Mitt betyg: 8/10

Gallaghers är tillbaka och dem är mer skamlösa än vad dem har vart någonsin. Som fastighetsspekulanter och kaffebryggare överträffade Frank, Fiona, Lip och resten av familjebandet för att bekämpa de invaderande hipsterhordesna på sitt eget djärva sätt.
Säsongen inträffar två till tre månader efter händelserna efter att ha fått reda på Ians bipolär sjukdom och Fionas frigivning från fängelset.

Som sagt denna serie är riktigt störd om man inte har förstått det redan haha. Men det är ju det som gör serien och jag tycker faktiskt att denna serie så är alla säsonger bra, man tröttnar inte på serien för att det händer så mycket sjuka saker och jag älskar karaktärerna.

Tyvärr så finns inte denna säsong på Netflix, sjukt drygt då dem fyra första säsongerna finns så jag hoppas att resten kommer att komma snart!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mitt betyg: 9,5/10

Haley hoppar av sin turné för att åka hem till Nathan, men han vill inte ha tillbaka henne och åker därför iväg på ett basketläger. Brooke och Lucas blir tillsammans igen och Peyton får problem med sin biologiska mamma.
Brooke lanserar sin klädkollektionen "Clothes Over Bro's". Keith kommer tillbaka och får ett varmt välkomnande av Lucas och Karen, med en mordanklagelse från Dan.
En våldsam storm orsakar ett strömavbrott som får det att slå gnistor mellan Nathan och Haley, Lucas och Brooke, Mouth och Rachel, Peyton och Ellie, Karen och Keith.
Videoinspelningar som gjordes ett år tidigare och som inte skulle offentliggöras förrän 50 år senare släpps och leder till konflikter. En elev kommer till skolan med ett vapen, dödsfall sker.

Detta är typ min favorit säsong av One Tree Hill, jag verkligen älskar denna säsong jag både skrattar och gråter. Tycker att dem första avsnitten är lite tråkiga men sen när säsongen är i gång då är den sjukt bra :D

Tyvärr finns inte säsongen på Netflix!

Likes

Comments

I morse så hade jag årets sista match och tyvärr så förlorade vi den, riktigt synd men som tur så ligger vi fortfarande etta och jag hoppas att vi håller i det till nästa år/termin.

Men även om vi förlorade så är jag faktiskt nöjd med mitt spel och jag spelade bäst i mitt lag så det känns skönt :)

Serie 1: 180 (bra)

Serie 2: 182 (bra)

Serie 3: 187 (bra)

Serie 4: 200 (bra)

Totalt: 749, mitt spel idag var väldigt jämnt och jag hade ingen dålig serie :D

Likes

Comments

Mitt betyg: 8/10

Säsongen börjar med att alla försöker bearbeta Marissas död. Ryan har flyttat ut från familjen Cohen och har blivit en helt annan person.
Summer har börjat på Brown University och även hon har förändrats helt. Hon är nu miljöaktivist. Seth i sin tur jobbar i en serietidningsaffär i Newport.
Alla tror att Taylor befinner sig i Paris för att studera på Sorbonne men hon har i hemlighet återvänt till Newport. Detta efter att av misstag gift sig med en fransman som vägrar att ge henne en skilsmässa. Ryan hjälper henne under utredningen av skilsmässan genom att spela hennes nya pojkvän. De får riktiga känslor för varandra och utvecklar ett förhållande.
Julie har ett förhållande med en super rik snubbe vid namn Bullit från Texas. Trots detta har hon också en hemlig romans med Ryans biologiske far, Frank. Denne Frank har nyligen suttit av sitt fängelsestraff och är nu i Newport för att ta upp kontakten med Ryan.
I de allra sista minuterna av säsongen får vi veta vad som händer fem år framåt i tiden.
Seriens absolut sista scen slutar med att Ryan kommer ut, välklädd i kostymbyxor och en välsittande ljusblå skjorta, från det bygge han har ritat. På väg till sin bil ser han en kille i tonåren som sitter vid en telefonautomat med sin cykel slängd framför sig. Killen har en orolig och ledsen uppsyn, rådblont hår, svarta shorts, grön t-shirt och en grå munktröja. Ryan går fram till honom för att hjälpa och han säger exakt den fras som Sandy sagt till honom så många år tidigare; Hey kid, you need help?

Jag trodde att denna säsong skulle vara mycket sämre för att Marissa inte är med i längre men jag tycker faktiskt att säsongen var riktigt bra och rolig. Detta är den allra sista säsongen av The O.C och jag saknar serien fruktansvärt mycket!

Hela säsongen finns på Netflix!

Likes

Comments

Hade hemma match idag och vi vann med 16-4, detta var även näst sista matchen för säsongen så nästa helg är det den sista.

Mitt spel idag gick sådär kunde ha vart mycket bättre men jag är glad att vi vann :D

Serie 1: 178 (godkänd)

Serie 2: 165 (blä)

Serie 3: 202 (bra)

Serie 4: 200 (bra)

Totalt: 745, helt okej total men kan som sagt mycket bättre!

Likes

Comments

Mitt betyg: 8/10

Fiona har fått en stabil lön och en stabil kille, och efter att ha fått iväg Lip till universitetet så känns det som att livet kan börja. Men när man är nere för räkning är det inte lätt att ta sig upp, och den amerikanska drömmen blir en mardröm!

När man tror att det äntligen ska gå bra för familjen Gallagher så uppstår det alltid något problem men det är ju faktiskt dem problemen som gör serien eftersom att serien är ganska störd haha. Jag tycker faktiskt att alla säsongerna är ungefär lika bra men sen så finns det avsnitt som man älskar och avsnitt som man hatar.

Hela denna säsongen finns på Netflix!

Likes

Comments

Mitt betyg: 6,5/10

Jordens reaktorer smälter och kommer snart att sätta eld på atmosfären. Finns det något kvar för våra hjältar att kämpa för? Kan de finna hopp när de vet att slutet oundvikligen närmar sig? Kommer de att tillbringa sina sista dagar med att försöka överleva? Eller kommer de att använda dem till att äntligen leva? Gränsen mellan rättvisa och hämnd är hårfin när ledarna och överlevarna måste möta sina livs mörkaste ögonblick.

Jag tycker att denna säsong har vart den sämsta hittills, tyvärr så blir säsongerna sämre typ men jag älskar fortfarande denna serie och jag har stora förhoppningar på att den femte säsongen kommer att vara bra. Jag tycker att denna säsong är lite långdragen ocn seg vissa saker kunde man ha skippat!

Säsongen finns tyvärr inte på Netflix då den tredje precis har kommit!

Likes

Comments

Mitt betyg: 7/10

Säsong 2 fortsätter där den första säsongen slutade. Lucas och Nathan börjar bonda som bröder. Peyton experimenterar med droger. Både Karen och Keith hittar nya kärlekar, men Keith finner inte lycka när han får reda på att Dan hyrde henne för att bryta hans hjärta. Haley lämnar staden för att gå på turné, bryter Nathan hjärta. Brooke fortsätter självupptäckt medan Peyton blir kär och blir involverad i droger.

Denna säsong har både bra och roliga saker som händer. Jag tror att jag tycker att detta är den sämsta säsongen av dem alla men jag gillar den för att det händer så mycket i serien men jag gillar inte den personen som Haley blir i denna säsong. Det är för många jobbiga och tråkiga avsnitt pga av henne!

Det tråkiga är att denna serie tyvärr inte finns på Netflix, jag har för mig att den har gjort det men att dem har tagit bort den vilket är super tråkigt!

Likes

Comments

Mitt betyg: 10/10

Säsongen börjar med att Kirsten är kvar på rehab och Trey ligger i koma efter att blivit skjuten av Marissa. När han sedan vaknar upp försöker Julie utpressa och tvinga Trey att säga att det var Ryan som sköt honom, för att rädda sitt och Marissas rykte. Trey flyr då till Las Vegas för att aldrig mer komma tillbaka.
Marissa slipper åtal, men blir relegerad från Harbor High och tvingas att börja i den kommunala skolan Newport Union. Där träffar hon surfaren Johnny och hans kompis Chili. Genom dem blir det strul med Volchok.
Även Ryan blir relegerad från Harbor efter att ha slagit till studierektorn när han försökte slänga ut Marissa från ett tivoli ordnat av skolan. Ryan fick dock komma tillbaka då det avslöjades att studierektorn hade ett sexuellt förhållande med eleven Taylor Townsend.
Efter en kampanj driven av Ryan, Seth och Summer, får Marissa chansen att börja på Harbor High igen. Hennes lillasyster Kaitlin kommer hem från internatskolan för att stödja sin mor i hennes sorg av sin döde make. Julie och Marissa bor numera i en husvagnspark, eftersom Caleb visade sig vara utblottad vid sin död.
Seth och Summer är fortfarande tillsammans, men relationen kantas av problem då Seth börjar att röka cannabis och missar sin intagningsintervju till college. Seth och Summer lyckas lösa situationen och stärker istället deras förhållande.

Det händer även så mycket mer i denna säsong men vill inte skriva allt som händer ju haha. Detta är i alla fall min favorit säsong av The O.C jag vet faktiskt inte riktigt varför den bara är det haha :D

Hela denna säsongen finns på Netflix!

Likes

Comments

Mitt betyg: 8/10

Våren nalkas med stormsteg i säsong tre! Från Franks senaste intrig till Fionas nya företagsuppdrag och Jimmys blossande medelålderskris, kämpar den orädda och knäppa familjen Gallagher för att behålla taket över huvudet och få mat på bordet.

Serien fortsätter att vara lika sjuk i huvudet som den har vart dem tidigare säsongerna om inte mer till och med haha. Jag verkligen älskar denna serie för att det inte finns någon som liknar den. Jag började följa denna serie förra året men har tittat ikapp innan jag började se serien så hade jag sätt några enstaka avsnitt och tyckte att det verkade så himla konstigt men så fick jag ett ryck förra året och jag ångrar mig verkligen inte. Så om ni har känt som jag har gjort innan jag började se den då tycker jag verkligen att ni ska ge serien en chans :D

Hela denna säsong finns på Netflix!

Likes

Comments