Heyoo!

Igår åkte vi till Mall of Scandinavia & det var första gången jag var där faktiskt, så det var väldigt kul att se något nytt. Där fanns Lush (som jag bara älskar!!) så jag köpte en badbomb. Införskaffade mig också en deo, hårinpackning & några läppstift! Efter att ha knatat runt ett tag med lillsyrran bestämde vi oss för att köpa en varsin Caramel Frappuccino från Starbucks. Det var så himla gott! Å efter det samlades vi med resten av familjen för att äta på Max, där jag åt en 'Spicy Chicken', sedan bar det av hemåt.

Idag åkte vi in till Nynäs så att ungarna kunde gå på påskäggsjakt. Det var trevligt, efter det åkte vi iväg för att handla. Å nu på kvällen har vi tittat på film. Så all in all har det varit en riktigt mysig dag!

Buh-bye!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Heyoo!

Upp tidigt för att ta sig till Nynäshamn & hem till pappa. Tack vare mormor kunde vi åka bil, så det var väldigt bekvämt. När vi kom dit, kvart i två, var vi helt själva då de andra jobbade/var i skolan. Jag fick en impuls & började städa i köket. Fint blev det! 

När barnen åkt på träning begav jag mig ut i skogen för att fota lite. Så här får ni lite bilder som jag tog. Å vet ni vad jag hittade? En halv clementin på en stubbe mitt i skogen. Det var det roligaste jag sätt på länge! 

På kvällen var det gott att få i sig lite mat, å som tradition hemma hos pappa åt vi tacos! Nu sitter vi alla samlade i vardagsrummet & tittar på Beck! 

Hoppas ni alla får en fortsatt trevlig kväll!

Buh-bye!

Likes

Comments

Heyoo!

Som igår blev jag hemma från skolan idag också. Å vad har gjort denna dag? Det ska ni få veta... beredda?... Ingenting förutom att jag har hängt i soffan å glott på TV. Kollade på "May the best house win" & *How clean is your house?*  Båda programmen är faktiskt intressanta. Det är så roligt att se hur andra bor, det ger mig idéer hur jag vill att mitt hem ska se ut (när jag väl flyttat hemifrån vill säga).

För mig (som alltid haft det rent & snyggt hemma tack vare min fina mamma), tycker att det är konstigt hur vissa kan bo med så mycket skräp. Men jag dömer ingen utan att veta anledningen till att deras hus kanske är skitigare än andras. Vissa kanske alltid har haft så & är vana, andra kanske har haft det svårt eller kanske är deprimerade & helt enkelt inte orkar. Det kan bero på så himla mycket, så man ska inte vara för snabb med att döma!   

Nu på kvällen gjorde vi våfflor, vilket är så sjukt gott! Ni anar inte, MEN jag kan inte äta för många för då blir jag illamående! Tog en bild på mitt mästerverk... riktigt fint & estetiskt! 

Hoppas ni har det bra.

Buh-bye!

Likes

Comments

​Heyoo!

Idag blev jag hemma från skolan, då jag inte kände mig så bra i morse. Det var ganska skönt, men jag får lite smått panik över att vara borta från skolan när det är så lite kvar innan studenten! Jaja, vad kan man göra? 

Vet inte riktigt vad jag skriva eftersom att det inte hände så mycket idag. Jag var sängliggandes & kollade på YouTube, my go-to-place när jag är sjuk eller mår dåligt & vill skratta/bli glad. Det får mig alltid på bra humör! Har också lyssnat massor på musik nu på eftermiddagen, någonting jag gör 24/7, eller så ofta jag kan. På tåget, på promenader, i väntan på saker, alltid! Lyssnar på det mesta, men vi alla har ju favorit artister & band. Mina favoritband är One Direction (literally my life), Imagine Dragons & tAKiDA, men lyssnar också en del på Justin Bieber, The Fooo å det som är populärt. 

Nä, hoppas ni har det bra & så hörs vi imorgon!

Buh-Bye!

Likes

Comments

Heyoo!

Efter att ha varit i Tyskland på praktik & bloggat i en månad (tillsammans med min resekamrat), kändes det tomt att komma hem å inte blogga längre. Jag tänkte mycket & länge innan jag bestämde mig för att göra en egen blogg. Å som jag skrev i beskrivningen kommer ni här att få läsa om allt mellan himmel & jord, mina problem & misstag. Men viktigast av allt... mat, inredning, mode & min kärlek för pandor!

Jag är en glad person, med en sarkasm & ironi som är svår att förstå om man inte känner mig. "I'm shy at first, but once I'm comfortable with you, get ready for some crazy shit!" Å det är basically jag in a nutshell. 

Buh-bye!

Likes

Comments