Nå er jeg ferdig
med rommet som jeg fortalte dere om for en god stund siden. Rommet har egentlig vært ferdig lenge, er bare jeg som har vært litt dypt inni serie-verden at jeg glemte ut bloggen. Men jeg har ihvertfall tatt noen før og etter bilder som jeg skal fikse for bloggen imorgen, så stay tuned!

Siden jeg har vært fraværende en god stund fra bloggen, så har jeg faktisk tatt mange fine bilder som jeg gjerne vil dele. Det er bare til å se frem til mange fargerike innlegg, i og med at høsten har vært og den er på vei over mot vinter. Jeg håper virkelig at vi får en hvit jul dette året, savner det sånn!

Snakkes snart tynipeepz
___________________________________________

I'm finished with my room that I told you guys about awhile ago. The room were actually finished long ago, I was just so sucked up in the series-world that I forgot about my blog. But I've taken before and after pictures that I will have on the blog by tomorrow, so stay tuned!

Since I've been away awhile from my blog, I've had the time to take a lot of beautiful pictures that I want to share. So look forward for colorful posts, since it was autumn and it's about to turn over to winter. I really hope that we're getting a white christmas this year, I miss it so much!

See you soon tynipeepz


Likes

Comments