Alltså.. Hunden. Visst är de mysigt när den vill vara nära. Men de har en tendens att bli lite trångt i bland. Som när man ligger i en soffa och hon ska ligga där mina ben borde ligga. Eller när kudden ska delas i sängen.

Just nu vill hon bli parad och tar varje chans att jucka loss.. på mig.


Tur hon är söt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Sitter nu i väntrummet på sjukhuset. Jag och 4 pensionärer. Sjukgymnast. Snart ska jag in till den sjätte personen som ska kolla på min foglossning. Jag vet egentligen inte varför jag ska hit. För hittills har ingen av de andra 5 hjälpt. Men men.. Jag går väl in trotts allt. Men för mig är de redan meningslöst nu innan jag gått in.

Jag kommer ändå ha lika ont i morgon.

Likes

Comments

En sak jag funderade på är när man gör stora affärer (hus, lägenehet, osv) så kolla man typ 30 minuter sen budar man. Man går på en visning på objektet, kollar runt lite. Kollar in rummen, kanske nån garderob. Kollar ute på gården, om de är en sån. I vårat fall typ 30 minuter på visningen. Och på den stunden bestämmer du dig om du ska bränna 1,2 kanske 3 miljoner.

Men om du köper en bil. Då provkör du den. Öppnar huven. Kollar under den, letar rost. Testar varenda knapp, kanske. Kanske åker du hem och funderar och åker och kommar på den igen.
Hur som så gör man oftast en rätt grundlig koll, jämnfört med ett hus. Jag vet att de kommer en besiktning på huset sen, men jag menar just när man bestämmer sig. Så på den stunden bestämmer man sig om man ska göra en jätte affär. Sjukt.

Jag har köpt ett hus för så så så mycket pengar. Jag har sett de 30 minuter totalt. Galet!

/Fattig for life! ✌

Likes

Comments

Ni kan nig tänka er känslan när man klär på ungen, brottas, skrik, gnäll. Han vill INTE klä på sig. Och när man fått på tröja och byxor så ser man att han växt sen sist han hade dom. För kort i benen och trekvartsärm på tröjan.

Han är ändå snart skitig igen. Så ond som jag är får han ha för små kläder ett par timmar. Vi är ju ändå bara hemma å busar runt.

Likes

Comments

Jaha. Där sitter du och äter på kartongen, igen. Tagen på bargärning.
I dag har han bara ätit lite toapapper och lite kartong. Ingen post för ovanlighetens skulle.

Och han har kastat totalt 4 skedar mat på mig, vid 3 av hans måltider i dag.

Ja men de va våran dag. Behöver jag säga att mitt humör är på topp i dag.

Likes

Comments

VARFÖR är saker som soffkläder sydd så jävla exakt att du knappt går att får av dom?  Eller på dom. I allafall på min soffa. De är en riktigt tålamod prövning att få tillbaka dom.

Å vi som har så många kuddar 😬

Kanske man skulle skita i den där soffan en stund och äta lite lunch först. Jag tror de. Annars finns risk för brand på Nackstavägen 32, och att vi blir en soffa fattigare. Det vill vi ju inte.

Likes

Comments

Usch! Jag har bestämt med mig själv att kasta lite kläder innan jag packar ner dom. Aja. de är något som behövs. Har inlett med att kastat två stycken redan. 😝 Men ska de få plats med nya så är de nödvändigt. 

Likes

Comments

I dag har vi latat oss. Vi har bara busat hemma. Inget packande. En sväng med dammsugaren är de ända vi gjort. Vad skönt de va med en sån dag nu när de är fullt i skallen på en. Allt man tänker på är planering, packning o sånt.

Förut skulle vi ut en sväng till bilen. Det är alltid spännande. Ungen vill inte klä på sig. Vägrar böja armarna, surar, spänner sig, osv  (trött). En hund sätter sig på kläderna ungen ska ha på sig. Den andra hunden spydde. De är nära till hjärnblödning i bland, speciellt när vi ska klä på oss. Vissa gånger är jag helt svettig innan vi kommit ut. Om jag klär på honom först, så klär han av sig medans jag klär på mig. Ja kul att han lär sig nya saker, men vissa saker är bättre än andra.

Likes

Comments

Jag vet inte om ni vet, men jag hade i början av Hildings liv otroligt svårt att komma i håg vad ungen hette. Trodde den epoken va över. Men tydligen inte. Men jag närmar mig i allafall. Hiling är ju närmare än Henning, och allt annat jag sa fel i början. 🙈

Hur svårt ska de va att komma i håg sin egen sons namn.

8 månader och 16 dagar jag jag har fortfarande svårt.

Likes

Comments