Så nu är den pretty much klar! Lite småfix osv bara men det kommer!
Så börja följ den nya bloggen nu folket!
Besos!NOUW.COM/JULIASIMONSDOTTER

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hahah ja ja har haft många bloggar under mina år här men nu så känner jag att jag vill göra en helt ny, var 2 år sen sist! Hahah så håller på med det just nu!

Likes

Comments

Vaknade idag utav att Dylan kom in på mitt rum och var lite lessen och att han ville ha macka och äpplejuice hahah så vi fixade de! Bra att han väckte mej ändå och ganska tidigt, för har vänt lite på dygnet nu när man varit ledig lite längre osv..
Fixade precis lunch åt mej och Fanny, tacos som blev
över från igår! Så nu blir det att äta och kolla serie och sen hitta på något!

Likes

Comments

Igår så hämtade Sara upp mej och så drog vi hem till henne där vi käkade mat osv med hennes mamma och hennes kompisar hahah va trevligt satan, sen drog vi mot resarö vid 22 så vi var framme lite innan 23, firade in tolvslaget där och umgicks med några! Sen drog vi vid 1:30 mot Danderyd och var väl framme vid 2 och där hämtade pappa upp mej.

Gott nytt år allihopa!

Likes

Comments

Var hemma igår för mådde skit, men eftersom jag är som jag är så fixade jag massa tvätt och grejer i mina små filmpauser. Skulle väl egentligen ha varit hemma idag också kanske men drog till jobbet och när jag kom hem var jag fan helt slut. Träffade Sara en snabbis för hon ville prata om nyår osv.. Sen när jag kom hem så fortsatte jag kolla film och däckade typ en timme, sen kom pappa hem och vi käkade och nu kollar vi fiilm.

Likes

Comments

Mot kvällen så började folk skriva om hur de snöa och grejer men jag såg då fan inget men sen började det och inte slutat än! Så jävla underbart! Så drog och träffade Sara vid arninge där de är najsigt att sladda osv, men när hon kom fram så upptäckte vi att ena däcket vare punka på så pappa kom och hjälpte och vi körde hem hennes bil, sen åkte vi till galoppen och sladdade och sen till arninge och sladdade lite där också. Sen skjutsade jag hem Sara.
La mej i sängen för en liten stund sen, har tagit huvudvärkstabletter för har sjukt ont i skallen och sen tagit nässpray och sen hostar jag till och från men de går bra och min röst är fortfarande inte normal hahah men de är naaajs.
Skönt med bara tre jobbdagar nu hära! Hoppas jag mår bättre imorgon än nu iaf!


Och till alla grabbar som ska kolla extra när de är En tjej som sitter bakom ratten och inte brevid skrikandes hahah vi kan oooocksåååå!

Likes

Comments

För någon timme sen så åkte Fanny, tezz och Dylan till Sveg för att Fanny ska ta skoterkortet! Jag tog mitt för 2 år sen, ända provet jag haft alla rätt på hahah.
Så nu är det bara jag och pappa hemma tills den 31a! De najs de!
Igår så hände det inte så mycket, jag och pappa åkte och tvättade bilar och bärgningsbilen.

Likes

Comments

Vi har firat julafton här hemma i år! Mormor och min ena morbror kom över också. Riktigt mysigt!
Fick massa fina och najsiga grejor! Tack så mycket för allt! Imorgon så ska jag och Fanny till mormor där vi ska fira lite med släkten på den sidan!

Likes

Comments

Idag på förmiddagen så åkte jag och Fanny till mamma och morfar för att tända ljus för mamma och morfar!
Våra änglar! Älskar er båda två så sjukt mycket och saknaden går inte att beskriva..
Och Fanny tyckte de va roligt att jag hade mina Foppa Hahahh men Hållå de ju typ vår/höst ute?!

Likes

Comments

Likes

Comments