Jag vill börja blogga ordentligt men vet inte hur ja ska göra för att inte tappa suget och inte heller vet ja hur ja får läsare.. i förr går och igår va ja påväg o skriva men stannade upp o avbröt det för att ja inte visste hur ja skulle börja 😂

Iallafall, jag är olyckligt kär.. vet inte vad ja ska ta mig till.. problemet är att jag är så feg.. ja vågar knappt något. Jag vet inte ens hur man har roligt längre.. vet inte vad ja ska prata om med honom..Han är här på kaffe lite då o då och ja vet aldrig va ja ska prata om så vi är mest tysta eller busar med mina barn.. problemet är att han inte Tänkt så mycket på förhållande just nu och är inte riktigt redo så ja vet ju inte om ja är för på eller om de är lagom.. både han o jag flörtar som bara den men när vi träffas är de dött. Mycket är väl pga vad som hände mig för 1 år sedan så han vågar inte och ja vill inte känna mig utnyttjad igen :/. Har ni tips?

Slänger in lite blandade bilder på dagarna som varit med :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår gick jag upp 06.30, 30 minuter tidigare än vanligtvis! Det känns. 07 kom målaren och under tiden han höll på fick jag se till så barnen ej rörde hans grejer och fixa frukost och klä på både vanliga kläder och ytterkläderna och mata dottern o klä på henne och söva henne. Sen lämnade man dem på dagis lite innan 09 och jag och dottern gick hem och städade och laga mat och sen fick vi till öppna förskolan. Där höll jag på att svimma då jag inte ätit frukost och har ätit dåligt nu ett tag. Det var lite jobbbigt men de gick över efter tre mackor och en kopp kaffe med massa socker. Jag ska börja ta kontakt med en dietist så ja kan börja äta rätt så ja inte bara små äter godis när ja känner mig hungrig. Har ni några tips får ni säga till! Jag helammar dottern så hon tar ju den ända näring jag har i kroppen. Det kom snö igår i massor! Så påvägen hem från dagis kom man nästan aldrig hem brukar ta en 10-15 min men nu tog det 40 min haha. Barnen ville hoppa i snön och vagnen fastnade hela tiden i snön. Fick slänga in killarna i duschen och sen sätta dem vid tvn framför en film Elvira har börjat acceptera babysittern så där datt hon o lekte o tugga på leksakerna medan dem kolla film och jag hann förbereda mat och plocka undan efter målaren. :) idag är jag på öppna förskolan igen och killarna är på dagis, sen ska jag handla lite inför helgen då vi ska på tjej kväll och därefter städa lite igen och sen förbereda mat innan ja hämtar killarna. Ja asså de är nog aldrig lugnt i mitt liv 😂 men men. :)

Glöm inte att följa oss på instagram - Ensamstaendemamma och Snapchat - Kazey93
❤️

Likes

Comments

Är ju ensamstående till tvillingar som nu är två år, och dottern tre snart 4 månader. Innan ja fick henne va jag utmattad och orkade precis igenom dagarna med allt som att stöda o laga mat o ta hand om barn. Men nu efter dottern så äter ja sjukt dåligt, barnen får mat så dem blir mätta. Men jag glömmer mig själv. Jag känner mig svimm färdig och armarna domnar, måste sätta mig mer rätt ofta. Jag hinner aldrig ens duscha då jag inte har någon som kan ta barnen. Känslan att försvinna ifrån barnen är läskig. Känslan att förlora mina barn på heltid om ja inte mår bra skrämmer mig varje dag. Jag FÖRSÖKER äta... jag går ju inte hela dagen och inte har ätit. Ja tar någon macka och ja äter någon sked av de ja lagat till mig o barnen men sparar maten till nästa dag istället så barnen har mat. Jag har haft det dåligt ekonomiskt innan och varit tvungen till att be om pengar för att vi ska klara oss sista veckan men nu har har råd igen då föräldrapenningen har höjts. Men min hjärna fattar inte det och har ställt in sig på att spara de vi har till barnen. Ändå är frysen full med fisk och köttbullar och pytt i panna sista dagarna så ja vet att vi alla hade kunnat sätta oss och äta oss mätta allihopa men istället är se bara barnen som äter sig mätta.. jag ska börja köps hem massa frukt och dryck yoghurt och såna snabb mat lösningar och se om de hjälper. Så vi får ju hoppas! På tal om annat så var gårdagen rätt så kaos men ändå inte. Killarna harr blivit grymt morgon beroende av tv. Resten av dagarna kan dem gå o leka även när tvn är igång men just morgonen är speciell så vi hade en tuff start på dagen med bråk stängde jag av tvn blev Lukas skogs tokig och skrek nej och slängde sig på golvet, Theodor blev mest ledsen och stod o grät. Och Elvira som måste sövas i sjalen innan vi går till dagis med ollarna började vakna till o ville inte somna om 😴 men lämningen fick bra! Elvira och jag gick hem o vilade och åt lite frukost (hon bröstmjölk, jag lite yoghurt) sen började ja städa lite efter stt hon somna. Började förbereda för att en målade skulle komma på morgonen kl 7 nästa dag alltså om 3 timmar från nu jag skriver. Elvira vaknade till så därför är ja uppe o skriver hehe, jag har fått ställa alla möbler i mitten av vardagsrummet vilket ja gjorde igår kväll när barnen hade somnat så ska bli kul morgon nu 😂 förstår inte varför målaren ska komma 7 på morgonen. Vi är aldrig vakna då eller så har vi precis stigit upp och inte har kläder på oss. Så är väl bäst ja somnar om nu så man inte försöker sig och sover igenom alarmet 😂.

Följ oss gärna på instagram - Ensamstaendemamma
Eller Snapchat - Kazey93
Kram på er! ♥️

Likes

Comments

Ja nu är vi fyra! Jag har fått en dotter. Hon är nu tre månader :) hon föddes 2016-10-03, 11 dagar innan tvillingarnas två års dag. Tyvärr ensamstående fortfarande.. hon kom till på ett hemskt sätt och ja vill inte prata om det men ja valde att behålla ändå. Hon är så sjukt lik mig på alla vis. Hon är så tidig i utvecklingen, vänder sig från mage till rygg och rygg till mage, hon SKA sitta upp och stå upp och hon vägrar ligga ner. Hon är helt underbar. Killarna älskar henne med. Så hon omfamnas av mycket kärlek ☺️

Fick hem killarna från pappa helg för en timme sedan så jag uppdaterar ikväll igen om jag hinner. Har lovat mig själv att vara aktiv en gång om dagen här på Nouw nu. Så nu blir det mig roligare att följa oss. :)

Likes

Comments

Ja här var det ju väldigt dött... det har hänt en del sen sist, emil flyttade ut och jag har haft det väldigt tufft. men barnen dem växer och utvecklas super duper bra. Dem har hunnit bli 1.5 år och pratar för fullt. Lukas är sjuk och är hemma hos deras pappa medan Theodor är hos mig. vi har haft lite egentid. badat tillsammans lekt och läst 4 böcker innan läggdags igår. Och idag fick han för första gången vara på dagis helt själv utan brorsan. dem går på dagis tre gånger i veckan och dem dagarna är jag nu iväg och TYP arbetar. jag arbetar med mig själv. söker jobb, hittar mig själv, lär mig bli mer starkare och självsäker och få mer själv förtroende då allt bara försvann när ja fick barn. Jag kämpar varje dag med depression pga ensamhet och för att jag känner mig så sjukt utanför i familjen och har knsppt några vänner där jag bor och de vänner jag har i Skåne hälsar aldrig på,  så de har varit väldigt dött och jag har lönt mig väldigt instängd. men jag mår bättre nu när ja kommer ut ur lägenheten o får lite tid för mig själv när barnen är på dagis.

kommer blogga lite oftare nu då ja känner att jag behöver skriva av mig.

slänger in lite bilder från gårdagen och någon under en månads tid. :)

Likes

Comments

morgonen här började med glada barn men en fortfarande sjuk mamma som knappt kan prata. och det är dåligt väder ute så blir ingen morgon promenad. Idag är första valborg jag firar med barn men det blir inte mycket till firande i år då jag tycker barnen är för små för att tycka brasan är kul så blir väl att sitta hemma idag. :)

Likes

Comments

all info kommer ej komma med då jag inte minns så mycket då det var för mycket för mig.

Ja va ska man säga. de va mysigt till en viss tid då magen blev tyngre, man kan nästan säga att ja rullade fram så runt o stor jag var. hela kroppen fyllt med vätska och i slutet vägde jag 95!!! kilo helt sjukt, jag som vanligt vis väger 62 vägde så mycket. sista månaden åkte ja in till sjukhuset o bosatte mig där då jag inte orkade gå så mycket och samtigt valde jag att föda i LUND när ja bodde i SMÅLAND så kändes nödvändigt att vara där den sista månaden då man inte vet om man föder tidigare :)
jag hade läkar besök en gång i veckan dåi kroppen och sånt så vi bestämde till slut att sätta mig med dropp fick 1 påse järn om dagen i 2-3 dagar (minns ej exakt) vi beslöt dessutom att sätta igång mig då jag hade så sjukt ont och vi ville inte låta mig gå o lida mer , ja kunde liksom knappt duscha och knappt gå till matsalen.
jag var runt vecka 30 när dom bestämde att jag fick vänta till vecka 38 eller 39 till igångsättning, men när jag var i vecka 35 kom dom till mitt rum och sa att det nog får bli tidigare, för ja höll på att få njursvikt. och jag hade ju ställt in mig på att få vänta några veckor till och jag blev ju otroligt nervös o var i chock. jag visste inte om ja skulle vara glad eller ledsen. men jag gick iallafall med på det. (vilket ja egentligen måste ) hehe. jag ringde sambon och ja ringde mamma och sa att det blir den dagen och si å så.
dagen kom och Mamma åkte till sjukhuset för att möta upp mig på förlossningen, sambon skulle komma senare.
läkaren kom in med lite dricka och tabletten ja skulle ta. den första ville inte fungera så jag fick 2-3 till just vid stunden då ja fick tabletterna så glömde ja bort att ja inte ville ta cytotek men så blev det ändå. värkarna hade startat och jag vet inte vad klockan var. jag visste inte hur lång tid de tog mellan värkarna jag hade INGEN koll för ja va helt uppe i att försöka slappna av. nån timme senare kom Sambon. vi satt o tog de lugnt, snackade lite. spelade kort. sambon la sig i gäst sängen o sov, mamma i fåtöljen . och jag satt vid mobilen för ja inte kunde sova. vi testade allt för att ja skulle slippa smärtan förutom lustgas då jag inte gillar den men jag bestämde mig sen för epidural. jag fick en halvtimmes sömn tack vare den.
efter några timmar igen så testade jag att stå i duschen lite och de hjälpte mig för stunden. testade sen att gå o lägga mig igen men de gick ej. sen försökte ja få i mig mat vilket inte gick för ja va inte hungrig. sen kände ja mig så sjukt illa mående att jag va tvungen att spy, och DÅ gick vattnet. vi plingade in läkarna och hon kom och sen gick igen för att förbereda alla andra. när alla väl va där så ville dom att ja skulle krysta och de gick redan på första försöket. men min lille Lukas ville inte ut hur mycket ja än försökte. så dom fick ta ut han med sugklocka för nått va fel dessutom när dom till slut fick ut han med hjälp av sugklockan och mitt krystande så märkte ja inte vad som hände då ja hade fullt upp med att koncentrera mig på min andra son, men ja såg på sambon att något va fel för han grät. jag frågade läkarna hur de va med honom flertal gånger. jag grät själv lite inombords men hade fortfarande fokus på mitt andra barn, han var i säte så han fick komma ut med rumpan först då de inte gick att vända honom efter 28 timmar från första värken va båda ute med en timmes mellanrum. och läkarna skulle iväg med Lukas till neonatal. jag hann inte se hur han såg ut fick bara ge han en puss på huvudet.
min andra son Theodor fick ja i famnen efter en stund och herregud vilken lycka, dock va ja inte jätte lycklig då jag inte hade min Lukas hos mig. fick sen veta av sambon att Lukas var kritvit och rörde inte sig. grät inte, ingenting och jag minns inte om ja grät eller va jag gjorde. fick mysa med Theodor i 2 timmar samtidigt som jag fick 3 l blod i dropp då ja förlorade mycket på förlossningen. efter de 2 timmar var jag tvungen att åka upp på operation för en bristning hade spruckit vid ändtarmen och de där med att sövas var inget ja ville alls. men ja var ju tvungen. efter 4-5 timmar sömn vaknade ja upp på uppvaket och pratade med dom som var där. dom ville ha mig kvar i en timme för att ja skulle komma tillbaka ordentligt. jag var VRÅL hungrig och törstig men fick bara dricka lite vatten. till slut fick ja komma ner till vårt rum på BB där mamma och Sambon fanns med Theodor. dem berättade att Lukas ligger i kuvös med andnings hjälp och sånt men mådde bättre.
det var otroligt skönt att höra, och efter en vecka fick han flytta in hos oss på BB och vi var äntligen en hel familj :)

Lukas vägde 2510 g
theodor vägde 2560 g
:)
Likes

Comments