vet absolut inte vad som hänt med mig. från att aldrig någonsin läsa då det var "tråkigt" till att läsa varenda dag samt till och med förnya sitt bibliotekskort! hur sjukt är inte det? så det jag gör nu om dagarna är att jag läser, går till biblioteket och lånar någon ny bok som jag sitter där ett tag och läser för att sedan gå hem och fortsätta läsa där hemma och så börjar det om på nytt.. sen så kikar jag lite på instagram emellanåt (ni hittar min instagram här)

idag blev det dock bara lite läsning på morgonen men har sovit så dåligt så kom bort mig hela tiden, så idag blir det nog bara att glo på mobilen och kolla tv. väntar på att mamma ska komma hem så vi kan kolla julkalendern då jag absolut älskar den! har ni inte sett den så borde ni absolut göra det, ni kommer inte ångra er.

har förresten fikat två dagar i rad, i tisdags och igår, det händer inte varje dag. lyxigt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

alltså jag absolut älskar denna serie! wahlgrens värld heter den och där får man då följa med familjen wahlgren i deras vardag och så får man en inblick i deras liv. rekommenderar denna serie om man tycker om att kolla på till exempel svenska hollywoodfruar eller realityserier. kan inte få nog och kollar på avsnitten om och om igen haha.

ni hittar serien här!

Likes

Comments

jamen hejsan! har inte uppdaterat under hela helgen pga att jag varit hos mormor och hennes man och bara myst utan att vara ute på internet så mycket. men igår kom jag hem på eftermiddagen och gjorde ingenting speciellt. i helgen har jag dock varit på julmarknad i stan samt varit ute och ätit god mat. super mysigt om jag får säga det själv! det fanns häst och vagn där också och jag blev helt paff då hästen samt vagnen var så oerhört fina och man fick verkligen upp julkänslan när man såg det.

annars har jag inte gjort så mycket mer, idag har jag städat och gjort det fint på mitt rum och snart ska jag nog släppa ut kaninen så han får springa av sig lite. kan ju också berätta att efter senaste besöket hos veterinären så har allt gått jättebra och chilli är äntligen som sig själv igen samt har fått ta av sig tratten. imorgon får han också sista dosen av antibiotika vilket ska bli så skönt!

Likes

Comments

idag fick jag sova ut litegrann efter nästan två nätter utan någon sömn! dock väckte mamma mig först vid sex tiden för att chilli hade lyckats ta av sig sin tratt så jag var tvungen att sätta på den igen. sedan blev det att gå upp vid nio för chilli skulle få sin antibiotika. imorse kom mormor förbi också och drack en kopp te vilket var super mysigt, vi gick ner på stan och kollade runt lite också. när jag kom hem så färgade jag håret rött som faktiskt är en sak som stått i min bucket list länge och är supernöjd! töjde öronen till tolv mm nyss och hoppas innerligt att mina öron inte stöter ifrån sig tunnlarna som de gjort alla andra gånger jag försökt ta mig över tio mm. fick med mig hem ett fejk septum förresten då jag planerar att skaffa mig en på riktigt tillslut men ville känna efter först om jag tyckte om det och trivdes i det vilket jag gör så hm.. ett septum blir det nog!

Likes

Comments

minimalism är någonting jag verkligen varit intresserad av ett bra tag och i flera månader har jag kollat på youtube videos där folk som själva är minimalister ger tips till nybörjare och visar deras resa till en minimalistisk livsstil. en minimalistisk livsstil ser dock helt olika ut från person till person och man får göra det som känns bäst för en själv och välja vart gränserna går. jag har aldrig haft några svårigheter med att slänga saker eller ge bort saker för den delen men av någon anledning så sparar jag saker som jag sedan bara har gömmer undan i någon låda och totalt glömmer bort att jag ens har sakerna. då är de inte mycket till användning om man inte kommer ihåg att man har vissa grejer, visst?

oavsett, jag kommer ha en minimalistrelaterad "serie" här på bloggen där jag visar mina små framsteg till att leva så enkelt som möjlig och inte med massvis av skräp överallt och saker som ligger oanvända och som jag inte har någon nytta av. först gav jag mig på garderoben och rensade bort en stor påse kläder samt fixade så utrymmet användes bättre och det ser mycket mer organiserat ut nu. små små framsteg men är nöjd!

det blev ingen lugn dag trots ingen sömn, nu är hela rummet städat och fint också! nu är det dags för en dusch.

Likes

Comments