Header

Mammas finaste!😍

Nästa umgänge kommer bli en halvtimme längre, och även umgänge efter det, går det bra så kommer umgänge utökas!
Äntligen så händer det något positivt, efter 2 år i ett helvete så börjar allt lätta, börjar kännas bättre!

Alexia och Elsa kallar mig mamma, kommer kämpa för dom här underbara barnen, dom SKA hem till mig💕

Det går bra på umgänge, dom tyr sig mest till mig än familjehemmet vilket känns jätte skönt🌸

Mamma och Alexia som ler mot varandra😍💕

Mina finaste, min familj, mitt allt, nu fattas bara den rätta sedan är hela familjen komplett!❤

Jag Älskar er!❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det här är jag, en tjej på 22 år och mamma till tvillingarna Alexia och och Elsa.

Jag var 19år när dom föddes, en månad senare blev jag 20år. Idag är jag 22 och Alexia och Elsa är 2år. Att vara mamma till just Alexia och Elsa är det absolut bästa som hänt mig. Även om det inte blev som jag planerat eller tänkt mig... Jag har kämpat ensam sedan graviditeten, barnens pappa fanns nästan aldrig för mig, och han har liksom aldrig funnits för barnen så som en pappa ska... Jag har nu gett upp att tjata på att han ska vara med i bilden, han valde själv. Han säger att han inte är redo och mogen än. Jag har kämpat i alla dessa år även fast vi varit tillsammans så har jag varit ensam om att kämpa, han har alltid prioriterat annat, så jag klarar mig igenom detta utan honom nu också.

Men det som gör mest ont är när barnen frågar efter sin pappa, vad ska jag säga då? "Förlåt mina älsklingar men pappa vill inte längre vara delaktig i era liv, han vill inte att ni ska veta att han är eran pappa"... Jag gör allt för att vinna en killes hjärta, jag vet precis vem jag vill ha, vem jag vill dela mitt liv med... Jag önskar bara han kände samma, Men jag ska försöka... han är så perfekt, för både mig och barnen... Jag vet att han skulle kunna bli den som Alexia och Elsa ser upp till, tar efter och kommer kalla pappa... denna kille gör mig till den lyckligaste människan på jorden, varje gång han skriver till mig så slår hjärtat dubbelt så snabbt, jag ler som en idiot varje gång... Jag hoppas att en dag han känner samma...

Men att vara ensamstående mamma till barnen är både på gott och ont. Jag vet ju att vi klarar oss bättre nu, Jag känner mig starkare sen jag lämnade Viktor. Jag mår bättre, det resulterar till att barnen också mår bättre vilket är bra. Nackdelen är att när jag inte har orken att kämpa, Att ingen finns istället för mig, utan jag måste på något sätt varje gång hitta en styrka. Vilket jag gör varje gång, Hur vet jag inte...men jag orkar på något vis försätta kämpa fast jag egentligen bara vill ge upp...

Att vara ensamstående mamma är starlt,man har liksom superkrafter man inte visste att man hade... Det går inte en dag utan att det gör ont att andas, inte en dag med tanken på hur det skulle varit om barnen var hemma.. det går inte en dag utan att jag inte kämpar, varje dag gör jag något för att bevisa att jag aldrig gjort något fel, det är så svårt att bevisa något när man vet att man aldrig gjort något fel... i 2 år och 3 månader idag har jag kämpat att vinna hem mina barn... det kommer nya ursäkter hela tiden.. Men jag ger inte upp, det är mina barn och dom ska hem till mig,där dom hör hemma! 

Jag sitter ofta med högar av papper,utredningar, domstols beslut och allt som hänt under dessa år... det som skrivs... Jag förstår inte hur dom kan skriva mycket av det som står, varför ska man ljuga? Varför inte bara vara ärlig och erkänna att dom gjort fel?!

Jag har ju så mycket bevis som motbevisar allt dom skriver, och ändå nekar dom... Hur är det möjligt? 

Och om inte för min skull, få hem barnen till deras MAMMA för barnens skull,dom gråter ju efter mig varje gång som ska åka igen, varför utsätta barn för det? Vi mår så bra tillsammans, vi har det så bra ihop. Kärleken mellan oss, finns inget starkare... 

Jag är helt slut, jag behöver någon som finns för mig, Jag behöver en partner... barnen behöver en pappa! Vi behöver en trygghet.. Men tills dess så får vi kämpa på vi tre tillsammans!

Men som jag brukar säga "Stay Strong"

En bild på mig och mina små prinsessor, från senaste umgänget! Så mycket kärlek!

Alexia och Elsa fick gunga på stora gungan tillsammans och det gick hur bra som helst.

Alexia och Elsa på senaste umgänge sa "jag älskar dig mamma!" Till mig och det gjorde min dag extra mycket, dom orden sitter kvar, Jag älskar dom så det gör ont, Vi tre tillsammans klarar allt!

Likes

Comments

Hej hej! Tänkte uppdatera er lite.

Senaste umgänget var jag ensam, Viktor dök inte upp,då jag tog med barnen ut till en lekpark. Det gick jätte bra och dom var nöjda och glada tills vi skulle gå hem igen då det blev gnäll i vagnen. Men det va så roligt att få vara ensam med dom och ute i en lekpark. Det kommer bli samma på nästa umgänge och kommer förmodligen vara ensam även den gången.

Jag har även fått nytt jobb inom hemtjänsten, så när jag får min första lön kommer jag flytta till Sandviken, där jag har mina bästa vänner och min nya kille.

Jag har haft 4 underbara dagar här i Sandviken, med mina finaste tjejer och finaste killen. Det har varit mycket skratt. ❤

Vill oxå berätta om mina finaste tjejer jimilia och Wilma. Bästa trion är vi tre, vi har skrattat så himla mycket dessa dagar. Älskar er två och dessa dagar måste vi göra om. Ni får mig att må bättre❤


Bjuder på den fina bilden på dess tre💕

Mina babes❤

My honey boo❤

Likes

Comments

Jag har fått många olika frågor om mig själv, både privat och vanliga frågor, Så jag tänkte svara på dom flesta!

1. Vad är dina intressen?

Svar: Jag älskar verkligen att vara med barnen, vänner, träna, fotografera och sjunga!

2. Hur tycker du att du är som mamma till dina barn?

Svar: Jag själv tycker att jag är en bra mamma, jag gör precis allt för mina barn och deras bästa. Jag gör ingen skillnad på dom, dom får precis samma saker,och lika mycket.

3. Hur nära står du och dina barn varandra?

Svar: Jag och barnen står varandra väldigt nära varandra, det är mig dom tyr sig till när det är umgänge, Dom säger mamma till mig, och älskar dig , kramas och pussas. Så vi har en bra relation med varandra och det kan bara bli bättre.

4. En privat fråga som absolut inte har något med detta och göra men jag lovade ju att svara på alla frågor så får väl svara på även denna! Gillar du att ha sex eller försvann sen lusten när du fick dina barn?

Svar: Min sexlust försvann absolut inte, jag älskar verkligen sex! Men jag är inte den personen som har sex med vem som helst! Efter två våldtäkter så känner jag inte samma behov längre som innan, utan nu är det med den jag är tillsammans med, och just nu är jag ju singel!


Det var dom frågor jag tog upp om mig själv, ni får gärna ställa fler!

Frågor gällande barnen och umgänge!

1. Får du hitta på saker med barnen nu som att gå promenad eller lekpark?

Svar: Jag tog upp den frågan med soc förut och det hon sa var "Det är ingen som säger att ni inte får gå ut och leka" så vi får absolut göra det men vi har valt att vara inte ett tag för att få den där bättre kontakten!

2. Hur ofta är det umgänge?

Svar: Det är fortfarande bara en timme varannan fredag , jag gör allt för att utöka men dom kommer med nya ursäkter hela tiden.

3. Har det blivit bättre med att inte vissa försöker hindra din och flickornas kontakt?

Svar: Lite bättre men inte helt bra än tyvärr! Jag försöker fixa till det där än, Men det har blivit mycket bättre sen jag lämnade Viktor!

4. Får du veta vad som pågår i barnens liv?

Svar: Ja absolut, jag har jätte bra kontakt med familjehemmet. Så jag får absolut veta vad som händer i deras liv.

5. När ska du upp i rätten nästa gång?

Svar: Jag kommer gå upp i rätten när jag känner att orken finns till det, nu är jag ju ensam, för Viktor har inre den viljan jag har så det kommer förmodligen bara bli jag då och jag vill då först hitta en partner som kan stå vid min sida och stötta mig!

6. Hur skulle du beskriva Alexia och Elsas personligheter?

Svar: Alexia och Elsa är faktiskt ganska lika men väldigt olika på samma gång, Båda är två spralliga glada tjejer, kommer oftast bra överens, Alexia är den med mest spring i benen medan Elsa är den som kan sitta och lägga pussel en längre stund. Alexia har lättare att ta emot ett nej ön vad Elsa har , Elsa skriker och blir jätte sur och svår att trösta vissa gånger. Elsa är den som är mest envis och Alexia mest den spralliga, Men dom här många likheter också.

7. Är det stor skillnad på längd och vikt emellan dom?

Svar: Det skiljer inte mycket i längd på dom men vikten skiljer lite. Sist vägde Elsa runt 9 och Alexia 11 kg. Så lite skillnad är det allt.

8. Hur hanterar du trots/bråk och när dom gör något fel.

Svar: Jag har inte behövt hantera det så mycket, Men gör dom något fel så får man säga åt dom. Inte skälla utan bara berätta att det var fel och att det inte ska hända igen. Elsa har en tedens till att putta iväg Alexia när hon blir jätte sur och det är så klart inte okej så då får man ju säga åt henne. Även Alexia när hon gör något fel, och det brukar gå bra.


Det var några svar gällande barnen och umgänge!

Jag och mina älsklingar kämpar emot ​allt, tillsammans är vi starka! Jag vet att det kommer gå bra tillslut, det är redan bättre!


Alexia och Elsa är dom som får mig orka gå upp ur sängen varje morgon och fortsätta kämpa, dom som får mig orka le, dom som gör mitt liv till det bästa. Vet inte alls vad jag skulle göra utan dom!


Till Alexia och Elsa:

Alexia och Elsa, ni får aldrig någonsin oavsett vad som händer i framtiden glömma bort vem som faktiskt är eran mamma, och hur mycket jag älskar er , Hur mycket jag kämpar och sliter för att ni ska få komma hem till mig för ni hör hemma! Ni var dom som fick mig inse vad mitt liv innebär, hur äkta kärlek är, ni är dom som får mig le varje dag fast jag egentligen bara vill skrika och gråta. Jag kommer aldrig någonsin ge upp, ni är mina ingen annans, ingen annan kan kalla sig för eran mamma för det var jag som bar er i 8 månader i magen, jag som nästan dog under förlossningen, jag som fick hålla er första gången, jag är den som ni ska kalla mamma. Jag är eran mamma och kommer alltid vara det, och det kommer ni få veta när ni blir äldre och förstår mer. 

Jag älskar er av hela mitt hjärta och jag ska göra mitt bästa för att hitta en bra partner som kan bli eran manliga förebild!

Ni är mina prinsessor och nu fortsätter vi kämpa!

/massa pussar och kramar från eran mamma! <3

Likes

Comments

Berättar lite om mig själv!

Jag heter Maja Johansson och är 22 år och mamma till tvillingarna Alexia och Elsa som är 2 år.

Jag är singel, letar efter den rätta, tror jag hittat min drömprins så hoppas på det bästa annars får jag försätta söka efter min drömprins🙈

Hur är jag som person? Jag får ofta höra att jag är väldigt snäll,lugn,omtänksam. Jag är en tjej som bryr mig mer om andra än mig själv. Som ni redan vet så har jag inte haft det så lätt. Det har hänt otroligt mycket i mitt liv,Men jag är den personen som aldrig ger upp, På något vis så orkar jag försätta kämpa fast all ork är slut. Jag gör allt för mina barn och dom jag älskar och står nära.

Jag är en tjej som älskar att vara med familjen, barnen, vänner,shoppa,träna,fotografera och sjunga!

Ni får mer än gärna följa mig på insta och lägga till på snap!

Insta: mamma_till_tvillingar eller tvillingmamman95_privata

Snap: queenmom95

Mammas finaste prinsessor, vackrare än dessa två kan man inte bli😍

Från senaste umgänge med mina prinsessor, massa bus!

Dom vill gärna tävla om vem som äger mig mest, dom kan börja bråka om vem som ska vara hos mig mest, Det är svårt att räcka till,Men jag gör mitt bästa och ger dom lika mycket kärlek! Dom får mig må så bra, Jag älskar dom mest av allt och skulle göra allt för att dom ska må så bra som möjligt!💕

Stay strong,and never give up!🎀

Vi körde på att va lika, hästsvans, klart dom ska vara som sin mamma, dom är väldigt lik mig både utseende mässigt och personligheterna, sen finns det absolut vissa saker som skiljer oss åt men vi är faktiskt väldigt lika.

Barnens farmor tycker dom är mest lik Viktor men hon är den enda som tycker det, Alla andra säger att dom är mest lik mig, både som liten och hur jag är nu...men det är väl bara bra🙈


Hoppas ni alla haft en trevlig påsk!

Kommer försöka uppdatera så mycket jag kan, ni får gärna skriva till mig vad jag mer kan skriva på min blogg. Ni får gärna ställa frågor så kan jag svara på dom i ett inlägg!🎀

Likes

Comments

Denna underbara kvinna kom in i mitt liv för snart 2 månader sedan! Hon kom in i mitt liv och ändrade allt totalt, från att jag va så nere på botten till idag att stå på mina ben. Hon har funnits sedan dag 1 och jag är så glad att det som hände faktiskt hände, jag förlorade en kille jag tyckte om men jag vann en otroligt fin och underbar vän. Hon bor ganska nära mig men vi har inte träffats ännu,men det ska vi försöka göra ganska snart! Vi har väldigt roligt ihop via snap, vi är väldigt öppna, Vi kan prata om precis allt. Hon finns alltid och stöttar mig i allt🎀


Till dig Jimilia: 

Tack för att du kom in i mitt liv, tack för du finns och tack för du accepterar mig för den jag är! Vi har jävligt roligt via snap så kan bara tänka mig när vi ses😍 

Du måste bara få träffa Alexia och Elsa någon gång också, det lovar jag💕


Jag älskar dig, Och hoppas vi ses snart! ❤ ​

Likes

Comments

Hej!

Nu var det ett tag sen jag kom med en uppdatering.

Det har hänt ganska mycket sedan jag skrev senaste inlägget. Vi flyttade till Örebro och hade börjat om livet där, men det fungerade inte. Jag och Viktor gjorde slut, det fanns väldigt många orsaker till det. Men den största orsaken var för att han var otrogen igen och det blev femte gången, han brydde sig heller inte om Alexia och Elsa utan skulle spela hela tiden och fick sköta allt gällande barnen själv, och då kände jag att det fick räcka. Så jag och Viktor har gjort slut och han har själv valt att han inte är redo för att ha barn nu, ha vill leva livet innan han kan tänka på barn, och det är väl kanske lika bra eftersom han inte bryr sig ändå.

Jag själv då , jag flyttade hem till Falun, bor hos min bästa vän,som finns och stöttar mig i precis allt. Jag har fått jobb här och väntar på att min brukare ska bli frisk så jag kan åka och hälsa på för att sedan börja jobba.

Umgängena fungerar hur bra som helst, jag ligger väldigt bra till och vi har pratat om att börja hitta på lite mer saker, som att gå ut på promenad om det är fint väder osv, så dom börjar släppa lite när det gäller mig dom tycker det går väldigt bra, men när vi kommer till Viktor är det lite annorlunda. Han behöver lite mer tid innan dom släpper efter, han har inte riktigt den kollen på barnen och säkerheten är inte den bästa fortfarande och det är oftast jag som får säga till vad han ska göra. Som när barnen klättrar i trappen, då måste jag säga till honom att han måste hålla en hand bakom som stöd ifall dom tappar balansen, men skulle jag inte säga något så finns inte det tänket utan då får dom klättra lite själva. Men jag är glad över att det ser ljust ut på min sida i alla fall och att min nya alltid finns och stöttar i allt.!

Jag kommer försöka bli bättre att skriva inlägg, uppdateringar och lite så, tack till alla som läser och alla ni som finns och stöttar i detta! <3

Ni får gärna gå in och följa oss på instagram, det är privat men det är bara skicka så accepterar jag. Där kommer uppdateringar varje dag, inte bara barnen utan om mig själv och annat också, och jag följer självklart tillbaka ni som följer mig.

Ha det så bra så länge så kommer ny uppdatering inom kort!

kramar från oss.

Likes

Comments

Jag har haft fullt upp sen jag skrev sist. Skrivit två av mina uppsatser som jag ska skicka in till skolan.


Igår åkte jag iväg till min tjej kompis Alääx och skulle umgås med henne och hennes söta barn. Hennes dotter är lika gammal som mina tvillingar, och det var på samma ställe vi träffades och fick kontakt. Hennes son är en jätte söt liten bebis, så haft lite bebis mys. Vi satt och kollade på tv och pratade lite, vart väldigt sent så jag fick sova kvar, så idag så har vi bara umgåtts, lekt med barnen. Nu är jag hemma och skriver lite på uppsatserna som jag försöker bli klara med.


Som rubriken lyder så mår jag väldigt dåligt, jag är så trött, ledsen, besviken, arg.. ja alla känslor som finns på samma gång.. Jag tror min depression håller på att komma tillbaka, hoppas inte det, jag känner inte att jag orkar med det just nu.

Jag känner för mycket stress just nu, jag städar, diskar, lagar mat.. .jag gör precis allt ensam...jag önskade att jag kunde få lite hjälp ibland men det går inte för sig...jag är så trött, jag känner mig helt tom.

Folk säger att dom alltid kommer finnas där för en men när man väl behöver dom så finns dom inte där, jag har beslutat att jag inte kommer finnas för dom personerna heller om det bara duger när dom behöver bli hörda. Men det är så skönt att umgås med kompisar här i Örebro som vet vad vi går igenom, eller inte helt men dom förstår oss på ett annat sätt då dom var där när vi var där, ingen som dömer mig.

Vi kommer söka nya advokater och gå upp i rätten igen, jag kan inte ge upp det här, våra förra advokater kändes inte riktigt seriösa.. dom ville inte ha vittnen som varit på det stället vi var på såna vi fick kontakt med där, inga videor eller bilder som bevis på att det som soc sa inte stämde... det finns så mycket bevis som säger motsatsen vad dom kommer med.. så vi kommer söka igen och vi har även fått personer som kommer vittna, det är sååå skönt att folk ställer upp på det för det är ju inte bara gå och vittna det är ju en process som tar sin tid och det kan vara tufft för vissa. Men jag vill ju bara ha hem mina bar, dom jag går upp för på morgonen, dom jag kämpar livet ur mig själv för, dom jag dör för. Dom är mitt allt och vill få börja leva ett liv med mina barn inte en mardröm, vill njuta av tiden medan dom är små... jag ger inte upp.

I morgon åker vi till Falun för att ha umgänge på fredag, hoppas inte dom är "sjuka" som dom brukar vara väldigt ofta...blir långt att resa... det brukar ju vara så att vi åker långt annars också och dom ringer samma dag oftast när vi nästan är framme och säger att det blir inställt men det fungerar inte riktigt så, man måste säga till minst 2 dagar innan så man inte bokar tåg och allt sådant. För nu har vi bokat tåg och allt är klart åker ganska tidigt i morgon.

Men vi hoppas på det bästa, kommer med en uppdatering på fredag eftermiddag när jag kommer hem igen från Falun.

Sen ville jag bara passa på att säga ifall om någon från Örebro läser bloggen så får ni gärna höra av er till mig , vill lära känna nytt folk här, få lite nya människor i livet :)

Ha en fortsatt trevlig kväll så uppdaterar jag er på fredag.
Massa kramar från Familjen Johansson! <3

Elsa och Aleixa på umgänge<3

när man ska försöka visa alla att man kan le men går lite sådär =)

Likes

Comments

Hej igen!

Nu var det riktigt länge sedan som jag skrev ett nytt inlägg, jag har bara haft lite fullt upp och inte mått så bra senaste tiden.
Alexia och Elsa har nu fyllt 2 år, dom pratar mer och mer, lär sig mer och mer. Dom går på dagis och det går hur bra som helst.
Vi har fått ha umgänge hos min gamla fosterfamilj (kallar dom min mamma och pappa än idag) , dock är det bara 1 timme varannan vecka än , men våra nya handläggare är på vår sida och jobbar för OSS, och ska utöka umgänget, vi har dock inte bestämt när och hur ännu hur det ska bli., men socialen tycker vi gör det så bra med barnen så dom tycker det ska bli mer och socialen är inte längre med på umgängena.
Det gick bra i början att ha umgänge där, det går bra hur bra som helst med barnen även nu MEN det är fosterfamiljen. Dom säger till barnen när vi är där "kom till mamma" , "här är mamma" osv, så det börjar bli jobbigt för mig att vara där när familjehemmet är med, jag känner mig inte som deras mamma längre, jag känner mig ganska värdelös.
Jag vet att jag är deras mamma och barnen säger det till mig också, men dom börjar säga det mer och mer till fosterfamiljen också. Det gör så ont i mig att dom försöker ta min plats som förälder, vad blir jag då liksom, en främling till mina egna barn.. :-(

Hur som helst så kämpar jag vidare, nu har vi flyttat till Örebro och försöker börja om livet, träffa nya människor, lämna det gamla bakom mig. Barnen ger jag aldrig upp även om jag skulle bott på andra sidan jorden, dom är mitt allt och kommer alltid vara det.

Nu är det nytt år, 2017, och jag har bestämt mig för att detta år ska bli mitt, jag ska kämpa att bli smal igen, går på flytande just nu så får vi se vad det ger för resultat, sen ska barnen få sova hos mig innan året är slut. Jag har satt lite krav på mig själv som ska uppnås. Jag ska börja jobba, så blir det inget med detta som är nu så söker jag vidare. Jag ska fortsätta med plugget fast här i Örebro.

Nu ska jag börja fixa mig och iväg och träffa en kompis som bodde på Cederängen när vi var där. Ska bli roligt att få träffa lite folk som vet vad som hänt och inte dömer mig som mamma. Jag valde ju liksom inte att någon skulle ta mitt allt ifrån mig.

Jag kommer börja uppdatera oftare. Kommer inte bara handla om barnen, kommer skriva nytt inlägg varje dag, kommer handla om mig också, då inte mycket händer just nu gällande barnen.

Ha det så bra och var rädda om er och era nära och kära, ni vet aldrig när dom rycks ifrån er!

I morgon tänkte jag skriva lite om hur jag känner mig , käsnlor, hur jag känner mig som mamma osv.

massa kramar från mig och barnen! <3


Soffmys med mina älsklingar! <3

Alexia och Elsa!<3

Alexia och Elsa som tävlar om vem som ska komma till mamma först! <3

Likes

Comments

​Den 16 September hade vi umgänge som vanligt men denna gång var umgänget hemma hos oss, på hemma plan. Det gick jätte bra, barnen ville vara nära mig hela tiden, om jag gick någonstans så ville dom komma efter. Det kändes så bra att dom ville vara mer med mig än familjehemmet. Vi ska köpa lite nya leksaker och en varsin surfplatta till barnen som dom kan ha när vi har umgänge, dom älskar att se på babblarna och dom sliter gärna ifrån varandra mobilen när dom kollar så jag beslutade mig för att köpa en varsin surfplatta åt dom. 
Barnen har börjat på dagis och dom verkar tycka det är jätte roligt, jag tycker det är bra, då får dom träffa andra barn och då utvecklas dom lite mer. 
Vi har umgänge nu på fredag igen så ska försöka ta lite mer bilder då, men här är en från förra umgänget när vi var hemma. 
Elsa till vänster och Alexia till höger, mammas prinsessor! <3

Likes

Comments