Det syns inte så mycket att jag arbetat idag. Men jag lovar, det har jag. Jag har tränat på att göra en klocka(vilket var svårare ön jag trodde)

Jag har kommit på lite nya idéer som jag försökt måla in i min skiss. Jag har en kännsla utav att det här kan bli bra tillslut👍🏼

Jag har börjat lite smått på den "riktiga" bilden.


Nu ska jag äta, hej svejs!

Likes

Comments

​Ja, nu påbörjas mitt projekt nr 2.

Tanken är att klockan både sugs upp utav tiden (komiskt nog) och ramlar ner som i ett stressigt anfall.  Bilden ska få ge kännslan utav att tiden stressar iväg och allt bara blir rörigt.

Men innan jag kan sjunka in i mitt arbete, ska jag öva upp mina skills innom att måla vatten. Ni hörde rätt. Jag målar vatten. Här kommer komiken in i bilden (igen) jag målar vatten, med vatten.

Nu är jag lika hungrig som Budda va efter 49 dagars meditation, så nu ska jag satan äta.

Likes

Comments

Här är resultatet utav mitt hårda arbete. Jag måste ändå säga, att jag är väldigt nöjd. Precis som det bilden ska förmedla, har jag kämpat, trotts att det kännts allt mer omöjligt och tillslut blivigt färdig. 

Jag har jobbat med temat identitet och jag tycker jag lyckats, för jag känner liksom igen mig i den lilla fågeln. I mitt liv här på jorden har jag lärt mig en viktig sak. Kämpar man bara tillräckligt mycket för någonting och inte ger upp för lite motgångar, så kommer man kunna klara vad som hälst. Just det vill jag förmedla i min bild: även det mest fördjävliga kan bli vackert.

Idén har ett lite lustigt ursprung. Det va så att jag satt i bilen och tittade ut ur det halvsmutsiga fönstret. Vi körde så att det blänkande havet och dess horisont speglades mot min näthinna. Från himlen uppenbarade sig en. Nej. Jag såg inte alls det här. Idén kom helt enkelt fram från ingenstans. Jag satt och grublade över vad jag skulle göra. Jag tänkte att "jag är väll ändå lite utav en kämpe." Då kom jag på att det skulle man kunna visa genom att något skrumpet blir något vackert. Så kom jag på att man kan vika origami. Det ledde till en flashback från serien "Prison Break" där en vikt svan finns med. Och vad symboliserar skönhet om inte en majestätisk svan? Ja på den vägen är det. 

Okey, lite formel fakta då va 🤓

Tekniker jag använt: Origami (papper), fotografering (kamera, ljussättning, inställningar), photoshop (dator)

Origami: Jag sökte upp svanen från prisson break och hittade den på Youtube. Mitt andra steg va att lära mig vika fågeln såpas bra, att man kan kalla den för vacker.. När jag slutligen lyckets med en någorlunda perfekt fågel.... Fortsättning följer, skolan tar överhand (lektionen slut)

Likes

Comments

Här har vi den första fågeln som faktiskt ser ut som en fågel. Vid denns sida ligger en idé inför slutprodukten. Detta kan bli niiiceee.

To be continued...

Likes

Comments

Tjena, kunde inte skriva förra veckan, så skriver nouw.

Vecka 1.

Idag har jag listat uta att jag ska jobba med origami. Tanken är att jag ska vika en fågel som står på marken. Men åvanför den ska det komma som i en båge, trasiga fåglar. Mitt budskap skulle i sådant fall vara att man ska försöka tills man lyckas. Aldrig ge upp. ✌🏼

Jag har startat min blogg och tittat lite på origami videor på youtube. Har inte hunnit med mer.

Likes

Comments