Header

1. Vilken är din favoritvänskap från tv? Älskar Seth och Ryans vänskap i The O.C

2. Vilken serie från 90-talet är din favorit? Hmm... har inte tittat på så många 90-tals serier men Vänner är ju grymt bra :D

3. Vilken tv-serie är den roligaste enligt dig? Följer typ inte en enda ren komedi serie, inte som jag kan komma på nu i alla fall men sen så är det många serier som jag skrattar till som är roliga lixom hehe.

4. Om du fick ändra något i en tv-serie, vad skulle då det vara? Det finns många serier då jag tycker att folk inte skulle ha dött.

5. Vilket är det sämsta serieavslutet enligt dig? Svårt då jag inte har så många serier som har slutet men sen så tycker jag att några serier borde ha fått fler säsonger t.ex. The Carries Diaries.

6. Om du bara fick se en enda tv-serie för resten av ditt liv, vilken skulle det då vara? One Tree Hill, den har allt älskar den serien <3

7. Finns det någon tv-serie som du önskar att du aldrig hade sett? Typ Arrow, första säsongen var jättebra men sen blir det bara skit och det slutade med att jag slutade följa serien.

8. Vilken är den läskigaste tv-karaktären du stött på i en serie? Inte stött på nån läskig karaktär ännu... men har stött på obehagliga karaktärer t.ex. i OTH var det nanny Carrie och han som fejkade att vara Peytons bror!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Mitt betyg: 8,5/10

Förra säsongen slutar med att Emma blir the dark one och gränsen mellan gott och ont börjas suddas ut, hon börjar njuta av den berusande smaken av makt! Hon är livrädd att hon ska bli fångad så hon och många fler besöker Camelot för att hitta den enda personen som kan hjälpa dem, Merlin! Olyckligtvis så visar det sig att Kung Arthur är förrädisk då han slår sig ihop med den hämndlystne Zelena. Nu måste Emma och hela hennes Storybrooke familj ge sig ut på en skrämmande resa ner till underjorden där Hades befinner sig, där dem försöker rädda Hook från ett öde värre än döden…

Jag gillade inte den första delen av denna säsong, då Emma är The Dark one och när dem besöker Camelot allt det där är bara så sjukt tråkig men sen den andra delen är så himla bra och jag grät så sjukt många gånger. Det är många sorgliga ögonblick i denna säsong!

Det fanns vissa delar i säsongen som dem verkligen inte behövde ha haft med men jag älskar ändå denna säsong på grund av att den andra delen är så sjukt bra då dem är i underjorden!

Likes

Comments

Imdb betyg: 7,3/10 | Mitt betyg: 7/10

Den här serien baseras på en roman av Rebecca Serle och handlar om den alldagliga college-studenten Paige som får sitt stora genombrott efter en provspelning till huvudrollen i en storfilm i Hollywood. Paige måste nu hantera sitt nya liv som stjärna och den otvetydiga kemin mellan henne och hennes två motspelare, samtidigt som hon lär sig vilka med- och motgångar som hör till när man är den nya heta tjejen i stan.

Jag gillar själva konceptet med denna serie och det är även många bra skådespelare med men jag kan tycka att vissa saker kan vara lite töntiga men så är det väll med alla serier haha.

Dessa serie har hittills en säsong men det har blivit bekräftat att den kommer att få en andra säsong vilket jag tycker är bra annars hade jag blivit sjukt besviken eftersom säsongen slutar med att det bör komma en fortsättning.

Likes

Comments

Imdb betyg: 8,9/10 | Mitt betyg: 9/10

Serien börjades visas 2015, men själv så började jag att se den i slutet på förra året och när jag väl började titta så kunde jag inte sluta. Så jag såg hela den första säsongen på en dag, avsnittena är inte så långa max 40 minuter men oftast kortare.

Den första säsongen så får man följa Eva, som börjar gymnasiet. Där hon får ett riktigt bra kompisgäng och en stor del av säsongen innehåller Evas turbulenta förhållande med pojkvännen Jonas.

Denna serie innehåller så himla många bra budskap, tror dem flesta har sätt denna serie men om du inte har det då är det fasiken på tiden, du kommer inte att ångra dig haha :P

Hela denna säsong finns på SVT play och säsongen innehåller 11 avsnitt :D

Likes

Comments

1. Vilken tv-serie var den första du verkligen förälskade dig i? The O.C
2. Vilken tv-serie maraton-kollade du på senast? The 100
3. Vilken tv-serie gav du senast upp att titta på? Arrow
4. Av vilken tv-serie kan du alltid se repriser om och om igen utan att tröttna? Once Upon a Time!

5. Vilken är din favorit när det kommer till tecknade/animerade serier? Ingen kollar inte på nån haha!
6. Vilken serie räknar du som ditt allra största "guilty plessure"? The 100
7. Vilken är din alla tiders favorit tv-seriekaraktär? Oj svårt hmm men älskar Seth Cohen från The OC!

8. Vilken tv-seriekaraktär påminner mest om dig? Ingen haha
9. Största tv-beroende just nu? Shadowhunters
10. Vilken är din favorit inledningslåt eller vinjett? One Tree Hill, älskar den låten!

11. Vilken komediserie rankar du som den absolut bästa? Typ Fuller House
12. Vilken dramaserie rankar du som den absolut bästa? Reign
13. Vilka serier/vilken serie skäms du över att du fortfarande inte har sett? Hmm typ Game of Thrones!
14. Största ship bland tv-serier? Killian Jones och Emma Swan från Once Upon a Time

15. Vilken film, bok, saga etc. vill du mest av allt att det ska bli en tv-serie av? Den är redan en serie och det är Shadowhunters hehe :P
16. Vilken tv-serie får dig alltid att brista ut i gråt? Typ The Vampire Diaries haha gråter typ nästan jämt när jag ser serier känns det som i alla fall haha :P
17. I vilken tv-serie värld skulle du helst vilja leva? Oj vet inte, inget jag direkt tänkt på haha
18. Vilken tv-serie klarar du bara inte av eller vilken är den sämsta tv-serie du har sett? Powerless var en så sjukt dålig serie slutade titta på den och sen lades den ner...
19. Vilken nedläggning sörjer du mest över? Life Unexpected, älskade den serien!

Likes

Comments

Mitt Betyg: 10/10

Elsa anländer till Storybrooke, i hopp om att hitta sin syster Anna. Men det blir komplicerat med snödrottningen som verkar känna både Elsa och Emma. Snödrottingen avslöjars senare att hon är Elsas moster och en av Emmas fostermamma. Hon planerar att göra dem till sina nya systrar trots deras uppenbara hat mot henne.
Samtidigt så försöker Mr Gold att befria sig från The Dark One-dolkens kontroll genom att krossa Hooks hjärta i en ceremoni. Belle använder dolken för att tvinga Gold att lämna Storybrooke. Gold återförenas med Ursula, Cruella De Vil och Maleficent för att hitta författaren av Once Upon A Time boken.
Emma får reda på att hennes gamla vän Lily är Maleficents dotter, hon hjälper dem två att återförenas.
Säsongen slutar med att Emma offrar sig själv istället för Regina, så att hon blir den nya Dark One!

Jag gillade verkligen denna säsong man får reda på saker från när Emma var liten. Sen så kommer Killian och Emma närmare varandra och det gillar jag verkligen eftersom dem är mitt favorit par :D

Det hände saker hela tiden under denna säsong och man fick se många nya karaktärer :D

Likes

Comments

Detta är min valp Ellington, han är 10 veckor gammal! Fick hem honom i söndags och han är en malteser har även två hundar sen tidigare fast det är min familjs hundar då jag fortfarande bor hemma men denna filur är min egna :D

Likes

Comments

Imdb betyg: 7,2/10 | Mitt betyg: 8/10

Girlboss är en serie som man får följa en tjej vid namn Sophia. Sophia är en tjej som inte riktigt passar in i samhället och hon upptäcker att hon har en passion för mode och blir en affärskvinna via Ebay. Hennes verksamhet växer och hon måste lära sig att handskas med att vara sin egna chef och det uppstår olika problem i säsongen.
Serien är baserad på en sann berättelse om Nasty Gal Founders, Sophia Amoruso!

Huvudrollen spelas av Britt Robertson, älskar henne som skådespelerska och det var lite därför jag började följa serien.

Jag tycker verkligen att det är en sevärd serie och alla avsnitt finns på Netflix, tyvärr så fick serien bara en säsong vilket jag tycker är sjukt tråkigt eftersom serien slutar lite med att det skulle kunna ha kommit en fortsättning :P

Likes

Comments

1. Favoritserie just nu? Shadowhunters!
2. Den serie du ser fram emot minst varje vecka just nu? Grey´s Anatomy, den har körts för länge nu!
3. Serie du ser fram emot just nu? Ska bli intressant att se hur Once Upon A Time säsong 7 kommer att bli nu när det är så många som har slutat i serien.

4. Serie som helst kan avslutas just nu? Grey´s Anatomy, dags att den läggs ner nu tycker jag!
5. Kvinnlig favoritkaraktär just nu? Betty Cooper från Riverdale.
6. Manlig favoritkaraktär just nu? Bellamy från The 100.

7. Favoritpar just nu? Betty och Jughead från Riverdale.
8. Favorit vänskap just nu? Clarke och Bellamy från The 100.
9. Film du ser fram emot just nu? Everything, Everything, vill så gärna se den vet att den kom ut i maj!

10. Favoritskådespelerska just nu? Hmm... Finns så himla många men älskar Selena Gomez både som skådespelare och sångerska.
11. Favoritskådespelare just nu? Självklart Bob Morley som spelar Bellamy från The 100, jag älskar han <3 <3 <3

Likes

Comments

Mitt betyg 5/10

I denna säsong tar Mary tag i en utmaning, hon vill ta tillbaka sitt land. Man får träffa Marys halvbror James, och de män som stått vid hennes sida. Catherine gav Frankrike många arvingar - för många visar det sig. Man får se mer av hennes barn, som är roliga men även farliga för varandra. Våra drottningar kommer att göra kloka val och bevisligen brutala offer, deras öden, särskilt Marys och Elizabeths, är inte bara sammanflätade utan alltmer oundvikliga. Det händer väldigt mycket i denna säsong , oväntade förråder, ett kungligt bröllop, en kunglig födelse och en stigande kroppsräkning som tre drottningar i tre nationer kämpar för sitt folk, deras kärlek och deras liv.

Utav alla säsongerna så tycker jag att denna är den sämsta, tycker att serien inte blev lika bra efter alla dödsfall från förra säsongen. Man saknade alla de gamla karaktärerna och jag hatar verkligen Elizabeth.

Det bästa med denna säsong var det allra sista avsnittet, man fick se Francis igen och herregud vad jag bölade haha.

Det är samtidigt tråkigt att serien är slut men jag tror att jag hade tröttnat om det hade kommit en säsong till eftersom denna var så mycket sämre jämfört mot dem andra säsongerna.

Likes

Comments