Första skolavslutningen för Nemo har nu varit. Förskoleklassen sjöng lilla snigel och efter det gjorde dom den även på teckenspråk, underbart att se.

Nu njuter han av att ha sommarlov och pratar hela tiden om hur kul det ska bli att börja förste klass och han hoppas på mer utmaning än vad förskolan gav honom. Tiden springer verkligen iväg när dom börjar skolan, känns verkligen inte att det gått ett år sedan han började förskoleklass.

Bilderna hamnar lite huller om buller men det gör inte så mycket. ​

Likes

Comments

Söndag och hela familjen har varit ute på en promenad på en timme och tjugo min, vi tog med grannens barn och hund med så sammanlagt var det sex barn att hålla koll på men det gick bra. Blev en hel del plockande av maskrosblad då det är gratis föda till våra ödlor, man ska ju använda naturen omkring sig. Dom kan ju verkligen inte få det mer ekologiskt eller ekonomiskt.

Nu sover mini monstret så nu ska jag passa på att lägga mig och läsa och bara njuta av denna underbara söndag.Likes

Comments

Nu har sonen fyllt sju år, gjorde han den 7 Juni och hade sitt barnkalas den 5e på busfabriken. Det var dock inte bara barnen som lekte, självklart var vi vuxna med och det blev leken "tagen". Vi alla hade nog träningsverk några dagar, jag har fortfarande lite fina blåmärken smått överallt. Blir iaf en sväng till dit den 21e och busa ännu mer.


Likes

Comments

Flera stycken jag känner anser att Luna ser ut som onda dockan på denna bild. Vad anser ni?

Jag vet att det varit väldigt dött här inne, ska försöka bli bättre, saknar skrivandet. Men svårt att få tid när min egna dator sluta fungera. Lånar mannens just nu, men får ny nu i helgen så snart blir det mer uppdateringar här!

Likes

Comments

Vårat mellersta monster satt i flera veckor och kollade på olika dansstilar hon kunde välja mellan på Landskronas Dansstudio. Till slut valde hon att börja med balett, vilket är ett bra första dans val. Så vi skickade för 2 veckor sedan iväg en anmälan för nybörjarkursen i balett. Igår kom mejlet vi väntat på, där det stod att hon var antagen och börjar nu v.6 på tisdag. Kan säga att jag har ett otåligt monster här hemma som springer omkring i sin ballerina klänning dag ut och in om hon fått.Likes

Comments

Vi trotsade kalla, hårda och allmänt otrevliga vindarna idag efter att mina monster slutat skola/dagis och tog oss till en lekplats tio minuter från vår lägenhet. Mini fick fortsätta sin träning att gå med skor, vilket går bättre och bättre. Dom stora sprang runt och lekte pirater som tydligen slogs mot broccoliätande hajar? Äldsta ansåg att hajarna inte skulle äta upp hans goda broccoli. Man bara måste älska barns fantasi.

Annars har vi i denna familj inte gjort mycket, barnen var ute på gården här med grannbarnen, sedan nere hos grannen och härjade. Va endast hem om för att äta middag sedan försvann dom igen tills det var dags att sova. Fått en del egentid med mini på så sätt idag så det klagar man inte heller över.

Nä om man kanske skulle göra som resten av familjen och i alla fall försöka att sova.

Likes

Comments

En hel vecka har nu gått sedan man låg på akuten med en fot som gjorde extremt ont. Den gör inte lika ont idag men det är långt kvar. Fortfarande väldigt svullen och det spänner verkligen extremt. Det är värst efter en lång natts sömn, krävs fortfarande kryckor på morgonen då jag knappt kan stå på foten då på grund av en intensiv smärta. Har fått tipset att göra cirkel övningar med foten så ofta jag kan.

Annars händer inte så mycket, försöker få tillbaka lägenheten till så som den var innan stukningen, vilket lär ta lång tid men har iaf två stora barn som hjälper till att städa sina rum, och plockar undan sina och mini's leksaker från vardagsrummet. Lyckats tvätta idag med. Vilket min fot inte tycker om nu ikväll, men det får vara så för nu är iaf kläder rena.

Försöker förbereda mig mentalt för att stå framför en del människor på söndag (stå framför människor är inte min starka sida, får lätt lite panik), då jag äntligen blir gudmor till finaste Loke <3 

Likes

Comments

Då börjar nedräkningen till den en så länge första konserten, vem vet kanske blir någon tidigare. Men den 26 Mars är det Köpenhamn som gäller och på scen kommer Reckless Love och Santa Cruz att stå. Aldrig sett dessa live så det ska bli awesome!

Reckless love nya video som släpptes idag. Förälskad i låten <3

https://youtu.be/wQvEItnEG-8

Självklart åker jag ju inte dit själv utan jag åker med finaste Shasha som oftast är den jag går på konserter med.

 Hmm undra om man ska bli blond igen?

Likes

Comments

I need!

Dock är tre av dom inte släppta ännu utan släpps på Riotlabs sida i Februari.

I love these clothes!

Likes

Comments