Lite sånt som är billigare på ett ställe än ett annat och lite nya kläder till Elise.

Förövrigt! VARFÖR visste inte att bebis kan börja smaka på lite lättare mat vid 4 månaders ålder?! Upptäckte det idag 😍 Gguuuuddd så spännande! Blev att köpa 2 bebis skedar och nya nappar för 4 månaders. Längtar så jag blir tokig, 40+ dagar kvar till vi kan börja laga mat till Elise 😀

Imorgon ska det hämtas regnskydd till vagnen, varit utan det än så länge och varit ute i spöregn 2 gånger med vagnen och​ det var inte att föredra 😅

Nu skall här städas undan de som handlades idag och äta lite middag!

Likes

Comments

Våtservetter och blöjor såklart.
Men annars rengöring med våtserveter (om inte bada).
Olja, för att massera den lilla magen och smörja in den torra kroppen och bota skorv.
Hudkräm, pysventil, minifom, semperdroppar, dr.brown kolikflaska.
Koksaltlösnings spray och nässug vid nästäppa.

Bephanten eller annan "rumpsalva".


Vad klarar ni er inte utan? Har ni något tips?

#ungaföräldrar #vimedbarn #mammaochdotter #bebis #barn #libero

Likes

Comments

• Hunnit fila, rengöra och måla naglar.
• Hunnit med 3 koppar kaffe.
• Hunnit småplocka lite.
• Kika runt lite på datorn efter nya kläder till Elise.
• Skriva ner en inköpslista inför storhandlingen.

Något som slagit mig! Elise har nu möjligheten att byta bort sina Libero Touch 2 (3-6kg) till Libero Touch 3 (4-8kg) nu?!
Jösses unge, du ska vara liten ett litet tag till tycker mitt mammahjärta!

=============

==============

Nu ska jag bara invänta Elise, ca 3 timmar sedan hon åt så snart börjar det nog mullra i den lilla magen. Sen ska vi ut på promenad i det fina vädret innan regnet kommer. Blir att gå i bärsele för omväxlingsskull.

Ikväll ska jag prova bada med Elise för andra gången, sist verkade det roligare, än att bada i diskhon. Dessutom börjar hon bli för stor för diskhon!

Likes

Comments

Förra natten och natten som var hade jag. Natten som kommer ska jag (förhoppningsvis) få sova då Jonathan ska ta den. Mata sista gången vid 00 och väcktes vid halv sex, gnydde och somnade om, gnydde somnade om. Fick väcka liten med blöjbyte och mat sen somnade vi om båda två.

Sen vaknade vi alla tre vid 8 då Jonathans larm gick, upp och iväg till skolan för hans del.

Jag satte Elise i gungan och jag fick brygga kaffe och rosta smörgåsar. Längre än så hann jag inte innan hungern gjorde sig påmind. Jag fick äta och dricka det kallt. 🙈 Men liten blev mätt i alla fall.

Hur jobbigt, hur trött man är, hur påfrestande det än är, ibland. Så jag kan fortfarande inte förstå vad vi gjorde innan Elise kom till världen? Känns som om hon allrid varit här, som om vi inte levde innan henne. Livet har liksom fått en betydelse ❤

Likes

Comments

Vi har ju ljusslingor runt Elise's vagga. Men sålänge hon själv inte sover där så känns det ju dumt att ha dem tända. Men samtidigt så tänds hela rummet upp om vi använder sängbords lamporna. Så det har resulterat i att ljusslingan alltid står på under nattetid, för att se vad vi gör men samtidigt inte få det för ljust så liten vaknar till och får för sig det är morgon.

Så jag ha sökt runt och hittat "Woodlii Nattlampa Uggla Star Projektor" på Jollyroom. Säkert helt suverän när liten är.. inte lika liten. Haha, nej men. När sova själv i sängen och man kan slå på timer på 30min eller stänga av sjölv nä hon somnat. Man kan även välja en färg eller flera färger på stjärnhimlen. Sen! Finns det barnvisor som ugglan kan spela upp?! Jag känner att jag nästan att jag själv vill ha en 😄 Söt är den också!

Likes

Comments

Jag och Elise gick och la oss för natten runt 23:00 igår. Sen när Jonathan blev klar med det han ville göra (kattlåda, disk osv) så hade vi somnat redan.

Vaknade av en ledsen och hungrig Elise kl 2 och böt lite blöja, mata och rapa. Sen slocknade hon direkt igen. Likaså jag.
Sen vaknade jag vid 4:30 då liten var hungrig igen, byta blöja, mata och rapa. Jösses! Det enda man gör om dagarna? 😅

Nåväl. Därefter kom hon inte riktigt ill ro så det blev att gå ut till vardagsrummet. Ytterligare lite mat sen somnade hon efter lite prat och skratt.

Och här sitter jag och kan inte somna om, så jag har kollat/lyssnat på musik och sen kikat på liv och död. Efter det blir de väl äntligen hemma och därefter lite nyhetsmorgon innan jag väcker Jonathan.

Jag låter som tant Agda som planerar upp sin dag efter tablån..

Svärmor, Jonathans mormor och en av småbröderna ska komma hit idag. Så det blir nog att lämpa över Elise till Jonathan runt kl 9 så jag kan sova lite innan besök.

Likes

Comments