Hej mina kära läsare!

Nu under ett par dagar har jag varit i Norrköping med min bästa vän.
''Varför just Norrköping?'' kanske ni tänker, och det är för att hon gå där på gymnasium där och har lägenhet där, så vi åkte dit för att de var något nytt istället för gamla vanliga Eskilstuna.

Vi tog tåget dit och det gick bra, haha.
När vi först kom dit så gick vi först till biografen och hämtade ut våra biobiljetter som vi beställt sedan dagen innan och efter det så gick vi till hemköp för att köpa hem mat som vi senare skulle laga.

Maten blev verkligen över förväntan! Jag är faktiskt stolt över oss eftersom ingen av oss är egentligen duktiga på matlagning haha.
Maten bestod av lax, potatis sparris och svamp i ugnen, muuums!
Efter att vi ätit så gick vi in till stan och kollade på The purge election year!
Filmen var över förväntat, den var riktigt bra faktiskt.

Dagen efter så hade vi ställt klockan först på 9:35AM och nästa alarm 10AM men vi gick inte upp förens typ 12 ändå..
Efter frukosten vid ca 1 tiden så gick vi ner till stan. Planen var att fönstershoppa men även då jag intalade mig själv ''handla inget, du har inte pengar'' så kom jag ändå hem med två par skor till... ooops.
Samma kväll gick vi ner till stan igen för att äta middag. Middagen åt vi på en restaurang som heter Pinchos.
Restaurangen var riktigt nice. Istället för en vanlig meny som man brukar få i handen på en vanlig restaurang så skulle man ladda ner en app på telefonen och därifrån trycka i vilken dryck/mat man ville ha och sedan beställa och betala från telefonen med.
Man skulle heller inte beställa en maträtt utan man beställde x antal små olika rätter.
Jag tror att jag valde plankstek, skaldjurspasta och lax. Det var verkligen supergott, om ni råkar vara i någon stad med den restaurangen så borde ni verkligen gå dit för det var verkligen värt. Det var inte så himla dyrt heller.
Efter vi ätit så gick vi och köpte glass och en melon som vi skulle äta på kvällen när vi skulle kolla på ''Viktoriadagen'' programmet.
Dagen efter det så skulle vi åka tillbaka hem till Eskilstuna igen med ett tåg som gick 2:38PM ish.
Så vi tog samma alarm som gårdagen (9:35 och 10:00) men vi gick inte upp ur sängarna förens ca 12 då vi började göra våran brunch som bestod av omelett, vitlöksbröd och té.

Ett par riktigt härliga dagar hade jag iallafall i Norrköping och med bästa sällskapet också.
Det är riktigt kul att kunna umgås med ens bestie, det betyder massor. Jag är så sjukt glad att man inte vuxit ifrån varandra, för denna tjej har varit vid min sida i 17 år typ, omg sjukt.

Glasskramar

​Hello my dear readers!

I've just spent a few days in Norrkoping with my best friend. 
You might think something like ''Why Norrkoping?'' And the answer to that question is because my best friend goes to the gymnasium in that city and she has her own apartment there so we thought it would be fun to see something new for a while instead of Eskilstuna.

Anyways, we took the train there and that went good, lol.
The first thing we did when we arrived to Norrkoping C was to go to the cinema and picked up the tickets to the movie we booked from the day before.
And then we went grocery shopping right after we picked up the tickets.

Our own home cooked dinner was beyond the expectations we had. It actually turned out really really good, haha. I'm actually really proud because none of us aren't actually that good in the kitchen.
The dinner consisted of salmon, potatoes, asparagus and mushrooms, yummy!

Right after we had finished the dinner, we went back to ''centrum'' to see the move.
we saw The purge election year.
It was actually a really good movie, it was over my expectations so that was fun.
 Before we went to bed that same night, we sat two alarms. The first at 9:35AM and the second at 10:00AM
but even though we had our alarms, we didn't come out of bed until like 12PM. lol

After the breakfast that we ate 1-ish, we went out to the ''centrum''.
During the time we walked there I told myself not to buy anything.. but even though I lectured myself up, I came back with 2 new pairs of shoes. :-)

The place we ate dinner that night is named Pinchos.  That restaurant was very high-tech!

Instead of a standard menu, we were told to download the ''Pinchos-app'' and then from the app we could order and later on pay.
The food was really good as well so I really want to come back.
​I hope all of you guys are having a good time, because I do.

Ice cream hugs


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej mina kära läsare!

Nu är det så att hela livet jag fått chansen att skapa i knappt ett år är slut.
Det jag påbörjade förra sommaren har jag nu avslutat.
Det känns så konstigt att vara tillbaka i Sverige igen. Det känns precis som att jag vaknat upp ur seriöst VÄRLDENS BÄSTA DRÖM. Det jag vill nu är bara att somna om och bara åka tillbaka.. men det fungerar inte så. Jag saknar ALLA minnen jag skapade, både de bra som de lite sämre stunderna.


Man blev tillsagt innan man åkte att man skulle komma tillbaka som en helt ny person, och det vet jag väl inte riktigt om jag är.. men jag har fått helt nya syner på världen, folk (både i USA men även dem här hemma) och speciellt mig själv.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om... det är så svårt att förklara med ord ett helt liv man byggt upp som nu bara gled ur mina händer...

Jag var med på min livs resa i USA innan jag åkte hem och den saknar jag som fan och jag skulle göra allt i min makt för att få komma tillbaka till västkusten med samma personer och bara göra om resan men även det är omöjligt att fixa. Men jag är så sjukt tacksam för de personer jag fick träffa för några av dem är verkligen folk jag kommer ha kontakt med i många år framöver, förhoppningsvis vänner för livet.
Många av dem jag träffade på den resan (som var endast två veckor) har man kommit så sjukt nära. Dem personerna förstår en verkligen. Vissa till och med mycket mer än de vänner jag har här hemma i Sverige.
Jag menar inte att mina vänner här hemma inte förstår mig, utan att de personer (utbytesstudenterna) verkligen förstår en på ett annat mycket djupare sätt.
Det saknar jag som fan.

Något som skrämmer mig lite är att man vill tillbaka, och självklart kommer jag att åka tillbaka någon gång.
Men det komne riste vara samma sak.
Många av mina vänner kommer vara i College och jag är inte en elev i skolan med alla mina vänner.
Mina familjer kommer nog för mesta dels vara detsamma men ändå inte.
Det är lite synd, synd att man längtar efter det som en gång var. Men istället för att gråta och deppa så är det nog bäst att vara glad för den helt fantastiska upplevelsen jag fått, även då jag ofta längtar tillbaka så mycket att det gör ont i hela kroppen...

Jag har nu varit hemma i snart 2 veckor, det känns så himla naturligt att vara hemma bland mina nära och kära men ändå på något baklänges vänster så känns det så himla tomt.
Det är väldigt svårt att förklara för någon som inte förstår och gått igen samma sak.
Men tänk sig att du sitter i ett rum med din familj och dina bästa vänner efter att ni inte träffats på ett långt tag. Du är så himla glad att du kan träffa dem igen.. FAST inombords så saknar du fortfarande din familj och dina bästa vänner som inte finns i rummet. Dem är fysiskt på andra sidan jordklotet men får stanna i dina tankar och i ditt hjärta. Usch fy. det är helt fuckat, det är så svårt att förklara med ord, när inte orden räcker till.

Jaja,
Allmän info så har jag precis en vecka kvar innan jag börjar jobba, och efter mina 4 veckors jobb så börjar skolan igen. Usch och fy. men någon gång så måste väl verkligheten komma ifatt.

Vi hörs i nästa inlägg, ni får ha det bäst, för det har jag.

Glasskramar


Hello my dear readers!

The whole life that I got the chance to create is now over.
The life i started last summer has now come to an end.
It feels so weird to be back in Sweden after almost a year at the same time as it feels just as natural as if I wouldn't have left at all..
It feels like I've been woken up from the BEST DREAM EVER. All I want to do is to go back to sleep and continue the dream. But it doesn't work that way.
I muss ALL of the memories I got during my year in the U.S.. Everything from the very best memories to the less good ones. All the memories created the year to my special year, and I am so thankful that it became just like it did.


Before I kicked off my exchange year, I got told that ''when you come home, you'll be a completely new person'' and I don't know if that is the exactly truth.. but I know that thanks to this year I've opened my eyes for new things, got new thoughts about people and the world.

Well, it's kinda hard to know what to write about because at first, it's really hard to explain my whole ''life in a year'' in a blog post and also, the words aren't big enough to explain all the feelings.

but anyways,
I participated in seriously the best trip ever!
The two weeks on west coast with the best people ever made the best end of my exchange possible.
I'm so damn thankful for the opportunity to get to know those people that I really could be myself with to 100%.!
Some of the people I got to know during those 2 weeks got to know me and could actually understand me on a deeper level than the friends I have here in Sweden.
Its something special with my exchange student friends. They just understand. They're in the same seat as you are. They REALLY UNDERSTAND the hard things so go through..
Some of the friends I made on the waistcoats trip is friends I'll have for probably the rest of my life and I'm so thankful. I just miss the trip and those people from the bottom of my heart.
I would do anything to go back but it is not possible.

I will come back, someday. Not to the trip with all the people on my bus.. but to the U.S. and to my new hometown. I'm looking forward to that day, but I fear it at the same time.
It won''t be the same as when I left. It never will.
A few of my friends will be somewhere at some college and I won't be a senior on TLHS anymore.
But instead of being sad about something that I miss so much I should e happy it once happened, and I am. I am so happy and thankful that I got the opportunity to live my other life.


However. I've been home now for almost 2 weeks and I'm so happy to be back with my family and best friends but at the same time, it just feels so empty. and that is because I miss my family/ies and my best friends.
It is so hard to explain to someone that doesn't understand.
Even though you are with your loved ones, you still aren't at 100% enjoyment because your other family and best friends are on the other side of the earth.

Oh well..
general info is that I have one more week of summer before I start working for 4 weeks and then school starts. ugh.

I hope you're feeling good because I do.

Ice cream hugs

Likes

Comments

Hej mina kära läsare!

Nu de senaste veckorna har jag haft några av de bästa veckorna på hela året!
Veckor fyllda med glädje med min riktiga familj.
Massor av riktigt roliga upplevelser, både nya och gamla som nu förblir värdefulla minnen.

Hmm, låt mig tänka efter lite..
I förra inlägget så hade jag tagit gratulation, åkt till Chicago och Michigan City.
(Det kommer även att komma upp några fler bilder från det)
Men efter det så har vi även hunnit oss tillbaka till Monticello. Den enda skillnaden denna gång var att Per var med (eftersom vi hämtade honom i Chicago)

Denna gång så bodde vi hos Kevin och Cathy och till en början så gjorde vi inget super speciellt förutom att vi köpte massa nya resväskor så att min familj skulle kunna ta hem alla mina saker eftersom allt INTE får plats i mina resväskor som jag tog med mig när jag kom hit.... haha.
När jag kom hit så kändes det inte som att jag hade med mig så mycket.. sen nu så har jag shoppat massor, och även slängt en massa :/

Vi hade även en ''tack-middag'' till mina tre fantastiska värdfamiljer som lät mig bo hos dem och med välkomnande armar släppte in mig i deras familjer som en av deras egna.
Den kvällen var riktigt bra! och efter middagen så åkte alla em till Kevin och Cathy för lite ''efterfest'' kanske man kan kalla det.
När alla åkt hem gick vi och la oss och nästa dag när vi vaknade (idag) så var det dags för min familj att åka hem.
Dem lämnade typ 12:30 mot Chicago, O'hare.
Att säga hejdå denna gång var inte så jobbigt, eftersom att jag bara har roliga saker kvar här och för att jag vet att jag kommer hem om 24 dagar, och då hade jag tänkt stanna ett tag ;)

Nu kommande vecka så har jag en tennis avslutning, fotbolls-sleepover, ''sleep-over-party'' och sedan på lördag så sätter jag mig på ett flyg till Los Angeles! (Wihoooo!)
Haha, det har jag väntat på hela året så nu är jag så sjukt redo!
Vissa grejer/ställen som vi ska göra/besöka har jag redan varit på t.ex. LA, San Fransisco, Universal Studios osv, så det ska bli väldigt roligt att få se igen!
Men det jag nog är mest taggad för är nog Grand Canyon! Jag har hört massor bra saker om det så det ser jag verkligen fram emot! (Hela resan men speciellt det)

Jaja nu ska jag inte skriva så mycket mer, nu ska ni få se på lite bilder istället.


Hello my dear readers!

The last couple of weeks have actually been some of the best weeks this year!
Weeks full of happiness with my real Swedish family!
A lot of joyous experiences, both old but also new ones that now will remain valuable memories

Anyways, hmm... let me think..
In my last update I told you guys that I graduated High School, went to both Chicago and Michigan City..
(It'll come even more pictures of that)
But after that, my family and I went back to Monticello for aa few days. The only difference this time was the fact that this time, we brought my brother! (as we picked up him in Chicago)

This time, we stayed at Cathy and Kevin's house. And the first day, we didn't do anything really special besides trying to find more suitcases so my family could bring home a lot of my stuff because all my new things does not fit in the luggage that I brought when I came here :-)

We also had a ''Thank you-Dinner'' for the 3 of my fantastic host families that hosted me during this year and welcomed me with open arms and took me into their family as one of their own.
That night was really good! And after the dinner, all of us went to Cathy and Kevin's for a ''after party'' (?)
Later on the night when they went home, we went to bed and the next day when we woke up (today)
it was time for my family to go back home to Sweden. It wasnt that hard saying goodbye this time because I know I'll be back in Sweden in 24 days and then I'll stay there.. until next trip ;)

Anyways this week I've tennis banquet, 2 sleepovers and then on Saturday I'm gonna go to O'Hare and fly to Los Angeles and go on the west coast trip for 2 weeks! I'm SO EXCITED!

Anyways, I'm not gonna write more, I'ma let you see a few pictures.


Jag tänkte lite...
Just nu på senaste tid har det varit väldigt många Hej, men även många Hejdå...
Mitt utbytesår är SNART SLUT (vaaa redan?!)

Året har gått så sjukt fort att jag knappt hängt med..
Men man behöver väl ett slut för att få en ny början?
Jag vill dock inte att detta ''nya liv'' ska ta slut så jag måste verkligen ta vara på de ynka 24 (eller 23) dagarna jag har kvar.

Glasskramar


So I was thinking...

In the last few weeks, it has been a lot of hello's, but also goodbyes..
My exchange year is ALMOST OVER (whaaat already?!)

This yeas was one of the fastest years so far...
But you need an end before you get a new beginning.
But the thing is.. I don't want this to end, my whole new life that I've built, it'll be gone forever. I'll just have the memories which makes me so happy, even though it makes me so sad that it's almost over.

In 23-24 days I'll be back in reality.
​I really have to take care of this little amount of valuable time I have left.

Ice cream hugs

Likes

Comments

​Hej mina kära läsare!

Nu har det hänt en hel del grejer de få dagarna som gått sedan mitt förra inlägg!

Jag har haft gratulation och gratulation party, som mamma och Stefan var med på.
Och efter det så åkte vi upp till Chicago för att hämta upp Per på O'Hare!
 
Vi stannade i Chicago ett tag men nu är vi i Michigan City och ska stanna här tills på fredag då vi ska tillbaka till Monticello igen.
Jag låter er se på bilder istället för att skriva om allt.

Glasskramar 


​Hello my dear  readers!

I've done A LOT of things since the last update!
For instance graduation and my open house party.
Me, Mom and Stefan went to Chicago and picked up my little brother Per from O'Hare so I'm with my family right now, which I really appreciate!
We stayed in Chicago a few days and now, we're in Michigan City and we'll stay here until Friday, when we'll go back to Monticello. 

Well, I'm gonna put on some pictures instead of writing about everything.​

Ice cream hugs

Likes

Comments

Hej mina kära läsare!

Äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN så har sommarlovet smugit sig fram. Eller smugit och smugit... det har kommit med stormsteg om jag får säga det själv.
Inte bara sommaren utan mitt utbytesår också...

Jag har gått klart skolan här, wiho. Jag hade de sista proven i tisdags och idag (onsdag) och torsdag så är skolan slut, fast vi seniors har Graduation rehearsals onsdag och torsdag + achievement night fredag kväll.

Rehearsal'en tog strax under 2 timmar, jag skulle inte påstå att det var super roligt men det var ändå lite spännande på samma gång. Man blir så otroligt taggad inför lördag då den riktiga Graduation är.

Idag ''flyttade'' jag tillbaka till Don och Martha eftersom jag ska bo här tills söndag morgon pga/tack vare att min mamma och Stefan ska komma hit. (!!!!!!!!!!!!)

Dem har varit i själva USA ett tag men nu äntligen kommer dem hit till mig!
Imorgon har jag rehearsal på morgonen och efter det så ska jag och Martha ta en liten tur till Lafayette för att fixa lite saker och ting.
Efter det så åker vi hem och eftersom att det tar ett tag att åka fram och tillbaka till Lafayette så kommer det inte ta sååå lång tid innan mamma och Stefan dyker upp! (Jippi)

Jag ska inte avslöja för mycket i förväg men schemat är i stort sätt FULLPROPPAT tills jag åker hem till Sverige fast dem sakerna kommer jag berätta i kommande inlägg,

Nu för tillfället så ligger jag i min säng och ska strax stänga av datorn och sova eftersom jag är väldigt trött.

PS. vädret här är på topp och värmen ska hålla i sig så jag är superglad för det.

Jag hoppas att alla ni där hemma har det bra, för det har verkligen jag!
(förutom min jävla hosta som inte villl gå över :/ ) Hahah jaja...

Glasskramar

Hello my dear readers!

Finally, finally, FINALLY.
Summer is here, it came so fast that it completely blew my mind and not only the summer came fast, also my exchange year has gone by fast as well.

I'm out of school and I had my last finals on Tuesday this week, and today (Wednesday) and tomorrow will be graduation rehearsals + achievement night on Friday then finally the Graduation on Saturday.

The rehearsal took almost 2 hours. It wasn't the most fun thing I've done but at the same time, it really pumps you up and you get so excited for Graduation!

Anyways, I ''moved back'' to Don and Martha today because/thanks to that my Mom and Stefan is coming and is gonna stay at their house until Sunday morning!
They have been in the U.S for a while, bur now, they're finally coming to me! YAY.​​
I'm not gonna reveal too much now but all I can say is that my schedule is FULL until I go back home to Sweden, so you'll see what I'll be up to in future updates!

However, at the moment, I'm in bed, and I'm really tired so I'm gonna get to bed asap so I'll see you in my next update!

P:S. The weather is really nice right now and that just makes me so happy!
(32 degrees Celsius equals to 89.6 degrees Fahrenheit)

I hope all of you are feeling good, because I do
(except the fact that I still cough a lot :/ ) but hahah whatever It's better but not good yet.

Ice cream hugs

Likes

Comments

Hej mina kära läsare!

Förra veckan avslutade jag med ett par prov.
Fredag kväll var det fiske och båt-åkning på schemat, vilket jag tyckte var roligt!
HELA lördagen spenderades i sängen pga att jag inte mådde bra. Huvudvärk, halsont och en hosta som inte gav sig. Usch och fy.
Men idag (söndag) så var jag uppe ur sängen iallafall. Hostan och halsontet är fortfarande kvar fast huvudvärken var nästan helt borta, så det var väldigt skönt.

Ingen söndagsångest idag heller, eftersom jag inte behöver gå till skolan imorgon, WIHOO!
Och på tisdag så har jag ynka 2 prov sen så är det ÄNTLIGEN SOMMARLOV!

Glasskramar

​Hello my dear readers!

I finished up last week with a few finals. I've right in the moment only 2 finals left.
On Friday night, I went out for a boat ride and went fishing, I really enjoyed it.

I stayed in bed ALL Saturday because I didn't feel well at all, ugh.
But today (Sunday) I felt a little bit better which is good.

Also this Sunday it just feels sooooo good, because I don't have to go to school tomorrow!
Thank God for the senior sign out sheet, lol.

I've only 2 finals to do on Tuesday and then, FINALLY SUMMER.

Ice cream hugs

Likes

Comments

​Hej mina kära läsare!

Nu har det varit ett ganska så bra tag sedan jag uppdaterade någonting här på bloggen och helt ärligt så är det för att jag helt enkelt inte har haft tid och istället för att skriva en super dupera lång text nu så lägger jag upp bilder som får sammanfatta allt.

PS. nu har jag bara ynka 7 skoldagar kvar tills jag har sommarlov, wiho!

Glasskramar


​Hello my dear readers!

It has been a long while since last time I updated my blog, and honestly, the reason why is because I haven't had time.. and instead of writing a super long update about everything, I'm gonna put up pictures that will summarize what you've missed.

BTW: it is only 7 more days in school before summer, wiho!

Ice cream hugs

Likes

Comments

Hej mina kära läsare!

Jag tänkte starta upp detta inlägg med att dra fredagen lite kort.
Fredagen började med att jag fick skjuts till skolan istället för att ta bussen och det var så himla skönt! När jag får skjuts istället för att behöva ta bussen så får jag även 30 minuters mer sömn på morgonen vilket jag VERKLIGEN uppskattar!
30 minuter kan verkligen göra en superstor skillnad på morgonen, så det var bra sätt att starta fredagen på.

Mina två första lektioner i skolan gick relativt fort och efter det så var det rotarylunch på schemat.
Det var ganska kul att komma till rotarylunchen eftersom det var ett tag sedan jag varit där. Jag tror jag missat 2 eller 3 lunchar i rad pga att jag inte har kunnat komma.
Mina två återstående lektioner gick fort dem med. Lektion nummer 3 han jag bara sista 5 minuter pga/ tack vare rotarylunchen och den 4e lektionen rullade på rätt så bra den också.

När skoldagen var slut så var det tennisträning.
Jag känner att jag börjat förstå alla regler och även att jag har mer kontroll på bollen och racketet så det är roligt och jag har även blivit uppflyttad från JV double 5 till JV double 2 så det är också ett tecken på att jag faktiskt förbättrats vilket jag tycker är roligt!

Efter träningen så hämtade Barb upp mig och i bilen var även Harley och en av hennes vänner och vi bestämde att till kvällsmat på fredagen blev det Donken(?) åvi köpte det och tog hem det.
På fredagskvällen gjorde jag inget super speciellt, jag visste att det var tennismatch på lördag morgon så jag tänkte att jag skulle ta det lugnt så att jag skulle vara pigg tills matchen.
Under kvällens gång så FaceTime:ade jag med Gavin ett bra tag så det tyckte jag var kul!
(För er som inte vet så är Gavin en amerikansk rotary utbytesstudent som kommer åka till Sverige 2016/2017 och bo i Stockholms området ett år! Jag blev väldigt glad när jag fick reda på att han hamnade i Stockholm eftersom det är relativt nära från E-tuna. )
Och vid ca 12-1 så la vi på.

På lördagsmorgonen när min väckarklocka ringde ca07:00 så drog jag mig upp ur sängen och bytte om och gick ock åt frukost.
Under min frukost klockan ca 07:35 så skickade tränaren ett sms och sa att matchen var inställd...
Så det kändes la sådär... jag var inställd på match och nu var klockan 07:40 på en lördagsmorgon och jag var redan uppe och åt frukost.. så när jag ätit klart så gick jag tillbaka till sägn och sov några timmar till...

Senare runt 12 var det och efter lunchen åkte vi till Lafayette för en liten spontan shopping; vilket alltid är kul!
Jag fick med mig hem två tröjor och ännu ett hål i örat.
På tillbaka vägen så blev det även ett snabbstopp på Starbucks vilket avslutade våran shoppingtur på bästa möjliga sätt, så det kändes bra!

Nu idag är det bara en slö-söndag.
Jag tänkte få lite läxor gjorde men utöver det så kommer det nog inte bli så mycket mer.
Kanske ett eller två avsnitt av Cirkus Magaluf men troligen ingenting mer än det, haha.


PS.
Om man räknar med imorgon så har jag exakt 17 skoldagar kvar innan sommarlovet sträcker ut sig framför mig. Det efterlängtade sommarlovet kommer med sjumilakliv och jag är mer taggad än någonsin!

Glasskramar

Hello my dear readers!

I think I'll start off this update by short telling you about last Friday.
The Friday started off with a ride to school, so I didn't have to take the school-bus! YAAAAAAY!!!
Thanks to the fact that I went to school by car instead of the school-bus gave me about 30 minutes more sleep in the morning which I really appreciated!
That was definitely a great way to start off the day!

My two first classes went by really fast and then I had the rotary-lunch.
It was pretty nice to go to the rotary-lunch because I've missed it 2-3 times because I had other things to do.
My remaining classes went by pretty fast as well.

I had tennis practice after school and that went good.
Barb picked me up after practice and Harley and one of her friends were in the car as well.
We decided to brig McDonalds food home (how americanized am I?!)
I didn't do anything special during the night because I knew that I had a tennis match the next morning.
However, during the night I Face-Timed with Gavin for a while.

My alarm went off at 7:00AM I put on clothes and ate breakfast and then at 7:30 ish, the coach texted and told us that the match was canceled... so I went back to bed a few more hours.

We ate lunch around 12 and then we went to Lafayette on a spontaneous shopping trip! (which always is a lot of fun!)
I bought 2 shirts and also I pierced my ear again.
On the way home, we stopped at Starbucks so that was a good end on the little shopping-trip.


Today is the typical lazy-Sunday. I think I'm gonna do some homework and probably nothing more special.
I might watch one or two episodes of Cirkus Magaluf, but there than that, I'll probably not do anything.

PS.
There is only 17 more days of school before the awaited summer finally is here!

Ice cream hugs


Likes

Comments

Hej mina kära läsare!

Denna torsdag flög förbi riktigt fort!
Skolan flöt på otroligt fort, och efter skolan så var det tennis på schemat!
Vi hade en match idag och jag och min partner startade starkt men det slutade ändå med förlust.
Det var helt okej poäng tycker jag ändå med tanke på att motståndarlaget är ett riktigt bra lag som tränat inomhus hela vintern.

Iallafall, när matchen var slut så åkte vi till Pizza hut och åt middag och sedan bar det av hemåt.
När jag kom hem tog jag ett bad och sedan lite plugg.

Nu är jag klar och tänkte gå och lägga mig.
Det blev bara ett litet kost inlägg men men.
Vi hörs i nästa inlägg.

Glasskramar


Hello my dear readers!

This Thursday just flew by so quick!
The school also, and I had a tennis match after school,
Me and my partner started off really good even though it ended in a loss but considered that the other team have been practicing inside during the whole winter made me feel that we still did a great job even though we didn't win.

However, after the match we went to Pizza hut and ate supper and after that I went home and took a bath,
After the bath I made some of my homework, and now, I feel that I'm pretty much done and pretty tired so I'm thinking of going to bed now.

I'll see you in y next update and hopefully that update will be a little bit longer.

Ice cream hugsLikes

Comments

Hej mina kära läsare!

I detta inlägg så har jag en hel del saker att berätta för er så håll i er, så kör vi!

Okej det första jag vill ta upp är RYLA. RYLA är en ledarskaps-helg som Rotary anordnar som jag åkte på.
Det kom folk från skolor i stort sätt hela Indiana så det var kul att träffa nya folk och speciellt mina utbytesstudentsvänner!
Själva RYLA't tyckte jag oturligtvis inte var så roligt alls, men det kan också berott på att jag fick en ganska dålig grupp så det var synd.
Men när vi hade ''fritid'' så hade jag riktigt roligt!

Det blev faktiskt inte så sena kvällar men jag var riktigt trött eftersom det var obligatorisk frukost som startade 08:00...........
Så när jag kom hem på söndagseftermiddagen så var jag riktigt trött men spenderade x antal timmar i solstolen eftersom det var 30 grader varmt, sol och inte ett moln så långt ögat kunde nå! HÄRLIGT!

På måndag morgon så mådde jag dock inte bra alls. Men jag trodde att jag bara var som alla andra, måndagstrött så jag släpade mig själv upp och drog till skolan. Men när jag var i skolan så blev det inte bättre utan bara värre och mitt huvud blev så tungt och det funkade inte alls men jag stannade kvar i skolan ändå, och tränade det gjorde jag också även då jag egentligen inte borde.
När alla andra servade kunde jag knappt stå upp så jag satt ner och var tvungen att ''hålla i'' huvudet för att minsta dunkandet.

Men när jag väl kom hem efter träningen gick jag RAKA VÄGEN till sängen och la mig och vaknade inte förens 06:45 som vanligt dagen därpå men då var det inte bättre alls så jag stannade hemma tisdagen (igår) och i stort sätt sov HELA dagen.
När det började bli dags för middag så åkte jag och Barb till en restaurang och åt mat, sen direkt hem och jag la mig och som och somnade seriöst supertidigt ungefär 23:00.
Och onsdag morgon (idag) vaknade jag och var näst intill 100% utvilad så det kändes skönt.

Dagen gick fort och bra och jag var klar i huvudet så det kändes skönt!
Jag tror det kan varit någon slags solsting eller något för jag drack inte så mycket när jag satt ute i solen hela dagen.

Iallafall, dagens tennis-match blev inställd pga dåligt väder och blev därför uppskjuten tills imorgon men jag tror att morgondagens match också kommer bli inställd... hahah men det får vi la se imorgon.


Jag hoppas att ni där hemma har det bra! Nu är det inte alltför långt kvar tills vi ses, och jag är supertaggad!

Glasskramar

Hello my dear readers!

I've a few things to tell you about in this update.
Okay,the first thing is RYLA. RYLA is a leadership weekend program that Rotary is in charge of that I went to.
It came people from schools from almost all around the state, so I enjoyed meeting a bunch of new people and especially my exchange friends!

I don't think that I really enjoyed the RYLA but I had a good time being with my friends so overall, I had a good weekend.
It actually wasn't that late nights but I was pretty tired because there was a mandatory breakfast both Saturday and Sunday at 8.00AM....
So I was pretty tired when I came home about 1:30PM Sunday afternoon.

I spent the whole day from 1:30 to 6-7ish in the sun and OMG I loved it!
About 86 degrees, sun and no clouds as long as your eyes could reach, P E R F E C T.


When I woke up Monday morning, I didn't feel that good.. But I just thought I was ''Monday-tired'' as anyone else you know so I just dragged myself up and to school as usual.
But when I came to school I still didn't feel good and it just god worse and my head started pounding ad it just hurt so much but I just stayed in school. #fighter
No, but anyways..
I went to practice too even though I shouldn't and that didn't go that well either.
When we were supposed to practice on servings my head just hurt so much and I couldn't really concentrate so I just sat down.
And when I moved I had to kinda hold/squeeze my head to make it feel a little better... ugh

When practice finally was over I went home and went to bed the first thing I did and I fell asleep and spelt until 6:45AM the day after but when I was supposed to wake up I still didn't feel good at all so I stayed home and I literally slept the whole day.
When it was time for supper, Barb and I went out and ate on a restaurant and after that we went home and I went to bed and fell asleep pretty early

So this morning when I woke up I was in a good mode and the day just flew buy really quick and then there was supposed to be a tennis game but it got canceled and moved till tomorrow.

Ice cream hugsLikes

Comments