Lite strandhäng bilder blir man ju aldrig less på. Vädret pendlar från riktigt heta dagar till blåsiga dagar så det är alltid lite svårt att veta hur man ska klä sig. Trots det så är det ändå majoriteten härliga varma dagar som då oftast spenderas på stranden.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 516 readers

Likes

Comments

Ledig kväll och tänkte jag skulle skriva några rader eftersom det var ett tag sen. Många prioriteringar just nu och bloggen är tyvärr långt ner på den listan. Livet rullar på här i LA, mycket i skolan och med fotbollen så det är väll det veckorna spenderas till, sen på helgerna brukar vi hitta på något roligt istället. Har hunnit med en hel del så får väl försöka sammanfatta lite.

Preseason nu med laget, så vi är i full gång och tränar varje dag under veckorna. Blir mycket fysträning och leadership, men har nu även denna vecka äntligen fått dra på oss fotbollsskorna och lira lite. Med enbart tre (!!!) bollpass i benen så hade vi även match idag mot RHJC. Slutade med en 2-0 vinst i dagens regnoväder. För egen del så är jag fortfarande inte helt spelklar än utan jag kör på med min rehab. Känner ingen stress nu heller då vi inte är i säsong, så tar det hellre lite lugnare så man inte åker på något bakslag.  

Två veckor tillbaka blev det en utgång på Sunset Boulevard med Ida och Lou. Klubben heter Bootsy Bellows och var tydligen (enligt internet) en av det bästa i LA. Vi kom in snabbt och smidigt genom promoters, men kan inte riktigt säga att det nådde förväntningarna. Helt ok, lite dött i början bara men sen då DJ Khaled tog plats så höjde han snabbt stämningen. Men en kul kväll i helhet helt klart.

För två veckor sedan var det även Oscars galan som ni säkert hört om. Eftersom vi är så pass nära så passade Ida, jag och Lou på att dra till downtown LA för att spana in lite kändisar. Kan knappt rabbla upp alla vi såg men för att nämna några så var det bla Jennifer Lawrence, Heidi Klum, Jennifer Garner, Sofia Vergara, Steve Carell, The Weeknd, Christian Bale osv, bra dag med andra ord. Vi var där innan showen för att se då dom ankom, sen efter blev det att vi drog till en pub för att se själva galan och få käka lite gott.

Vad mer har hänt, jo vi har även planerat lite inför Spring break som är nu i slutet på Mars. Med tanke på att jag var inomhus på kryckor i princip hela förra Spring break så är jag mer än tagg för detta år. Blir en tripp till Las Vegas där vi bokat hotell under dom första dagarna av lovet. Vendela fyller 21 så det ska firas rejält, så vi tar våra lilla svenska familj och drar dit. Sen resterande dagar blir det nog strandhäng i olika slag. Längtar!

Bildbomb från dom gångna veckorna ​

  • 538 readers

Likes

Comments

Asså denna plats, lika kul varje gång vi går hit. All historik, filmer, underhållning och karuseller gör det så himla roligt. 3e gången vi var där nu och måste faktiskt säga att det toppar Disneyland i min smak. En härlig solig fredag blev det, inte så mycket folk heller vilket var ovanligt, så knappt någon kö! Jätte härligt då man tidigare har varit van att köa i ca 1 timma för en ride. Prickade alltså in denna dag perfekt!

En liten skymt av nya Harry Potter världen som ska öppna i April 2016

Likes

Comments

Här kommer en liten uppdatering av bloggen igen, bättre sent än aldrig som man brukar säga.

Räknar ner dagarna nu till jullov och hemresan, ska bli så himla skönt att få komma hem och ladda batterierna. Ser att snön har börjat komma lite smått hemma också, och kan faktiskt erkänna att man saknar det lite än fast vi trivs super här i värmen. Runt 20-25 grader här så det är lite skillnad.

Var hos min doktor i början av veckan och fått goda nyheter. Har officiellt blivit "cleared for full athletic participation". Inte spelklar än men det är ett litet kvitto på att det går i rätt riktning. Så med mitt nya knäskydd som jag nu fått så är förhoppningen att jag ska kunna stå på fotbollsplanen snart igen. Har varit en lång vänta på klartecken med det här knäskyddet pga av att mina muskler inte var tillbaka i rätt storlek för att få mäta ut ett till mig, så glädjen av att äntligen få det går knappt att sätta i ord! Detta betyder att jag kommer kunna trappa upp träningen en hel del. Februari nån gång hoppas vi på full fotbollsträning.

Lite bilder från dom gångna veckorna måste såklart läggas upp. Klart följde man ju Sverige-Danmark matcherna även fast vi är i staterna, och vi var inte dom enda. På lördagen under första kvalmatchen åkte Lou, Ida och jag till Santa Monica för att kika på matchen med massa andra svenskar och danskar i en brittisk pub. Hur kul som helst, och pricken över iet var ju såklart att Sverige kammade hem vinsten!! Blev sedan en heldag i Santa Monica då vi hängde med några av danskarna till en bar som hette The Bungalow som låg alldeles perfekt vid stranden och piren. Svårt att toppa denna dag!


Likes

Comments

Lite bilder från en härlig dag på Disneyland i fredags.

Likes

Comments

Eftersom det är många som frågar och undrar hur det går för mig med skadan så kör jag en liten uppdatering. Just nu sitter man hemma i en tom lägenhet eftersom rumskamraterna mina är alla iväg på två bortamatcher i San Francisco i helgen. Själv, eftersom jag Redshirtar denna säsong pågrund av skadan, så får jag trist nog inte följa med på resorna.

Just nu är jag inne på min 6e månad sen operationen. Rehaben går bra, skulle ljuga om jag sa att allt var en dans på rosor utan vissa dagar känns det som man bara vill ge upp, men då påminns man av glädjen av att stå på fotbollsplanen snart. Läkarna säger att jag måste vänta tre veckor till så jag kan få tillbaka mer muskler innan dom kan mäta ut ett nytt knäskydd åt mig som jag sedan kommer att kunna spela med. Har fått börjat med lite passningar vid sidan av plan och lite jogging men inget fullt ut än. Just nu spenderas största delarna av dagarna istället till rehab då det blir mycket tid i gymmet och med våra sjukgymnaster. Jag bor i princip i vårt athletic room dag ut och dag in känns det som.

Likes

Comments

Lördagskvällen spenderades på Dockweiler State Beach med fina vänner. ​

Likes

Comments

Likes

Comments

Labor day spenderades vid Dockweiler State Beach där det blev en härlig dag på stranden och bonfire senare på kvällen.

Likes

Comments