View tracker

Min blogg har blivit en sådan sjuk kliché. Så orimligt att jag försöker vara djup och kasta ut några vettiga bokstäver på en blogg som är hemlig. Hatar, hatar, hatar nationella prov. Känns som en äkta snubbla på målsnöret uppgift. Klart som fan att jag inte kan hålla allt och allt i huvudet samtidigt, det är väl därför man specialiserar sig? För att man ska vara riktigt bra på en sak. Ugh.

En annan sak jag tänkt på är att, innan jag förklarar detta måste jag berätta att jag precis på känsla bytte låt till mig audition om två veckor(!!!), jag vill så gärna tro att jag är Rachel Berry som sekunden innan hon börjar sjunga ändrar låt och går på känsla och så är det fantastiskt. Obviously funkar det inte inte så men man kan väl hoppas? Kan det inte gå så? Kan det inte vara så att vi lever i en värld där allt är kliché och drömmar går i uppfyllelse.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Prokastinerar är ett ord som varenda själv i trean använder just nu. Skippade första lektionen idag, måste få sova. Allting har verkligen gått snabbt, känns som om jag blinkade och nu är jag här med bara tre ynka veckor kvar till audition. Är det såhär det ska kännas? Vill egentligen inte känna något alls. bara stänga av med en godispåse och grey's. Har jag tid för det? NOPE!

Har så blandade känslor till min utveckling. Det går framåt och jag har ju fått bekräftelse. Att få huvudrollen i skolans slutproduktion toppar allt, det är det här jag har kämpat för i två och ett halvt år. Alla tårar, skratt, sångcaféer, uppvisningar, falska leenden på dom värsta lektionerna, det har allt varit värt det. Aldrig trodde jag att jag skulle bli den som fick säga dom orden. Men det visar att det inte är omöjligt att lyckas och nu är jag redan på nästa steg. Universitet i London, jag menar hur surrealistiskt är inte det? Men det är nu vi pushar. Framåt, framåt, framåt.

Likes

Comments

View tracker

​Jag är så inte redo att ge upp sommaren och hoppa i en höstkappa hur snygga dom än är. Samtidigt kan jag inte låta bli att känna att det är försent och att denna helgen antagligen lär vara den sista glimt av sommar vi får för i år. Och gissa vem som håller på att bli sjuk?

Efter lite fönstershopping med Love i värmeböljan igår mötte jag upp Svennis för att åka hem till mig. Sov välbehövliga 11h och drack smoothie till frukost. Har varit trött och snuvig hela dagen så sängen har varit min värld. Får njuta av sommaren imorgon när jag ska till skolan igen. 

Likes

Comments

Pratas mycket om audition nu. Hade min första sånglektion för terminen idag och vi pratade mycket om vart jag vill. Jag har mina fem linjer jag tänker söka till, dom får plats på en hand. Den handen symboliserar min plan, min framtid. Har en skräckblandad förtjusning till att inte komma in. Då är jag liksom blank igen, helt öppen för nya förslag pch nya äventyr. Jag kan göra precis vad jag vill. Just nu är jag låst, DET skrämmer mig. Det är detta jag gör och det är detta jag ska göra. Men om det inte blir så?

Likes

Comments

Drömmer mig tillbaka till huvudstaden som jag hade turen att få besöka två gånger i sommar plus nästa helg.

Pratade med Svennis igårkväll både i telefon och på sms tills mina ögon föll ihop. Vaknade av klockan vid 08:30, hann inte äta frukost (sällan) och sprang i blött gräs till bussen. Jag stör mig så enkelt på sånt, när mina skor blir blöta eller till exempel ifall mitt nagellack går av på en nagel. Himlar med ögonen åt mig själv hela tiden på grund av alla konstigheter jag får för mig.

Likes

Comments

Är verkligen helt slut ikväll. Huvudet dunkar och jag är stressad av noll anledning - typical me. Idag vaknade jag tidigt till ösregn, HALLELUJA tänkte jag och hoppade i mina hunters och hade aldrig varit nöjdare. Meeeeeen såklart är morgontåget fullproppat och under dagen så ljusnar det så resultatet blev att istället att gummistövlarna som skulle hålla borta fukten skapade den istället. Fick iallafall min skåpnyckel och fick mellanskåp IGEN. Shit vad jag låter bitter, skärpning.

Idag började vi med vår slutproduktion. Spänningen i rummet när över 60 elever ska påbörja ett sådant projekt är så sjukligt påtaglig. Vi läste igenom en första skiss på manus eftersom vi gör en egenskriven, blev positivt överraskad. Trodde det skulle vara ett typiskt tolkat tonårsspråk där allt blev helt cheesy och platt liksom. Men tvärtom jag gillade verkligen hela grejen. Den är tillräckligt mörk och psycho för att man fortfarande ska behålla humor och musikalitet. Det känns onödigt att berätta om allt nu eftersom jag lär tjata om detta i ungefär ett halvår till. Stå ut, ni hade gjort samma om ni var i mina skor.

Ska somna till SATC, också typical me

Likes

Comments

​När man har haft ett helt fantastiskt sista sommarlov där man endast omgivit sig med människor man tycker om antar man att skolan kommer att ha svårt att toppa detta. Så fel man kan ha. Kändes verkligen så bra att vandra i korridorerna med Madde igen och drömma iväg till London. Förstår verkligen inte att det händer nu - auditions, slutproduktionen, Göteborg, massvis av musikaler, kulturnatten och oändligt fler saker som bara ligger och väntar. 

Ska ta vara på varje sekund av mitt sista år på dans och musikal. Har verkligen bara brainstormat idag med olika låtar och monologer och imorgon börjar arbetet med slutproduktionen. Jag vet inte riktigt om jag känner mig beredd eller om jag ens är medveten om att jag ska göra detta nu. Men tankarna lär väl hinna ikapp verkligheten snart. Tänker iallafall spendera kvällen med Grey's, måla naglarna och att skriva dagbok.

Likes

Comments