Elise vaknade mitt i projekt "göra en blomkrans till midsommar" .. jag gav upp kransen, den fick istället pryda tomatplantan.. 😂 Nu vissna och ledsna blommor. Hahaha, nåväl.

Idag åker vi till Gnesta till svärfar å kör på lite grillat. Sen hem hyfsat i tid, Jonathans pappa tänkte köra hem oss. Hur skönt å slippa sitta på tåg en midsommarkväll!

Innan middagen så ska väl Jonathans mamma komma över å ta eb fika med oas också, lite kul att få ha båda farmor och farfar hos sig kan jag tro. Eller, alltså. Inte för Elise förstår det nu men, ja.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Här sitter jag vaken, sedan ca 7:20, Elise sov vidare efter en flaskan och är klockan över sju när jag vaknar, ja då somnar jag inte om igen. Så här sitter jag i soffan framför nymo och väntar på att de andra två ska vakna..

Positiva med att jag varit vaken sedan 7 är ju då att ja inte sovit 'för mycket'. Så ja mg har just nu ingen huvudvärk! Woho! Det är en standard att äta tabletter frukost, middag och natt under somrarna (framförallt). Så då hoppas det håller i sig dagen ut.

Jonathan ska plugga inför de sista två proven, idag. Så jag och Elise åker till min mammaå hänger lite, så får ha puggai lugn och ro. ☺

Likes

Comments

Sååååå skönt!
Och BuS på det.

Klarar ju inte av värme nu när alla hormoner ännu inte lämnat min kropp. Ev fixa naglar, alt. förstärkning på egna naglar i slutet på månaden, ooom ekonomin och tid finns. Mycket i huvudet nu!

Likes

Comments

Kan man få in rutiner så är det nu man ska börja. Tanken är att Elise alltid ska badas Måndagar å Fredagar. Vi ska försöka bli duktigare med att äta lunch, då ska även hon få sin smakportion med pure, med oss vid bordet. Försöka äta 'sista' flaskan runt 20:00-20:30, för att sova runt 20:30-21:00.


Vad har ni andra för rutiner med era små? :)

#barn #4månader #rutiner #föräldrar #föräldraledig #mat #bebis

Likes

Comments

Hysteribiter på händer och fingrar. Så drygt det tar så lång tid för den lilla tanden. Inge kul när Elise är så ledsen å lättretlig. Kom nu lilla bissingen!

Likes

Comments