Jag ska börja ta emot beställningar på fotograferingar nu. Detta gör jag för att jag behöver pengar till min student.

Det enda kravet är att jag kan få ta en av de bästa bilderna att sätta in i min portfolio eftersom jag lägger ihop en portfolio som mitt gymnasiearbetet.

Så vad är mina priser då?

100 kr för 10 bilder (Tema eller bara vanliga bilder du vill ha att skriva ut eller dylikt)

150 för parfoto (där också tema eller inte och det är 10 bilder där med)

250 för familjefoto

Självklart väljer du vilka bilder du vill ha! Du beställer, jag fotar och redigerar på dina villkor.

De tider jag har att arbeta på är varje dag efter skolan och på torsdagsförmiddagar.
Lite bilder från några fotograferingar jag har haft detta året

Kontakta mig gärna på min mejl eller Facebook

mejl: johan.johansson96@icloud.com

facebook: Johan Emil Alexander Johansson

Säg en tid du kan och jag kollar om de fungerar med mig :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Am I alone with the thoughts that I have?
I'm afraid that I'm scared of myself
Am I the only one to doubt who I am?
Wish I was someone else

Everytime I try to swim, it pulls me,
pulls me deeper down
Everytime I try to fly, it holds me,
holds me to the groud

It tells me I'm a freak,
drains me,
the monster inside of me
Freak
Save me
The enemy is inside of me

Would be easier to fight someone else
than the war I fight within
It's impossible to hide from yourself
Where do I begin?


Likes

Comments

I'm beautiful in my way
'Cause God makes no mistakes
I'm on the right track, baby
I was born this way

Don't hide yourself in regret
Just love yourself and you're set
I'm on the right track, baby
I was born this way, born this way

En låt som betyder så himla mycket för mig. Gud gjorde inget misstag när han skapade oss, han skapade oss för att vi ska vara oss själva. Gud älskar oss för den vi är oavsett kön, sexualitet, ursprung, historia och etnicitet. Vi är alla hans skapelser och han är nöjd med hur han skapat oss, hade han velat ha en värld med perfekta människor hade han skapat det, men istället så skapade han oss för att vi ska få välja själva vem vi ska vara. Han har skapat oss för att vi ska ge kärlek till den vi älskar. KÄRLEK ÄR INGEN SYND! Om man kollar i Bibeln, Romarbrevet 13:10 så står de: Kärle­ken vållar in­te din nästa något ont. Kärle­ken är alltså la­gen i dess full­het.

Det menas med att man har rätten att älska vem man vill, Gud dömer inte. 

Om man inte älskar sig själv kan man inte älska någon annan heller. Man måste alltid vara lite självisk för att få det man strävar efter. 

Jag tycker att alla ska lyssna på låten och verkligen lyssna på texten för att förstå innebörden i texten.


Mina sista ord: Du är fin som du är och jag älskar dig för det!


Likes

Comments

Då var man tillbaka igen då i samma håla som man trodde att man hade klättrat ur för länge sedan. Vaknade i morse och kände mig rätt så bra men ju längre jag var vaken ju mer började jag känna mig nere. Då började tankarna forsa, varför, när, hur? Jag vill inte vara såhär, jag vill vara lycklig, jag vill ha "han" här. Jag vill mysa med honom. Men vem är han? Jag vet inte. Existerar han? Visst de gör han, men vart är han?, han är inte här iallafall. Jag vill vakna upp och se "han" ligga bredvid mig, jag vill höra god morgon från honom.

Likes

Comments

Whenever I´m dressed cool, my parents put up a fight and if I´m hot-shot my mom would cut my hair at night. And in the morning, I´m sure of my identity, I scream: Mom and dad why can´t I be who I want to be! I just want to be myself and I want you to love me for who I am, I just wanna be myself and I want you to know that I am my hair. I´m as free as my hair! 
Likes

Comments

Imorgon åker jag till Barcelona, fan så kul de ska bli! Då blir de modelljobb i 4 dagar. Ta lite Beach foton och sen modellbilder bland all den fina arkitekturen som finns där nere💓 Vi åker från Ryggø flygplats så de blir en lång resa dit från Grums till Oslo och sen från Oslo till Barcelona. Är dock lite rädd för att flyga, är så otroligt höjdrädd så jag kommer nog få världens panik på flyget eller nått 😖 Tur att man har riktigt bra vänner som kan lugna ner mig och få mig att tänka på annat ❤

Likes

Comments

Det är en sak som jag inte fattar. Varför är kläder för män dyrare är kläder för kvinnor? För liksom den billigaste tröjan för en kille kan kosta upp mot 200 kr medans den billigaste tröjan för en tjej kostar 99. Varför? Visst nu kommer många tjejer tycka att det är visst dyrt med kläder och ja, BH är dyrt men det är oftast 1 plagg också men här snackar vi byxor, skjortor, t-shirt, långtröjor och cardigans. Byxorna kostar ju för fan minst 200-300 kr, de är svindyrt. Fattar inte... Igår såg jag ett prat byxor för 1299 kr, jag höll på att svimma, vem har råd att köpa de byxorna egentligen 😱 Helt sjukt vilka priser!

Likes

Comments

Lana Del Reys nya låt, Meet me in the pale moonlight ❤ Helt underbar, jag verkligen älskar 😍


Likes

Comments

Nu har jag kollat in olika utbildningar som jag skulle vilja söka till efter gymnasiet och en av dem är som make-up artist i Stockholm. Visst de kanske inte är en så bra skola (vad vet jag?) Medborgarskolan men den passade min plånbok bäst iallafall. Och sen så har jag kollat på lägenheter och jag hittar ingen lägenhet under 900 000 kr och det suger, men man får väl typ ta lån eller nått och jag som hade hoppats på att inte behöva ta ett lån det första jag gör efter gymnasiet, men men. Huvudsaken är ju att jag trivs och att jag får den kunskapen som jag vill ha. Mitt mål är att bli en fotograf som stylar om mina egna modeller, typ syr egna kläder till fotograferingarna och sminkar själv och fixar håret på dem. Under mina 2 år som media-elev (helt jävla sjukt att jag har redan gått 2 år på gymnasiet, tar liksom studenten nästa år, helt sjukt!) har jag fått smak för att greja och experimentera med hår och göra olika kreativa frisyrer på olika folk. 

Jag har också en dröm om att bli mer än en modellfotograf, jag skulle även vilja bli (tro det eller ej) en porrfotograf. Fatta va kul det skulle va att vara det 😄 

Men jag skulle även vilja bli modell också. Jag älskar att stå framför kameran 😃 

Som fotograf skulle jag vilja fota kändisar, typ åka runt och ta kort på typ Eric Saade, Lady Gaga eller Lana Del Rey, de skulle vara drömmen för mig ❤ Att få fota de personer som jag avgudar mest av allt i hela världen, mina tre älsklingar ❤

Wow jag känner att mina texter verkligen hänger ihop här, jag verkligen hoppas fram och tillbaka men hoppas ni fattar vinken 😉

Mycket, mycket kärlek till er 💓

Här kommer länkar till skola och lägenhet jag har kollat på:

http://www.studentum.se/Make_up_artist_6088.htm

http://www.blocket.se/stockholm/Imatragatan_115__S...

Likes

Comments

På min födelsedag önskar jag mig en iPad Air. Har velat ha en iPad länge nu men har aldrig riktigt haft råd att köpa en så jag önskar mig en till min 18 års dag. Förra året fick jag en Samsung galaxy s4 och jag är sjukt nöjd med den och nu slår jag på en iPad också. En surfplatta är lättare att ta med sig än en dator som tar otroligt stor plats, mer än en lutet och tunn surfplatta.

Likes

Comments