Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det spinner på lixom! I rasande jävla fart.. har knappt ens hunnit reflektera att det är sommar. Visst det känns i själen men inte i vardagen. Både jag å maria jobbar fan jämt känns det som? Men där imellan försöker vi leva!!

Igår va en sån där dag man bara kan le åt! Stadsparken på dagen å skillinge på kvällen! Mina barn är bortskämda med så många sköna "vuxna"kompisar! Känns som att alla är på samma nivå lixom😂 Ibland är det svårt att urskilja om det är dom riktiga barnen eller dom förväxta barnen som har roligast😂

Oavsätt vad, jag trivs😍
Likes

Comments

One of my favorite places in the world!! With tree of my favorites! Det enda som kunde ha gjort kvällen lite bättre hade varit om Novalee va med! Men hon va på äventyr med fotbollslaget:)

En blandad helg. Först lugnet sen röjjet! Blev kid-lösa och vi ställde om till gallej å hoppa in i Timpas Impala! Det där med raggarbilar å cruising har ALDRIG varit min grej, försän nuuu! Haha! Det är ju as nice! Folket, bilarna, ljudet och hästkrafter!

Där emot verkar min hjärna snubbla lite mer just nu hur mycket jag än försöker hålla mig på spången. Jag veeeet så väl. Men det blir endå kortslutning ibland. Har så jävla fina människor, det är en sak som är säker!

När jag blir stor ska jag bli lika klok och smart som dom!

Imorgon är det en såndär dag när barnen far.. Man vänjer sig att acceptera det men det blir lika tomt varje gång dom åker.

På ett sätt tur att jag jobbar i sommar, sommaren är inte min tid på året.. jag vill bara att den ska vara över. Först längtar jag som ett svin.. sen kommer den och jag inser åter igen att jag HATAR sommaren. Människor förändras. Allt känns fejk. Det är en jävla hets. Det kommer ytterligare en årsdag att kravvla sig igenom. 3år. Inget är sig likt. 3år känns som en livstid. Och jag är lika arg nu som då att han inte fick stanna.

Menmen en dag i taget! Människorna jag har nära gör det hela lite lättare. Utan Maria hade jag varit spillror det är en sak som är säker! Må hon aldrig flytta ifrån oss!!

Det går iaf frammåt! Och jag mår sjukt bra endå😍Mot oändligheten och vidare!
Likes

Comments

Turn the past into power.

Jao det är just det som krävs för att kunna komma vidare, för att kunna leva igen. Eller som en klok sångerska säger,

"You just tell her that the only way her heart will mend is when she learns to love again"

Låter jävligt enkelt. Jag har insett att det är lättare att älska andra än sig själv. Men har även insett i efterhand vad jag låtit mig utsättas för just för att jag älskar andra mer än mig själv. ALDRIG mer ska jag låta någon trycka ner mig igen. Aldrig mer ska jag acceptera blåmärken på varken in eller utsidan.

Det va något jag sa till mig själv när jag 17år och nedbruten oxå. Så blev det inte. Men nu vet jag bättre. Med den hjälpen jag fått har jag kommit så jävla långt framåt att jag faktiskt förstått att det inte var mitt fel någon gång. Att det inte är mig det är fel på. Det är en ganska befriande känsla även om det är enkelt att halka snett bland alla tankar och enkelt hamna i den trasiga delen av mig själv och tro det. Det är så enkelt att fastna i tanken varför jag? Vad hade jag gjort? Vad sa jag för fel? Varför kunde jag inte vara bra nog? Varför? Varför? Varför?

Med dom människorna jag har i mitt liv just nu så läker jag. Jag läker på riktigt den här gången tror jag. Utsidan har läkt för längesen men insidan har en bra bit kvar. Och jag orkar inte be om ursäkt för vem jag är. Jag orkar inte va rädd för att inte duga eller vara fin nog. För jag jag är bra och jag duger. Jag förtjänar människor som vill mig väl och som vill att jag ska vara den öppna glada och spontana människa jag alltid varit. (Om än kopplad under ytan i perioder.)

Jag vet vem jag är. Jag vet mina fel och brister. Jag vet mina styrkor och tillgångar. Jag vet vilka människor som tycker om mig för den jag är och inte vill varken förändra eller tona ner mig. Som aldrig skulle kalla mig ful eller efterbliven. Som aldrig skulle kalla mig elaka saker eller göra mig illa. Jag ska inte behöva vara rädd för att bli utbytt för jag inte är fin nog längre.

Jag må vara trasig där under, men den enda som ska vara under mitt skin är jag.

MePower! Mina människor power!

Fullfart frammåt, mot oändligheten och vidare! One day at the time, och just nu mår jag förjävla bra❤️

Klart och slut!

Likes

Comments

Alltså min extendedfamily!!😂 Mina idioter! Mina älskade människor, vad vore jag utan er!! Vi är ett så sjuuukt konstigt gäng igentligen😂 Så olika men endå så lika! Jag va nog en spindel i mitt förra liv efter som att jag lyckats näta ihop dom här pajjasarna till mitt egna lilla gäng😁

Näe men allvarlig helgen har varit awesome kalasat för min lilla favoritkille! Ka. Inte fata att han fyller ETT på onsdag!? Så sjukt! Älskade lilla knasunge!! Det är en ära att få vara hans gudmor! Och jag lovar både mig själv och honom att jag ska bli en bättre sådan nu när kaoslivet börjat landa! Som jag längtat efter den här känslan! Känslan att nästan ha båda fötterna på jorden!


Helgens galenheter i all ära! Vet inte när jag skrattat så mycke sist😂 Men endå är det stunden på ballekongen i soooolen efter kalaset när vi ba va! Vi bara va vi! Bästisar delux! Ba sitta där å vara vi!!😁

JAG LÄNGTAR TILL SOMMAREN!! Sommaren med mina människor❤

Nattinatt
Xoxo

Likes

Comments

Alltså va coolt det är att plugga.. Igår ville jag ge upp, dö och hoppa av..! Fattade fan inte ett endaste dugg och min hjärna dödade mig. Paniken leder till ett telefonsamtal med Sandra och vips förstår jag, hjärnan chillar, uppgiften känns mer logisk och vips vill jag inte dö längre! Sjukt tacksam att ha mina människor! Och att ha en "mentor" några terminer före!! Dock har hon inte direkt ansökt om tjänsten som mentor utan det är mer jag som bestämt det då det fallit sig som så att det är hon som får ut för mina psykbryt! Hahahah!😂

Och igår kväll drog jag ut på landet till Sara å låna lite böcker för att bli lite smartare!! Sååå awesome att kunna bolla lite med någon som läser en annan utbildning oxå! Vi har ju endå ganska mycket lika men endå olika med sjukgymnasterna. Perspektiv!! Jag älskar att få andras perspektiv på saker, det är så allt fastnar för mig!!

Som ni ser, det är fantastiskt att ha så många awesome människor i sitt liv! ❤

Nuuuu plugga vidare! Å imorgon kommer mina stjärnor hem😍

Både kvantitativa och kvalitativa forskningsansatser borde an visa på att BRA MÄNNISKOR GER ENERGI!!😁

Love å allt det där
Xo

Likes

Comments

Asså i really want vååååår! Sommar!!!

Det känns typ som att många bara lever under de ljusare årstiderna? Som att mörkret äter upp dom! Iof ska väll inte jag säga så jävla mycket där i år då jag serriöst varit mer förvirrad än någonsin!

Men allt ordnar sig! Som alltid!

Asså min dag igår!! Så sjuk😂 Snodde min första bil! Tillsammans med farsan😂 Dock min egen men asså fyfan imponerad av hur sjukt lätt det är att ta sig in i en låst bil!? Min pappa kan fan allt iallafall! Hahahah!😁

Biljäveln bestämde sig iaf för att gå i baklås helt å hållet på parkeringen brevid besiktningen 30min innan min besiktningstid! Leta batteri på både macken å besiktningen (ifall det va batteriet i nyckeln) fanns inget.. liftade in till stan! Ska köpa batteri, loosat mitt bankomatkort på vägen! Maria pejjar! Får skjuts ut till sätra! Biljäveln ff omöjlig att öppna! Får skjuts in tillstan igen! Hemma efterlyser en biltjuv å farsan direkt ba "jag fixar". Han kom sen på kvällen efter jobbet vi åker ut igen han langar fram allt som behövs som ett jäkla proffs å vips va biljäveln öppnad! Utan en skråma! Och kapliiiing så funka nyckeln igen!? Såååååå sjukt! Så sjuk dag! Hahah! Men en erfarenhet rimare iaf!! Ytterligare en sjuk historia i lagret!😂

Skolan lär btw äta upp mig närmsta tiden.. vilken jävla pajjas kurs.. huhuuu.. men som sagt ba å bita ihop! Allt löser sig!

Som sagt, längtar till våren när människor blrjar återuppstå!!

Love
Xo

Likes

Comments

Idag påminnde min kloka (snart) 11åring om hur rik jag är!!! Hur mycket guld jag har, som hon sa! Om man omvandlar mina vännet och familj till guld skulle jag vara den rikaste i världen, och det har hon rätt i!!

Och som lillen sa när vi koll på mello å en av tjejerna tackade sin pappa. "Tack pappa för att du alltid fins å stöttar mig" å ungen efter ett tag vänder sig mot mig och säger:

"Mamma, tack för att du alltid finns för mig och stöttar mig. Jag ville att du oxå ska veta att jag känner så."

Asså mina barn!!! Mina vänner! Hur kan jag ens ha stunder där jag tvivlar på hur allt blivit?! JAG ÄR SÅ JÄVLA RIK!

Helgen har varit magisk! Inna å Alex har varit i sverige på besök! Åhh va jag är genuint jävla lyckig över att ha vänner från alla världens hörn! Att mina barn får en större insikt till människors likheter och olikheter! Att lära sig att det som är självklart här hos oss inte är lika självklart hos någon av våra vänner i ett annat land eller en annan kultur!:)

Det är som jag skrev när jag la upp den årliga bilden på kidsen som togs när vi träffa inna å alex i torsdags. Barn är fantastiska! Dom kan förstå varandra genom att kommunicera med enstaka ord på helt olika språk. Hur som så förstår dom varandra och har jätteroligt tillsammans. Det är aldrig är aldrig ett problem dom löser det! Tänk om vuxna kunde tänka mer som barn gör!

Kidsen knoppa hos mormoråmorfar igår och det blev utgång för dom "vuxna".:) Vilken kväll! Vilka människor! Och kvällen kunde inte slutat skönare, lixom bara knö ner sig under täcket efter att ha skrattat konstant i timmar! Och att då träffa två sköningar från långtbort på samma kväll kan ses som lyx utöver det vanliga!:)

Som jag skrev här om dagen på insta.. livet är fan bipolärt! Men om det inte va det skulle det nog vara fruktansvärt tråkigt!?

Nu soooova!
Xo

Likes

Comments

Jag börjar förstå mig på allt nu. Allt från läkemedelsberäkning till livet. Jag älskar att lära mig nya saker! Som sagt både i skolan å livet! Livet kanske är som en skola?

Jag älskar min lilla studiegrupps-familj! Hahah! Så skönt tappade hela bunten! Jag känner mig så jävla rik, alla fina sköna människor som kom er in i mitt liv gör mig det. Pengar är som sagt inget man blir rik av, det underlättar men det är inte allt. (Och ja, jag ska bli rik på pengar oxå när jag blir stor!! Det kommet) Man kan lixom inte köpa det man får ut av andra människor.

Imorgon har jag en dyrbar liten hostig stjärna hemma från skolan, det konstiga är att alla VAB dagar krockar med obligatoriska saker i skolan. Så jag får se om jag får ta med mig glinen till tuna på något sätt eller om jag lyckas pussla. Hon är ju inte super risig men hon hostar en hel del så sömnen blir knasad. Skrotnunge!
Resten av veckan är dock hemma plugg som tur är, två tentor på fredag var av den ena i läkemedelsberäkning kräver alla rätt? Spännande! Men iof just beräkningen av läkemedel kräver fan alla rätt jämt, så det är bara att älta in formler, substanser och doser.

Just ja.. Alla hjärtans dag i morgon... Yeeeiii.. Kan ju låtsas att man känner sig lika happy som tidigare, försöka kan man alltid.. Men livet jobbar lixom inte åt samma håll som en själv jämt.. Hoppas ni som har någon att skämma bort å ge kärlek till gör det riktigt ordentligt!
Ta den för laget, slå till på stort! Några gånger om året gör gott! Och jag har alltid varit en smyg-sucker för alla hjärtans dag. För då lixom är det lag på att Visa kärlek. Sen såklart äre inte rintigt lika kul alla gånger. Meeen! I'm happy fot those who have what i dont. Att missunna är way beyond vad jag står för. SÅ ALL IN I MORGON!!

Nu knoppa, se om jag får sällskap av en liten hostmaskin snart?

Xo❤

Likes

Comments

Dålig incheckning här! Jag lever!! Och det är skönt! Det är en förjävla skön känsla att leva och inte bara existera!! Men fyfan va en faller stundtals. Har levt i böckerna några dagar nu inför tentan igår! Och endå är jag sjukt osäker på att jag kommer klara den. Tror jag blandade ihop varenda coccer. Menmen har lärt mig av studenter i högre rang att omtentor är grejt. Så jag kör på det! Den här kursen är sjukt intensiv! Men det är ganska enkelt hittils att plugga själv då jag har mycket med mig sen innan!:) Där emot bääääävar jag för nästa vecka då vi ska räkna! Hahah! Det är nu det här kravet på matte B ska tas i kraft.. hmmm jag grät mig till mitt mathe B beryg med stora krokodiltårar och ett löfte om att tatuera in Delta X på skinkan!

Beryg:Check
Tatuering:Check
Kunskap:Fail

Men det jag inte kan ska jag lixom lära mig!:)

Imorgon äre en sån all in dag! Drar till skolan i Tuna i ottan är med till lunch, hoppar in i bilen å drar till Vässan för att hjälpa lite bebisar till världen! JAG ÄLSKAR MITT JOBB!!! Det känns lixom inte ens jobbigt att köra dubbelt!

Sen hem å ta helg! Blir väll antagligen några bärs å kullebyttor på lördag! Haha! Sen är det ÄNTLIGEN söndag å mina stjärnor kommer hem!! Borde inte separationsångesten bli bättre med tiden? Just nu är den FRUKTANSVÄRT jobbig. Hatar verkligen när dom åker. Det känns så fel i varenda liten nerv. Meeen vet att dom har det bra och att dom snart är hemma igen. Tur det! Lider med dom som inte har den turen som jag! Även om det inte blev som tänkt så valde jag alla gånger rätt pappa till mina barn!

Snart söndag❤

Jag som gick å la mig svin tidigt... inte hjälpte det när man inte kan sova nuförtiden!!
Xoxo

Likes

Comments