Alltså min extendedfamily!!😂 Mina idioter! Mina älskade människor, vad vore jag utan er!! Vi är ett så sjuuukt konstigt gäng igentligen😂 Så olika men endå så lika! Jag va nog en spindel i mitt förra liv efter som att jag lyckats näta ihop dom här pajjasarna till mitt egna lilla gäng😁

Näe men allvarlig helgen har varit awesome kalasat för min lilla favoritkille! Ka. Inte fata att han fyller ETT på onsdag!? Så sjukt! Älskade lilla knasunge!! Det är en ära att få vara hans gudmor! Och jag lovar både mig själv och honom att jag ska bli en bättre sådan nu när kaoslivet börjat landa! Som jag längtat efter den här känslan! Känslan att nästan ha båda fötterna på jorden!


Helgens galenheter i all ära! Vet inte när jag skrattat så mycke sist😂 Men endå är det stunden på ballekongen i soooolen efter kalaset när vi ba va! Vi bara va vi! Bästisar delux! Ba sitta där å vara vi!!😁

JAG LÄNGTAR TILL SOMMAREN!! Sommaren med mina människor❤

Nattinatt
Xoxo

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Alltså va coolt det är att plugga.. Igår ville jag ge upp, dö och hoppa av..! Fattade fan inte ett endaste dugg och min hjärna dödade mig. Paniken leder till ett telefonsamtal med Sandra och vips förstår jag, hjärnan chillar, uppgiften känns mer logisk och vips vill jag inte dö längre! Sjukt tacksam att ha mina människor! Och att ha en "mentor" några terminer före!! Dock har hon inte direkt ansökt om tjänsten som mentor utan det är mer jag som bestämt det då det fallit sig som så att det är hon som får ut för mina psykbryt! Hahahah!😂

Och igår kväll drog jag ut på landet till Sara å låna lite böcker för att bli lite smartare!! Sååå awesome att kunna bolla lite med någon som läser en annan utbildning oxå! Vi har ju endå ganska mycket lika men endå olika med sjukgymnasterna. Perspektiv!! Jag älskar att få andras perspektiv på saker, det är så allt fastnar för mig!!

Som ni ser, det är fantastiskt att ha så många awesome människor i sitt liv! ❤

Nuuuu plugga vidare! Å imorgon kommer mina stjärnor hem😍

Både kvantitativa och kvalitativa forskningsansatser borde an visa på att BRA MÄNNISKOR GER ENERGI!!😁

Love å allt det där
Xo

Likes

Comments

Asså i really want vååååår! Sommar!!!

Det känns typ som att många bara lever under de ljusare årstiderna? Som att mörkret äter upp dom! Iof ska väll inte jag säga så jävla mycket där i år då jag serriöst varit mer förvirrad än någonsin!

Men allt ordnar sig! Som alltid!

Asså min dag igår!! Så sjuk😂 Snodde min första bil! Tillsammans med farsan😂 Dock min egen men asså fyfan imponerad av hur sjukt lätt det är att ta sig in i en låst bil!? Min pappa kan fan allt iallafall! Hahahah!😁

Biljäveln bestämde sig iaf för att gå i baklås helt å hållet på parkeringen brevid besiktningen 30min innan min besiktningstid! Leta batteri på både macken å besiktningen (ifall det va batteriet i nyckeln) fanns inget.. liftade in till stan! Ska köpa batteri, loosat mitt bankomatkort på vägen! Maria pejjar! Får skjuts ut till sätra! Biljäveln ff omöjlig att öppna! Får skjuts in tillstan igen! Hemma efterlyser en biltjuv å farsan direkt ba "jag fixar". Han kom sen på kvällen efter jobbet vi åker ut igen han langar fram allt som behövs som ett jäkla proffs å vips va biljäveln öppnad! Utan en skråma! Och kapliiiing så funka nyckeln igen!? Såååååå sjukt! Så sjuk dag! Hahah! Men en erfarenhet rimare iaf!! Ytterligare en sjuk historia i lagret!😂

Skolan lär btw äta upp mig närmsta tiden.. vilken jävla pajjas kurs.. huhuuu.. men som sagt ba å bita ihop! Allt löser sig!

Som sagt, längtar till våren när människor blrjar återuppstå!!

Love
Xo

Likes

Comments

Idag påminnde min kloka (snart) 11åring om hur rik jag är!!! Hur mycket guld jag har, som hon sa! Om man omvandlar mina vännet och familj till guld skulle jag vara den rikaste i världen, och det har hon rätt i!!

Och som lillen sa när vi koll på mello å en av tjejerna tackade sin pappa. "Tack pappa för att du alltid fins å stöttar mig" å ungen efter ett tag vänder sig mot mig och säger:

"Mamma, tack för att du alltid finns för mig och stöttar mig. Jag ville att du oxå ska veta att jag känner så."

Asså mina barn!!! Mina vänner! Hur kan jag ens ha stunder där jag tvivlar på hur allt blivit?! JAG ÄR SÅ JÄVLA RIK!

Helgen har varit magisk! Inna å Alex har varit i sverige på besök! Åhh va jag är genuint jävla lyckig över att ha vänner från alla världens hörn! Att mina barn får en större insikt till människors likheter och olikheter! Att lära sig att det som är självklart här hos oss inte är lika självklart hos någon av våra vänner i ett annat land eller en annan kultur!:)

Det är som jag skrev när jag la upp den årliga bilden på kidsen som togs när vi träffa inna å alex i torsdags. Barn är fantastiska! Dom kan förstå varandra genom att kommunicera med enstaka ord på helt olika språk. Hur som så förstår dom varandra och har jätteroligt tillsammans. Det är aldrig är aldrig ett problem dom löser det! Tänk om vuxna kunde tänka mer som barn gör!

Kidsen knoppa hos mormoråmorfar igår och det blev utgång för dom "vuxna".:) Vilken kväll! Vilka människor! Och kvällen kunde inte slutat skönare, lixom bara knö ner sig under täcket efter att ha skrattat konstant i timmar! Och att då träffa två sköningar från långtbort på samma kväll kan ses som lyx utöver det vanliga!:)

Som jag skrev här om dagen på insta.. livet är fan bipolärt! Men om det inte va det skulle det nog vara fruktansvärt tråkigt!?

Nu soooova!
Xo

Likes

Comments

Jag börjar förstå mig på allt nu. Allt från läkemedelsberäkning till livet. Jag älskar att lära mig nya saker! Som sagt både i skolan å livet! Livet kanske är som en skola?

Jag älskar min lilla studiegrupps-familj! Hahah! Så skönt tappade hela bunten! Jag känner mig så jävla rik, alla fina sköna människor som kom er in i mitt liv gör mig det. Pengar är som sagt inget man blir rik av, det underlättar men det är inte allt. (Och ja, jag ska bli rik på pengar oxå när jag blir stor!! Det kommet) Man kan lixom inte köpa det man får ut av andra människor.

Imorgon har jag en dyrbar liten hostig stjärna hemma från skolan, det konstiga är att alla VAB dagar krockar med obligatoriska saker i skolan. Så jag får se om jag får ta med mig glinen till tuna på något sätt eller om jag lyckas pussla. Hon är ju inte super risig men hon hostar en hel del så sömnen blir knasad. Skrotnunge!
Resten av veckan är dock hemma plugg som tur är, två tentor på fredag var av den ena i läkemedelsberäkning kräver alla rätt? Spännande! Men iof just beräkningen av läkemedel kräver fan alla rätt jämt, så det är bara att älta in formler, substanser och doser.

Just ja.. Alla hjärtans dag i morgon... Yeeeiii.. Kan ju låtsas att man känner sig lika happy som tidigare, försöka kan man alltid.. Men livet jobbar lixom inte åt samma håll som en själv jämt.. Hoppas ni som har någon att skämma bort å ge kärlek till gör det riktigt ordentligt!
Ta den för laget, slå till på stort! Några gånger om året gör gott! Och jag har alltid varit en smyg-sucker för alla hjärtans dag. För då lixom är det lag på att Visa kärlek. Sen såklart äre inte rintigt lika kul alla gånger. Meeen! I'm happy fot those who have what i dont. Att missunna är way beyond vad jag står för. SÅ ALL IN I MORGON!!

Nu knoppa, se om jag får sällskap av en liten hostmaskin snart?

Xo❤

Likes

Comments

Dålig incheckning här! Jag lever!! Och det är skönt! Det är en förjävla skön känsla att leva och inte bara existera!! Men fyfan va en faller stundtals. Har levt i böckerna några dagar nu inför tentan igår! Och endå är jag sjukt osäker på att jag kommer klara den. Tror jag blandade ihop varenda coccer. Menmen har lärt mig av studenter i högre rang att omtentor är grejt. Så jag kör på det! Den här kursen är sjukt intensiv! Men det är ganska enkelt hittils att plugga själv då jag har mycket med mig sen innan!:) Där emot bääääävar jag för nästa vecka då vi ska räkna! Hahah! Det är nu det här kravet på matte B ska tas i kraft.. hmmm jag grät mig till mitt mathe B beryg med stora krokodiltårar och ett löfte om att tatuera in Delta X på skinkan!

Beryg:Check
Tatuering:Check
Kunskap:Fail

Men det jag inte kan ska jag lixom lära mig!:)

Imorgon äre en sån all in dag! Drar till skolan i Tuna i ottan är med till lunch, hoppar in i bilen å drar till Vässan för att hjälpa lite bebisar till världen! JAG ÄLSKAR MITT JOBB!!! Det känns lixom inte ens jobbigt att köra dubbelt!

Sen hem å ta helg! Blir väll antagligen några bärs å kullebyttor på lördag! Haha! Sen är det ÄNTLIGEN söndag å mina stjärnor kommer hem!! Borde inte separationsångesten bli bättre med tiden? Just nu är den FRUKTANSVÄRT jobbig. Hatar verkligen när dom åker. Det känns så fel i varenda liten nerv. Meeen vet att dom har det bra och att dom snart är hemma igen. Tur det! Lider med dom som inte har den turen som jag! Även om det inte blev som tänkt så valde jag alla gånger rätt pappa till mina barn!

Snart söndag❤

Jag som gick å la mig svin tidigt... inte hjälpte det när man inte kan sova nuförtiden!!
Xoxo

Likes

Comments

Typ varit fett duktig idag! Städat ur å organiserat ett kaosskåp i köket! Ellet ja så jävla organiserat vart det ju inte men jag har iaf försökt! Haha! Novalee har haft två polare med hem i em var av en slaggar över! Haybabberriba and i like it!!

Helg är förbannat skönt! Inga måsten. Det enda måstet vi har i helgen är lixom att åka på kalas å äta tårta å mat med släkten! Såååå naaah inte direkt några tunga måsten😁

Har typ kli i kroppen! Vill göra ooom här hemma! Men vet inte hur? Hmmm får klura lite, men har typ till 99% bestämt mig för att jag måste kirra nytt golv i köket.. skiter i att jag får betala det själv... Klickgolv lär ju inta skada så värst i en hyresrätt lixom? Ba å plocka bort om jag flyttar å dom inte vill ha det kvar.

Livet som rastlös.
Xo

Likes

Comments

Sicken dag! Först somna jag om när jag skickat kidsen till skolan! Sov fan nästan tills dom slutade! Ouups!

När dvärgarna kom hem hoppa vi in i bilen å drog till köping för å storhandla! Var tom duktiga å svängde in till P på återvinningen med lite skit. 1-0 till mig! Och full service fick vi! Haha! Började iaf med att fika mellis inne på BigIn! Viktigt med energi för att orka lixom. Haha!

Sen börna vi hemmåt å bara mös! Mös? Mys? Möste? Myste?! Vafan säger man! Haha!

När vi åkte hem så gjorde Novalee mitt liv så sjukt komplett. Jag är ff helt varm innuti mig. Och skulle jag dö i morgon skulle jag göra det lycklig. Som mamma (Särskillt som ensamstående) är det lätt att känna skuld och dåligt samvete att inte räcka till. Att känna att man kanske inte gör sådär rätt som alla andra.

"Vi skojja i bilen om något, något som jag inte ens minns för att jag kom av mig helt när Novalee bytte från skojj till allvar i rösten..

-Haha nääe då kanske du blir som mig när du blir stor!!?
-Men mamma? Jag vill verkligen det, bli som dig när jag blir stor. Jag har alltid tänkt på det, att jag vill bli som du. Som du är. Jag vill vara som du."


Att få dom orden från en annan människa.. att få dom orden från sitt barn är helt överväldigande. Jag är typ fyld av bekräftelse, att jag är bra! Att jag gör rätt! Älskade unge❤

Nu ska jag vara duktig å städa av köket å gå å lägga mig! Tentaplugg boooorde stå på schemat men antar att det blir panik plugg bästa vecka istället. Haha! Imorgon har vi förövrigen fullt hus med kids å kompisar för både lajj å övernattning! ÄLSKART❤

Nattinatt
Xo

Likes

Comments

Nu har hummöret stabiliserat sig igen! Back in love mood! Hahah! Seminariet i skolan igår gick toppen! Och nu äre hemmastudier tills på onsdag när första tentan är! Tre jävla tentor ska vi ha på 28dagar!! Spännande👌🏼

Idag blir det att dra å storhandla! Måste verkligen bli bättre på det, så onödiga pengar man loosar på att va lat! Sen har jag ju mitt jävla VV abbonemang att tänke på! Hahah! #såjäkladum Men det kanske får mig att vara lite mindre spontan å äte så mycket ute!? Ellerrrrr! Hahah! Det va ju den spontana delen av mig som under ett två sekunders breakdown å ett knapptryck reggade mig där. Så spontaniteten är nog obotlig, precis som att tänka före man gör är en annan värld! Haha!

Kindsen kom äntligen hem igår! Som jag saknat dom! Måste hitta på nå skojj i helgen men oklart vad!! Nu i veckorna eftet skolan så äre bara hänga med kompisar å sucka över läxor som gäller!🙈 I feel them! Läxor suger och har alltid gjort! När man är sån "ung mamma" sitter allt kvar mer färskt i huvet. Insåg dock i lördags närjag vandrade menorylane med Jonas å Thim att det är FEMTON jävla år sen vi sluta 9an iår!? Thets so freakin sick!!! Meeeen ba å bära upp åldern med stil....

Nähepp dyka ner lite i mikrobiologin innan handling!
XoXo

Likes

Comments

Asså vafan! Hahah! Skulle kunna tro jag har PMS alá grande! Lika jävla pissruttet humör idag! Spottar, svär å är allmänt jävla bitter! Så sjukt! Men antar att all bitterhet kring hur människor betett sig kommer ifatt mig! Asså hur tänkte hon? Han? Hen?

Passande nog föreläsning om parasiter just nu!😂

Sen insåg jag precis hur fet jag blivit igen så då vart jag bitter på det😂 Så vad gjorde jag då?! Spontanregga ett svindyrt abonnemang på Viktväktarna utan att tänka efter.. Då vart jag bitter för det! Hahaha! Hur fan tänkte jag där lixom?!

Tror fan jag är wannabeebipolär eller nått! Hahahahha! Men trots några skit dagar så älskar jag mitt liv! Min fina familj och stjärnfamilj! Fick en så klockren bild av Karl'ey igår! That's us! Vi är inte bara ett "vanligt" kompisgäng, vi är familj! En fantastisk-dysfunktionell-stjärnfamilj!😂

Hela vi världen är bipolär!
X

Likes

Comments