Hellu!

Kände för lite update nu.

Perla löshoppades igår med Gná och klarade faktiskt runt 90 cm tror ja de va. Superduktig va hon iaf ❤ Sen hoppade jag upp med grimma och grimskaftet som tyglar, med hjälm och busred lite oxå. Stod först och tränade på o hoppa upp i typ 10 minuter haha. Men hoppade lite på henne och det gick superbra faktiskt. Sista gången så ramlade jag dock av efter hindret för att hon körde ner huvudet så fick dålig balans haha. Men hoppade upp igen hoppade ett litet hinder och gick up till stallet sen.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Helluu

Red Perla igår på lektion och vi tränade på skänkelvikningar och att öka steget i traven. Det gick bättre och bättre och vi fick till några riktigt bra skänkelvikningar. Hon har ganska svårt för det, hin flyttar ganska mycket men det blir typ bara åt sidan och inte fram. Traven gick också ganska bra. Hon var riktigt trött efter 😂.

Finns inte så mycket annat att säga. Hade teknikprov som jag typ inte pluggat till. Tror det gick okej iaf.

Imorrn ska Perla ut i skogen och bara ha roligt ett tag. Kan behövas!

Likes

Comments

Hellu

Vi kör en presentation av Perla nu då.

Perlas fulla namn är Perla från Stora Kisala. Hon är ett sto av rasen Islandshäst på 11 år. Som det syns på bilden är hon fux. Hon är en riktig liten passråtta, därav namnet tvåtakt. Vi står uppstallade i ett islandsstall men hon går i en shettisflock med 7 shettisar istället.

Hennes största intressen är att irritera sin boxgranne Gná och att vara allmänt barnslig 😂.

Det finns inte så mycket mer o säga om henne mer än att hon är en riktig liten otursfågel haha.


Likes

Comments

Woo, en blogg.

Likes

Comments