Header

För att fira Pride-månaden juni, så släpper Skybound The Walking Dead nummer 168 med ett exklusivt omslag. På omslaget figurerar Jesus som brutalt hugger ihjäl en zombie med en pride flagga.

Likes

Comments

Det I söndags vann Jeffrey Dean Morgan priset som Best Villain i MTV Movie and TV Awards för sin roll som Negan i The Walking Dead. På grund utav att skådespelaren just nu befinner sig i Georgia och spelar in säsong 8 av tv-serien kunde Jeffrey inte själv ta emot priset under galan, men meddelade via twitter att han var stolt över att ha vunnit.

Likes

Comments

Det senaste dygnet har det blivit stor uppståndelse angående ett foto som skådespelaren Daniel Newman, som spelar en soldat ifrån The Kingdom i tv-serien, publicerade på sitt Instagramkonto under dagen. Fotot är taget ifrån inspelningen av säsong 8, som började spelas in första maj. På fotot figurer Daniel tillsammans med bland annat Andrew Lincoln (Rick Grimes) med byggnaden Sanctuary i bakgrunden.

The Sanctuary är Negans läger och anledningen till att det blivit så stor uppståndelse kring bilden är för att Rick har tidigare i tv-serien inte besökt platsen och eftersom inspelningen nyligen dragit igång så kan vi som tittare redan nu förvänta oss att Rick och The Kingdom kommer att besöka The Sancturay i första, eller i alla fall de första avsnitten av serien, då säsong 8 nyligen började spelas in och att filmteamet inte borde ha hunnit längre i inspelningen än de allra första avsnitten i den kommande säsongen.

Att Rick förr eller senare kommer besöka Sanctuary kan vi nog räkna med (i serietidningarna så besöker Rick Sanctuary i volym 20 All Out War) men att bilden är ett bevis på detta är osannolikt. Det som tyder för detta är att Daniel bär sin karaktärs kostym på bilden, så troligtvis har skådespelaren spelat in en scen på platsen. Däremot har Andrew tidigare berättat i flera intervjuer att han tycker om att besöka inspelningen under sina lediga dagar och titta på när hans kollegor spelar in scener. Så att Andrew Lincoln är med på bilden framför Sancturay behöver inte betyda att Rick besöker Negan redan i de första avsnitten. Skådespelaren bär en svart jacka på bilden, så det går inte att avgöra om han är där i sina vanliga kläder eller har sin Rick Grimes kläder under jackan.

Bilden är nu borttagen ifrån Daniel Newmans Instagramkonto.

Likes

Comments

Nu har AMC släppt titlarna till de tre första avsnitten ur säsong 3, som har premiär på HBO Nordic den 5 juni.

Säsong 3, avsnitt 1 Eye of the Beholder
Familjen Clark upptäcker att dem hamnat i ett gräsligt dilemma. De måste samarbeta för att hitta en säker väg ut.
Skrivet av: Dave Erickson
Regisserat av: Adam Bernstein

Säsong 3, avsnitt 2 The New Frontier
Skrivet av: Mark Richard
Regisserat av: Stefan Schwartz

Säsong 3, avsnitt 3 Teotwawki
Skrivet av: Ryan Scott
Regisserat av: Dwborah Chow

Likes

Comments

I Skottlands huvudstad har The Pop up Geeks öppnat baren Survive. The Pop up Geeks består utav ett event team som är passionerade för sprit, nöje och pop up-barer. Tidigare har gruppen öppnat upp pop up-barer, som endast varit tillgängliga under en kortare tid, med till exempel Game of Thrones tema.

Nu har gänget öppnat baren Survive som är inspirerad av tv-serien och serietidningarna The Walking Dead. Baren är inredd med taggtråd, bräder framför fönsterna och detaljer hämtade ifrån serien för att skapa en apokalyptisk atmosfär i lokalen. I baren kan du beställa in drinkar i glas med taggtråd runt om och matransoner.

Survive är öppen under en kort period emellan 3 maj och 29 juni under tisdagar, onsdagar och torsdagar.


Likes

Comments

Det har gått två år sedan spelföretaget Overkill Software släppte en trailer och gick ut med att de hade startat ett samarbete med Skybound och skulle släppa ett nytt The Walking Dead spel till Playstation 4 och Xbox One. I början av förra året investerade det koreanska företaget Smilgate i det svenska spelföretaget och spelet blev uppskjutet ett år och sedan dess har det varit tyst angående spelet. Men nu äntligen verkar det som det börjar hända lite, i juni är det dags för Electronic Entertainment Expo som hålls varje år och många spelföretag har börjat släppa lite nyheter inför spelmässan. Det har även Starbreeze som på sin Twitch idag släppte nyheten om en kommande livestream den 10 maj då spelföretaget kommer visa upp nya spel, bland annat The Walking Dead.

Likes

Comments