Hej igen!

För det första vill jag bara säga förlåt, förlåt för den dåliga uppdateringen och att jag inte alls bloggat någonting. Jag har varit sämst på att blogga och helt glömt bort att jag har den här bloggen. Hahah asså det låter verkligen hemskt och jag känner mig lite illa till mods. Men snart är jag igång igen, det har varit mycket just nu men snart så. Snart är det jullov och då kan jag blogga mycket.

Och ja det är december, vet ni hur taggad jag är eller!?!! Asså det är helt galet, snart är det lov och jul + nyår också. Själv har jag typ inga planer så det kommer sluta med att jag bara är hemma själv men vad gör det, sånt behöver vi alla någon gång.

Puss puss hör av mig så fort jag kan, ha det bäst så länge. Bara för att det är december får ni lite vinterbilder, ps alla bilder är tagna från WeHeartIt. XOXO

Likes

Comments

Kör på en throw back såhär innan middag. Kände varför inte och vem blir inte lite glad över några bilder. Alla bilder kommer ifrån London när jag och min familj var där och hälsade på vår släkt i somras. Sätt er tillbaka och njut av några bilder som jag själv tycker är härliga. Älskar att fota så det är bara att säga till om ni vill ha några fler. XOXO

Likes

Comments

Hej allesammans!!

Mitt namn är Linnea Tyhlberg och är född 1997. Jag bor i Sverige just nu men har bott i London för ungefär 8 år sedan, då valde mina föräldrar att flytta tillbaka till Sverige där jag och min syster är födda. Jag har då som sagt en syster vid namn Lovisa. Hon är 2 år yngre än mig, alltså född 1999. Mina föräldrar kommer ifrån Storbritannien och det är därför vi flyttade till London, och även för att vår släkt bor där nere. På min fritid spelar jag handboll och rider på en ridskola. Jag spelar handboll 2 gånger i veckan och rider även 2 gånger i veckan, sedan om man räknar med matcher och tävlingar blir det ungefär träningar 5-6 gånger i veckan.

Denna blogg är först och främst för att jag ska få skriva av mig, men den är även menad för er. Jag vet själv hur det är att läsa en blogg där det enbart står glada saker och att den/de som skriver alltid gör någonting coolt. Men denna blogg är något helt annat, här kommer det handla om allt från drama och konflikter till mina sporters hemligheter. Ingen har ett fridfullt liv där alla älskar en. Allt handlar inte om mig, utan om dig.

Om du vill kontakta mig går det bra att skicka iväg ett mejl till linnea.tyhlberg@hotmail.com

Likes

Comments