Jag har velat fram och tillbaka om jag ska skriva detta inlägg eller inte, men why the heck not...

Som dem flesta tjejer har använder vi snapchat, instagram, tinder osv och i två dagar har jag varit fruktansvärt irriterad på två av dessa social medier.. Tinder och snapchat. I min Tinder profil som jag knappt använder vill jag tillägga har jag skrivit ut min snapchat och självklart har jag den på privat så jag accepterar om jag känner för det. Men det som jag blir irriterad över på snapchat är att så fort man accepterar en kille, skriver dem som i början verkar helt oskyldigt, inget sexigt och dem verkar allmänt trevliga. MEN helt random skickar dem nakenbilder som jag inte ens har bett om och kommer aldrig göra det heller för den delen och jag har en fråga till er killar, hur tänker ni? Tror ni på fullaste allvar att tjejer tänder på det där med en kille man just har börjat snacka med,? Inte jag i alla fall. Det var en kille igår som jag blockade på en gång då han skickade en VIDEO på när han gjorde ni vet vad och då kände jag bara att nej nu är det fan bra.. Om du är med i en porrbransch, det bryr jag mig inte om, alla vill tjäna pengar och hur man gör det bryr jag mig inte ett smack om, men att seriöst skicka en video till en privatperson, en främling är vidrigt. Visst, vissa tjejer kanske uppskattar det, men fråga för fasiken innan först. Herregud hur svårt kan det vara? Jag gillar killar, det gör jag verkligen, men ibland undrar jag vad som pågår i deras huvuden.

Jag får skylla mig själv för att jag fått bilder och videos på grund av att ha lagt upp min snap på tinder, men jag har haft tinder väldigt länge och när killar lägger till mig på snap så är nästan alla hur trevliga som helst och har aldrig skickat något sådant till mig och jag kanske har tagit det förgivet. Nu ska jag ta bort min snap från Tinder i alla fall, nu är det bra. //Anna

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu provade jag att ta lite bilder från hösten. Jag älskar verkligen färgerna på hösten, riktigt mysigt! Men sommaren vinner lätt... Saknar den redan😓 //Anna

Likes

Comments

Godeftermiddag!
Elin och jag kom hem vid ca 4 idag morse efter en middag och det kanske blev lite för mycket att dricka.. Idag mår man i alla fall! Men jag hade det så kul!
Vi körde lite drick spel, åt tacos och käkade efterrätter, det var så gott och jag i vanlig ordning åt lite för mycket😅
Idag kommer jag inte göra så mycket, jag måste verkligen packa upp alla saker eftersom jag bor på 2 olika ställen varannan vecka och om jag inte packar upp kommer det bara lite som en hög i rummet innan jag ska till ställe nr 2.

När vi skulle hem från Sundbyberg tidigt på morgonen var jag 100% säker på att jag skulle möta clowner... Denne "trend" börjar spåra ur... Hoppas att ni har en fortsatt trevlig söndag! //Anna

  • 7 readers

Likes

Comments

Hej, hej!

Nu kommer ännu ett DIY inlägg. Jag provade detta just nu och vad min hud känns annorlunda! Riktigt fräscht faktiskt.

Du behöver bara 3 ingredienser och detta har du möjligtvis hemma. Det du behöver är alltså:

1. Kaffesump från nybryggt kaffe, man måste alltså "tillaga" kaffet först. Ta ca 2 teskedar.

2. Honung. Om du har fast honung skulle jag värma det (ca 5-10 sekunder) innan du blandar det med kaffesumpen, men om du har flytande behöver du inte göra detta steg med att värma.

3. Olivolja. I detta fall använde jag extra Virgin Oil.

Gör så här:

1. Värm den fasta honungen i en skål (om du nu har fast honung).

2. Blanda i kaffesumpen och olivoljan.

3. Blöt ner ditt ansikte i ljummet vatten, skrubba på blandningen i ansiktet och låt det vara på ansiktet i 2 min, skölj sedan som vanligt.

Detta funkar om du har väldigt torr hy, men om du har fet hy som jag, skulle jag ta ansiktsvatten efteråt och ta på en lätt ansiktskräm. Du kan göra detta 2-3 gånger i veckan.

Varför hjälper dessa ingredienser för "problem" hy?

Jo, för att förklara detta enkelt som möjligt ska jag fatta mig kort:

Kaffe= lindrar rodnad och hjälper mot inflammation

Olivolja= Ger mer syre till huden vilket hjälper till att återfukta och balsamerar huden.

Honung= återfuktar huden naturligt och är antiinflammatoriskt vilket menas med att det stoppar breakouts. Om du har acne är detta perfekt för att döda alla bakterier utan att torka ut huden!

Hoppas att ni gillar detta inlägg och att det hjälper er med huden. Jag kommer definitivt att fortsätta med detta och jag kommer uppdatera er vilka förändringar jag har märkt och sett. Ha en underbar fredag! //Anna

Likes

Comments

​​Hej alla!

Jag tänkte skriva om en dag för två år sedan!

Detta ägde rum en sommar.

Jag, min tvillingsyster, bästa vän och min bonus syster åkte tillsammans till Göteborg, helt själva.

Jag var bara 17, våran gemensamma bästa vän var också 17 tillsammans med Annas och min bonus syster som var 13 år gammal då.

Vi åkte tåg halv 6 på morgonen från centralen i Stockholm, vi var framme i Göteborg vid 11.

Vi letade upp hotellet som bara låg 15 minuter från stationen, checkade in, gjorde oss i ordning och gick på Liseberg från tills dem öppnade tills dem stängde klockan tolv på kvällen.

Jag kände mig så vuxen. Detta kanske låter sjukt, men det var så jag kände mig, vuxen.

Dagen efter första dagen på Liseberg så gick vi på Liseberg igen, från tills dem öppna tills dem stängde.

Vi åkte nästan allt på Liseberg och jag har nog aldrig skrattat så mycket i mitt liv. Vi gick i Hotell Gasten och skrek struparna av oss.

Jag och min bästa vän (som även är Annas bästa vän) gick in i spökhuset först. Vi skrek och vi skrattade, och jag höll på att slå till en person som skrämdes. Det spökhuset är sjukt, den har alla element i ett, då menar jag ett frys rum, ett rum som var varmt som en bastu, och ett rum fyllt med vatten, och så har jag för mig att det fanns ett rum med sandsäckar och ett rum med "vind".

Efter första rundan av spökhuset så bestämde sig mina två andra systrar att dem också skulle följa med. Den ena blundade hela vägen och den andra skrek non stop! 😂 jag och min bästis skrattade åt dem, men vi var lika rädda som första gången vi gick där!😄

Det var så kul! Jag tror inte att jag hade mitt smink kvar efter den dagen, jag skrattade så mycket så att tårar bara sprutade!😁

Det var så kul dem två dagarna!

Våra kroppar var helt slutkörda efter dem två dagarna, mycket G-Krafter😄

Vi åkte även Kanonen och den "nya" bergochdalbana Helix (som var ny för två år sedan)

Jag har nog aldrig varit så nervös inför en bergochdalbana i hela mitt liv. Kön var cirka 1-2 timmar lång, men det var så värt det!

Dem två dagarna var dem bästa på flera år tror jag.

Det är synd att dagar går så fort! Tänk om en dag hade varit 48 timmar istället för 24 timmar? Tänk allt man skulle hinna med! Sjukt!😃

Hoppas alla får en trevlig helg!

Kram på er.❤

// ElinLikes

Comments