View tracker

Ja här var det ju väldigt dött... det har hänt en del sen sist, emil flyttade ut och jag har haft det väldigt tufft. men barnen dem växer och utvecklas super duper bra. Dem har hunnit bli 1.5 år och pratar för fullt. Lukas är sjuk och är hemma hos deras pappa medan Theodor är hos mig. vi har haft lite egentid. badat tillsammans lekt och läst 4 böcker innan läggdags igår. Och idag fick han för första gången vara på dagis helt själv utan brorsan. dem går på dagis tre gånger i veckan och dem dagarna är jag nu iväg och TYP arbetar. jag arbetar med mig själv. söker jobb, hittar mig själv, lär mig bli mer starkare och självsäker och få mer själv förtroende då allt bara försvann när ja fick barn. Jag kämpar varje dag med depression pga ensamhet och för att jag känner mig så sjukt utanför i familjen och har knsppt några vänner där jag bor och de vänner jag har i Skåne hälsar aldrig på,  så de har varit väldigt dött och jag har lönt mig väldigt instängd. men jag mår bättre nu när ja kommer ut ur lägenheten o får lite tid för mig själv när barnen är på dagis.

kommer blogga lite oftare nu då ja känner att jag behöver skriva av mig.

slänger in lite bilder från gårdagen och någon under en månads tid. :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag är så otroligt trött på barnens pappa och vissa av hans vänner...
barnens pappa och jag var inte överens med namnen till dom och han manipulera mig så otroligt mycket så de blev som han ville
så nu heter barnen

Lukas Elton Bengtsson hägneryd
theodor Harald Bengtsson hägneryd.

hör ni hur fel de låter?!

Ja ville att de skulle heta

Lukas Elton jack Bengtsson hägneryd
theodor Harald Moltas Bengtsson hägneryd

och hans vän kallar theodor för Harald och inte theodor och de vet han att ja hatar då de inte är hans tilltalsnamn och igår sa han de igen men ja orkade inte förstöra deras kväll men han tittade på mig när han sa de..

varför kan en människa eller 2 I detta läget vara så idiotiska ?!

Ska bli skönt att Emil flyttar ur snart för ja orkar verkligen inte mer.. jag hartser lust o slänga ut han nu men han står med på kontraktet så de går ej...
Pratar med familje pedagog utan emil då han vägrar följa med menade hjälper inte.. hon berättar va jag kan göra och sånt o de funkar aldrig... för emil är en människa som inte bryr sig om andras liv. Han har ingen respekt för andra han bryr sig inte ett skit. så hur lätt är det att sätta han på plats ?!

skriv gärna va ni tycker då ja behöver hjälp... ja gråter inombords...

Här är en bild på barnen från gårdagens promenad iallafall.


Likes

Comments

View tracker

Jag skulle ner till mamma och mormor och lämna min katt hos dom då jag är trött på han nu, och som vanligt börjar de bli tjafs som blir till bråk o skrik. mamma tog Lukas för dom skulle ut till stallet bara nån meter ifrån och frågade om Lukas behöver mössa. och jag svarar nej. hon fortsätter säga att de e kallt ute och jag säger nej det är de inte. Han behöver ingen mössa ni ska ändå bara till stallet. och hon är så dum i huvudet som fortsätter tjafsa om de. hon fattar aldrig att ett nej är ett nej hon vägrar acceptera att det är MINA barn och jag bestämmer över dom. JAG vet vad som är bäst eller bra för mina barn eller dåligt. Och hon kan aldrig acceptera de. hon beter sig om om hon vet bäst som om han är bäst. Och jag är så trött på de. Jag har kämpat varje dag för att ignorera hennes beteende och osv. och nu fick jag nog. Jag satte barnen i vagnen o for ut innan ja gör något riktigt dumt. säger till henne innan dörren stängs att jag aldrig mer kommer komma ner med barnen och att hon inte är välkommen upp.. nu har ja kämpat så de räcker. hur kan en vuxen människa gå så lågt o bete sig så illa?! Hur kan ens mamma vara så dum?!

Har ni erfaren heter av detta så dela gärna med er. ja behöver råd för hur ja ska hantera detta. gör ja rätt eller fel?

Likes

Comments


bor ihop med barnens far vilket snart blir ändring på, han är så otroligt trög eller så vill han inte bli tillsagd saker. Han älskar att manipulera mig. bete sig illa och behandla mig som skit. och varje gång har jag fått skrika på han att dra här ifrån men han säger nej. hur jävla svårt kan de va?! Han vet att bara jag ser han vill jag spy. varför sticker han inte ?!
och sen när vi pratar om mat, när de gäller fasta mat tider och att de ska ätas tillsammans så vägrar han. Han är säkert inte hungrig då o tänker sitta i vardags rummet o göra va han vill medan vi äter?! Hur i helvete tänker han?! Han får ungarna att tro att de är okej om man inte är hungrig att skita i maten o göra som man själv vill?! Det är verkligen inte okej!! han kommer INTE få ha barnen själv alls när dom är äldre. inte om han ska uppfostra mina barn fel. barn behöver rutiner osv osv men han fattar inte?! så fort ja säger något sånt så frågar han varför. vilket är den dummaste frågan som finns. Och ja kan inte svara på denne ja anser att de inte finns något mer att säga. De räcker med barn måste ha rutiner. så som upp på morgonen. äta frukost,lunch och middag/kvällsmat och läggdags tid. Men hur många gånger måste ja säga detta till han ?! Varför vägrar han acceptera att jag vet bättre än honom?! så jävla trött på detta mög nu. och ja vill ha ut han härifrån. Jag mår inte bra att ha han här och barnen mår inte bra att se mig må dåligt men ee ju klart han Skiter i det med! -.- ingen som kan ta o hämta honom o hans skit i byta lås på dörren?!

Likes

Comments

Har varit hos världens finaste människa i några dagar och ska va här ett tag till. Men de jobbiga är att ja måste ha barnen här och jag får ingen sömn... jag blir tokig. hon jag är hos har en son på 1,5 år som vaknar när mina gnäller och gnäller han så gnäller mina. så de blir en ond cirkel hela tiden! har väl fått 4h sömn var natt. Men va gör man inte för att då komma bort lite?!
något sjukt hände igår med. något ja längtat efter så otroligt länge. Och jag är så glad! men det är en annan historia ;) vill ni veta så maila!
puss <3

Likes

Comments

Jag och sambon ska ju lämna varandra helt snart. Och de ska bli skönt som fan. att slippa se honom, slippa höra hans crap han kör mot mig. kommer bli extra kämpigt med barnen helt själv med. men vi har bestämt att han ska komma på helgerna så han får umgås med barnen. Jag har längtat efter denna stund så otroligt mycket. Nu fattas bara att han flyttar och jag får hjälp av socialtjänsten ekonomiskt!

Likes

Comments

morgonen här började med glada barn men en fortfarande sjuk mamma som knappt kan prata. och det är dåligt väder ute så blir ingen morgon promenad. Idag är första valborg jag firar med barn men det blir inte mycket till firande i år då jag tycker barnen är för små för att tycka brasan är kul så blir väl att sitta hemma idag. :)

Likes

Comments

all info kommer ej komma med då jag inte minns så mycket då det var för mycket för mig.

Ja va ska man säga. de va mysigt till en viss tid då magen blev tyngre, man kan nästan säga att ja rullade fram så runt o stor jag var. hela kroppen fyllt med vätska och i slutet vägde jag 95!!! kilo helt sjukt, jag som vanligt vis väger 62 vägde så mycket. sista månaden åkte ja in till sjukhuset o bosatte mig där då jag inte orkade gå så mycket och samtigt valde jag att föda i LUND när ja bodde i SMÅLAND så kändes nödvändigt att vara där den sista månaden då man inte vet om man föder tidigare :)
jag hade läkar besök en gång i veckan dåi kroppen och sånt så vi bestämde till slut att sätta mig med dropp fick 1 påse järn om dagen i 2-3 dagar (minns ej exakt) vi beslöt dessutom att sätta igång mig då jag hade så sjukt ont och vi ville inte låta mig gå o lida mer , ja kunde liksom knappt duscha och knappt gå till matsalen.
jag var runt vecka 30 när dom bestämde att jag fick vänta till vecka 38 eller 39 till igångsättning, men när jag var i vecka 35 kom dom till mitt rum och sa att det nog får bli tidigare, för ja höll på att få njursvikt. och jag hade ju ställt in mig på att få vänta några veckor till och jag blev ju otroligt nervös o var i chock. jag visste inte om ja skulle vara glad eller ledsen. men jag gick iallafall med på det. (vilket ja egentligen måste ) hehe. jag ringde sambon och ja ringde mamma och sa att det blir den dagen och si å så.
dagen kom och Mamma åkte till sjukhuset för att möta upp mig på förlossningen, sambon skulle komma senare.
läkaren kom in med lite dricka och tabletten ja skulle ta. den första ville inte fungera så jag fick 2-3 till just vid stunden då ja fick tabletterna så glömde ja bort att ja inte ville ta cytotek men så blev det ändå. värkarna hade startat och jag vet inte vad klockan var. jag visste inte hur lång tid de tog mellan värkarna jag hade INGEN koll för ja va helt uppe i att försöka slappna av. nån timme senare kom Sambon. vi satt o tog de lugnt, snackade lite. spelade kort. sambon la sig i gäst sängen o sov, mamma i fåtöljen . och jag satt vid mobilen för ja inte kunde sova. vi testade allt för att ja skulle slippa smärtan förutom lustgas då jag inte gillar den men jag bestämde mig sen för epidural. jag fick en halvtimmes sömn tack vare den.
efter några timmar igen så testade jag att stå i duschen lite och de hjälpte mig för stunden. testade sen att gå o lägga mig igen men de gick ej. sen försökte ja få i mig mat vilket inte gick för ja va inte hungrig. sen kände ja mig så sjukt illa mående att jag va tvungen att spy, och DÅ gick vattnet. vi plingade in läkarna och hon kom och sen gick igen för att förbereda alla andra. när alla väl va där så ville dom att ja skulle krysta och de gick redan på första försöket. men min lille Lukas ville inte ut hur mycket ja än försökte. så dom fick ta ut han med sugklocka för nått va fel dessutom när dom till slut fick ut han med hjälp av sugklockan och mitt krystande så märkte ja inte vad som hände då ja hade fullt upp med att koncentrera mig på min andra son, men ja såg på sambon att något va fel för han grät. jag frågade läkarna hur de va med honom flertal gånger. jag grät själv lite inombords men hade fortfarande fokus på mitt andra barn, han var i säte så han fick komma ut med rumpan först då de inte gick att vända honom efter 28 timmar från första värken va båda ute med en timmes mellanrum. och läkarna skulle iväg med Lukas till neonatal. jag hann inte se hur han såg ut fick bara ge han en puss på huvudet.
min andra son Theodor fick ja i famnen efter en stund och herregud vilken lycka, dock va ja inte jätte lycklig då jag inte hade min Lukas hos mig. fick sen veta av sambon att Lukas var kritvit och rörde inte sig. grät inte, ingenting och jag minns inte om ja grät eller va jag gjorde. fick mysa med Theodor i 2 timmar samtidigt som jag fick 3 l blod i dropp då ja förlorade mycket på förlossningen. efter de 2 timmar var jag tvungen att åka upp på operation för en bristning hade spruckit vid ändtarmen och de där med att sövas var inget ja ville alls. men ja var ju tvungen. efter 4-5 timmar sömn vaknade ja upp på uppvaket och pratade med dom som var där. dom ville ha mig kvar i en timme för att ja skulle komma tillbaka ordentligt. jag var VRÅL hungrig och törstig men fick bara dricka lite vatten. till slut fick ja komma ner till vårt rum på BB där mamma och Sambon fanns med Theodor. dem berättade att Lukas ligger i kuvös med andnings hjälp och sånt men mådde bättre.
det var otroligt skönt att höra, och efter en vecka fick han flytta in hos oss på BB och vi var äntligen en hel familj :)

Lukas vägde 2510 g
theodor vägde 2560 g
:)
Likes

Comments

Världens tråkigaste dag denna vecka men från o med imorgon ska jag försöka hitta på något med barnen, kanske sticka till hm och shoppa kläder till killarna. skor till mig. några sommar kläder så ja inte går o är varm hela tiden. men ut ur lägenheten måste jag iallafall :)

Detta är mina enäggstvillingar Lukas och Theodor 6 månader gamla och är världens snällaste och gladaste barn.
tänkte jag skulle skriva ut ett inlägg om upplevelsen att föda mina små prinsar och så senare när jag har tid!

kram ❤

Likes

Comments