Jeg har lyst å skrive ett innlegg med tanke på alle som sliter med en psykisk lidelse.
Jeg syns veldig mange blir tatt under en kam og lagt bakerst i køen og det er virkelig ikke greit.
Selv om vi alle som sliter psykisk har vi alle forskjellige grader av lidelsen og forskjellige nivåer, men det betyr ikke at vi skal bli satt i en laaang kø og aldri rykke fremover i køen.
Jeg skulle ønske at fler av de som jobber med å hjelpe oss med psykiske lidelser kunne lytte mer og forstå mer.

Jeg har vært i dette systemet i alle år føles det ut som og jeg blir bare mer og mer usikker på hvordan livet mitt vil bli fremover med en psykisk lidelse. Jeg vet ikke ler lenger hva jeg skal si i samtaler eller møter lenger fordi jeg har sagt alt jeg vil si og jeg gjentar meg selv hele tiden føler jeg.

Hva kan man gjøre for å få det offentlige til å forstå?
Jeg er faktisk ikke villig til å ha livet mitt på vent fordi at det offentlige ikke får bestemt seg.
Jeg vil bli hørt, jeg vil bli forsått og jeg vil ha en sjanse til å få ett A4 liv så langt det er mulig.

Man ser alle i sitt årstall omtrent kommer seg videre her i livet og blir mer og mer selvstendig og får barn og bikkjer osv.
Mens, jeg føler jeg faller mer og mer bakover - når skal jeg få min sjanse? Jeg har jobbet meg sterk ved å være innlagt og fått ett annet syn på livet men det hjelper veldig lite når man aldri kommer seg videre fordi det alltid skjer noe som får deg til å gi opp litt og falle tilbake.

Alt jeg vil er å være en jente på 25 år og starte eventyret mitt.
Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Jeg har hatt skrive sperre. Har vært veldig mye som har skjedd, blitt skrivd ut av behandlingen - så har oppfølging nå.
Er veldig rart å komme hjem, men samtidig deilig. Har vært noen veldig vanskelige 7 mnd'er for meg med mye jobbing og tilpassing. Føler meg sterkere men samtidig veldig sliten og lei meg.
Har funnet ut mye om meg selv som jeg ikke visste eller har forstått før jeg fikk satt meg ned å snakket ordentlig om det.

Føler meg mye ensom etter jeg kom hjem. Før kunne jeg dra hvor jeg vil når jeg ville. Nå kan jeg ikke det på samme måte lenger. Jeg har kuttet ut en del mennesker med å uten vilje.
Men, kanskje det er litt greit å kjenne på den ensomheten? Det er sånn det er når man har holdt på slik jeg har gjort i en periode. 

Alt i alt så tenker jeg at alt ordner seg! Man må bare bevise for seg selv og de rundt seg at man klarer det man vil og at alle kan forandre seg !! 


Likes

Comments

Hellu. Nå sitter jeg hos besteforeldrene mine i bøgda. Mormor spiller kabal, morfar leser avis og jeg står for musikken og ser ut på snø "stormen". 💕

Her kommer ett bilde av meg og mormor.
Koselig med litt familie tid 💎

Likes

Comments


Den dagen i Februar

Nå nærmer den dagen i Februar seg hvor man enten er glad for og være singel eller deprimert over at man er singel. Er sikkert en del som ikke har noe forhold til denne dagen, men jeg har alltid hatt et forhold til denne dagen. Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg har det, men har alltid likt Valentins - dagen. 💜
Denne valentinsdagen er jeg litt forhåpningsfull. Jeg skal ærlig innrømme at jeg er forelsket, så håper på det beste på valentinsdagen - så det er bare og krysse fingre og tær.

Her om dagen var jeg innom Asker bibiloteket og der var det ett bord hvor det sto ett skilt om du var forelsket også skulle du putte på en ball på Ja eller Nei. Dere kan jo gjette hvor jeg puttet min ball? 💜
Videoen kommer nederst.


Håper uansett at de som er forelsket eller de som liker seg single får en fin Valentins - dag uansett!Likes

Comments


Hei og velkommen! 💎

Mitt navn er Tina og jeg er 24 år. Jeg lager denne bloggen for og dele mine tanker om mitt liv og mine interesser.
Den kommer til og handle mye om min behandling i og med at jeg er innlagt på Dikemark i Asker.
Jeg kommer også til dele hva som skjer her i hverdagene og generelt om mitt liv.

Jeg kan forsåvidt begynne og dele litt om meg selv slik at dere kan bli litt bedre kjent med meg.
Jeg har diagnosen Tourettes Syndrom noe jeg har levd med i mange år og har til syvende og sist klart og erkjenne at det er det jeg har og faktisk også klarer å være fornøud og lukkelig med at jeg har denne diagnosen.
Det er en av hoved grunnene til at jeg er innlagt her jeg er innlagt per dags dato. Jeg skal lære meg og bestemme over diagnosen min slik at den ikke bestemmer over meg.

Jeg har drevet med dansing i mange år fordi det er en fin sport og drive med når man har mye energi og i tilegg er jeg veldig glad i bevege meg til musikk! "No music - no life"

Jeg driver også med sang - går til sangtimer her på Dikemark en gang i uken.
Jeg er også hobby fotograf. Så går også til fototimer her på DIkemark en gang i uken.

Jeg skal prøve å gi leserene mine (hvis jeg får noen, hehe) ett innblikk i åssen det er å være innlagt og åssen det er for meg og leve på en helt annen måte enn en del andre på min alder og mine tanker rundt dette.


Slenger med ett bilde av meg som er tatt nylig.
Håper noen er inntressert i å følge. 🌺

Likes

Comments