Känner att det var ett tag sen jag bloggade nyss men vafan? Jag har ju inte planerat att bli världskänd eller nått sånt och bloggandet är väl inte riktigt min grej. Men kul kan det vara lite smått. Ha det bra alla finisar😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Skulle hjälpa till med att göra tårta till avslutningen men hann inte för jag var tvungen att åka och köpa tält och sedan åka hem för att vara med i tidningen och färga håret och en massa annat som jag inte borde ha tagit ansvar över men nu är det så och jag tvekar inte💪 hoppas på att det allt kommer lösa jag är en riktig virrpanna men så är det haha
Ha det
Likes

Comments

Mätt som bara den efter en massa mat med tjejerna! Tog dock inga bilder så ni får tyvärr nöja er med att jag har käkat en massa gos grillad mat och efterrätt så nu ska jag tagga ner och sova. Ha det underbart

Likes

Comments

Blev visst fanta och en muppad chokladboll till frukost idag i skolan


Likes

Comments

Igår va jag på fest för min kompis har fyllt år. Vi käka pizza och de drack å jag va nykter för att jag körde... Suck! Men nästa gång ska jag dricka massa piggelin drinkar för de som vet vad det är. Super gott!
Idag blev jag väckt av min söta kille som kom till mig vid tolv och jag sov fortfarande, haha! Men det va tur att han väckte mig för det va sånt härligt väder ute!


Likes

Comments

Ikväll ska vi fira min vän Sanna med pizza och alkohol så hela dan har jag bara glott på film efter film och nu drog jag till med popcorn också. Hoppas alla får en bra kväll för det tänker jag ha!


Likes

Comments

Varit ute å träffat mina härliga kompisar, å fått mycket skratt för deras underlighet haha så härligt med annorlunda människor!
Nu ligger jag hemma och tar det lugnt och tittar på Oz the great and powerfull. As grym film den får 5 av 5 pommisar👌


Likes

Comments

Börjar national dagen med att åka och kolla på skog och maskin dagarna. Det var riktigt varmt och jag hade tagit på mig mörka jeans och en tjock tröja, ingen hitt kan jag lova.
Senare drog jag iväg för att uppträda på hembygds gårn vilket också var as vart och det blev bara jobbigt men det gick bra!
När jag kom hem tänkte jag försöka med att göra en rulltårta men den fick jag slänga haha det blev totalt misslyckat! Men men! Nu har jag på mig kjol och en mycket tunnare tröja från Cubus.

Likes

Comments

Ligger hemma och kollar på en norsk film, haha vad underbart det är. 50-tals still som jag verkligen älskar! Nu fattas bara en massa go saker


Likes

Comments

Klockan är snart halv sju och jag sitter på bussen på väg till skolan trots att jag har sovmorgon😩 men min kille hade inte det så det va bara att gå upp för att ta sig till skolan.
Ha det bra babes!


Likes

Comments