View tracker

Jag mår DÅÅÅÅÅLIGT!!

Har varit sjuk i helgen. Feber, förkyld och jätte trångt i bröstet. Funderade på primärvården på söndagen, men sket i det. Men i dag kände jag att jag fan måste gå till doktorn. Jag är ensam hemma med Hilding hela veckorna, jag kan inte vara sjuk. Det går inte. Så nu på måndag eftermiddag mår jag nog sämre än jag mått på hela helgen. Helt jävla sopslut känner jag mig. Och lägg då på sopslut plus hosta, feber, huvudvärk, yrsel, svårt att andas. Jag tror jag hänger mig själv.. zzz..

Fick 4 mediciner hos läkaren i allafall. Och domen blev Akut bronkit och Astma. Bronkit går över, astma stannar nog kvar. Dock visste jag att jag hade astma men har inte orkat kolla upp de. Men nu har jag de på riktigt. Bronkit fick jag av min förkylning.

Jag orkar inte... Hur orkar man med en 6 månaders kille som kräver all min uppmärksamhet när man inte ens orkar med sig själv?

Men nu har jag i allafall mediciner, så de känns nig bättre om ett par dagar..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vill du ha te med smak av citron, citron eller citron?

-Det är så svårt att välja, alla dom är så god. Men jag tar citron, tack!

Min mammas tedrickande... lite enformigt i bland kanske.

Likes

Comments

View tracker

Skulle klä på Hilding och då slank lapparna på bodyn fram.

"KEEP AWAY FROM FIRE"

Ja men tack för ni skrev de. Det hade jag aldrig listat ut om dom inte skrivit de på insidan av hans body.

Likes

Comments

Glömde berätta förut att en kvinno-neger försökte sno av mig i går på Ica Nacksta. Gick nära vagnen mot väskan, när jag packade upp varorna på bandet. Såg de i ögonvrån. Såg hennes hand slinka mot väskan. Vid de här lagt hade hon smygit sig så stod mitt bakom vagnen. Men då vände jag på mig å spände ögonen i henne, då sa hon "Vilken fin" (om Hilding alltså) jag stirrade kvar. Då klev hon ur kön och gick ut.  Hon fattade nog att jag tänkte ropa dit vakten när jag kollade vart han stod.
Satans vidriga kvinno-negerjävel! Hur i helvete ska man få respekt för dessa påskkärringar? Satans äckliga tattarpack!

Helvete vad jävla förbannad man bli. Känner hur jag blir arg nu igen när jag skriver om detta.

Vi handlar ALLTID på Coop annars. Och tro mig de kommer vi fortsätta med! Aldrig mera Ica Nacksta! Jag rekommenderar ingen att handla i den jungeln. 

Och vilken tur att jag absolut inte litar på någon på affärer/bussar/tåg/flyg/trängsel/ja ni fattar. Jag är värsta nojig med vagnen, väskor, fickor. Allt där man kan bli bestulen i från. Och tur är väl de. Det kommer jag definitivt fort sätta med.

Likes

Comments

Min lilla kille har för första gången försökte kliva upp mitt i natten. Inte så kul. Kl.3 vaknade han och han fick välling. Det är l rätt ok, händer sällan men i bland. Men han gjorde inte som han normalt gör, dvs lägger dig och sover efteråt. Nä då skulle vi kliva upp. Klar vaken och vägrade ligga ner. Zz.. Denna dagen känns som den blir låååång.

Likes

Comments

I två dagar har jag haft lite stressigt inför visningen. Mycket som ska packas undan, städas, tvätta undan all tvätt, skrubbas, osv. Jag är ensam med lill grabben, då den andra halvan är borta. Hur tror ni dessa två dagar varit? En liten kille som bestämde sig i går för att vara vaken 3 timmar längre än han brukar. Dvs 3 timmar effektivt pysslande borta. Han blev mammig och kan inte vara ensam då skriker han, båda dagarna. Jag har lyckas spilla ut vattenglas. Slagit i en nagel så den pajade. Spillt målarfärg. Fått proppar att gå, 2(!) gånger. Totalt över snöad bil. Ska gå ut och sätta ungen i bilen, ja men givetvis är inte isofästet inkopplat. Glömde plånboken i bagaget när jag ska handla i en drive in.  Detta är de jag kommer på lite snabb. Zzz..

Och mitt i gårdagens grejanade (som jag försöker göra även när han är vaken) så börjar han spotta, dreggla och nästan kräkas. Så lite i små paniken lägger jag han ner med magen neråt och slår lite på ryggen. Tänkte direkt "Fan, är de någon skruv eller så från renoveringen som vi missat han ätit" Han kräktes lite. Och ut kommer en JÄTTE dammtuss. Den hade han ätit.

Ja ni fattar att jag är rätt trött vid de här laget va?! Fy vad jag längtar tills detta är över!

Likes

Comments

https://www.erasweden.com/kontor/sundsvall/bostad/777637

I dag ska vårat hem ivarderas av okändingar första gången. Det är pirrigt men de ska nog gå bra. "Shit tänk om dom tycker vi har de fult och skitigt hemma!". Ja typ så tänker jag.

Jag hoppas någon trevlig prick vill köpa lägenheten. Såld, de vet vi att den kommer bli förr eller senare. Jag hoppas nu bara att de blir en person som mina grannar blir vän med och kommer överens med. Vi har kanon grannar i hela trappen och jag hoppas de blir så bra som möjligt för dom. Hade vi inte vuxit ur lägenheten hade jag ALDRIG flyttat!

Så är de någon av er som läser som är ute efter en fin lägenhet i ett bra område. (HSB i Nacksta är INTE som övriga Nacksta. Här är de svenskar, städat och rent, mycke pensionärer och barn, bra parkeringar, osv.) så tveka inte att gå på visningen eller köpa den. Ni kommer lätt bli nöjd.

Likes

Comments

Som småbarnsmorsa så festar man till de betydligt mycket mindre nu än förr, så klart. Men i helgen så slog jag klackarna i taket. Jag va med och firade en fantastisk person som fyllde 18 år. Får man äran att vara med på en sån viktig dag så kan man ju inte tacka nej :).

Det vart en överraskningsfest med många av hennes vänner. Väldigt spännande och roligt. Kul att träffa nya människor. Vi drack osv i vanlig ordning. Jag måste ändå säga att jag brukar vara jäkligt mycket mer full än vad jag vart, när jag festar till de. Men de gjorde inget jag hade skoj, och tänkte inte på de. Utan de va när jag kom hem som båda jag och Björn konstaterade mitt ovanligt milda skick. Skönt kan man tro.. MEN bakis som en jäkla a-lagare på rehab. Spydde 5 gånger. Kunde inte lämna badrummet på nästan hela dagen. Död exakt hela dagen. Fy fan! Usch vad jobbigt. Jag saknar verkligen inte att vara bakis.

Och då till en annan sak. På fredagmorgon åker jag till fjällen över helgen. FY! Vad jag olängtar. Jag kan endast tänka på hur sjukt bakis jag kommer bli.. Det känns nog roligare närmare fredagen, men just nu så kan jag bara föreställa mig hur jag ska be till porslinsguden i en annan toa än min egen. BLÄ!

Sen ska jag tamme tusan va nykter till våran 30 årsfest. Å den är så långt bort att den inte ens är planerade. :D

Likes

Comments

Jag ÄLSKAR snö! Det är så fint och mysigt, luktar så gott. Känslan som infinner sig när de är nysnöat är magisk.

Jag blir så sugen på att julpynta. Men Björn säger att bara för att de är snö så är de inte jul. Men tänka sig vad fel han har. Så klart julen börjar när snön har kommit ;P

En sak som är lite värre med snön är att här där vi bor är dom kanske inte världsmästare i skottning. Dom har blivit bättre och bättre med åren. Men jag är väl som med min gräsmatta, det ska vara perfekt. Vad jag längtar tills jag får min egen gård att skotta, så den kan vara perfekt. Dock kom jag just på undra om jag kan skotta snö? Förmodligen inte. Foglossningen vill inte ge upp och lämna mig i fred.

Angående de så ska jag på bäckenbensröntgen nu. Jag har fått tid. (Och jag fick förfrågan om att va med i någon forskningsstudie om bäckenbenssmärta. Jag skickar in papperna så får vi se om jag kvalificerar mig för den metoden. )

Så vi får väl se hur de går... RÄTT så trött på att ha så ont varje jävla dag.

Likes

Comments

Min lilla kille är 6 månader den 30/10. De är så kul att han börjar bli större. Jag tycker tiden kan gå snabbare så han får lära sig mer saker. Han tycker ju att de är så kul att leva. Allt i hans värld är roligt, typ.

Som en lite uppdatering kring honom. Mycket har hänt. Detta är en väldigt framåt och nyfiken kille. De har han varit ända sen han föddes.
Just nu har han fått 2 tänder som syns tydligt när han öppnar munnen eller skrattar. Han har sedan ett par veckor krupit. Han kan nu ställa sig upp själv mot saker. Han ställer dig mot tvbänken HELA tiden. I dag gjorde han värsta ansiktissmällen i kanten. Så han fick ett långt rödblått sträck från pannan ner över kinden. Och i går fick han sin första förkylning, som tur är så är han piggare i dag. Men jag tycker så synd om honom. Lillkorven.

Han har börja krypa fram till mig och Björn då vill han att man ska ta upp honom. Han ger oss pussar (inte bara vi som jagar han med pussar längre ;D) , och han trycker ner sitt lilla huvud i halsen på oss då han gosar.

Så mycket mer roligt när dom börjar bli en egen person!

Likes

Comments