Logfest!

I sommar ska vi inviga våran loge regält! Vi inviger med en 30x2årsfest. Så just nu är allt i huvudet typ den festen. Allt ska planeras, handlas, städas, byggas..

Vad jag ser framemot det kalaset! Och de är så roligt att fler verkar göra de 😁

Men tänk att jag, JAG, blivit så gammal. Jag som tyckte alla som blev äldre än 27 år va gammal. Och nu sitter jag här och ångrar inte en dag att jag levde livet innan hund, kiddo å hus. Fy fan vad roligt jag har haft!

Men nu är de festplanering, som redan pågått i flera månader. Åh vad jag längtar till dagen, de ska bli så kul!

Likes

Comments

Innan ja va gravid så hade jag lågt blodtryck.  Å nu efter så är de högt?

Jag har inte ring vc än. Men vet jag borde. Jag är bara så less på att hänga där! Jag har i allafall tagit fram mobilen, tagit fram telefonnumret, och tagit bort det. De betyder att jag kanske ringer om ett par månader. 🤔 Vill inte åka dit, orkar inte åka dit, orka inte mer problem med min kropp. Efter att ständigt hängt där med foglossning och allt därtill så är man väldigt nöjd.

Borde för övrigt ringa sjukgymnasten också... meeeeeen jaaaaaag viiiiiiiill innnnnnnnte diiiiiiiiiiiit!

För er som inte vet så har jag mer än 1 år efter förlossningen FORTFARANDE foglossningar. Betydligt bättre än under graviditeten, men senast i förrgår hoppade jag runt på ett ben för jag inte kunde stötta på det andra. Och har värk exakt hela tiden. Bara mindre eller mer vissa stunder.

Likes

Comments

Jag skickade in till bonde söker fru. Kommer förhoppingsvis aldrig behöva söka dit själv, så då kan man ju söka åt andra.

Denna gång va de en fin vän som vart den jag tycker borde få en chans till en ung het bonde! Haha! Lite bondemagi kanske hade gjort denna tösen gott. Hon tyckte dock inte desamma. Alltså hon tyckte också han va het, men inte att jag borde sökt åt henne. Men jag skickade in ändå. 😊

Varför ska man fråga om man inte vill höra svaret? Gör mer, lyssna mindre. 😂

Jag känner mig lite spontan just nu, inget mer jag ska söka åt nån?
Anna? Något åt dig kanske?

Likes

Comments

Alltså.. Hunden. Visst är de mysigt när den vill vara nära. Men de har en tendens att bli lite trångt i bland. Som när man ligger i en soffa och hon ska ligga där mina ben borde ligga. Eller när kudden ska delas i sängen.

Just nu vill hon bli parad och tar varje chans att jucka loss.. på mig.


Tur hon är söt!

Likes

Comments

Sitter nu i väntrummet på sjukhuset. Jag och 4 pensionärer. Sjukgymnast. Snart ska jag in till den sjätte personen som ska kolla på min foglossning. Jag vet egentligen inte varför jag ska hit. För hittills har ingen av de andra 5 hjälpt. Men men.. Jag går väl in trotts allt. Men för mig är de redan meningslöst nu innan jag gått in.

Jag kommer ändå ha lika ont i morgon.

Likes

Comments

En sak jag funderade på är när man gör stora affärer (hus, lägenehet, osv) så kolla man typ 30 minuter sen budar man. Man går på en visning på objektet, kollar runt lite. Kollar in rummen, kanske nån garderob. Kollar ute på gården, om de är en sån. I vårat fall typ 30 minuter på visningen. Och på den stunden bestämmer du dig om du ska bränna 1,2 kanske 3 miljoner.

Men om du köper en bil. Då provkör du den. Öppnar huven. Kollar under den, letar rost. Testar varenda knapp, kanske. Kanske åker du hem och funderar och åker och kommar på den igen.
Hur som så gör man oftast en rätt grundlig koll, jämnfört med ett hus. Jag vet att de kommer en besiktning på huset sen, men jag menar just när man bestämmer sig. Så på den stunden bestämmer man sig om man ska göra en jätte affär. Sjukt.

Jag har köpt ett hus för så så så mycket pengar. Jag har sett de 30 minuter totalt. Galet!

/Fattig for life! ✌

Likes

Comments

Ni kan nig tänka er känslan när man klär på ungen, brottas, skrik, gnäll. Han vill INTE klä på sig. Och när man fått på tröja och byxor så ser man att han växt sen sist han hade dom. För kort i benen och trekvartsärm på tröjan.

Han är ändå snart skitig igen. Så ond som jag är får han ha för små kläder ett par timmar. Vi är ju ändå bara hemma å busar runt.

Likes

Comments

Jaha. Där sitter du och äter på kartongen, igen. Tagen på bargärning.
I dag har han bara ätit lite toapapper och lite kartong. Ingen post för ovanlighetens skulle.

Och han har kastat totalt 4 skedar mat på mig, vid 3 av hans måltider i dag.

Ja men de va våran dag. Behöver jag säga att mitt humör är på topp i dag.

Likes

Comments

VARFÖR är saker som soffkläder sydd så jävla exakt att du knappt går att får av dom?  Eller på dom. I allafall på min soffa. De är en riktigt tålamod prövning att få tillbaka dom.

Å vi som har så många kuddar 😬

Kanske man skulle skita i den där soffan en stund och äta lite lunch först. Jag tror de. Annars finns risk för brand på Nackstavägen 32, och att vi blir en soffa fattigare. Det vill vi ju inte.

Likes

Comments