aldrig när jag kommer få ett anfall... Det gör mig så ledsen..

Den 19/9 fick jag ett nytt piller.. Amitriptylin abcur 10mg  Min läkare sa att dem här var förebyggande emot migrän, jag litade på henne hon är liksom min läkare.. Hon berättar lite kortfattat om att den är antideprisiv  men inget som kommer göra påverkan då det är så låg dos, den är också bra för IBS, och då jag har stökig mage vid migrän så kan det vara bra och inte nog med et så var det bra mot sömnen. Men framförallt för min migrän.  Det hon INTE berättar är att denna tablett Amitriptylin abcur inte är godkänd i Sverige som migränbehandling. Igår fick jag nog av att tabletten inte kickat igång då jag hade migrän hela vecka 38 då jag åt tabletten. Såå jag ringnde Läkemedelsupplysningen (man kan bli koplad dit av 1177) Och frågar när hon vet att tabletten ska kicka in och då fick jag veta att min läkare glömt att nämna att den inte är godkänd för migrän i sverige, men fans någon studie på att den har funkat eller liknande.  DETTA gjorde mig rasande. 

Idag ringde jag Vård centralen och dem berättar vad läkaren skrivit varför jag ska äta Amitriptylin abcur 10mg  Jo det är för att jag ska sova bättre, för att jag har mardrömar och inte får någon sömn och så var det ju att jag var självmordsbenägen och deprimerad, då vart jag inte bara rasanade jag vart sååååå arg så jag kokade, hela jag skrek innombords av ilska förbannad och så jävlans arg.  Jag kan köpa att jag är deprimerad och fått tankar på ta mitt liv och hur jag ska få slut på mitt ständiga lidande, MEN JAG HAR DÅ FAN INTE sagt att jag har några jävla mardrömar! Jag sa att jag vill byta läkare och då vart det jobbigt ; ska inte du och hon prata ut vad hon menade med det hon skrev? säger hon i växeln Som jag inte redan var förbannad! Jag svarar nej, hon har misst mitt förtroende och jag vill ha en annan läkare. Så hon ska återkomma till mig under veckan och jag ska ringa pasientombudsmanenen eller vad det heter och göra en anmälan för nu får det fan vara nog. HUR KAN JAG HA SÅN JÄVLA OTUR.

Nu sitter jag här igen, med värdens migrän, gråter över att ingen faktiskt tar mig på allvar.. jag vill ha riktig hjälp jag vill inte ha era piller. 

Likes

Comments

I ditt liv som en kvinna som får mens så använder du runt 12 000 tamponger/bindor under din livs menscirkel, eller 4 menskoppar.

Detta inlägg är inte sponsrat. Jag är bara en jäkligt nöjd mensdroppande kvinna..

Jag har alltid använt tamponger, bindor i uppsjöar, det med 12k hade jag redan passerat innan min livs mens tagit slut.
Innan jag skaffade spiral så var jag tvungen att använda, en stor tampong och två nattbindor på nätterna så jag inte skulle bloda ner allt jag äger och har, på dagarna var det en nattbinda och en stor tampong, efter spiralen blev mensen bättre och kunde använda tamponger och trosskydd ev bindor... MEN jag har aldrig vågat sova utan binda och tampong, rädslan av att vakna upp med blod överallt..
Men jag har fått en större skräck än blodet.. Det är bakterier och det är Tampongsjukan.. Tampongsjukan, den som en modell drabbades av, hon var tvungen att amputera bort sitt ben..
Skräcken fortsatte, men jag kan bara INTE sluta med tampong på nätterna..
Tills idag.

Idag fick jag prova mitt bästa köp som tjej, Menskopp!
Innan jag bestämde mig för att köpa en Menskopp så hade jag fördomar, jag trodde aldrig det skulle funka, det var något som inte skulle existera, vi har ju bindor och tamponger och sånt ju? Sen var jag rädd för nya grejer.. För det där med att ha samma mensskydd hela mensen och de kommande månaderna är ju ganska äckligt?!

Det jag inte visste var att ha Menskopp är mycket snällare för kroppen. Menskoppen är gjord av mjuk silikon och låter sig formas lite hur din '' gång'' ser ut. Det är ju också ett material bakterier inte föredrar! Medan tamponger och bindor är något bakterier gillar.

Och jag kan inte gå runt det att ju mer jag tänker på den lilla koppen jag gömt inom mig ju bättre tycker jag om den.
Den torkar inte ut min insida, den tappar inte massor med ludd om mensen inte är i fullgång (riklig).. Den är miljövänlig.. Den gör att mina muffmuskler blir starkare och kan hålla tätt bättre, JAG KAN EJ GLÖMMA MITT MENSKYDD HEMMA!! Hur skönt är inte det! Alla har vart med om att man glömt sina tamponger eller bindor.. Och det har alltid slutat med att du får trycka upp en pappersdutt och skynda till närmaste affär och köpa ett packet tampisar eller binder, men med menskoppen så har du med ditt skydd hela din mens du har med dig det hela tiden, du behöver aldrig vara rädd att glömma det!
Och som inte det vore det bästa!?! Så kan du ha din Menskopp inne i 12h! Binder och tamponger Max 4h! Hur bra är inte det?!

Unde min mensveckan får jag i snitt betala 180 för binder och tamponger.. Och ibland har jag till och med mens två veckor tack vare mitt preventivmedel.
Så ibland Dubbla summan vilket är 360kr. Jag betalar alltså per år 2160kr för min mens, kom ihåg det här är när min mens inte är och varit som rikligast.
Man brukar komma i klimakteriet runt 50 och jag fick min mens när jag var 10-11år gammal.. Så på ett år 2160kr/året x39år = 84240kr kommer jag ungefär fått betala för min mens.. Eller så betalar man 299x4= 1196kr och det är alltså en livs användning av Menskopp då du kan ha 4 st menskoppar under din underbara livs menscirkel.
För mig är valet brutalt lätt!

Jag har åsikten om att varje kvinna borde få gratis menskydd, vi har aldrig valt mens det är något vi föddes till att ha... Men istället för att staten ska få betala de sky höga summorna som jag angav där uppe, så tycker jag att varje ung kvinna som nyss fått sin mens ska få en gratis Menskopp. Varför?
Den är mycket snällare emot kroppen, den kan inte skada kroppen på samma sätt en tampong kan om du inte håller koll på klockan, eller en binda som stinker skunk om man glömmer att byta. Den är dessutom snällare emot miljön! Vi slipper att se bindor och tamponger kastade på olika ställen och vi slipper få det nerspolat.. Iallafall i den mängden som är nu.
Att få en Menskopp gratis kan vara ett sätt att våga prova, att köpa en Menskopp är en kostnad på runt 299kr, men den summan kan rankas som hög i många ögon och där av väljer folk att inte prova.. Skulle man få en gratis så tror jag man skulle våga.. Går den sönder eller liknande kanske man kan få köpa en för halva priset och staten hjälper till med halva eller liknande.
Vi siktar heltiden emot att miljön ska bli bättre, varför inte göra en satsning på något som skulle hjälpa miljön, minska tamongsjukan och få mensdroppande kroppar att må bra innebrändes ut?

Jag är med på att rösta ja för en sån sak, är du?
Jag köpte min Menskopp på Menskopp.se


Likes

Comments

Grattis på er alla studenter, jävlar va ni är duktiga och ni förtjänar en stor applåd! Och lycka till i framtiden.

Min student närmar sig också.
Om ca ett år tar jag också studenten.. Så jäkla långsökt jag vet.. Men jag är redan så sjukt taggad och längtar såå sjukt mycket efter det.
Min plan är att jag ska klara skolan så sjukt bra nu, jag ska va kvitt min migrän och kunna prestera sjukt bra under kommande läsår.
Och när studenten är inne och den är tagen så ska jag ansöka till komvux och plugga upp vård och omsorg så jag får en uska utbildning också. Jag har bara medicin 1 kvar från ettan och sen resterade är 2-3 gymnasie jag ska läsa upp. Samtidigt ska jag jobba som jag läser upp detta. kommer bli tufft men jag är en envis människa och kommer att klara det.


Jag är en stark tjej.
Jag är en stark kvinna som är så envis och stark att ta mig egendom skit och komma upp till toppen även om det är tungt. Jag har lovat att kämpa tills min hjärna blöder och mina krafter är helt slut. Men även då ska jag resa mig och ta tag i sitsen jag sitter i för det är det jag gör, jag krigar för min rätt, jag krigar för att visa vem jag är och att jag vågar va mig själv och stå ut.

Och det bör alla göra även om det är svårt, ibland behöver man motivation. Jag hittar den där jag är, jag går resturang och livsmedel, det betyder att två år tar vi hand om studenterna (åk 1 och åk2 treorna gör det ej.) Att då få se alla som lyckas motiverar mig till att jag också kan, jag har sett folk som kämpat med barn och plugg ta studenten under dem här två åren jag har sett dem som mått så psykiskt dåligt ta studenten. Jag har mått skit och jag kommer att klara det. Jag tar min student 2 år från vad jag skulle gjort, men jag tar den och mår så mycket bättre, det ger mig glädje och hopp.


Ja virrigt inlägg och jag vet ej om det finns kvar imorrn för nu när jag skriver så är jag Så sjukt trött så vet ej hur virrig min text är ha ha..
Jaja ha det bra :*

Likes

Comments

Ett hett hämnd är kvinnomisshandel.
När jag mellan 13-14 så var jag i ett förhållande med en kille som misshandlade mig psykiskt och fysiskt, han tog tag i mig hårt och aggressivt och betedde sig på ett aggressivt sätt.

Idag hamnade jag i en diskussion ang detta. Då det är en utredning om Johnny Depp (STORRY if felstavat.) har misshandlat sin blivande ex fru eller ej.
I diskussionen sa en '' petar man på tigern i 15 månader så får man ta att den hugger'' (EJ CITAT, orden är omkastade på ett ungefär.)
Med detta menar personen att isåfall får hon som kanske blivit misshandlad, att det är hennes fel för att hon har retat Depp tills han slutpunkt.

Jag tänker dra detta jävligt hårt DET ÄR ALDRIG RÄTT ATT HÖJA EN NÄVE EMOT NÅGON TROTTS IRRITATION, Höjs näven och du får ett slag är det inte personen som blir slagens fel, den som slår har valet att gå där ifrån istället för att slå, är det självförsvar visst, men är ''hen'' som slår först så är det hens fel.

Det är det här som gör mig så jävla förbannad att folk anklagar den som blivit slagen.
När jag vart misshandlad av denna kille så var det inte mitt fel, jag kan vara irriterande eller jobbig men att han tog tag i mig var aldrig mitt fel.
Och den som säger tvärt om är en skit.
Varför ska den som misshandlar alltid bli hålla bakom ryggen ( INTE ALLTID MEN MÅNGA GÅGER.).
Men att säga att det är den som blir misshandlad eller liknande är inte ok och det gör mig arg att folk säger motsatsen.

Nu har jag vart arg och kan istället passa på att säga att från och med nu kommer jag fortsätta blogga, inte bara om sånt som stör mig även om sånt som gör mig lycklig.
Jag funderar även på att börja vlogga i framtiden.
Yapp
För att avrunda med något riktigt roligt så kan jag berätta att min sambo kom tvåa som motions elit på långa lugnet i Falun, jag är så stolt<3
Det andra är att jag köpt en hylla, och äggkoppar och taldriksunderlägg och det blir så fint..
Tänk att det tog 1 år (den 28 hade vi 1 år i lägenheten) att börja dekorera haha.. Tänka sig. Men bra blir det :*

Det var allt puss

Likes

Comments

Hej i det sköna sommarvädret!
Hur är det med er? :)

Med mig är det helt ok. Har precis kommit ur en lång dvala av migränanfall.

För er som inte vet vad migrän är så ska jag berätta det. Men jag berättar om just den jag har.
: Migrän är som en super smärtsam huvudvärk, men 10x värre. Vid migrän så förekommer oftast Ljuskänslighet, Ljudkänslighet. I vissa fall EX mitt fall så blir det att jag inte kan gå så mycket, jag kan ta mig till toaletten, men Thats it.
En annan grej som förekommer oftast vid migränanfall är att Magen rasar (akut bajsnödig) Det blir även att kroppen tar emot näring ordentligt. (I vissa fall, därför funkar inte alltid medicin i tablett form.) En annan grej som förekommer är att man spyr. Migrän är så smärtsamt att du blir illamående och oftast behöver spy.
Detta gör att du behöver ligga i ett mörkt, tyst och svalt rum + gärna ha en hink bredvid dig och såklart dricka massa vatten

Det var lite det som hände mig idag. Jag har speciell migränmedicin som endast får tas vid migrän, man får endast ta två tabletter om dagen av den medicinen, men du måste vänta två h emellan tabletterna ( du får endast ta den andra om ej den första hjälpt!) Jag var tvungen att ta båda.. Men mitt problem var att ingen av dem funkar.
Jag sov i över 3h för det brukar hjälpa, men inte idag. Det kändes som jag skulle dö. Det var verkligen min känsla.. Jag ringde till 1177 som inte kunde hjälpa mig med något, dem hänvisade mig direkt till min vårdcentral.. Jag ringde dem och fick super hjälp! Jag kollade om jag kunde ta två andra tabletter som jag fått utskrivet vilket jag fick, så jag tog dem och väntade, hoppade in i duschen och vänta, JA DET HJÄLPTE ÄNTLIGEN!!
Så efter först tagit två starka migrän piller, en Alvedon på över 600mg och en till smärtlindrande tablett alltså 4tabletter som är starka tabletter..
Men nu är huvudvärken borta och jag är nöjd.


Igår var jag till mina gamla hemtrakter och umgicks med mina vänner.
Vi hängde runt och snacka skit. Käkade lite och bara hade kul. Hjälpte till i skolan (en annan klass) med att göra tårtor.
Min bageri oh konditoriklass var ledig i måndags och i tisdags.
Det var super kul!
Sen buss och tåg hem, tog lite bilder som jag delar med mig av ;D

Men det var allt puss på er :)

Likes

Comments

Hej.
Nu är det sjukt sjuk sjukt längesedan jag skrev i bloggen. Jag har varken haft tid eller vilja att skriva i min blogg och därför har det inte blivit av.

Men det behövs ett frö för att kunna så.
Jag har blivit besatt, besatt i att plantera. Jag har en physalis och en jäkla massa med tomatplantor, vilket är det som är på bilden. Ska även ha chiliplantor ( tre st.)
Ska bli kul, jag gillar att se sakerna växa från ingenting till något vackert och intressant. Jag vet inte om det är för att jag själv har vuxit från nästan ingenting till att känna mig som någonting.

Ni som har kollat i min blogg eller känner igen den vet att jag har kämpat i mitt liv, kämpat med PTSD och andra ''roliga'' grejer. Så jag vet inte om det är därför jag nu är besatt i att odla saker.. Men jag tycker det är kul och intressant så jag får hållas trotts att jag nu bombarderat hela vardagsrumsfönstret med tomatplantor.


En annan grej som har hän är att jag har införskaffat glasögon, det trodde jag aldrig att jag skulle behöva. Men tydligen hade jag lite fel på mitt ena öga som gjorde att jag behövde det.
Och jag är verkligen nöjd (EJ SPONS) Jag köpte mina hos Synsam, super trevlig butik och duktig personal där jag handlade!
Det ända är att jag måste dit o ställa om bågarna lite, när jag orkar... Så får bli imorgon tror jag.

Övrigt har det inte hänt så mycket i mitt liv.
Hörs imorrn eller om någon månad :)

Likes

Comments

Så otroligt längesedan jag bloggade.
Vet inte riktigt varför men har tappat lite glöd för det eller vad man ska säga.

Så jag tänkte berätta lite hur mitt liv ser ut nu, vad är skillnaden på nu och då jag startade min blogg.
Har jag ändrat åsikt om något?

Idag är jag 19år, snart 20 ( i mars) Jag bor med min underbara prins, Jag pluggar Restaurang och Livsmedel med inrikting Bageri.
Jag är nu frisk från PTSD och har varit ett långt tag nu, vilket är väldigt skönt och lite ledsamt också, anledningen att jag säger ledsamt är för att jag inte längre träffar min psykolog, som övrigt var helt underbar och en av dem bästa människor jag mött! Jag fick så otroligt mycket stöd av henne, Javisst det var hennes jobb att finnas där! Men det fanns ju även personkemi, vänskap.
Ibland känns det skönt att prata med någon utomstående familj och närmaste vänner istället för att prata med just familj och vänner.

Det som snurrade i mitt huvud under min PTSD var hemska och det var det som kom ut i min PTSD dagbok, men det var mer än det, det var mycket självmordstankar och planer, det var inte direkt lätt att diskutera med några vänner eller familj. Därför var det väldigt skönt att just kunna prata med någon som kan hjälpa mig att må bättre, hjälpa mig med hur jag skulle ta tag i problemen jag hade som gjorde att jag kände såhär.

Vissa grejer har jag inte släppt, som vissa svek av vänner eller hur lärare tog tag i situationen eller ja, det dem inte tog tag i .
Något annat som jag har svårt att släppa är DAGENENS syn på psykiskohälsa.
Jag valde att hoppa av skolan, jag mådde skit och kände att det är det ända rätta att göra för att jag ska klara av att hantera mina problem och minnen och komma tillbaka till den glada och positiva tjej jag faktiskt är. Men tack vare samhällets syn på folk som väljer att hoppa av skolan är smutsig. Visst många som hoppar av skolan kanske gör det för att dem inte orkar eller så, sen har vi människor som hoppar av som behöver det för att kunna växa och må bra.
Jag gjorde det för att må bra. Men det var svårt för många att acceptera mina val ang det. Min mor ljög mycket för att hon tyckte att det var en skam att göra det, jag ljög för jag kände att jag misslyckades, jag var en dålig människa.
Men nu ska jag dra fördomarna under mattan.

Jag är född 1996-03 jag har vart med om mycket hemskt i mitt liv, i min syn har det var hemskt, sen har folk vart med om värre, ja! Men för mig var detta en big deal.
Jag mådde så fruktansvärt dåligt, så jag ville skada mig för att få ut smärtan jag kände, jag ville ta mitt liv varje dag för att stoppa känsla jag hade i mig.
Att vakna upp varje dag och känna att DU har misslyckat, att DU är en misslyckad människa och du vet att du kommer inte klara av dagens utmaningar utan att falla ihop när du kommer hem, dagligen gå runt med migrän för att du dagligen stressar och har en daglig och nattlig kamp emot dig själv..
Då kommer efter i skolan varje dag då du mår så dåligt och inte orkar ta dig till skolan för att du vet att det ändå inte kommer bli bra. Inte nog med det så är det en lärare som behandlar dig som skit, du får veta hur rutten du är i ämnena i skolan.

Jag valde att hoppa av skolan VO12 Just för att jag inte orkade längre, jag behövde komma ifrån, kunna fokusera på att se livet positivt.
Jag ville kunna vakna upp och säga; Fan vad kul idag ska vi baka och fan vad roligt idag ska jag träffa vänner och ha det skoj.
Det var det ända jag ville, jag ville kunna gå till skolan, sammarbeta med klasser utan att känna '' Fan nu kommer jag säkert träffa D.. '' få värkar i magen.
Jag ville kunna låta folk ta mig på axen utan att känna mig strypt.

Mitt val att hoppa av VO12 var nog det bästa jag kunde göra.
Idag, så mår jag bra, jag kan se vad jag vill göra med mitt liv, jag kan se min framtid; Min Sambo och jag, en unge.. Eller två.. En katt boendes i ett mysigt hus någonstans i sverige.
Jag ser mig åka skidor på vinterhalvåret och cykla MTB på sommarhalvåret.
Jag ser mig må bra.
Förut hade jag beskrivit min framtid som mörker, men det gör jag inte längre..


Nu tog det slut i tanke registret.. ....

jahop jahep.. jag får återkomma

Likes

Comments

Nu var det verkligen länge sedan, Jag har inte orkat skriva så mycket då det hänt mycket i mitt liv.

Som vanligt har det vart toppar och dalar, men i feeeeell betteeeeter noooow ! :D

Jag minns ej vad jag skrivit för uppdateringar eller så men här kommer update på livet, Förhållande, fyllt år, går i 1an på gymnasiet, förbättrar min närvaro, körkort.

Finns säkert många som undrar hur det gick med min PTSD? Jo tack det har gått jätte bra, jag är som sagt fri från den och den har inte yttrat sig.
Eller ja.. Sitter jag å tänker på allt som hänt så är det klart jag mår dåligt, det gör dem flesta som vart med om hemska saker.
Men dem tankarna kommer så otroligt sällan nu mer. Förut så kom dem ofta och som i attacker.

Jag har lärt mig så mycket nytt och fick så mycket otroligt glada och trevliga människor som hörde av sig som tyckte jag vart stark och bra som berättat om hädelserna, det vart jag väldigt glad över, trodde jag skulle få mycket negativ kommentarer och neråt låtande påhopp, men inget s¨dant kom.


Det har nästan gått ett år sen jag vart fri ( såg att jag skrivit fel i bion, det skulle stå 04-04-14 ^^ Men lätt hänt haha.. .

Jag vet dock ej vad jag ska blogga om mer, då min PTSD är över. Men har ni några frågor och funderingar runt ämnet PTSD så tveka inte på att höra av er:)
jag kan svara på det mesta.
Glöm ej bort jag är bara en människa, så ingen negaivetet snälla

Likes

Comments

nu var det typ Hundra miljoner år sedan jag skrev något på bloggen. Men har ändrat uppfattning om så mycket och inte känt behovet av att vädra mina ord eller så, för just i dagens länge som vart länge så är jag väldigt lycklig. Det kommer väl självklart dagar då jag känner att jag måste gråta ut och det kommer dagar då jag känner att jag skulle kunna hoppa och studsa upp och ner som någon form av en gummiboll. 

Och jag har förändrat mycket av mitt liv på de senaste tiden. Jag har blivit kär i samma kille på nytt, vi är nu tillsammans. Jag är lycklig och det känns perfa. Jag har börjat skolan! Det va ju typ hundra år sedan men nu går jag i skolan igen Tidiga mornar och komma hem vid kl16. Men det är inte så farligt. Jag har köpt mig min kamera. 

ehm ah.. venneh vad jag mer ska säga. så hej svejs.

Likes

Comments