Köpte tre nya vinterskor från dinsko, det var ta tre betala för två så fick tre par skor för 1000:- :D

Köpte både mössa och vantar till jobbet och till hemmet ;P

En ny tunika/kofta älskar denna typ av klädesplagg!

Sen köpte jag en ny hundmatsskål till min lilla Ellington, då han äter alldeles för fort och denna matskål gör så att han får jobba lite :)

Väldigt nöjd med mins köp kanske inte dem roligaste köpen men allt behövdes :D

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

1. En serie som aldrig borde ha lagts ner? Life Unexpected!
2. En serie som du önskar att fler personer tittade på? The 100 <3
3. Favoriten bland de nya serierna i år? 13 Reasons Why!!!

4. Din favoritserie någonsin? Kan inte svara på denna fråga har för många favoriter haha!!!
5. Ditt favoritavsnitt av din favoritserie? Går inte att svara på eftersom jag inte kan bestämma vilken som är min favorit serie haha :P
6. Minst favoritavsnitt av favoritserie? Går inte heller att svara på haha :P
7. En serie som alla borde titta på? Skam, älskar verkligen den serien <3

8. Bästa scenen någonsin? Bästa scenen så sjukt svår fråga men älskar typ alla Ryan och Seth scener från The O.C!
9. En serie som du inte trodde att du skulle gilla men slutade upp med att älska? Skam, trodde jag skulle känna mig för gammal för den serien men icke då haha :P
10. En serie som gjorde dig besviken? Arrow, älskade den första säsongen sen gick det åt skogen...
11. Ett avsnitt du har sett mer än 5 gånger? Alla The O.C avsnitten, första serie kärleken hahaha!

12. Favoritserie från barndomen? Vette sjutton haha
13. Manlig favoritkaraktär? Bellamy Blake från The 100 <3
14. Kvinnlig favoritkaraktär? Emma Swan från Once Upon A Time!

15. Guilty pleasure serier? RuPaul´s Drag Race så himla kul att titta på haha!
16. Favorit miniserie? Har inte följt så många miniserier så kör på den som jag kommer ihåg, Big Little Lias!
17. Favoritserie som började tidigare än 2000? Vänner, ända som jag har följt innan 2000-talet haha.

18. Bästa cast? Älskar The O.C gänget :D
19. Favoritkyss? Seth och Summers spindelmannen kyss <3
20. Favoritpar? Seth och Summer <3
21. Favoritserieavslutning? Hatar serieavslut sitter alltid och gråter haha men Gossip Girls sista avsnitt var ett bra avslut hehe.
22. Mest irriterande karaktär? Har typ en karaktär i varje serie som jag tycker är sjukt irriterande!
23. Bästa citat? Sämst på citat haha
24. En serie som du planerar att titta på (gammal eller ny)? Hmm... följer så många serier just nu och har inte tid att börja följa nån ny just nu så får vänta tills nån är slut så jag kan börja följa nån ny haha :P
25. Största OMG-ögonblick? När Stefan dör i The Vampire Diaries det tyckte jag var fett otippat!

26. Bästa pilotavsnitt? Oj många pilot avsnitt har vart bra det är jue dom som gjorde att man började följa serierna haha
27. Första tv-besatthet? The O.C
28. Pågående tv-besatthet? Riverdale <3
29. Sorgligaste karaktärs död? Finns så många sorgliga, typ en i varje serie haha men Grey´s Anatomy har många sorgliga dödsfall...

Likes

Comments

Imdb betyg: 7,5/10 | Mitt betyg: 9/10

I pilotavsnittet visas det hur livet förändras för Ryan Atwood, en 16-årig kille som bor i det stökiga problemområdet Chino. Man får följa hur livet förändras för de två familjerna Cohen och Cooper. Då Ryan tvingas flytta till en ungdomsvårdsanstalt i väntan på en fosterfamilj, bestämmer han sig att fly från sitt tillfälliga hem i Newport men blir övertalad av Marissa och Seth att stanna i ett av Seths mammas modellhus. Marissas dåvarande pojkvän Luke får reda på detta och konfronterar Ryan, vilket leder till ett bråk mellan de två och de lyckas välta ut ljus och målarfärg vilket får det att börja brinna och alla springer därifrån. Efter den incidenten blev Ryan känd i Newport som den som brände ner Kirstens modellhus.
Under säsongens gång växer Ryan och Marissas förhållande fram. Marissa överdoserar i avsnitt 7 tabletter och alkohol och är nära på att dö. Även många gånger efter det dricker hon väldigt mycket alkohol. Även Seth och Summer blir förälskade, trots Seths kortare förhållande med skolkamraten Anna Stern.
Luke har en affär med Marissas mamma, Julie. Den relationen tar slut då Julie gifter sig med Caleb i säsongens sista avsnitt. I samma avsnitt tvingas Ryan att lämna Newport för att åka tillbaka till Chino.
Seth förstår att när Ryan är borta, kommer han återigen bli hackkyckling och mobboffer. Detta får honom att skriva två avskedsbrev, ett till sina föräldrar och ett till Summer. I den allra sista sekvensen seglar han iväg i solnedgången.

Denna serie gjorde att jag började älska serier och det var även den första serien som jag började följa. Serien höll på mellan 2003-2007 och om man inte har sätt den ännu då är det faktiskt verkligen dags att göra det!

Hela denna säsong finns på Netflix!

Likes

Comments

Idag så fick min ena hund, Herman somna in han blev 13 år! Detta är det värsta jag vart med om det känns som om jag aldrig kommer att bli glad igen!

No more pain for u my friend! Rest in peace Herman i will always love you <3

Likes

Comments

Mitt betyg: 8/10

Säsongen fortsätter där den förra säsongen avslutade.
Jag verkligen älskar denna serie, tycker att denna säsong är exakt lika bra som dem andra säsongerna och jag skrattade typ hela tiden. Såg klart alla nio avsnitt på en dag som är den första delen av säsong 3 sen kommer den andra delen i december :D

Hela originalcastet är med förutom Mary-Kate och Ashley som spelade Michelle och Michelle är inte med i serien, sjukt tråkigt att ingen av dem ställde upp. Hade vart kul att se hur hon hade vart som vuxen.

Min favorit karaktär är fortfarande Stephanie och jag tycker att det är så sjukt kul att hon är tillsammans med Jimmy som är Kimmy's brorsa.

Hela den första delen av denna säsong finns på Netflix, den släpptes den 22 september!

Likes

Comments

Imdb betyg: 8,7/10 | Mitt betyg: 9/10

Serien handlar den dysfunktionella familjen Gallagher, en ensamstående farsa till sex barn. Medan han spenderar sina dagar full, lär sig barnen att ta hand om sig själva. Den första säsongen fokuserar främst på upp- och nedgångar av Fiona Gallaghers nya förhållande till Steve Lishman. Deras förhållande börjar när Fiona får sin väska stulen på en nattklubb och Steve försöker hämta det från en rånaren. Säsongen följer också Kevin och Veronica, Gallaghers grannar. Frank som är pappan i familjen möter Sheila Jackson, mamman till Lips flickvän Karen och de två blir ett par. Lip upptäcker också att hans ena bror, Ian är gay och har en affär med en gift man. Men det kommer snart att förändras när Ian börjar träffa en annan kille, en badboy. Den frånvarande mamman Monica återvänder med sin lesbiska älskare Roberta och paret vill ta med Liam, som är det yngsta barnet.

Denna serie är verkligen sjuk i huvudet haha men den är så sjukt bra. Det händer så mycket sjuka saker men skrattar så sjukt mycket och man fäller till och med några tårar ibland.

Om ni inte har sätt serien så tycker jag verkligen att det är dags!
Hela denna säsong finns på Netflix!

Likes

Comments

Imdb betyg: 7,8/10 | Mitt betyg: 9/10

97 år efter det kärnvapenkrig som ledde till jordens undergång skickas 100 ungdomsbrottslingar från en av rymdstationerna tillbaka till planeten jorden med uppgiften att kontrollera om det går att leva där. Bland dem finns den självständige Clarke, äventyraren Finn och syskonen Bellamy och Octavia som nu alla måste lära sig att klara av oförutsägbara levnadsvillkor, osynliga rovdjur och varandra. Ett misslyckande innebär slutet för mänskligheten.

Ja verkligen älskar denna serie, speciellt denna säsong!
Det händer alltid nått i varje avsnitt, många bra skådespelare, bra historia, har bara bra saker att säga om denna säsong.

Så om ni inte har sätt denna serie så har ni verkligen missat nått, hela denna säsong finns på netflix!

Likes

Comments

Herregud vad skönt med helg, har haft det fullt upp hela denna vecka därav det dåliga bloggandet.

I måndags så började jag på ett nytt jobb och jag är så himla glad över detta då jag bara jobbat som vikarie på förskola sen februari och har hoppat runt men nu har jag fått en fast tjänst hela denna terminen på en förskola och då jobbar jag med 3-åringarna.

Men samtidigt som jag jobbar på heltid så pluggar jag även på distans på heltid och sen så har jag även en hundvalp och plus att jag tävlar i bowling så mitt liv är verkligen full bokat just nu fast det är ganska kul för innan så var mitt liv ganska tråkigt och det hände inte så mycket lixom hehe :P

Så ja det denna fredag är verkligen efterlängtad och det ska bli så sjukt najs med lite helg nu hehe :D

Likes

Comments

Imdb betyg: 7,9/10 | Mitt betyg: 8,5/10

Det nya skolåret böjar tragiskt med att Jason Blossom är död han var "the golden boy" i skolan och efter hans död så känns inget detsamma längre.
Archie Andrews är fortfarande den typiska amerikanska tonåringen, men sommarens händelser har gjort att han inser att han vill driva en karriär i musik - inte följa sin pappas fotspår - trots det plötsliga slutet av hans förbjudna relation med Riverdales unga musiklärare, Grundy.
När en ny student, Veronica Lodge, anländer till staden från New York med sin mamma Hermione, finns det en obestridlig gnista mellan henne och Archie, även om Veronica inte vill riskera sin nya vänskap med Betty genom att spela en roll för Archie. Och då finns Cheryl Blossom ... Riverdale's Queen Bee är glad att röra till det för Archie, Betty och Veronica, men Cheryl håller sina egna hemligheter. Vad, precis, döljer hon om hennes tvillingbrors mystiska död, Jason? Riverdale kan se ut som en lugn och sömnig stad, men det finns faror i skuggorna...

Älskar verkligen denna serie, läste serietidningarna vid namn Archie när jag var liten som även serien är baserad på. Det är många bra skådespelare men framför allt så är Cole Sprouse med, en stor favorit från när man var liten.

Hela denna säsong finns på Netflix!

Likes

Comments

Idag den 2 september så fyller jag hela 24 år, fy sjutton vad gammal man börjar att bli haha :P

Detta fick jag i present, en ny spärrboll och ett par nya bowlingskor då mina gamla började bli slitna och så var dem förstora :P

Likes

Comments