Jag börjar förstå mig på allt nu. Allt från läkemedelsberäkning till livet. Jag älskar att lära mig nya saker! Som sagt både i skolan å livet! Livet kanske är som en skola?

Jag älskar min lilla studiegrupps-familj! Hahah! Så skönt tappade hela bunten! Jag känner mig så jävla rik, alla fina sköna människor som kom er in i mitt liv gör mig det. Pengar är som sagt inget man blir rik av, det underlättar men det är inte allt. (Och ja, jag ska bli rik på pengar oxå när jag blir stor!! Det kommet) Man kan lixom inte köpa det man får ut av andra människor.

Imorgon har jag en dyrbar liten hostig stjärna hemma från skolan, det konstiga är att alla VAB dagar krockar med obligatoriska saker i skolan. Så jag får se om jag får ta med mig glinen till tuna på något sätt eller om jag lyckas pussla. Hon är ju inte super risig men hon hostar en hel del så sömnen blir knasad. Skrotnunge!
Resten av veckan är dock hemma plugg som tur är, två tentor på fredag var av den ena i läkemedelsberäkning kräver alla rätt? Spännande! Men iof just beräkningen av läkemedel kräver fan alla rätt jämt, så det är bara att älta in formler, substanser och doser.

Just ja.. Alla hjärtans dag i morgon... Yeeeiii.. Kan ju låtsas att man känner sig lika happy som tidigare, försöka kan man alltid.. Men livet jobbar lixom inte åt samma håll som en själv jämt.. Hoppas ni som har någon att skämma bort å ge kärlek till gör det riktigt ordentligt!
Ta den för laget, slå till på stort! Några gånger om året gör gott! Och jag har alltid varit en smyg-sucker för alla hjärtans dag. För då lixom är det lag på att Visa kärlek. Sen såklart äre inte rintigt lika kul alla gånger. Meeen! I'm happy fot those who have what i dont. Att missunna är way beyond vad jag står för. SÅ ALL IN I MORGON!!

Nu knoppa, se om jag får sällskap av en liten hostmaskin snart?

Xo❤

Likes

Comments

Dålig incheckning här! Jag lever!! Och det är skönt! Det är en förjävla skön känsla att leva och inte bara existera!! Men fyfan va en faller stundtals. Har levt i böckerna några dagar nu inför tentan igår! Och endå är jag sjukt osäker på att jag kommer klara den. Tror jag blandade ihop varenda coccer. Menmen har lärt mig av studenter i högre rang att omtentor är grejt. Så jag kör på det! Den här kursen är sjukt intensiv! Men det är ganska enkelt hittils att plugga själv då jag har mycket med mig sen innan!:) Där emot bääääävar jag för nästa vecka då vi ska räkna! Hahah! Det är nu det här kravet på matte B ska tas i kraft.. hmmm jag grät mig till mitt mathe B beryg med stora krokodiltårar och ett löfte om att tatuera in Delta X på skinkan!

Beryg:Check
Tatuering:Check
Kunskap:Fail

Men det jag inte kan ska jag lixom lära mig!:)

Imorgon äre en sån all in dag! Drar till skolan i Tuna i ottan är med till lunch, hoppar in i bilen å drar till Vässan för att hjälpa lite bebisar till världen! JAG ÄLSKAR MITT JOBB!!! Det känns lixom inte ens jobbigt att köra dubbelt!

Sen hem å ta helg! Blir väll antagligen några bärs å kullebyttor på lördag! Haha! Sen är det ÄNTLIGEN söndag å mina stjärnor kommer hem!! Borde inte separationsångesten bli bättre med tiden? Just nu är den FRUKTANSVÄRT jobbig. Hatar verkligen när dom åker. Det känns så fel i varenda liten nerv. Meeen vet att dom har det bra och att dom snart är hemma igen. Tur det! Lider med dom som inte har den turen som jag! Även om det inte blev som tänkt så valde jag alla gånger rätt pappa till mina barn!

Snart söndag❤

Jag som gick å la mig svin tidigt... inte hjälpte det när man inte kan sova nuförtiden!!
Xoxo

Likes

Comments

Typ varit fett duktig idag! Städat ur å organiserat ett kaosskåp i köket! Ellet ja så jävla organiserat vart det ju inte men jag har iaf försökt! Haha! Novalee har haft två polare med hem i em var av en slaggar över! Haybabberriba and i like it!!

Helg är förbannat skönt! Inga måsten. Det enda måstet vi har i helgen är lixom att åka på kalas å äta tårta å mat med släkten! Såååå naaah inte direkt några tunga måsten😁

Har typ kli i kroppen! Vill göra ooom här hemma! Men vet inte hur? Hmmm får klura lite, men har typ till 99% bestämt mig för att jag måste kirra nytt golv i köket.. skiter i att jag får betala det själv... Klickgolv lär ju inta skada så värst i en hyresrätt lixom? Ba å plocka bort om jag flyttar å dom inte vill ha det kvar.

Livet som rastlös.
Xo

Likes

Comments

Sicken dag! Först somna jag om när jag skickat kidsen till skolan! Sov fan nästan tills dom slutade! Ouups!

När dvärgarna kom hem hoppa vi in i bilen å drog till köping för å storhandla! Var tom duktiga å svängde in till P på återvinningen med lite skit. 1-0 till mig! Och full service fick vi! Haha! Började iaf med att fika mellis inne på BigIn! Viktigt med energi för att orka lixom. Haha!

Sen börna vi hemmåt å bara mös! Mös? Mys? Möste? Myste?! Vafan säger man! Haha!

När vi åkte hem så gjorde Novalee mitt liv så sjukt komplett. Jag är ff helt varm innuti mig. Och skulle jag dö i morgon skulle jag göra det lycklig. Som mamma (Särskillt som ensamstående) är det lätt att känna skuld och dåligt samvete att inte räcka till. Att känna att man kanske inte gör sådär rätt som alla andra.

"Vi skojja i bilen om något, något som jag inte ens minns för att jag kom av mig helt när Novalee bytte från skojj till allvar i rösten..

-Haha nääe då kanske du blir som mig när du blir stor!!?
-Men mamma? Jag vill verkligen det, bli som dig när jag blir stor. Jag har alltid tänkt på det, att jag vill bli som du. Som du är. Jag vill vara som du."


Att få dom orden från en annan människa.. att få dom orden från sitt barn är helt överväldigande. Jag är typ fyld av bekräftelse, att jag är bra! Att jag gör rätt! Älskade unge❤

Nu ska jag vara duktig å städa av köket å gå å lägga mig! Tentaplugg boooorde stå på schemat men antar att det blir panik plugg bästa vecka istället. Haha! Imorgon har vi förövrigen fullt hus med kids å kompisar för både lajj å övernattning! ÄLSKART❤

Nattinatt
Xo

Likes

Comments

Nu har hummöret stabiliserat sig igen! Back in love mood! Hahah! Seminariet i skolan igår gick toppen! Och nu äre hemmastudier tills på onsdag när första tentan är! Tre jävla tentor ska vi ha på 28dagar!! Spännande👌🏼

Idag blir det att dra å storhandla! Måste verkligen bli bättre på det, så onödiga pengar man loosar på att va lat! Sen har jag ju mitt jävla VV abbonemang att tänke på! Hahah! #såjäkladum Men det kanske får mig att vara lite mindre spontan å äte så mycket ute!? Ellerrrrr! Hahah! Det va ju den spontana delen av mig som under ett två sekunders breakdown å ett knapptryck reggade mig där. Så spontaniteten är nog obotlig, precis som att tänka före man gör är en annan värld! Haha!

Kindsen kom äntligen hem igår! Som jag saknat dom! Måste hitta på nå skojj i helgen men oklart vad!! Nu i veckorna eftet skolan så äre bara hänga med kompisar å sucka över läxor som gäller!🙈 I feel them! Läxor suger och har alltid gjort! När man är sån "ung mamma" sitter allt kvar mer färskt i huvet. Insåg dock i lördags närjag vandrade menorylane med Jonas å Thim att det är FEMTON jävla år sen vi sluta 9an iår!? Thets so freakin sick!!! Meeeen ba å bära upp åldern med stil....

Nähepp dyka ner lite i mikrobiologin innan handling!
XoXo

Likes

Comments

Asså vafan! Hahah! Skulle kunna tro jag har PMS alá grande! Lika jävla pissruttet humör idag! Spottar, svär å är allmänt jävla bitter! Så sjukt! Men antar att all bitterhet kring hur människor betett sig kommer ifatt mig! Asså hur tänkte hon? Han? Hen?

Passande nog föreläsning om parasiter just nu!😂

Sen insåg jag precis hur fet jag blivit igen så då vart jag bitter på det😂 Så vad gjorde jag då?! Spontanregga ett svindyrt abonnemang på Viktväktarna utan att tänka efter.. Då vart jag bitter för det! Hahaha! Hur fan tänkte jag där lixom?!

Tror fan jag är wannabeebipolär eller nått! Hahahahha! Men trots några skit dagar så älskar jag mitt liv! Min fina familj och stjärnfamilj! Fick en så klockren bild av Karl'ey igår! That's us! Vi är inte bara ett "vanligt" kompisgäng, vi är familj! En fantastisk-dysfunktionell-stjärnfamilj!😂

Hela vi världen är bipolär!
X

Likes

Comments

Asså den här dagen kan dra åt helvete! Inget har funkat.. Humöret har varit pissruttet.. Lyckades bränna bögkycklingen så det blev en konosboll å fiskbullar direkt ur burken till middag!

Men alltså sånna här dagar när man är arg på allt.. men inte vet varför? Frustrerad över hur människor beter sig mot varandra.. Hur människor förstör för andra.

Men så enkelt som att det inte gick att tab'a in texten i referenslistan, bli missförstådd, tappa knäckemackan i knät, spilla kaffe, bränna maten på spisen, få tomatsås på tröjjan, slå i tån i tröskeln som alltid varit där när man ska in på toa..

JA NI FATTAR!!

Men imorgon är en ny dag!
X

(Och nej jag hatar inte bögar, jag har flera stycken så pilutta er!!)

Likes

Comments

Så fruktansvärt förvirrad. Vem är jag? Har jag på riktigt blivit någon jag själv tidigare föraktat?

Jag kan inte styra vad andra ska tycka om mig. Men jag kan styra vad jag tycker om mig själv.

Det är som att att stå utanför kroppen å se en förvirrad vilsen och trasig själ sopa ihop bitar av sig själv från marken för att försöka pussla ihop dessa och bli den hon engång var. Bitarna stämmer inte... Vilka hör ihop med mig, vilka är rätt? Påminn mig gärna.. Nu har ni chansen att skräddarsy..

X

Likes

Comments

Den här lilla donnan å hennes syster är mitt allt och imorgon kommer dom hem igen!❤ Ytterligare sjukhusbesök står på schemat.. Mantrat i huvudet är att det är bra. Det är inget farligt. Det går bra. Hon har hunnit haft så mycket otur under sina 7,5år den här lilla lillen.. Såååå nu tar vi om dom här proverna och den här gången är resultaten bra. Punkt och slut!

I helgen ska vi på date jag och mina tjejer! Bara vi❤ Shopping, bio och resturang! Längtar!!!

Never lose faith!
X

Likes

Comments

Hmmm! När man återuppstår från döden så känner man sig som på nytt född. Så-jävla-rastlös av att vara i karantän! Men imorgon är den över å jag ska till skolan. Supernöjd med min nya grupp även om några kommer va saknade. Bästa Marre tillexempel hon flyr sin kos till västerås den busen, tur vi får mingla mellan båda campus så vi kan ses på föreläsningar å så. Hon är oxå en sån där människa som bara fastnar! Som sprider så mycke glädje och allt sånt! Och hon har lärt mig så mycket om mig själv och världen utan att hon vet om det! Hela hon är energi!! Jag älskar kultur, att få lära mig andras kulturer gör att jag faktiskt börjar sätta mig in mer i min egen. Men som sagt vi kommer ses igen❤

Nya gruppen känns nästan lite som ett dreamteam. Vi kommer antagligen skratta bort hälften av tiden men det gör det bara bättre:)

Längtar fan till skolan nu! Behöver rutin. Vill lära mig mer. Vill kunna allt!

Men såklart när jag la mig i sängen vart jag pigg.. Som vanligt! Ligger å klurar på om jag ska orka vara en studentig student imorgon å haka på ut eller inte! Hahah! Hårda val här i livet!:)

Sleep
X

Likes

Comments