Alltså jag ber om ursäkt över att jag har varit helt off i en vecka. Jag har haft överdrivet mycket prov, så måste plugga så.jag inte kuggar. I helgen var jag på Ullared med Nicole & Martin och köpte konstigt nog bara nödvändiga saker. Julklappar är klara, airfryer inköpt och kaffebryggare. Det enda som fattas är julgran och julpapper, har nämligen inte ens börjat slå in något än. Tanken var att vi ska införskaffa det möjligtvis idag. Andreas (Ms pappa) kom hit i måndags o stannar hela veckan.
Jag har för ont i huvudet för att fortsätta skriva så uppdaterar mer sen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ja, jag och Nikki skulle ju bokat en shoppingresa om ca 2 veckor till Polen, men vi ångrade oss i sista sekund. Istället sticker vi till Ullared nu i helgen och shoppar loss och sedan är planen att vi ska ta in oss på hotell. Vad jag behöver till hemmet är ännu oklart, men jag lär ju alltid hitta något 😉 Julklappar till Melody kommer att införskaffas och möjligtvis en sådan fritös som man inte behöver ha någon olja i. Nikki är fortfarande kvar, men ska strax åka hem. jag ska fortsätta läsa klart min bok som jag ska ha en presentation i imorgon. Detta blir mitt sista inlägg, så godnatt på er 🌸

- Stefany

Likes

Comments

Efter att ha kört hårt hela morgonen med plugg så får man unna sig med lite spa tillsammans med Nicole. Vi skulle köpa lite sushi och fick syn på en nagelsalong mittemot sushistället, så det blev ett spontant ryck in i salongen för att fixa lite naglar. Naglarna blev över min förväntan då det var väldigt billigt. Hade liksom räknat med lite sådär mellanmjölk, men icke. De blev fabolous! Efter naglarna tog vi bussen från Ryd till Hjulsbro för att hämta upp min lilla solstråle, som btw var så trött så hon nästan somnade. Fick muta henne lite med Babblarna för att hålla henne vaken. När vi senare kom hem insisterade Nikki att hon ville vara barnvakt för att låta mig gå en sväng till gymmet. Vem kan klandra henne då jag i princip gråtit över att jag inte har gymmat idag. Alldeles strax ska vi boka en lite halvt spontanresa till Polen. Vi åker om 1 1/2 vecka! Det blir bara hon och jag då Melody är hos sin pappa och Felix ville hellre stanna hemma. Dessutom har jag nästan glömt bort min resa till Mallorca den 1 april med Kevin. Ska bli så kul! Och jaa.. jag älskar att resa 😉

- Stefany

Likes

Comments

Efter en dag av att inte göra något vettigt mer än att ha handlat mat idag, fortsätter vi med att inte göra ett skit. Mer än bad med min stora älskling. Men efter badet ska jag nog göra klart min svenska essä.
Jag har inte varit sådär jättebra på att blogga de senaste dagarna då jag inte haft så mycket att blogga om då dottern varit borta mer eller mindre hela veckan. Imorgon får vi köra nya tag efter Ms förskola.
Men nu - Försätta bada med F 💖

Likes

Comments

Likes

Comments

Dagen har varit rätt så lugnt och Melody har varit hemma med mig för att "hemmastadda" sig efter sin pappa. Nicole kom hit vid 17 o hjälpte mig göra smörgåstårta inför imorgon. Melody somnade för en stund och vi njuter av lite vin och "lite" frön 🌸

Likes

Comments

Precis som rubriken tyder så har jag en fruktansvärt hat mot min kropp. Jag ser mig själv som ful och tjock, även fast inte andra ser mig som det. Jag försöker träna och äta rätt men mitt beroende av socker tar över. Jag har en sån mycket ångest över min kropp så jag spyr upp maten jag äter ibland.
Jag kan gråta mig till sömns och jag har planer för att operera mig. Ibland vill jag bara ta en sax och klippa av mig all fett. Ja, nu kommer ni att påpeka att jag åt Max idag. Ja, det gjorde jag och jag har så mycket ångest över det så det första jag gjorde när jag kom hem var att springa till gymmet, men det var stängt så jag fick träna hemma samt spy upp det. Jag vill inte söka empati eller något, utan jag vill påpeka hur skevt samhället är idag. Jag blir jämförd dagligen om hur smal och snygg jag var för nåt år sedan och sen ställer de frågan "Vad hände?". Det tar mest kål på mig för jag vet att jag ser ut som en inlagd säl med insidan utåt idag, medan jag hade snygg kropp och var allmänt snygg för bara nåt år sedan. Många av mina kompisar retar mig över min kropp också och jag bara skrattar åt det för jag inte vill visa att jag tar åt mig, för jag gör det innerst inne.
Jag lider av depression när det kommer till min kropp, min näsa och mina fucking runda kinder. Jag vill bara att ni som mår dåligt över er kropp inte ska känna er ensamma. Jag är en av er.

Likes

Comments

Strax ska vi åka iväg och hämta min lilla Melody. Men först ska vi äta på Max och vänta ut snön. För er som inte visste så var jag och Felix på Max första gången vi var ute på dejt, för sisådär 2 år och 2 månader sen. 😉

Likes

Comments

Hej mina fina och förlåt för jag inte bloggade igår. Hade nämligen massa prov igår så kunde inte riktigt.
Jag kan med handen mot hjärtat säga att jag vaknade precis och ligger fortfarande i sängen. Såååå skönt! Att få sova ut innan Melody kommer tillbaka från sin far gör verkligen saken mycket bättre. Vi ska hämta M senare ikväll.
Ångesten som uppstår nu är att jag måste upp ur sängen. Måste verkligen ta och plugga lite samt att jag har massa paket att hämta ut från förbutiken. Varför är man shoppinggalen för?! Självklart fotar jag allt senare på det jag beställt.
Frukost o plugga? - Ja...

- Stefany

Likes

Comments