Hmmm! När man återuppstår från döden så känner man sig som på nytt född. Så-jävla-rastlös av att vara i karantän! Men imorgon är den över å jag ska till skolan. Supernöjd med min nya grupp även om några kommer va saknade. Bästa Marre tillexempel hon flyr sin kos till västerås den busen, tur vi får mingla mellan båda campus så vi kan ses på föreläsningar å så. Hon är oxå en sån där människa som bara fastnar! Som sprider så mycke glädje och allt sånt! Och hon har lärt mig så mycket om mig själv och världen utan att hon vet om det! Hela hon är energi!! Jag älskar kultur, att få lära mig andras kulturer gör att jag faktiskt börjar sätta mig in mer i min egen. Men som sagt vi kommer ses igen❤

Nya gruppen känns nästan lite som ett dreamteam. Vi kommer antagligen skratta bort hälften av tiden men det gör det bara bättre:)

Längtar fan till skolan nu! Behöver rutin. Vill lära mig mer. Vill kunna allt!

Men såklart när jag la mig i sängen vart jag pigg.. Som vanligt! Ligger å klurar på om jag ska orka vara en studentig student imorgon å haka på ut eller inte! Hahah! Hårda val här i livet!:)

Sleep
X

Likes

Comments

Så himmla bäst helg! Kidsen hemma! Malin hemma! Tror iof inte vi förflyttade oss många meter dock! Tacos, godis, soffan, film och skitsnack! Underbart! Är så glad att jag träffat den här fantastiska människan!

Tog en ofrivillig bantningskur efter helgen dock.. Magsjukan högg mig med.. fyfan. Va verkligen döende.. Där emot coolt att veta varenda steg som sker i kroppen! Och tror endå jag skulle klarat tentan jag missade!! Sjukt endå atg ligga där typ döende och se hela na+cl2 processen framför sig!!Hahah! Sååå jag följde boken tillförde allt jag nu vet kroppen behöver! JAG ÄLSKAR ATT VETA SAKER! Det är så fruktansvärt coolt.

Och huuuuur fina vänner har jag inte? Fick ett meddelande från världens bästa Karl där det stog titta utanför din dörr! Och där stog en påse med allt jag behövde för att överleva!! Alla skulle ha en karl! Den bästa vän man kan tänka sig! 😍

Jag har dom bästa människorna i mitt liv! Så är det bara!

Nu när jag återuppstått ur döden är det bara att dyka ner i skolböckerna och ge sig på Mikrobiologin!:) Hade tänkt vara med på nollning å pubrunda imorgon kväll men tror fan inte jag pallar! Time will tell!:)

Hello livet❤
X

Likes

Comments

Joo men att missa en spärrtenta är ju lite spänning i mitt redan så ospännande liv..!! Haha edeå får fan vända paniken till något bra.. har en chans att naila den i Juni. Och jag hinner ju plugga mer. #inbillarmig

Kommer ha praktik sista 5veckorna av terminen. Borde va överlycklig. Hahahah! Men njaaa praktik som undersköterska på ett äldreboende.. jihooo önskar varjedag att dom ska ringa å säga "men just ja du är ju redan undersköterska du slipper, du kan jobba dessa 5veckor å tjäna pengar istället" fett deprimerande termin men uuuuupp mä hakorna! Snart sommar och heltid på förlossningen!!! UNDERBART!

Navin har önskat blodpudding till fredagsmiddag? Novalee vill äta vitt bröd som är bra för hennes mage även fast hon varit bra sen 12 igår. Och jag funderar på en påse chips å en burk ostdipp till middag!? FAIR ENOUG?!

Fredag😍
X

Likes

Comments

Dom här två!!😍 Det händer så sjukt mycket i våra liv just nu, vi är alla inne i någon form utvecklingsfas alla tre!! Det är serriöst så att man nästan ser dom växa mitt framför ögonen på en! Jag är så evigt jävla lycklig att dom här två pajjsarna är MINA.

Det är så svårt att fatta att dom snart fyller 11&8år!!? Jag som är typ 23.. hur går det ihop?! Haha! Nu hoppas jag att vi är helt krya till helgen för då kommer världens bästa Malin! Herregud va glad jag är att våra vägar korsades! Tråkigt nog blev möhippemiddagen inställd, guess why? Göranson's har oxå fått magsjuka.. #livet

Meeen som sagt göra det bästa av allt! Och Ni gör mig till den bästa versionen av mig!

Och sen när fick jag blombud sist? Så tacksam för alla fina människor som kommit in i mitt liv! Det är väll ett tecken på att världen inte helt är redo att förinta sig själv av all ondska och idioti!!

Såå en stor fet eloge till alla fina människor jag faktiskt har!!!
X

Likes

Comments

Ja men såklart? Tenta imorgon.. Möhippe middag på lördag.. Och jag får hem två magsjuka kids idag.. Känns som att det går bra nu..

Pluggat som en gnu senaste dagarna å nu lär jag inte ens kunna skriva tentan.. Som för övrigt såklart är en spärrtenta. Klarar jag den inte så får jag inte börja nästa kurs..

Meeeen allt löser sig antar jag! Och mitt i pluggandet plinga det på dörren å utanför stog ett blombud, mina vänner är dom bästa!! Nya som gammla💕

Allt oooordnar sig!!!
XLikes

Comments

Råkade tappa mig själv lite.. Men jag vet ju! Så väl jag vet..

Igår hade vi sista seminariet i det här Anatomi&Fysiologi blocket. Gick helt okej som tur är! Kul att jag förberett en PP och rummet vi va i inte hade nån kanon! Hahah, karma tänker fortsätta jävlas med mig!👌🏼 Men som sagt fick ihop det iendå!:)

Slockna som en gris när jag kom hem, vakna när det va sovdags och resten kan ni. Såååå dagen idag har jag öhh sovit bort när jag vakna till liv blev det att ligga kvar i sängen å kolla youtube. Låter roligt, men bara massa klipp inför tentan.

Keep it up!!!!
X

Likes

Comments

Verkligheten kom å bet mig i arslet... Så det va bara att kliva upp å ta tag i plugget.. (kl.13..🙈) Nu äre dags att ta tag i livet efter 3veckor av rent jäkla slack. Har setat med snoken i böckerna sen jag vaknade som sagt, tubulussystemet, henles slynga och osmos vett ni det är grejjer det. Imorgon vankas sista seminariet i den här monster kursen på på fredag sista tentan. Finns inte en suck att jag kommer klara den men eftersom att jag mirakulöst klarade den förra är jag inte lika stressad för den här och omtenta!:)

Känns både skönt och skrämmande att slacker-lovet är över.. Behöver hmm inte vardag det suger.. men struktur! Hahah ja alltså struktur sett ifrån mitt perspektiv är nog iof inte detsamma som vad struktur är regelrätt.

Helgen va awesome men sen hur den sluta är väll en del i berg&dalbanan. Fredag med skönt folk, häng och hej knekt här hemma och lördag hos karl med skönt folk och CAH, sen köping, mer öl och dansgolvet! Mötas av kaoset för att sen vaggas in i 100miljoner olika känslor utan stop.

Meeeen, inte falla!

Nuuuu SOVA.
XLikes

Comments

Asså livet och dess vändningar! Måste vara fruktansvärt frustrerande för människor som finns i min närhet att försöka hänga med i alla svängar. Meeen tror endå dom skulle få rätt tråkigt utan mig. Hahah! Kidsen far till pappan i morgon på dagen så då är det bara att tugga det sura bäret å tackla saknaden med vuxliga saker så vips är dom hemma igen!❤️

Och den här helgen ska vi ta oss an som maniacs! Allt ska glömmas om så för stunden bara. Jag ska vara någon, utan att hålla tillbaka! Inte vara rädd att göra fel. Allt som känns rätt måste vara rätt.

Jag lever verkligen som två liv fast endå inte. Haha! Men man måste vänja sig och hitta vägar när livet inte blir så där som människor föreställer sig att det "ska" vara. Jag älskar min stjärnfamilj precis som den är. Så där allmänt konstigt konstelerad så folk kliar sig i huvudet och försöker få ihop vem som hör till vem och hur allt hänget ihop! Hahah!

Det känns endå som att min hjärna börjar ställa om sig till ett läge mer rätt läge. där jag faktiskt inser att om jag inte duger som jag är så är dem inte värda mig. För fyfan va jag vänt mig själv ut och in för att vara någon annans rätt. Och som jag misslyckats så många gånger och trott att det mitt fel att det faller. Som jag försökt. Som jag varit naiv. Så vart va jag?! Hmmm.. Äsch. Tappa tråden. Men jag tror jag fick fram det jag ville iaf!Haha!

Tagga för vuxlig helg och att någon snäll rik människa swishar några miljoner till mitt konto bara för att dom kan!!!

Nattinatt!
X

Likes

Comments

När man är en sån person som jag är. När man har ett trimmat nervsystem som står jakt/flykt position dygnet runt. Som ständigt skickar skarpa signaler till hjärnan, då är tiden faktiskt en fiende. För varje sekund utan svar leder till miljarder känslor och tankar som tar veckor att reda ut. En enkel känsla blir en svår känsla. Ett ord sårar som tusen spjut genom bröstet. Att inte förstå är undergång. Ett litet hopp bygger slott stora som globen. Ja ni förstår..

Det finns delar i mitt liv just nu som är helt fantastiska!! Som ger mig så fruktansvärt bra feeling. Sen finns det delar som bryter ner mig i molekyler. Och tyvärr vinner dessa många gånger. Allt jag behöver är ÄRLIGHET och KONKRETA SVAR. En riktlinje. Något att gå efter. Jag måste veta åt vilket håll jag ska fly. Jag vet antagligen innerst inne vad jag måste göra. Men min hjärna och mitt hjärta släpper inte lika "lätt" som andra. Det är en så jävla stor och komplicerad process för en sån som jag.

Att släppa taget om människor är bland det svåraste. Det spelar ingen roll vad människor gjort. Det bara går inte, för jag hittar anledningar och sidor att stanna. För jag vill inte ge upp. Jag vill inte förlora. Jag vet vad jag borde. Men det blir chaos. Min naiva syn på människor är något jag måste jobba på. Jag måste verkligen för min egen och de mina nära mig. Det är en kamp. Ett krig.

En krigare ger aldrig upp, det är stundtals hopplöst. Tänk att mitt största problem (att ge upp) oftast till vanligheten är det enklaste hos andra människor.

Sån röra. Men det löser sig.

The only way her heart will mend is when she learn to love again. Att ÄLSKA är det jag är bäst på. Så framtiden borde ändå inte vara så skrämmande. Jag kanske skulle läka bättre från livets chaos om jag lärde mig att hata (?) helt enkelt.

Äsch vad vet jag, en enkel krigare utan vapen.

X

Learn from your enemies, experiences and failures . Then find the best version of you.Likes

Comments

Idag har familjen widing/öberg samlat vuxenpoäng like bosses!!! Tvättstugan hela jävla dan, tonvis med tvätt!! Asså makalösa mängder. Märks att vi är 4brudar i hushållet! Vet inte om det är barnen eller dom vuxna som slösar mest dock😂

Fyfan den dagen Maria flyttar... jag kommer få under. Jag kommer dö ensamhets döden. Att bo med sin bästa vän är fan det mest optimala ever. Och kidsen har förbjudit henne att flytta. Hon skulle bara mellanlanda men vi jubilerar väll 8månader nu typ! Haha!

Inte nog med tvätt så drog vi å storhandlade på det, serriöst minns inte ens sist vi gjorde det.. lagade mat, lika längesen det precis som att vi åt vid matbordet och inte utspridda på golvet/soffan!😁 Haha asså vi måste skärpa oss! Måste spara pengar till alla planer😍
Ohh just ja piskade nyss kidsen i spel! Aldrig att jag låter som vinna på flit! Hahah! Äre spel så äre å jag hatar att loosa...

Idag är för övrigt en bättre dag, jag börjar inse vad som funkar och inte. Och jag måste känna att jag finns, att jag är någon. Det är inte lätt att ta sig igenom det här. Men jag ska klara det. Och jag ska bli hel och stark igen! Så mångamångamånga test livet utsatt mig för. Som sagt, mot oändligheten och vidare!

X

Likes

Comments