Har verkligen inte haft tid att blogga då det har varit alldeles för mycket med renovering,  sjukt barn samt att jag har blivit med jobb! Lägenheten är i princip klar, det är bara gästrummet och förrådet som vi än inte har rört. Köket o badrummen kommer vi att totalrenovera då det ser förjävligt ut!
Detta får tyvärr bli ett snabbinlägg då Melody vill ha uppmärksamhet. Skriver förmodligen sen, men lovar ingenting 😛

- Stefany

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu har helgen passerat och Felix har åkt hem igen. Anledningen till varför jag inte bloggade i helgen var för att jag ville spendera all min tid med honom.
Som rubriken lyder så är det en ny vecka och nya möjligheter. I veckan ska jag till polisstationen och ansöka om registerbelastning samt att jag verkligen måste packa den här veckan. Har inte så mycket tid med att blogga just nu då Melody drar i mig. Men jag kan bjuda på bilder från i helgen!

- Stefany

Likes

Comments

Nu har Melody åkt till sin farfar och jag står på tågstationen och väntar på att Felix tåg ska anlända. Ikväll blir det en myskväll BUFFÉ INCOMING 😍
Bjuder på en bild när Melody sov idag (1-0 till mamma) 😃

- Stefany

Likes

Comments

Om några timmar kommer jag äntligen få träffa mannen i mitt liv igen. Känns jätteskönt att äntligen kan få vara med honom, röra honom samt att man kan inleda en ordentligt diskussion som inte är över LoL eller typ Skype 😜
Idag vid 15 ska lilla Melody åka och vara hos farfar för att sedan sova där över natten och jag måste duscha! Att vara ensamstående (alltså helt ensam hemma) så har man knappt tid med sig själv och hygienen kommer definitivt inte i första hand. Apropå att man inte har tid med sig själv.. Jag har helt glömt bort att äta frukost och lunch idag. Haha, kanske är lika bra om jag ändå ska äta After Work buffé senare vid 18 med Freppis. 
Pappa har i vilket fall som helst flyttat ut nu då han ska ha Michaela ikväll tills på tisdag.
Nu ska jag gå in och titta till Melody i sitt rum, jag la henne för att sova middag. Men det låter som hon leker därinne, så jag ska gå in dit och hålla henne sällskap nu. 

- Stefany 

Likes

Comments

Att vara lycklig lottad är bara förnamnet. Det finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag älskar min fina familj. De är helt underbara och får mig att skratta när jag känner som mest nere. Tack för att ni finns! Ni är dom bästa som finns ❤

- Stefany

Likes

Comments

Nu har vi äntligen kommit hem ifrån stan efter ha haft en trevligt eftermiddag med min gamla kollega. Vi gick och hämtade ut mitt betyg ifrån Campus och gick senare till Ät för att äta middag. Eftersom att Melody vägrade sova middag hemma idag så var hon lite grinig på restaurangen, men somnade strax efter jag la henne i vagnen.
Pappa har slutat nu och kommer att komma hit för sista natten, för imorgon kommer min Felix tillbaka ❤

- Stefany

Likes

Comments

​För ett par nätter sen (tror att det var natten till måndag) så sökte jag lite spontant jobb. Satt och skrev ett personligt brev och skickade till några rekryteringspersoner, då sökte jag faktiskt bara inom vården. Så nu för en stund sen ringde de från Leanlink och ville träffa mig på ett intervju. OMG! 
Hahaha, det går framåt måste jag säga. Då kanske det var värt att jag tackade nej till dem 3 andra jobben som erbjöds åt mig samma dag vi fick lägenheten. Alltså, jobben var i Nyköping 😜
Så ja, den 16:e februari ska jag på ett arbetsintervju för människor med funktionsnedsättning. Så taggad!

- Stefany 

Likes

Comments

2 burkar Makrill i tomatsås
2 msk fisksås
2 msk citronjuice
Färskt chili (Jag tog 2)
1/4 Gullök
Du häller över Makrillen i en skål för att sedan hälla över fisksåsen och citronjuicen. Finhacka chilin och gullöken och låt det stå i kylskåpet i ca 10 minuter.
Serveras med ris!

- Stefany

Likes

Comments

Varje morgon har jag och Melody legat och gosat. Man kan aldrig få nog av tösen! När hon väl vill mysa så måste man ta tillfället och gosa för fullt, för annars så springer hon bara iväg och leker. Eftersom jag sov på madrassen inatt så fick det vara gos där och jag klagar inte ❤
Det vart en rätt så sent morgon så det får bli  thailändskt brunch, ris med makrill i tomatsås. Man måste passa på när Felix inte är här då han hatar lukten av makrillet.
Dagens planer är att gå till Campus för att hämta ut mina betyg som jag ska ha i Linköping sen när jag ska söka skola och efter det blir det fika på stan med en gammal kollega.

- Stefany

Likes

Comments

Likes

Comments