Dyker upp efter en månad och två dagar.. sån är jag. Nu har jag installerat appen på mobilen och måste bara skriva in inloggningen så att jag kan blogga allt mera. Det är skönt och bara skriva även om det är onödigt!


Kom hem innan från jobbet, så sitter på sängen och funderar på vad jag ska hitta på. Jag är väldigt sugen på att rensa källaren för vi har överdrivet mycket grejer där nere så att vi inte får plats med mer, hahaha! Pappa är en samlare, därför springer jag efter honom.

Satt innan på balkongen med mamma och diskuterade om att köpa en ny bil. Den bilen som jag har hittat och som jag verkligen vill ha, får jag hoppas på står fortfarande till salu. Det är en Golf VI, alltså en 7, som jag är väldigt intresserad av. Vi får helt enkelt hålla tummarna att den står kvar tills den 25 Augusti.


Annars har jag inget mer och blogga om förutom att jag måste akut till toaletten nu för jag stinker efter jobbet.. :o

Hejssvejs!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Oj det var ett tag sen man skrev här!

Ni har inte missat något i alla fall. Har jobbat väldigt mycket och känner mig jätte trött, behöver min semester just nu!

Har en heltidstjänst inom Hemtjänsten och när det inte finns någon ordinarie personal på kvällar eller på helger så får jag göra passbyte med vikarie eller de anställda. Så har jobbat två helger på raken och varit ledig under de två veckorna två dagar. Ännntligeeen har jag långledigt, så att jag hinner vila upp mig till nästa vecka!

Jag åker till Montenegro på Fredag morgon och är framme på dagen omkring halv 3, under resan kommer jag ha två mellanlandningar så känner mig lite nervös för de. Men får fråga mig fram och be om hjälp. Längtar att få krama om och pussa mormor, min drottning! I år kommer det vara så ovanligt och tufft när morfar inte är i huset, man kommer inte höra hans röst, hans skratt eller att känna av hans närhet omkring oss. Han somnade in 13 mars i år, vilket var så oförväntat.


Utifrån allt detta, så gör jag inget speciellt om dagarna! Jag kommer hem efter jobbet och kollar serier så som, Prison Break, pretty little liars, orphan black och black widows. Sen kanske jag går ut med vännerna eller något så, inget så värst.


Tänkte jag skulle fixa bloggen lite och ladda ner appen osv. Så ska jag försöka uppdatera bloggen oftare!

Heeej med er än så länge!

Likes

Comments

Det fick bli en ny blogg, för att jag inte kunde komma in på min andra som jag gjorde igår.. haha. Det var så att jag inte hade aktiverat den, tydligen. Det var ju ett tag sen man hade blogg, så man har glömt lite hur och vad som skulle göras.


Sitter just nu hos min näst äldsta syster och lagar mat samtidigt som hon skriver en minnesbok till vår kusin som ska flytta ut på Söndag.

Denna helgen jobbar jag inte, men helgen där på längtar man inte till!! Får helt enkelt njuta av denna helgen.

Förmodligen sover jag här ikväll för orkar inte pendla, är jätte trött! Men imorgon så ska jag till min egna privata frisör på morgonen och enbart klippa mig, behöver få bort de slitna. Förmodligen kommer jag att hitta på något mer men inget som jag vet om än så länge. På söndag så ska jag sminka min kusin och sen mot kvällen fira min systerson som fyller 2 år, kan inte fatta att dem växer så fort!


Nu måste jag iväg för alla sitter och smaskar i sig kvällsmaten och själv så skriver man. Hej med er.

Likes

Comments