​Kram Twini

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kram Twini

Likes

Comments

Hello, det är första oktober. Woooohooo. Snart är det vinter.
Nu sitter jag på tåget på väg hem till Stockholm pg. av ett läkarbesök jag har i morgon. Oo just i morgon ska vi gå på en föreläsning om en simmare som har varit med i OS.
//Sophie

Kram Twinis

Likes

Comments

Hello, i går fick vi ett spontan ryck och bakade bröd. Dom vart riktigt goda. Vi köpte en mjöl blandning så man bara skulle ha i "vatten". För att vara en färdig blandning tycker vi att den vart gooo och lätt att göra.

Kram Twinis

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Hello, i går började vi med halv åtta hos mig. Vi var hos Sophie och åt i går (bilderna kommer senare i dag) Vi ska äta hos mig i kväll och i morgon ska vi äta hos Rasmus.
Nu sitter vi och pluggar till ett matteprov som vi har i morgon :) 

//Louise
Kram Twini

Likes

Comments

Hejj, I fredags var det min 16 års födelsedag ;)

 I torsdags överraskade Louise, Johanna, Hanna och Jakob mig  med presenter och tårta. Jag vart så glad och förvånad. Kärlek till er

I fredags då det var min födelsedag skulle Louise komma kl. 08.30 för att vi skulle äta frukost men hon kom aldrig. Så det slutade med att jag stod kl. 09.00 och bankade på hennes dörr. Det visade sig att hon hade försovit sig. Dagen slutade med THIA middag och film mys. 

I lördags åkte jag hem till Stockholm för att bli firad av släkt, På kvällen åt jag middag med släkten vilket var sjukt mysigt.

I Söndags blev jag vekt av mamma och pappa. Senare på dagen åkte vi till Kista för att shoppa lite. Efter det åkte jag hem till malung. 

TACK till alla som har Grattat mig ;) Puss till er 

// Sophie 

Kram Twini 

Likes

Comments

Hello, Idag har vi börjat kolla på skidutrustning inför vinter. Här är lite saker vi har kollat in

Kram Twini

Likes

Comments

Hello, just nu sitter vi i skolan. Snart när vi slutar ska vi till simhallen och ha en lektion. Efter det ska vi hem och tvätta -.- Vi var så trötta föra veckan så vi tvättade inte även fast vi hade en tvätt tid och allt. Så nu ska vi släppa oss ner till tvättstugan även om vi är trötta pg. annars har vi inga kläder. 

Kram Twini 

Likes

Comments