Vaknade kl 8 imorse (wiho, 1 timme senare än vanligt!). Pussade på Elise å sen gick jag till ica och handlade frukost. Upp igen och åt frukosten sen drog det igång. Sån press och stress över att hinna i tid med allt. Men nu är det spacklad, slipat och tejpat. Nu ska det bara målas.

Iom att jag vet när Elise blev till så kan jag räkna ut hur gammal hon är i dagar. Och för två dagar sedan, den 16/10 så hade hon varit utanpå magen lika länge som inuti. Helt galet när man tänker så. Lilla lilla älskling ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Elise sover dåligt numera. Vet inte om det är pga tänderna som kommer, en som brutit ut, hoppat upp en bit och den precis bredvid (mitten, underkäken) börjar göra sig synlig under tandköttet. Eller om det också beror på utvecklingsfasen nu? I vilket fall är hon väldigt närhetssjuk nu, jääätte mysigt och hur underbart?!😍 Men under nätterna är det lite jobbigare, vaknar orolig och ledsen, ibland vill hon ingeting. Inga kramar, killad på magen/rygg, närhet, flaska, napp osv osv.
Man känner sig som ett vandrande spöke verkligen. Upp i sängen, blundande, på med tröja, ut genom två dörrar, in i köket och blundar sig igenom uppvärmningen av vattnet i flaskan och ner med ersättningspulvret. Redan under dem 2 minuterna har man somnat säkert 5 gånger och nu sätta sig på pallen bredvid spjälsängen för att ge flaskan och somnar om där lutandes mot sin arm. Ugh! Värst är ju (som här om dagen) när hon vägrar allt och man får gå upp och vara vaken mitt i natten och ingenting duger, massera tandkött med tandsprickningssalva, klappa på magen, vagga, mat, leka, sjunga.. Så skönt när denna utv. fas är över pch tänderna är på sin rätta plats pch det (förhoppningsvis) tar en paus innan nästa tänder vill komma!

Elise har börjat ta sig upp på knäna och rör sig på större uträckning nu. Lämna henne på mattan och hitta henne på andra sidan rummet 5 min senare. Äter bitigare mat och har bättre balans när man försöker sätta henne upp, men sitter inte ännu. Blir nog att krypa först 😄

Igår storstädade vi och skickade ner kartonger i källaren. Idag har vi bara varit i soffan och kollat nyhetsmorgon och ätit frukost än så länge. Elise farmor kommer hit i eftermiddag och äter middag här. Länge sen man såg henne nu,

Vi har nu planerat upp en dag för målning av kök och hall dessutom. Bara att inhandla det som behövs och sen sätter vi igång å förbereder så får Jonathan och hans pappa slipa å måla på Fredag. Sen är det inte länge kvar innan vi drar härifrån. 😍

Längtar nå ofantligt till att få hänga upp och ställa iordning allt! Hoppas bara att vi inte blir mötta av trasiga ytor och annat som man inte såg innan pga möbleringen.

Likes

Comments

Är så djävulusiskt taggad! Men på samma gång är jag sååå nervös inför att flytta. När vi var där och kolla trodde hyresvärden vi hade sett lägenheten redan(iom bekant som bor där nu), så det blev en stressad titt vi fick gå. Finns ju inte hur golv, tak och väggar såg ut. Eller hur något såg ut ehentligen. Men, huvudsaken är ju att det är vår, vår lägenhet. Så det får ju bli att måla och tapetsera om det ser teåkigt ut på väggar!

Sen ska jag försöka lägga upp en plan på hur vi ska göra för att hinna bli klara med allt på bästa möjliga vis här hemma, städa och måla hall och kök.Packa ned det sista. 😄

Likes

Comments

Först byter jag jobb, blir gravid, ska försöka lösa livspusslet. Hittar en lägenhet, ska resa till Grekland, väl hemma igen ska vi flytta dagen efter. Semestern är slut och jag har först barnmorskebesöket och jag ska tala om för chefen om att jag kommer komma att bli mammaledig. Ändra jobbsits då jag inte kan agera pedagog till ett enkilt barn iom graviditeten. Ta hand om allt med sjukskrivningar (grav. relaterat) och ansöka om föräldrapenning. Alla dessa sjukhusbesök (även det grav. realaterat). Föda barn och kliva in i en heeelt ny roll, nu som mamma.. Därefter hjälpa med bröllop, planera jobb och nu planera inför flytt.

Vid varje tillfälle har jag sagt "nu ska jag ta det lugnt". Men, jag vet att när allt nu är inhandlat (nästan) ska allt packas ner, flyttas, packas upp och göras fint. Planera julafton och nyår, överleva det. Besöka förskola Elise ska börja på. Söka jobb, börja jobba i samband med inskolning.. sen är det ju sommarledighet. Sen börjar det igen, jul och nyår. Varför går allt så in i helvetes fort?! Jag blir så sååå stressad. Och Elise! Hon får tänder, tar sig runt, äter mera nu, "appa" "maba". Vill gärna försöka stå och jag typ spvqyxuow847w8x 2pnz!!

DET GÅR FÖR FORT!

Förövrigt då, igår var vi på kalas för Xander, 2år. Innan det var vi hos Fia, Leo och Adrian å mös.

Idag ska vi storstäda då Jonathan är ledig i tre dagar nu. Men innan dess ska jag färga min fula utväxt och bara ro om mig, hårinpackning, fila föterna, göra naglarna fräsha osv osv.

Senare på eftermiddagen/kvällen kommer förhoppningsvis Angelica och Madeleine med kartonger och ska fika så imorgon ska det packas mer. Jo, i och med att vi har en massa urvuxna kläder vi fick låna av Madeleine så ska jag väl kanske passa på att ta upp dem kartongerna, vika kläderna fint och skicka med dem idag. Dvs ytterligare en sak att ta tag i idag.

Nu ska jag inte skriva mer, för då kommer jag väl på ännu mer saker att göra 😣

Likes

Comments

3,3 kg svamp blev det!

Likes

Comments