Det gick upp för mig, idag att typ allt vi äger som är Elise's är rosa. Gosedjyr, kläder, mobilen till vagnen, nappar och nappflaskor, "inredning" i hennes lilla hörna mm. ja, typ allt är rosa 👸

Just intagit lite kvällsmål medan liten har sina sista vakentimmar för det här dygnet  Upp på alarm 02:3/ (om inte jag vaknar tidigare av hungrig tjej) för att fixa ersättning/amma.

Likes

Comments

Idag skall här mysas å kollq film, tvätta de nya kläderna som köptes igår och sen vänta in Jonathan som varut i skolan.

Idag ska de ätas lax, potatis och dillsås. Skulle gjort det igår, men väntade för länge så orken fanns inte.

Imorgon är det bvc, igen. Sen ska vi till min mamma och mellanlanda innan vi åker till Tullinge för att fixa/bekräfta faderskap. På Onsdag fyller mamma 44år, då blir de att åka dit igen. Så snön får gärna ge upp nu och låta det bli vår. För jag vill kunna gå ut på promenader och ta kortare turer som hem till mamma eller bvc utan att behöva kämpa mig fram med vagnen i ren frustration 😪 Förra veckan kom vi ju knappt hem efter bvcbesök då bussen inte kom iväg i all snö..

Likes

Comments

Imorse fick Jonathan sovmorgon medan jag och Elise mös för fulla muggar!

Frågade mamma och pappa om dem inte skulle komma på fika så så blev det. Mamma hade med sig en stor Ullaredkasse med lite kläder, en pläd, bad-stol, nappflaskor i glas, nappar å lite annat.

Sen följde jag med mamma å pappa till Tumba för att hämta ut brev på posten. Min gudmor/moster i Finland som hade skickat en jätte söt klänning, egenvirkade vantar och två par sockor (mindre och något större) samt 200:- som gick till att köpa ett set med body, byxa och mössa.

Sen skulle mamma kolla efter vantar.. blev ett set med body, byxa och mössa (Hello kitty) och 4 par byxor 😅 Sen visade det sug att min mormor, Elise gammelmormor hade skickat 500:- så de blir väl lite mer kläder/annat behövligt till skrutt.

Sen blev det att gå till Willys för att köpa det sista som aldrig följde med hem efter Jonathans storhandling.

Sen bjöd mamma på en mindre lunch på Donken medan vi vänta på bussen. Nu är jag hemma och myser i soffan, igen. Med Elise, igen. Får liksom aldrig nog ❤

Här ska fikas med kaffe och wienerbröd, sen ta fram lax på tining, mummamiddag!

Likes

Comments

Jag flydde Elise en stund på morgonen nu, Jonathan fick ligga kvar på rummet med henne medans jag storstädade hela lägenheten. Skönt som attan, riktig terapi.

När jag väl var klar längtade jag till att få snosa bebis, skyndade mig in på rummet å städade där medan blöja böts. Sen blev det pusskalas. Nu sitter vi i soffan å lyssnar Ed Sheeran medan vi ammar och väntar på frukost som ska severas.

Jag kan inte förstå att vi haft henn redan 2 veckor och 2 dagar idag. En vecka från idag skulle vi ha bf-datumet. Men ändå känns det som om vi aldrig skull varit utan henne? Så blandade känslor. När ska mitt mammahjärta slyta gråta glädjetårar varje gång jag ser Jonathan med Elise? Älskar den lilla bubblan vi lever i idag ❤

Idag kommer svärmor/farmor hit på myser, blir att få middagsgäster dessutom.

Likes

Comments

Alltid varit torr om händerna, men när jag blev gravid blev det värre och nu när hon väl är här.. det är katastrofalt! Alldeles trasig, som sandpapper? Någon som varit med om liknande?

Förövrigt har jag sedan förlossningen var haft ett ilande, pipande ljud i höger öra. Första gångerna ljudet kom kollade jag runt, slog av ljudet på teven och lyssnade efter ljudet. Men det har kommit till min kännedom att det i huvudet som det låter. Har jag skrikit sönder något under förlossningen? Sjukt störande, kommer sådär 5-6 gånger under dagen helt utan att jag gjort nå speciellt, kan vara nä jag precis vaknat, är helt tyst runt om kring mm. och medan ljudet är så känns det som en svag huvudvärk som kommer. För att sedan försvinna samtidigt som pipandet..

Tinnitus, hej?

Likes

Comments

Även om de inte, för oss är någon skillnad på vilken dag det är så går det ändå som ett rus genom kroppen, att det är Fredag!

Efter en natt med en massa uppvaknanden och ledsen/missnöjd bebis var jag ändå på tiptophumör när jag vaknade. Blev att vänta in Jonathan från sin sömn sen tog jag en powerwalk ned och upp till affären, köpte frallor, drick yoghurt och Starbucks kaffe.

Väl hemma åt vi frukosten och segade en stund. Nu är Jonathan nere på Willys för att storhandla. Jag är inte avis! Vill han storhandla ensam så får han med glädje göra det 😅 Jag har gjort det en gång och aldrig igen.

Jag bäddade våran säng, Elise säng, plockade undan inne på rummet. Sopat golv i badrum och hall. Slängt in en tvätt, rensat i skafferiet och kylskåpet. Plockat ut och in i diskmaskin.. Ja. Med Elise över armen genom allt, hur bra?! Aldrig hade jag kunnat tro jag var kababel till allt det med ett litet spädbarn hängandes över ena armen, haha 😂

Nu ska jag slå mig ner i soffan, äta twix, dricka cola och vila till någon film.

Likes

Comments

.. har mer ork och mer tid numera så blir de fler inlägg. och precis hela tiden om liten. Kommer bli en mamma-bebis blogg det här 😂

Igår badade vi Elise och idag filade jag ner hennes vassa naglar så hon inte kan riva sig.

Jonathan var i skolan idag och innan de började så hämtade han babynestet vi fick av Niclas, farfarn. Letade även fram lite kläder så hon slipper ligga under filt hela dagarna, men hon är lite emot kläder, tycker om de där "hud mot hud" så de blir svårt 😅

Likes

Comments

"Pratar", ler, hängläpp, lite gråt, flinar.. osv. Drömmer förfullt! Lilla hjärtat ❤ Tänk att de hon, just hon som var "Knappen" vi pratade om första 4-5 månaderna i magen? Idag, om bara några minuter har hon funnits hos oss i 2 veckor redan! Och ändå är det lite mer än en vecka kvar tills Bf-datumet vi fick i Augusti. Vilken himla fin grej att få ha henne hos oss redan nu, redan 2 veckor tillbaka 😍 Inte behöva vänta mer, gå över tiden å allt de där.

Igår var vi på bvc, 2 cm längre och ligger över sin födelsevikt nu! Någon stoppa tiden, det går för snabbt nu 🙃

Mamma ska till Ullared imorgon med morbrors fru. Har bett henne kika efter målarfärg och canvastavlor, så vi kan göra fot/handavtryck som ett minne av hur liten hon faktiskt varit. Vet ju själv hur de gick med gips fot/handavtrycken mamma och pappa gjorde på mig som liten så det blir målarfärg istället 😅

Likes

Comments

Jag behöver ta ett redigt snack med vem de än är som beställt snö! Hela musten gick ur mig imorse när jag klev ut ur sovrummet.. Jag hade hoppats på att de var slut med snö, slask och kyla. Även om de inte var så troligt men hoppades ändå..

Nåväl! Jag har precis vaknat upp från en kort tupplur, jag och liten somnade under amning.

Funderar på ev lunch och kanske hitta nå film att kika på, då Jonathan närmsta timmarna ändå kommer sitta med plugg vid datorn!

Likes

Comments