Det bar i väg till stugan i dag. Även om det var regn o rusk så är det alltid härligt att komma hit ut ♡
Vi tände en brasa
Vi fyllde på fågelmatarna
Vi stängde vattnet och drog upp slangen

Underbara ställe 💚💛

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I går var det skördefest hela dagen lång. Där fyndade jag de här läckra ljusstakarna i järn.. så fina tycker jag. I dag har jag mest röjt i köket... äntligen men jag har lite kvar. Efter det klippte jag gräset.
I fredags började vi bygga på den här, någon som kan gissa vad det ska bli??? :)

Likes

Comments

Tidigt i våras hörde jag en fågel som skrek eller lät fruktansvärt högt... åhh vad jag funderat på vad det kan ha varit.. så hörde jag den igen i somras... men vart är du och vem kan du vara??..
En dag såg jag någonting stort flyga ut ur min syrenbuske men jag såg inte vad och jag tänkte att sådana fåglar finns inte här.. rov fåglar alltså.
På senaste tiden har jag sett en större fågel flyga igenom min trädgård och i går flög den rakt över huvet på mig när jag klippte gräset:) den satte sig i grannens träd. I dag flög den förbi mig när jag var ute med hunden. I går såg jag en hög med blåmesfjädrar under fågelmatningen och undrar om det är den stora fågeln som varit framme :(
Jag har kommit på att det är en sparvhök. Den är ungefär lika stor som en skata och födan består av småfåglar :( lyssnar jag på ljud och tittar på utseendet på Google så stämmer det bra. Jag tycker det är spännande men ta inte fåglarna hos mig :) jag har ju både blåmesunge och talgoxunge hos mig och det vore oerhört tråkigt om de blir uppätna...

Natti

Likes

Comments

Jag har inte köpt en enda grej på hela sommaren faktiskt men idag sprang jag på ett riktigt fynd.
Det var i ett ärende på blomsterhandel... åhh jag älskar att fynda så. De hade en liten bänk med loppis prylar utanför butiken :) krukor och fat för 20:- st
Stora fina krukor i plåt, lite vita och ett stort silverfat som jag tänkte ha som fågelbad... Köpte 3 krukor och ett fat 👍de kommer göra sig fint i trädgården.
Bilden på dessa skönheter kommer en annan dag..
Ha det gott!

Likes

Comments

Jag försöker bygga upp min trädgård till någonting jag trivs med. Det är svårt eftersom jag gillar både enkelhet och lummighet. På vissa ställen är jag mycket nöjd och det är enklast i halvskugga. Jag har mycket sol hos mig. 2014 började jag att planera min trädgård på riktigt. Jag tänker ootroligt mycket på växter under hela året. Jag har planterat mycket buskar som jag måste "vänta på"..
Just nu håller jag på med en ny rund rabatt som jag inte grävt färdigt än. Förra året började jag på rabatten med staket ni ser i bild, mycket ska växa till sig och ett otroligt grävande har det varit, några marktäckare väntas från hortogreen. I den nya runda sitter tre idegranar höga perenner ska få bli deras sällskap:)

Likes

Comments