Header

För exakt en månad sedan var jag på Färna Herrgård och myste.

Dagen började med en trerätters lunch och fortsatte sedan med spa.

Inomhuspoolen.
Utomhusbad.

Vi hyrde deras spasvit i 50min. Då får man bada i bubbelpool och bada ångbastu för sig själva. Man får också en skrubb som man kan göra själv. Sååå mysigt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har det gått nästan ett halvår sedan jag tog studenten och blev färdig undersköterska.

Några veckor innan studenten fick jag skriva på papper om en fast tjänst på ett äldreboende och jag började jobba där tio dagar efter studenten.

Jag har varit på semester med familjen på Kreta.

Och så har jag skaffat en hundvalp som heter Charlie och är en Bichon Havanais.


Likes

Comments

I lördags var jag till Västerås och hämtade den här sötnosen. Jag har velat ha en guldhamster ganska länge och så hittade jag Pepzi som skulle omplaceras, då hans familj tyvärr inte kunde ha kvar honom. Pepzi är fem månader och väldigt tam, så det märks verkligen att hans förra familj har hanterat honom mycket och det känns bra.

Likes

Comments

I söndags var jag, mamma, Lovisa och (mammas) moster Bettan på Afternoon Tea på NEED. Det var väldigt gott och jag kan verkligen rekommendera det!

Likes

Comments

Idag testade jag att åka snowboard med min idrottsklass (klassen jag har idrott tillsammans med). Jag har åkt snowboard 2 gånger tidigare, men det har inte gått så bra. Idag gick det dock ganska bra och det var väldigt kul! Nu ska jag läsa lite i en bok som vi ska prata om på svenskan imorgon.

Likes

Comments

Jag tänkte göra en liten summering av mitt 2016.


I mars fyllde jag 18 år!

I april flyttade hermelinkaninen Zoe in.

I juni flyttade marsvinen Lisa, Vera, Lura och Örnfjäder in.

I början av augusti åkte jag med min familj till Söderköping och bodde på Stegeborgs trädgårdshotell.

I mitten av augusti åkte jag och min familj på semester till Zakynthos.

I oktober var jag på spa på Sätra brunn med min mamma och syster.

I oktober fick jag äntligen körkort!

I november var jag till Göteborg och hälsade på min faster och min minsta kusin med pappa och syster.

Likes

Comments

Igår när jag var på väg hem från skolan var jag med om någonting väldigt läskig , jag krockade nästan! Jag körde på en 80-sträcka när en bil bara kör ut, kanske 15 meter framför mig. Utan att ens tänka trycker jag ner bromsen så hårt det bara går och lyckas sänka farten tillräckligt mycket för att undvika en kollision. Jag blev jätterädd och för några sekunder kändes det nästan som om mitt hjärta stannade, men jag är glad att det gick bra!

Likes

Comments

I onsdags var jag till Stockholm med skolan. Vi besökte medeltidsmuseet, gick runt i lite affärer och såg föreställningen MacBeth (med bland annat Mikael Persbrandt) på Maximteatern. Det var en lyckad dag, men jag hade ont i fötterna i flera dagar efteråt på grund av att jag gick så mycket.

Likes

Comments

På onsdag har jag haft mitt körkort i 6 veckor och det känns så skönt att kunna ta sig vart man vill, när man vill, utan att behöva skjuts!


Likes

Comments