Header

Även om Glenn och Sashas död i säsong 7 var sorgliga, så är det Abraham som jag tog hårdast och saknar mest i tv-serien. Under eventet C2E2 i Chicago i helgen berättade Michael Cudlitz under en panel om när han fick veta att hans karaktär skulle dö, och hur han själv tog Abrahams död.

Michael berättade för publiken under panelen att det var under ett besök hos sin son i San Jose som han fick ett samtal om att Scott M.Gimple ville boka in ett möte med honom. ``Så jag ringde Scott med en gång" förklarar Michael. Skådespelaren var inte förvånad över sin karaktärs död, utan visste att det låg i tiden i serietidningarna. Han kommenterar att "om du är med i tv-serien och blir förvånad över att du ska dö, då är du lite av en idiot".

Som slutord kommenterade Michael sin karaktärs död med "[...] i slutet av Abrahams liv, var han mer som en soldat än vad du någonsin kan bli därför att han gjorde vad han gjorde för det bästa för gruppen".


Jag kan inte annat än att hålla med Michael om Abrahams död, han dog som en soldat och en hjälte. Dock tycker jag att det är tråkigt att han och Glenn delar sitt sista avsnitt tillsammans och att Abraham hamnar lite i bakgrunden på grund utav Glenns död.

Källa

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Om mindre än en vecka, den 25 april släppts äntligen det fjärde avsnittet Thicker Than Water till Playstation 4, Xbox One och PC/Steam, iOS och Android.

I det näst sista avsnittet ställs relationerna i familjen Garcia på sin spets, efter att ha upptäckt sanningen om ledarskapet för New Frontier's. Som Javier kommer du att behöva bestämma dig för vilka som är din familj, samtidigt som en hord av zombier kommer allt närmare Richmond. Detta sätter press på de allierade och fienderna. Medan misstro frodas så kommer du att behöva välja om blod är tjockare än vatten...

Likes

Comments

Under London Toy Fair i februari visade Funko upp nya Mystery Mini: The Walking Dead – In Memoriam, som är en ny uppsättning mystery minis med avlidna karaktärer ifrån tv-serien. De nya figurerna släpps någon gång i juni i USA, troligtvis dröjer det en elle flera månader innan även figurerna säljs i Sverige.

Likes

Comments

Jag har tidigare skrivit om hur mycket jag älskar när tv-serien tar material ifrån serietidningarna. Tyvärr så var det längesen jag läste All Out War storyn och jag inser efter att ha sett Skybounds video att jag missat ett flertal scener hämtade ifrån serietidningarna under säsong 7. Till exempel så hade jag helt glömt bort att det är Carl som skjuter Lucille i serietidningarna. När jag såg Rosita skjuta Lucille trodde jag att det var nytt material för tv-serien. Så fram till säsong 8 har premiär kommer jag nu se till att läsa om All Out War storyn, så jag har den historian färskt i minne till nästa säsong.

Om det finns någon därute som fortfarande inte läst serietidningarna vill jag passa på att tipsa om att börja läsa serietidningarna. Apart förlag gav nyligen ut The Walking Dead 19: Tärningen är kastad , som ungefär slutar på samma ställe i handlingen som säsong 7. Så passa på att läs ikapp i serietidningarna under uppehållet, ett helt nytt universum kommer öppna sig för dig!

Likes

Comments

Imorgon släpper TellTale Games en trailer för avsnitt Thicker Than Water, som är det fjärde avsnittet av fem ur den nya säsongen The Walking Dead A New Frontier.

Likes

Comments

En ny poster för Fear The Walking Dead har släppts och jag gillar verkligen säsong 3 nya slogan "Fear what you become". Om det är något som gör The Walking Dead intressant så är det inte zombierna, utan att se hur karaktärerna försöker fortsätta leva sin liv efter samma moral och åsikter som de hade innan apokalypsen bröt ut. De är spännande att följa hur karaktärernas utveckling till både sämre och bättre människor i en värld fylld med vandrade döda. Jag hoppas att en stor del av handlingen i säsong 3 kommer att fokusera på karaktärernas förändring och personlighetsdrag.

Likes

Comments

En punkt på min bucketlist är att besöka Universal Studios, gärna under halloween, men nu när parken har sin The Walking Dead attraktion öppen året runt skulle jag kunna besöka parken under vilken årstid som helst och gå igenom deras attraktion med scener och händelser ifrån tv-serien och bocka av den punkten. Nyligen var Christian Serratos (Rosita) i parken och Universal Studios passade på att lägga upp ett klipp på deras Youtube kanal där Christian går igenom attraktionen.

Likes

Comments

Perioden emellan säsongsavslutningen och premiären av säsong 8 känns som en evighet och det känns tomt att vakna måndag morgon utan att ha ett helt nytt avsnitt att se fram emot att se. Men det börjar närma sig inspelningsdags för säsong 8 och lite nyheter ifrån den nya säsongen börjar dyka upp.

Idag blev det officiellt att tre skådespelare; Katelyn Nacon (Enid), Pollyanna McIntosh (Jadis) och Steven Ogg (Simon) har blivit uppgraderade till ``regulars´´ i säsong 8. Förutom att det förmodligen innebär högre lön för skådespelarna så utgår jag ifrån att vi även kommer att få se mer utav deras karaktärer i serien.

Att Enid blev uppgraderad var kanske inte så förvånande, hon har tagit allt mer plats i gruppen i den senaste säsongen. Att Jadis förräderi emot Rick i senaste avsnittet inte var det sista vi skulle se av henne och hennes grupp Heapers förstod jag, men nu när Pollyanna också blivit uppgraderad kommer vi nog få se mer av henne än vad jag hade hoppats på, Jag är verkligen inget fan gruppen Heapers och stör mig enormt mycket på hur dem pratar. Jag hade gärna sett att den gruppen försvunnit enkelt och snabbt ifrån handlingen tidigt i säsong 8. Men nu verkar det som i alla fall Jadis kommer vara med ett tag till och ha en större roll i den kommande säsongen.

Någon som däremot gjorde mig glad att hen blivit uppgraderad är Steven Ogg. Jag blev lite orolig under säsongsfinalen att Simon skulle dö där och då, men nu ser jag verkligen fram emot att få se mer av Simon i säsong 8 och hoppas att vi kanske kommer få en liten bakgrundshistoria om hur Simon träffade Negan.

Likes

Comments

Fear The Walking Dead säsong 3 har snart premiär den 5 juni på HBO Nordic, men redan nu har AMC gått ut med att det blir en fjärde säsong av tv-serien. Alla som gillar Scott M.Gimple som är exekutiv producent och show runner för original serien The Walking Dead, kan glädjas över att Scott M. Gimple kommer bli exekutiv producent även för Fear The Walking Dead under fjärde säsongen.

Likes

Comments