Header
View tracker

Jag kan inte fatta att det redan har hunnit gå 7 avsnitt, känns inte som det var längesen serien hade säsongspremiär. Men även om det känns som tiden gått fort så är det i alla fall mid-season finale på måndag, vilket betyder att säsong 7 kommer att ta ett uppehåll och kommer tillbaka i februari.

Det ska bli spännande att se hur seien knyter säcken i avsnitt 8 Heart Still Beating, för det förväntar jag mig att serien kommer göra. Det har hänt mycket hittills, trots att säsongen endast utspelat sig under en eller två veckor om man utgår efter Negans besök i Alexandria. Vi har stiftat bekantskap med två nya läger; The Kingdom och Oceanside. Vi har även fått en inblick i hur regimen och läget ser ut i The Sanctuary och Hilltop. Eftersom skaparna av serien valt att presentera så många olika läger och personer i säsong 7 så borde vi förvänta oss att det är dags i avsnitt 8 att grupperna lär känna varandra och går emot Negan. Trots att avsnitt 8 är längre än ett vanligt avsnitt så har jag svårt att tro att de skulle hinna göra det i det kommande avsnittet. Det känns som att det skulle bli för mycket att ta in och eventuellt rörigt. Dock är alla läger med i trailern och bilder släppta ifrån avsnitt 8, kanske är det början på All Out War som vi kommer få se? (För er som inte läst serietidningarna så är All Out War samlingstiteln på alla nummer där Rick slår sig ihop med The Kingdom och Hilltop för att tillsamman besegra Negan och The Saviors).

I trailern för nya avsnittet så ser vi att Rick är lamslagen/ledsen över något. Kort därefter så dyker Negan upp i bilden med ett överlägset leende mot Rick. Jag vet inte vad Rick är upprörd över men kanske gör Negan något som får Rick att inte se någon annan utväg än att slåss emot Negan för att få fred.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Vad kan vi egentligen förvänta oss av avsnitt 8 Hearts Still Beating genom att se trailern? Trailern väcker så många frågor!

Vad har Rositas Kula för betydelse? Kommer hon att riskera hela gruppens säkerhet för att försöka skjuta Negan med den eller kommer den här kulan leda till att gruppen kommer börja producera egen ammunition för att rusta upp sig?

Största frågetecknet i den här bilden är varför har Negan rakat sig? För att bli mer lik Negan i serietidningarna? Personligen hoppas jag Jeffrey Dean Morgan har låtit ansiktsbehåringen växa ut till avsnitt 9!

Vem är det som har släppt ut Daryl, Jesus, Sherry eller kan det vara Dwight? Om det är Jesus, hur vet han vart och vilken nyckel som låser upp Daryls lila rum? Eller är det nyckeln till dörren? Det ser ut som han även får ett hårspänne, är hårspännet för att pilla upp dörren och nyckeln till något annat? Om det är Sherry, vad tjänar hon på att hjälpa Daryl eller är hon bara godhjärtad? Troligtvis är det inte Dwight, men om det är det varför hjälper han Daryl?

Vad har Negan gjort som gjort Rick så upprörd som han ser ut att vara på bilden? Eller är han kanske mer lamslagen eller ledsen? Oavsett så måste det vara Negan som gjort något, vem skulle det annars vara!? Har Negan skadat Judith eller Carl? Har Negan valt att ta med Carl tillbaka till sitt läger? Kanske är det att Carl själv tagit sig in hos Negan som upprör Rick? Eller värst av allt, kanske vänder Carl sin pappa om ryggen och tar Negans parti?

Vad tror ni kommer hända i nästa avsnitt?

Likes

Comments

För ett tag sedan skrev jag ett inlägg där jag tipsade om bra webbutiker i Sverige som säljer The Walking Dead-prylar. Nu när det börjar närma sig jul är det lägligt med ett liknande inlägg om vart du kan köpa dem mest uppskattade The Walking Dead-julklapparna. Inlägget kanske inte är för just er som följer bloggen, men för er nära och kära som aldrig sett The Walking Dead och letar julklappar till er.

Daryls poncho
Daryls poncho kommer att uppskattas mycket av alla Daryl fans som hittar den här under granen. Ponchon är en kopia av den Daryl bär i tv-serien i både material och design, till skillnad från många andra Daryl Dixon ponchos på marknaden som är täckta med AMCs logga eller tillverkade i billigt och tunt tyg. Förutom att ponchon är perfekt för maskerad, så är den även varm och perfekt för kalla vinterkvällar.


The Walking Dead Pop-Up Book
Letar du efter en julklapp till någon som sällan läser utan endast bläddrar igenom böckerna du brukar ge bort i julklapp, då är The Walking Dead Pop-Up Book perfekt till den här personen. Boken innehåller pop-upp figurer ifrån ikoniska scener ur tv-serien med kort text till. Mottagaren kommer ha en lång och mysig stund framför brasan medan hen går igenom alla häftiga detaljer som poppar upp ur bok.

The Walking Dead brädspel
Julen är en högtid som är till för att umgås och vad passar inte bättre då än att samla släkt och vänner för att spela sällskapsspel. Du hittar mängder med olika The Walking Dead brädspel hos bland annat Spelexperten , de flesta baserade på serietidningarna. Två spel som är perfekta att ge bort i julklapp är The Walking Dead Risk och Monopoly. Till skillnad från andra The Walking Dead spel, så innehåller de båda spelen regler ifrån original spelen som de flesta känner till och kan. Vilket gör att man slipper läsa flera sidor regler innan man är redo att börja och att personen som får julklappen kommer på så vis även att få det lättare att hitta proppmätta släktingar efter julmiddagen att spela med.

Serietidningarna
Även om personen du letar julklapp till i vanliga fall inte läser serietidningar, har hen sett The Walking Dead och tycker om serien kommer personen även att tycka om serietidningarna. Mycket utav handlingen i tv-serien är direkt hämtad från serietidningarna, men det finns även karaktärer och händelser som är med serien som aldrig ägt rum i tv-serien. Som fan är det roligt och läsa och jämföra dem olika serierna. Har personen du letar julklapp till inte läst serietidningarna, så kommer du öppna upp en helt ny värld för dem, plus att hen kommer ha något att läsa under mellandagarna.

Lucille
Trots premiären av säsong 7 så har jag svårt att tro att något fan inte skulle bli lycklig över att hitta Lucille i julstrumpan. Basebollträet är tillverkat i PVC och är en kopia av Negans Lucille (som han döpt slagträet till) i tv-serien. Bli inte förvånad om mottagaren börjar peka på släktingar och rabbla “Eeny, meeny, miny, moe” det är bara ett lyriskt sätt att visa tacksamhet för gåvan.


The Walking Dead målarbok
Letar du julklapp till någon som är kreativ och ett stort fan utav serietidningarna så kan du nog inte ge bort något mer passande än en målarbok med ikoniska scener, zombier och karaktärer från serietidningarna. Personen som får den här i julklapp kommer att ha något att göra ända fram till trettondag jul.

The Walking Dead Staty
McFarlane Toys har genom året släppt flera The Walking Dead figurer, men häftigast är ändå figurerna som är 25 cm höga och är skulpterade efter skådespelarna. Gleen Rhee är den nyaste figuren som har släppts och passa dig så inte Tomten behåller paketet med figuren i säcken, för dem är riktigt snygga att ha uppställda i hyllan.

Likes

Comments

I går var Robert Kirkman gäst hos Conan O'Brien och självklart var Negan ett av samtalsämnena under intervjun.

Likes

Comments