View tracker

idag fick jag sova ut litegrann efter nästan två nätter utan någon sömn! dock väckte mamma mig först vid sex tiden för att chilli hade lyckats ta av sig sin tratt så jag var tvungen att sätta på den igen. sedan blev det att gå upp vid nio för chilli skulle få sin antibiotika. imorse kom mormor förbi också och drack en kopp te vilket var super mysigt, vi gick ner på stan och kollade runt lite också. när jag kom hem så färgade jag håret rött som faktiskt är en sak som stått i min bucket list länge och är supernöjd! töjde öronen till tolv mm nyss och hoppas innerligt att mina öron inte stöter ifrån sig tunnlarna som de gjort alla andra gånger jag försökt ta mig över tio mm. fick med mig hem ett fejk septum förresten då jag planerar att skaffa mig en på riktigt tillslut men ville känna efter först om jag tyckte om det och trivdes i det vilket jag gör så hm.. ett septum blir det nog!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

minimalism är någonting jag verkligen varit intresserad av ett bra tag och i flera månader har jag kollat på youtube videos där folk som själva är minimalister ger tips till nybörjare och visar deras resa till en minimalistisk livsstil. en minimalistisk livsstil ser dock helt olika ut från person till person och man får göra det som känns bäst för en själv och välja vart gränserna går. jag har aldrig haft några svårigheter med att slänga saker eller ge bort saker för den delen men av någon anledning så sparar jag saker som jag sedan bara har gömmer undan i någon låda och totalt glömmer bort att jag ens har sakerna. då är de inte mycket till användning om man inte kommer ihåg att man har vissa grejer, visst?

oavsett, jag kommer ha en minimalistrelaterad "serie" här på bloggen där jag visar mina små framsteg till att leva så enkelt som möjlig och inte med massvis av skräp överallt och saker som ligger oanvända och som jag inte har någon nytta av. först gav jag mig på garderoben och rensade bort en stor påse kläder samt fixade så utrymmet användes bättre och det ser mycket mer organiserat ut nu. små små framsteg men är nöjd!

det blev ingen lugn dag trots ingen sömn, nu är hela rummet städat och fint också! nu är det dags för en dusch.

Likes

Comments

natten gick bättre än förväntat men var så trött i slutet att jag somnade på golvet i mitt rum en stund haha, nackspärr? ja. mamma var så snäll så hon köpte en fryst pizza som hon fixade iordning till mig så har nu ätit och tänker halvsova resten av dagen. jag och bebisen har haft det jättemysigt iallafall, o ville bara kika in o säga hej.

Likes

Comments

detta år har varit det absolut värsta men ändå bästa året i mitt liv. har varit med om så många motgångar men i slutändan några oändligt stora framgångar. tvåtusensjutton ska bli mitt år!

Likes

Comments

nu har jag och bebisen myst i flera timmar bredvid varandra och har nu förberett mig inför den långa natten som kommer med energidryck och choklad samt gjort det lite mysigare i chillis bur så han kan vila där istället så att han inte ska få för sig att springa runt och hoppa i vardagsrummet när han väl piggnar på (han e fortfarande lite rund om fötterna), den risken vågar jag inte ta. satt redan och gäspade vid sju eftersom jag knappt sov något förgående natt. gissa om det är någon som kommer kräva sovmorgon på torsdag..

morgondagen kommer nog inte vara så intressant alls, kommer väll ligga i soffan och tycka synd om mig själv medan jag fortfarande har chilli vid min sida och ger honom pussar i överflöd. men vad gör man inte för sötnosen. han är ju dock inte så glad nu då han fick sätta på sig en tratt runt huvudet för han lämnade inte såren som han har ifred och de får absolut inte röras. ska ta och pussa lite på honom nu och sen blir det väll kolla serie eller så.. har ingen aning om vad jag ska göra för att fördriva tiden.

Likes

Comments